Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By soch
#655159
Anonymous Founder έγραψε:Καταρχάς πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή και όταν με το καλό το κάνεις test drive, περιμένουμε εντυπώσεις.
Θα έλεγα πως καλό είναι να περιμένεις τι θα γίνει με τις τιμές, γιατί αναμένονται αλλαγές στο θέμα. Ο φόρος πολυτελούς διαβίωσης λόγω διλιτρου δεν σε πειράζει;

Έκανα το td (έκδοση 1.8) και μου άρεσε πολύ το αμάξι. Ήθελα να δω πως πάει στο δρόμο και κυρίως ποιά η αίσθηση και ο ήχος όταν στις ανηφόρες ξεκινά ο βενζινοκινητήρας. Επίσης αν χωράει στο γκαράζ μου και πόσο άνετα περνά την πόρτα. Η αίσθηση οδήγησης μου άρεσε πολύ, στο δρόμο είναι σαν αέρας, πολύ ξεκούραστο με πανάλαφρη αίσθηση.
Τα αρνητικά του γνωστά λίγο πολύ (σχετικά μικρό πορτμπαγκάζ για την κατηγορία, έλλειψη πίσω usb θυρών και αεραγωγών, μικρά παράθυρα πίσω και σε συνδυασμό με τη μαύρη οροφή σε κάποιες εκδόσεις είναι λίγο κλειστοφοβικό, ελαφρώς αναιμικός ο 1.8).
Τα θετικά του όμως με κέρδισαν. Επίσης, βρήκα σε προσφορά την έκδοση ακριβώς που ήθελα (2.0, C-HIC με το πακέτο special edition) όπου από 33.150€ κατέβηκε τελικά κάτω από 30κ. Το αμάξι ήταν εκθεσιακό (όχι td) και δεν μπορούσα να περιμένω. Εξάλλου, η πτώση των τ.τ. είναι μικρή για αυτό το αμάξι και τα κίνητρα αφορούν τα ηλεκτρικά και τα plug-in υβριδικά. Όχι αυτής της κατηγορίας που είναι το C-HR.
Πολύ καλές οι εγγυήσεις, 6 χρόνια για όλο, 11 χρόνια για τις μπαταρίες.
Το έκανα παραγγελία και σε μια βδομάδα θα είναι στα χέρια μου. Ο φόρος πολυτελείας είναι 440€ και τα τέλη κυκλοφορίας 84€ και έχω την εντύπωση πως μέσα στο χρόνο θα μηδενιστούν και τα δυο.
Η έκδοση που περιμένω:
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By mirage
#655164 Καλοτάξιδο. Είχα το 1.8 για μια βδομαδα νοικιαρικο στην Αγγλία και μου είχε αρέσει αρκετά μπορώ να πω.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#655166
περι CH-R στο 41:40
Άβαταρ μέλους
By soch
#655167 Οι προ face lift επιλογές ήταν 1.2 βενζίνης και 1.8 υβριδικό. Από τέλος 2019 καταργήθηκε το πρώτο και προστέθηκε το 2.0 υβριδικό με 184 άλογα ο βενζινοκινητηρας και 106 ο ηλεκτροκινητήρας. Πιθανολογω πως ο ΚΚ ειχε προ fl (-2019). Το 1.8 χαρακτηρίζεται κυρίως ως αυτοκίνητο πόλης.

1+ 7 pro with Tapatalk
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#655197 O φόρος πολυτελούς διαβίωσης αν μηδενιστεί, θα εκπλαγώ. Πέρασαν πλέον πάνω από 10 χρόνια από την υποβολή του και είναι εκεί αγέρωχος. Μόνον αν τον μηδενίσουν ειδικά για τα υβριδικά, που πάλι δεν το νομίζω. Το αμάξι είναι πολύ ωραίο (έχω οδηγήσει το 1.8) το 2.0 θα είναι πραγματικά εξαιρετικό. Απλώς αυτό το χαράτσι για 10 χρόνια δεν αντέχεται. Από την άλλη θα μου πεις πως τα γλίτωσες από την έκπτωση που σου έκαναν...
Άβαταρ μέλους
By GTS
#655210 Με ποια λογικη θα καταργησουν τον ΦΠ? Δεν θα το ελεγα φθηνο το αμαξι αυτο στα 30κ, αλλα σιγουρα καλο ειναι. Αν δεν ειχε ΦΠ σιγουρα θα ηταν και λογικο στα οικονομικα του.
Άβαταρ μέλους
By soch
#655212
GTS έγραψε:Με ποια λογικη θα καταργησουν τον ΦΠ? Δεν θα το ελεγα φθηνο το αμαξι αυτο στα 30κ, αλλα σιγουρα καλο ειναι. Αν δεν ειχε ΦΠ σιγουρα θα ηταν και λογικο στα οικονομικα του.


Ξεχάστε τα τεκμήρια και τον Φόρο Πολυτελούς Διαβίωσης!
Η κυβέρνηση έχει ήδη ανακοινώσει την κατάργησή τους καθώς το μόνο που δημιουργούν είναι προβλήματα στους ιδιοκτήτες οχημάτων.

Αυτοκίνητα: Τίτλοι τέλους για τεκμήρια και φόρο πολυτελούς διαβίωσης
«Η κατάργηση των τεκμηρίων στα αυτοκίνητα είναι άμεση προτεραιότητά μας», τόνισε ο Υπουργός Οικονομικών στον ΣΚΑΪ σε συνέντευξή του στον Γιώργο Αυτιά, βάζοντας τέλος στην παραφιλολογία πως η Κυβέρνηση δε θα καταργήσει τα τεκμήρια.
Με την κατάργηση των τεκμηρίων οι καταναλωτές δεν θα προσανατολίζουν τις αγορές τους σε αυτοκίνητα με κινητήρες κάτω των 1.929 κ.εκ.. Έτσι θα αναβιώσουν οι πωλήσεις αυτοκινήτων μεγάλου κυβισμού γεγονός που μεταφράζεται σε επιπλέον έσοδα για το κράτος εξαιτίας του αυξημένου Τέλους Ταξινόμησης αλλά και του ΦΠΑ.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#655257 Μας συνδέει κάτι κοινό με τον Καββαθά. Και οι δυο αγοράσαμε toyota βιαστικά χωρίς test drive και το μετανιώσαμε.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#655301 Θα προτιμούσα κάτι με πιο άνετη ανάρτηση .
Άβαταρ μέλους
By soch
#655327 Η ανάρτηση του face-lift του C-HR (2020) είναι κατά γενική ομολογία βελτιωμένη και του 2.0 βελτιωμένη σημαντικά (ως προς την άνεση) Παράλληλα έχει από τα πιο άνετα καθίσματα της κατηγορίας.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#657398 Υπολογισμός κόστους service αυτοκινήτου | Toyota Hellas !!!!!!!!!!!

Υπολογίστε εύκολα και γρήγορα το κόστος service για το Toyota σας. Επιλέξτε μοντέλο και Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή και δείτε την ανάλυση κόστους.

Δείτε γρήγορα και απλά τι περιλαμβάνει το service του αυτοκινήτου σας καθώς και το κόστος του και κλείστε ραντεβού online!
https://www.toyota.gr/service-cost-calculator

:omg: :thumbsup: :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#659338