Τα πρωτότυπα και τα μελλοντικά μοντέλα των κατασκευαστών
Άβαταρ μέλους
By markvag
#658189
Άβαταρ μέλους
By JBT
#658198
Άβαταρ μέλους
By mirage
#658201 Επειδή έφαγε ban κυρίως.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#658202 Αυτό λέω έχει μια εμμονή με τις καραντίνες :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#658221 Όμορφο, με τρελλό κινητήρα και τριθέσιο (φετίχ για μένα από παλιά που γούσταρα Murena αλλά ξανά τώρα που έχω γυναίκα κι ένα παιδί, με διθέσιο δε βολεύομαι).
Το πόσο εύκολα θα ανεβάζει στροφές... τέλειο και για ξερογκαζιές σε όλα τα στέκια.
Βέβαια δεν ξέρω τι κάνει από θέμα ασφάλειας ή κατανάλωσης και αν έχει χώρο αποσκευών σαν τριθέσιο αλλά λίγο με νοιάζει, δεν είναι ότι θα το πάρω.
Αλλά με ούτε τόνο βάρος τα 600+ άλογα είναι πάρα πολλά και για πολύ λίγα χέρια. Οπότε θέλεις και λεφτά και χέρια, δύσκολος συνδυασμός αλλά είμαι σίγουρος ότι δε θα δυσκολευτεί να βρει 50 αγοραστές που έχουν τα λεφτά.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#658256
Άβαταρ μέλους
By drdino
#658446 To βίντεο του Harry είναι άκρως διαφωτιστικό για το γιατί κάθετι είναι έτσι όπως είναι. Αν σας ενδιαφέρει το αμάξι, δείτε το, αξίζει.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#658483 Με ενδιαφέρει και ο διαστημικός σταθμός χωρίς να μπορώ να πάω άμεσα εκεί. :)
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#658484 :lol: Το κακό με όλα αυτά τα πολύ ενδιαφέροντα αυτοκίνητα ή άλλα με πολύ ενδιαφέρουσες σχεδιαστικές ή μηχανικές λύσεις είναι και πολύ σπάνια και πολύ ακριβά. Και δυστυχώς η όσμωση των χαρακτηριστικών αυτών στα συμβατικά μαζικά αυτοκίνητα γίνεται με πολύ αργό ρυθμό.
Ειδικά το θέμα του βάρους του οποίου είμαι πολέμιος δε μοιάζει να απασχολεί αρκετά, ή απλά δεν είναι όσο αποτελεσματικό θα έπρεπε ίσως χάνοντας τη μάχη από τον επιπλέον εξοπλισμό. Δε μου χρειάζονται 600 άλογα, ούτε μπορώ να τα ταΐζω αλλά αν το αυτοκίνητό μου αντί για 1500 ήταν 1200 κιλά τα 150 αλογάκια θα το πηγαίναν καλύτερα και οικονομικότερα, τα λάστιχα θα κράταγαν περισσότερο και θα ήταν πιο ευχάριστο στο δρόμο. Ο τρόπος που αλλάζει κατεύθυνση το ελαφρύ αυτοκίνητο είναι αλλιώς.
Και μου αρέσουν οι κινητήρες που ανεβάζουν στροφές.
Νομίζω το GT86 είναι από τα λίγα μαζικά αυτοκίνητα λογικού κόστους που πολεμάνε προς τη σωστή κατεύθυνση. Μαζί με το διθέσιο ΜΧ5.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#658565