Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#658150 Αν πάρεις βενζίνη, είναι πιο πιθανόν να μην έχει φορτωμένα πολλά χιλιόμετρα, ακόμη και εισαγωγής να είναι. Αυτός που θα κάνει χιλιόμετρα, θα πάρει diesel. Αν έχει και book service από την προηγούμενη χώρα, ακόμη καλύτερα. Στην θέση σου θα κοιτούσα να πάρω τηλέφωνο να δω αν όντως το book service είναι αληθινό και όχι να πάω σε ηλεκτρολόγο, δεν νομίζω να καταφέρει να βρει αν έχει γυρισμένα χιλιόμετρα. Τίποτε δεν αποκλείεται βέβαια, αλλά λέω το πιο πιθανό.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#658154
alexnoize έγραψε:Σήμερα πήγα σε μία μάντρα και δοκίμασα ένα Nissan Qashqai diesel μοντέλο του 2010.

...


Το συγκεκριμένο ήταν 1600 βενζίνη


Υβριδικό;!


< >
Άβαταρ μέλους
By alexnoize
#658169
BARHonda έγραψε:
alexnoize έγραψε:Σήμερα πήγα σε μία μάντρα και δοκίμασα ένα Nissan Qashqai diesel μοντέλο του 2010.

...


Το συγκεκριμένο ήταν 1600 βενζίνη


Υβριδικό;!


< >
Χαχαχα.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By alexnoize
#658172
Anonymous Founder έγραψε:Αν πάρεις βενζίνη, είναι πιο πιθανόν να μην έχει φορτωμένα πολλά χιλιόμετρα, ακόμη και εισαγωγής να είναι. Αυτός που θα κάνει χιλιόμετρα, θα πάρει diesel. Αν έχει και book service από την προηγούμενη χώρα, ακόμη καλύτερα. Στην θέση σου θα κοιτούσα να πάρω τηλέφωνο να δω αν όντως το book service είναι αληθινό και όχι να πάω σε ηλεκτρολόγο, δεν νομίζω να καταφέρει να βρει αν έχει γυρισμένα χιλιόμετρα. Τίποτε δεν αποκλείεται βέβαια, αλλά λέω το πιο πιθανό.
Δε το κοιταξα λεπτομερώς αλλά αν θα ξαναπάω θα το δω και θα το ψάξω.Επισης να τονίσω ότι κοιτούσα ένα ίδιο σε γνωστή αντιπροσωπεία εδώ στη πόλη μου,το αμάξι ανέβηκε αγγελία πουλήθηκε μέσα σε 3 μέρες στη τιμή των 8μιση χιλιάδων ευρώ και μετά έμαθε ο αγοραστής ότι ήταν στιγματισμένο από παντού και βαμμένο.Η αντιπροσωπεία δεν ενημέρωσε καν από ότι έμαθα.Δεν ξέρεις τι να πιστέψεις πλέον θέλει καλό έλεγχο.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By markvag
#658179
alexnoize έγραψε:Δεν ξέρεις τι να πιστέψεις πλέον θέλει καλό έλεγχο.

< Note >


Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Αυτό το εισαγωγής που δοκίμασες για να πω την αλήθεια φαίνεται καλό, θα το πήγαινα και σε μία αντιπροσωπεία για έναν έλεγχο να σου πω... Λίγο τσιμπημένα τα χλμ βέβαια, αλλά αυτό το κρίνεις αφενός εσύ και αφετέρου αν το αμάξι είναι σωστά συντηρημένο και προσεγμένο, μπορεί να μην λένε και τίποτα τα σχετικά πολλά χλμ...
Άβαταρ μέλους
By nikos
#658183 10000 για μεταχειρισμενο 10 χρόνων με 150000χλμ?
Εγώ θα το έπαιρνα αν.....
1 Ήθελα να το παντρευτώ και δε θα το άλλαζα ποτέ αφού δε θα πουλιόταν μετά ούτε λεφτά θα επιανε
2 ήθελα οπωσδήποτε κασκαι
3 ήταν όντως αψογο
Άβαταρ μέλους
By Arrow
#658325 Εντυπωσιακές τιμές βλέπω. Εννοείται όχι σε αυτά τα λεφτά.

< 9T Pro >
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#658331 Δέκα χιλιάρικα για Κασκάι δεκαετίας με τελείως παρωχημένο κινητήρα; Χίλιες φορές καινούριο Duster με εργοστασιακή εγκαταστάτη υγραερίου στα 14 χιλιάρικα. Με το μισό κόστος κίνησης σε σχέση με τη βενζίνη. Σύντομα θα αποσβέσεις τα τέσσερα παραπάνω χιλιάρικα, που προφανώς θα είναι πολύ λιγότερα από τέσσερα αφού με 150 χιλιάδες χιλιόμετρα, θα χρειαστεί μαζέματα κι έκτακτες βλάβες.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#658354
Dimsabas έγραψε:Δέκα χιλιάρικα για Κασκάι δεκαετίας με τελείως παρωχημένο κινητήρα; Χίλιες φορές καινούριο Duster με εργοστασιακή εγκαταστάτη υγραερίου στα 14 χιλιάρικα. Με το μισό κόστος κίνησης σε σχέση με τη βενζίνη. Σύντομα θα αποσβέσεις τα τέσσερα παραπάνω χιλιάρικα, που προφανώς θα είναι πολύ λιγότερα από τέσσερα αφού με 150 χιλιάδες χιλιόμετρα, θα χρειαστεί μαζέματα κι έκτακτες βλάβες.


Για μία φορά θα πω πως ο υγράεριος συνφορουμίτης έχει δίκιο... :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By edmond
#658358 Βέβαια ο άνθρωπος έχει πει περί μπάτζετ των 7κ και άαααντε να κάνει μια παραχώρηση να φτάσει τα 10κ.
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#658363 Καλά, κι η Μπούσαινα ξεκίνησε από 2,5-3 κι έφτασε σε καινούριο με 12-13.
Αν είναι να πετάξει τα χρήματά του σε δεκαετίας εισαγωγής, χίλιες φορές το καινούριο.
Άβαταρ μέλους
By manoliossss
#658380 Δεν αξίζει με τίποτα τόσα πολλά λεφτά για μεταχειρισμένο 10 ετιας με τόσα χιλιόμετρα!Θα συμφωνήσω κι εγώ με τον Ζήκο,η κανεις μια μικρή υπέρβαση για duster,ή ψάχνεις κάτι άλλο πιο οικονομικό σε μεταχειρισμενο ή προχωράς για το κασκαι και κανεις τον Σταυρό σου!


< >