Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By markvag
#659271 Τελικά έχουμε καταλήξει στο τι λέει το διεθνές δίκαιο και αν αναφέρει κάτι για iPhone ή Android;; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#659306
markvag έγραψε:Τελικά έχουμε καταλήξει στο τι λέει το διεθνές δίκαιο και αν αναφέρει κάτι για iPhone ή Android;; :hmmm:


Λεει για παρανομως εισερχομενους, για τους οποιους τουλαχισυον συμφωνουμε.


g8777 έγραψε:
markvag έγραψε:Διακρίνω επίσης πως περάσαμε από το "δεν είναι παράνομο", στο "και να είναι παράνομο, είναι λάθος το διεθνές δίκαιο και εξάλλου και άλλοι παρανομούν".



Αυτή η διέλευση πραγματοποιήθηκε εξαιτίας της αναβάθμισης του κοινωνικού στάτους. :s_wink
Σαν να τυλίγεις μια κουράδα με αλουμινόχαρτο. :thumbsup:


:(
Ευχομαι ταχεία αναρρωση, δυσκολα τα ψυχικα νοσηματα. Κουραγιο.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#659364 Καλή ιδέα.

Με την ευκαιρία, αφού κάνουμε το δημοψήφισμα για το αν θα τηρούμε το διεθνές δίκαιο, να κάνουμε και ένα για το αν θα πρέπει να αφαιρεθεί η υπηκοότητα από γύφτους, ομοφυλόφιλους και Αλβανούς με 25 χρόνια στην Ελλάδα. :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#659375 το είδα το διεθνές δίκιο της ΕΕ όταν έβαλε τους Σλαβομακεδόνες και λοιπούς Βαλκάνιους να κλείσουν τα σύνορα . τότε στην Ειδομένη.

"Προς επίρρωσιν των παραπάνω, Σκοπιανός αξιωματούχος της αστυνομίας, που θέλησε να τηρήσει την ανωνυμία του, είπε χαρακτηριστικά: «Τα σύνορα είναι πλέον εντελώς κλειστά».

Επίσης, εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών δήλωσε ότι «τα Σκόπια θα ενεργήσουν σύμφωνα με τις αποφάσεις που λαμβάνονται από άλλες χώρες της βαλκανικής οδού», εννοώντας τις Σλοβενία, Κροατία και Σερβία, κάτι που ενισχύει τη δήλωση του αξιωματούχου της αστυνομίας."
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/news/255574/t ... lovismenoi

Καλό το διεθνές δίκαιο αλλά υπάρχουν και κάποια όρια.
Άβαταρ μέλους
By italakias
#659382
markvag έγραψε:Καλή ιδέα.

Με την ευκαιρία, αφού κάνουμε το δημοψήφισμα για το αν θα τηρούμε το διεθνές δίκαιο, να κάνουμε και ένα για το αν θα πρέπει να αφαιρεθεί η υπηκοότητα από γύφτους, ομοφυλόφιλους και Αλβανούς με 25 χρόνια στην Ελλάδα. :s_thumbsup

+1
Άβαταρ μέλους
By markvag
#659388 Και ορμώμενος από τα παραπάνω σχόλια, να μπει και ερώτημα για το αν η τήρηση των νόμων και των διεθνών συνθηκών θα είναι προσωπική επιλογή! :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By g8777
#659480 Taking Hard Line, Greece Turns Back Migrants by Abandoning Them at Sea

The Greek government has secretly expelled more than 1,000 refugees from Europe’s borders in recent months, sailing many of them to the edge of Greek territorial waters and then abandoning them in inflatable and sometimes overburdened life rafts.


Ουπς.

Το ποστάρω απλά για τον ορυμαγδο ΣΚΑΤΙΛΑΣ που θα ακολουθήσει. :inlove:

Καλή Παναγιά. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#659483 Διαβάζοντας τα ταληρακια του Πάτρικ το πρώτο που σκέφτηκα ήταν ΝΑΓΙΑΣΕΙΗΠΕΝΑΤΟΥ που τα χώνει στο σιχαμενο mitsotakeiku χωρίς ma/mou.

Μέχρι που άρχισε να εξυμνει τη γενναιότητα της Τουρκικής ακτοφυλακής που έσωσε τους πρόσφυγες που εζμπρωξαν έξω οι λιμενομπατσοι του Κούλη.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:




Δηλαδή





:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#659492
EDDIE_147 έγραψε: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:



according to an analysis of evidence by The New York Times from three independent watchdogs, two academic researchers and the Turkish Coast Guard.



ΜΗ ΓΕΛΑΣ.
ΟΙ ανθρωποι ανελυσαν στοιχεια απο εγκυρες πηγες, δεν γραφουν χυμα. 29 χρησιμοι ηλιθιοι, ειτε απο ιδεολογια ειτε απο συμφερον, συμφωνουν: το Λιμενικο πνιγει μεταναστες.

before they were rescued by the Turkish Coast Guard


Inb4 the Turkish Coast Guard :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#659495 Όπως έχει πει η κυρά Τασία απ' το Φισκάρδο "Αν το κάνεις λύσσα καλυτερα πετά το. Μη το σερβίρεις".

Χωρίς την αναφορά στους Τουρκαλεοντες σήκωνε και ρηποστ από Τατιάνα των Συντακτών.
Άβαταρ μέλους
By Geo f1
#662811 Φωτιά στη Μόρια: Αγωνία μετά τις τεράστιες καταστροφές - Στο δρόμο 13.000 μετανάστες

Για μάλλον ολική καταστροφή μιλά ο ΓΓ του υπ. Μετανάστευσης - Άγνωστο πού βρίσκονται οι 35 θετικοί στον κορωνοϊό - Αντιπεριφερειάρχης Λέσβου (ΘΕΜΑ 104,6): Οι φωτιές φαίνεται να ήταν κάτι οργανωμένο - Αστυνομικοί εμποδίζουν τους μετανάστες να κινηθούν προς την πόλη της Μυτιλήνης


Σύμφωνα με τον ίδιο «από τη μια είχαμε 13.000 ανθρώπους που βγήκαν και προσπάθησε να τους κρατήσει η αστυνομία στο δρόμο γαι να μην προχωρήσουν προς τη Μυτιλήνη δεδομένου ότι έχουμε κρούσματα κορωνοϊού. Τα 35 άτομα θα έπρεπε να οδηγηθούν σε εγκλεισμό. Αυτό δεν το δέχθηκαν με αποτέλεσμα να μπουν οι φωτιές. Τώρα περιμένουμε να δούμε πού θα στεγαστούν οι άνθρωποι αυτοί. σε καμία περίπτωση όχι μέσα στη Μυτιλήνη. Οι περισσότεροι από τους 13.000 είναι επί της επαρχιακής οδού Μόριας-Παναγιούδας» πρόσθεσε ο κ. Χατζηκομνηνός.


Ωραια πραγματακια

https://www.protothema.gr/greece/articl ... tes-video/
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
#662903 Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Λέσβος – Στο δρόμο, χωρίς στέγη, χιλιάδες άνθρωποι

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τους επόμενους τέσσερις μήνες κηρύχθηκε η Λέσβος με εντολή του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκου Χαρδαλιά «για λόγους δημόσιας υγείας». Οι δραματικές εικόνες μετά τη χθεσινή φωτιά που ξέσπασε στο κέντρο κράτησης της Μόριας και το κατέστρεψε σχεδόν ολοκληρωτικά κάνουν τον γύρο του κόσμου. Χιλιάδες άνθρωποι αναγκάστηκαν να διαφύγουν και παραμένουν στους δρόμους, ενώ η πρώτη «λύση» της κυβέρνησης ήταν να αποστείλει τρεις διμοιρίες των ΜΑΤ στο νησί.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#662907 Από ότι μαθαίνω από το net ήταν σχέδιο Τούρκων πρακτόρων σε συνεργασία με τις εκεί ΜΚΟ και με βοηθούς την Ελληνική αριστερά καθώς και τμήμα κατοίκων του νησιού.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#663075 Έφυγαν κάποια ποστ, ορισμένα εξ αυτών είχαν απαράδεκτες εκφράσεις, μη επιτρεπτές από τον κανονισμό του φόρουμ, αλλά και από τους ίδιους τους νόμους της χώρας. Να θυμίσω πως ο ρατσισμός είναι αδίκημα πλέον, για όσους το αμελούν. Επιπλέον, όποια άποψη και να έχετε, μπορείτε να την εκφράζετε κόσμια.[Admin]