Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#665213 https://www.protothema.gr/greece/articl ... -exarheia/

Η φάση -->
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#665215 Εξαιρετικά αντανακλαστικά, όπως βλέπουμε και στο φόρουμ, υπάρχει μερίδα των συμπολιτών μας που επιζητεί ιδιαιτέρως την τάξη στα Εξάρχεια και στην Μόρια. Πολύ καλά κάνει ο υπουργός και σπεύδει να την ικανοποιήσει. Με τους ψηφοφόρους δεν παίζουμε.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#665226
Anonymous Founder έγραψε:Εξαιρετικά αντανακλαστικά, όπως βλέπουμε και στο φόρουμ, υπάρχει μερίδα των συμπολιτών μας που επιζητεί ιδιαιτέρως την τάξη στα Εξάρχεια και στην Μόρια. Πολύ καλά κάνει ο υπουργός και σπεύδει να την ικανοποιήσει. Με τους ψηφοφόρους δεν παίζουμε.


Λογικο, αφου υπαρχει μεριδα συμπολιτων μας που δεν επιζητει την ταξη στα Εξάρχεια και στη Μόρια. Αυτοι εξυπηρετουνται απο αλλα κόμματα.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#665234 Αν τα υπόλοιπα κόμματα υπόσχονται την τάξη και στην υπόλοιπη Ελλάδα, νομίζω πως αξίζει να τα προτιμήσουμε.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#665394
Anonymous Founder έγραψε:Και τώρα πάμε και σε κάτι εντελώς διαφορετικό (και εξαιρετικά αστείο). ΠΡΟΣΟΧΗ, ακολουθεί link από Εφημερίδα των Συντακτών.
https://www.efsyn.gr/ellada/koinonia/26 ... y-mitaraki
Οι εργαζόμενοι αναφέρουν ότι στις 10 Σεπτεμβρίου κλήθηκαν να παρουσιαστούν χωρίς άλλες εξηγήσεις στο πάρκινγκ του αεροδρομίου της Λέσβου. «Σε ερώτηση γιατί δεν μας λέτε πού θα μας πάτε, μας απαντά ο διοικητής ΥΠΥΤ κ. Μαντάγαρης ότι το προσωπικό γενικά της ΥΠΥΤ έχει αποδειχθεί πολλές φορές αναξιόπιστο, οι μεγαλύτερες διαρροές έχουν γίνει από το προσωπικό και έχει διαπιστώσει πολλές φορές ότι το λεπτό που φεύγει ένα email από τον υπολογιστή του το έχει λάβει το efsyn. [...]
:s_biggrin :s_wacko
Μετά τις 11.00 (ήδη από το πρωί καθόμασταν στο πεζοδρόμιο του αεροδρομίου, μέσα στον ήλιο οι περισσότεροι), επιβιβαστήκαμε οι μισοί σχεδόν σε ελικόπτερο Chinook και οι άλλοι μισοί σε δύο λεωφορεία. Οσοι μεταφέρθηκαν με το ελικόπτερο, προσγειώθηκαν στην κορυφή ενός λόφου, όπου δεν τους περίμενε κανένας για να τους καθοδηγήσει. Εψαχναν μόνοι τους να βρουν μονοπάτι να κατέβουν στο πεδίο βολής...
:lol: :s_rofl
Αρκετές ώρες αργότερα από την άφιξή τους, ομάδα 4 στρατιωτικών ήρθαν και σάρωσαν την πλευρά που κατεβήκαμε με ναρκαλιευτές! Αναζητούσαν τυχόν νάρκες, εφόσον οι υπάλληλοι είχαν ήδη περπατήσει στο πεδίο βολής!

:lipsealed: :lipsealed: :help: :help:

και γίνεται ακόμη καλύτερο:

ο κερασάκι στην τούρτα ήταν η παντελώς απαράδεκτη συμπεριφορά του διευθυντή του Γραφείου του Υπουργού, μετακλητού κ. Κωστάκου, ο οποίος είχε έρθει από ώρα και μας κοιτούσε επίμονα ξεχειλίζοντας από οργή. Μας ρώτησε γιατί δεν δουλεύουμε. Οταν του είπαμε ότι κάποιοι βοηθήσαμε, απλά έχουμε κουραστεί αλλά γενικά θεωρούμε ότι δεν εμπίπτουν στα καθήκοντά μας αυτές οι εργασίες, μας απάντησε “Αυτά ξεχάστε τα. Κοιμάστε όρθιοι; Εχουμε πόλεμο” και μας ζήτησε να στοιχηθούμε ανά ειδικότητα.

Οταν διαπίστωσε ότι οι διοικητικοί υπάλληλοι ήταν η πλειοψηφία, ούρλιαζε για το πόσο λάθος έχει κάνει στην κατανομή του προσωπικού κι ότι πρέπει να το αλλάξει αυτό. Μήπως βρίσκονται εκεί που τους “έταξε” ο κ. Μηταράκης; Στα γραφεία του Δήμου Μυτιλήνης; του υπενθύμισαν κάποιοι συνάδερφοι. Αυτό τον οδήγησε σε έκρηξη: “Κάντε μου μία λίστα με τα ονόματα όσων λείπουν αδικαιολόγητα, δεν μπορεί να περάσει έτσι αυτό”. Σε έκκληση του διοικητή του ΚΥΤ κ. Μπαμπάκου να ηρεμήσει, τον αποπήρε, λέγοντάς του “Μη μου λες τι να κάνω, εγώ δεν παίζω”».

:s_rofl :s_sarcastic

Έχουμε γκώσει αριστεία, δεν αντέχουμε άλλο!



Στάνταρ είναι σκετς των Monty Python, δεν παίζει να έχει συμβεί αυτό στην πραγματικότητα... :vava: :help:


Επίσης, μ' αρέσει που μόλις αναφέρεται η λέξη Εξάρχεια και πως αν δεν συμφωνείς με το ξύλο, είσαι αναρχικός => θέλεις να καεί όλη η χώρα => είσαι βαμμένος συριζαίος. :metalo: Δεν υπάρχει τίποτε άλλο, είτε άγριο ξύλο σε όποιον ψελλίσει κάτι, είτε όλα στάχτη. :s_yes Και το πιο αστείο είναι πως το κόμμα αυτών είναι ο σύριζα... :s_rofl :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By Geo f1
#665690 Καποιοι θα χαρουν αλλα δεν πειραζει
https://www.protothema.gr/greece/articl ... s-eikones/

Μόρια: Μετανάστες κατέστρεψαν τον ναό του Αγίου Γεωργίου - Απίστευτες εικόνες

Έφυγαν κάποια ποστ, έπεσε και το σχετικό warn, ξανανοίξαμε και σας περιμένουμε.[Admin]
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#665708 Δεν βλέπω πάντως κάτι απίστευτο. Για χρόνια πήγαινα ν'αγοράσω γάλα στο παρακάτω κτίσμα, γνωστό ως τζαμί Καλούτσιανης.
Εικόνα
(Αριστερά θα δείτε να πουλάει τοστ-σάντουιτς, Δεξιά ήταν το γαλατάδικο).
Πιο πρόσφατη φωτογραφία:
Εικόνα
Σήμερα βέβαια σταμάτησε η εν λόγω κακοποίηση του μνημείου και γίνεται προσπάθεια αποκατάστασης (ακόμη τίποτε ουσίας βέβαια).
https://typos-i.gr/article/tzami-kaloyt ... a-thn-polh

Βέβαια, είναι πολύ αρνητικό το γεγονός πως όλη αυτή η κακοποίηση έγινε απλώς για τον προσπορισμό κέρδους, και τίποτε παραπάνω, δεν είναι δα πως αυτοί που το κακοποιούσαν δεν είχαν κάπου αλλού να πάνε να μείνουν για να πουλάνε τοστάκια και γάλατα...
:vava:
Αλλά εντάξει, εδώ κάποιοι άλλοι συμπολίτες μου έκλεψαν τα σπίτια από τους εβραίους που γλίτωσαν στο Ολοκαύτωμα, στην κακοποίηση του τζαμιού θα κολλούσαν...
Εννοείται, πιο πριν είχαν γκρεμιστεί πολλά άλλα, σε μια προσπάθεια "απομουσουλμανοποίησης" μιας πόλης που περισσότερα χρόνια είχε τουρκική διοίκηση παρά κάποια άλλη (ελληνική έχει μόλις έναν αιώνα).
Εικόνα
https://www.facebook.com/15705230898766 ... 72/?type=3

Οπότε, οι παραπάνω εικόνες του άρθρου, δεν ξέρω ποιον ακριβώς σοκάρουν ή για ποιο λόγο ποστάρονται. Φαντάζομαι σε κάποια κατώτερα ένστικτα απευθύνονται, αλλά πρέπει να είσαι ανιστόρητος και αναλφάβητος για να αγνοείς κάποια πράγματα. Όχι πως κι αυτό θα ήταν έκπληξη βέβαια, όλα τα περιμένουμε πλέον.
:s_empathy
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#665712 Το ξαναπάω άλλη μια φορά: το άρθρο λέει και δείχνει σκισμένες χάρτινες εικόνες. Και ρωτάω πιο ήρεμα: ποια ορθόδοξη εκκλησία έχει χάρτινες εικόνες; Που είναι οι κλασικές ξύλινες βαμμένες, αυτές για τους οποίες μαλώναμε δύο αιώνες κάποτε; Αν λείπουν αυτές γιατί δεν το αναφέρει το άρθρο αλλά δείχνει σκισμένα χαρτιά από αυτά που δεν υπάρχουν σε καμία άλλη ορθόδοξη εκκλησία;

Εξακολουθεί βέβαια η πρώτη πρόταση του ποστ του Γκεάκου να είναι ανήθικη και απαράδεκτη αλλά φαίνεται πως περνάει κάτω από το μικροαστικό ραντάρ. Με πολλά μπορείς να τα βάλεις με τον μικροαστισμό αδύνατον.

Αν υπάρχει μομφή προς το φόρουμ, φαντάζομαι καταλαβαίνεις πως ο μικροαστισμός επιτρέπεται από τον κανονισμό και δεν είναι κάτι που μπορεί να τιμωρηθεί.[Admin]
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#665716 Από τις φωτογραφίες για υπό έγερση/κατασκευή φαίνεται.
Άβαταρ μέλους
By NiTse
#665719
Corto Maltese έγραψε:Εξακολουθεί βέβαια η πρώτη πρόταση του ποστ του Γκεάκου να είναι ανήθικη και απαράδεκτη αλλά φαίνεται πως περνάει κάτω από το μικροαστικό ραντάρ. Με πολλά μπορείς να τα βάλεις με τον μικροαστισμό αδύνατον.


Δε λέει βρε για το φόρουμ, γενικά μιλάει, παρεξήγησες.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#665746 Που λετε παιδες, προπερσι που ειχα πεταχτει μεχρι το Πακισταν, μπηκα περνωντας τα συνορα χυμα.
Οι ντοπιοι με υποδεχθηκαν, και αφου αφησα ψευτικα στοιχεια με εβαλαν σε ενα καταυλισμο με αλλους ομοεθνεις και ομοθρησκους. Σε μια φαση μπηκαμε σε ενα τζαμι και στρωσαμε να φαμε, και μετα το καναμε ροϊδο γενικως.

"Dax bro" μου ειπαν οι Πακιστανοι, "δεν τρεχει τιποτα, μη μασας, καποτε ειχε περασει ο Μεγαλεξαντρος απο τα μερη μας".
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#665748
Corto Maltese έγραψε:Το ξαναπάω άλλη μια φορά: το άρθρο λέει και δείχνει σκισμένες χάρτινες εικόνες. Και ρωτάω πιο ήρεμα: ποια ορθόδοξη εκκλησία έχει χάρτινες εικόνες; Που είναι οι κλασικές ξύλινες βαμμένες, αυτές για τους οποίες μαλώναμε δύο αιώνες κάποτε; Αν λείπουν αυτές γιατί δεν το αναφέρει το άρθρο αλλά δείχνει σκισμένα χαρτιά από αυτά που δεν υπάρχουν σε καμία άλλη ορθόδοξη εκκλησία;

Εξακολουθεί βέβαια η πρώτη πρόταση του ποστ του Γκεάκου να είναι ανήθικη και απαράδεκτη αλλά φαίνεται πως περνάει κάτω από το μικροαστικό ραντάρ. Με πολλά μπορείς να τα βάλεις με τον μικροαστισμό αδύνατον.

Αν υπάρχει μομφή προς το φόρουμ, φαντάζομαι καταλαβαίνεις πως ο μικροαστισμός επιτρέπεται από τον κανονισμό και δεν είναι κάτι που μπορεί να τιμωρηθεί.[Admin]



Μικρα ξωκλησια στην επαρχια διαθετουν εικονες χαρτινες μεταξυ αλλων. Δεν ειναι απαραιτητο να εχουν ξυλογλυπτα τεμπλα και αγιογραφιες, αυτα συμπληρωνονται σιγα σιγα. Ακομα και σε χωρια με αρκετους κατοικους, οικοδομειται ο ναος, σοβατιζεται εσωτερινα και αγιογραφειται σιγα σιγα, μπορει να παρει χρονια.

HiFi
Αυτο που εγραψες ως απαντηση δεν εχει ουδεμια αχεση με το θεμα, ειναι ο ορισμος του whataboutism.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#665750 Μια χαρά σχέση έχει με το παραπάνω ποστ. Άρα μια χαρά σχέση έχει και με το θέμα. Το ότι επιτρέπουμε ακόμη σε κάποιους να βγάζουν στο τοπικό φασίζουσα συμπεριφορά, δεν ξέρω αν έχει βέβαια σχέση...
Κάποιοι έχουν καταλάβει σίγουρα κάποια πράγματα λάθος. Και εσύ μεταξύ αυτών, παρόλο που πάλι κάνεις τον έξυπνο. Βλέπε εξυπνακίστικο ποστάκι για Πακιστάν.