Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#655373 Αλήθεια τώρα, παίζει επιστροφή Ίβιτς;; Με ή χωρίς το διχτυωτό στο κεφάλι; :s_roses
Θα το ήθελα πάααααρα πολύ, να έρθει. Μαζί μ' αυτόν θα επιστρέψουν και διάφορες ..ομορφιές. Εγγυημένο πισωγύρισμα.
Τον προτιμώ.

Πάμπλο Γκαρσία δεν έχουμε δει, αλλά τέτοια παοκοφροσύνη ούτε ο Άγγελος. Δεν κάνεις έτσι καριέρα. Τη μέρα που θα υπογράψει θα μετράμε αντίστροφα. Φέρτε τον.

Φερέιρα διώχτε τον, τίποτα καλό (για μας) δεν θα βγει με έναν καλό προπονητή στην Τούμπα.
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
#655396 Οι πολλοί μαζεμένοι τραυματισμοί συνήθως "δείχνουν" πρόβλημα στην εκγύμναση, ο Φερέιρα φαντάζομαι δεν ήρθε μόνος του αλλά έφερε και επιτελείο. Δεν πιστεύω ότι το έχει "βρει" ο Πορτογάλος, για την ακρίβεια νομίζω ότι το έχει χάσει και μάλιστα από νωρίς. Εγώ προσωπικά θέλω ομάδα που να αφήνει αίμα στο χορτάρι, είναι νομίζω περισσότερο στο DNA της ομάδας αυτό, παρά η χρήση των big data για τη λειτουργία του κέντρου από τις χαφάρες των εκατομμυριών ευρώ. Δεν είμαστε για ποιότητα ρε παιδί μου, πώς το λένε. Ούτε για τίτλους. :lol:

Ούτε στο ποδόσφαιρο ούτε στο μπάσκετ θέλω προπονητές να μην έχουν πίστωση χρόνου, εκτός αν είναι τοξική κατάσταση. Και ο Άμπελ είχε σχεδόν έτοιμο ανήφορο προσδοκιών που έγινε ακόμα πιο έντονος στις πρώτες αποτυχίες (βλ. Ευρώπη που είναι κίνητρο για εξαργύρωση της επιτυχημένης περσινής σεζόν). Αδικία για αυτόν, αλλά η αλήθεια είναι ότι από τις δηλώσεις του και το στυλ του, δεν ξέρω αν ταιριάζει με την ομάδα.

Αυτά από την -υπό ελληνική κατοχή- Solun. :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#655399
Giuseppe Busso έγραψε:
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ. Φ. Π. ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, τον οποίο ευχαριστούμε για την τριετή προσφορά του στο σύλλογο.

Υπό την τεχνική του καθοδήγηση ο Ολυμπιακός κατέκτησε δύο διαδοχικά πρωταθλήματα Ελλάδας και δύο Λιγκ Καπ. Παράλληλα στην Ευρώπη, οδήγησε την ομάδα μας στον τελικό του Challenge Cup τη σεζόν 2017-2018 και στον ημιτελικό του CEV Cup τη σεζόν 2018-2019.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής του καριέρας.

https://www.olympiacossfp.gr/el/content ... rerHAjDmeI

Μάλλον θα πάρουμε τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Ανδρεόπουλο. Έτσι ακούστηκε χθες βράδυ. Το ευχάριστο της υπόθεσης τουλάχιστον, είναι ότι με την απώλεια του τίτλου, παίρνει πούλο ο Ισπανός μυρωδιάς.


Τελικά ο Καζάζης
https://www.olympiacossfp.gr/el/content ... E%B6%CE%B7
Άβαταρ μέλους
By sebastian
#655402 Ειχαμε καλυτερο σερι απο αυτο του τριφυλλιου προ μισου αιωνα, αρα το δικο μας ειναι πιο αηττητο :lol:


georgetz έγραψε:Εγώ θέλω τα εξής : 4 παίκτες , 1 τερματοφύλακα αστέρι, 2 χαφάρες και 1 επιθετικό προσωπικότητα, ανεξαρτήτως ποιος θα κοουτσάρει. Ιατρικό τιμ να δουν τι φταίει , προπονητή τερματοφυλάκων επιτέλους πήραμε και άσε τον Ρέμπε να δουλέψει.ΑΚΟΥΣ ΓΙΩΡΓΗ ? :rant:

Δε θες και πολλα ρε συ, ενταξει :s_biggrin
Δε το βλεπω ν'ανοιγει φετος την πορτοφολα ο Ποντιος.
Θες λογω ffp, θες λογω προσδοκιων, η ομαδα δινει την αισθηση οτι θελει αναδιοργανωση.

Οσο για τον Λουτσυ που αναφερθηκε, θα καταλαβουμε στα επομενα χρονια ποσο σημαντικη ηταν η συμβολη του στις επιτυχιες και κυριως στο πρωταθλημα.
Οσο χρημα και να ριξεις, αν δε εχεις εναν τρελο να πορωσει τους παικτες -θυμηθειτε τα βιντεακια μεσα απο τα αποδυτηρια με Βαρελα,Αντελινο, δηλωσεις Πριγιο πριν κ μετα τα βρουν, και πολλα αλλα- δουλεια δε γινεται.
Ειχε καταντησει γραφικος με τη βαθμολογια του και τα αλλα τα κλασσικοβαλκανια, αλλα οπως λεει κι ο funky εδω ειναι αλλη η φαση.
Κι αν ηταν φετος εδω, στανταρ θα μας ελεγε την δικη του βαθμολογια ΚΑΘΕ ΜΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ αλλα παλι θα την κρατουσε την ομαδα πριν σκορπισει.

Εν τω μεταξυ, εμενα σαν προπονητης ακομη δεν μου αρεσει.
Τον ηθελα και φετος, γιατι με αυτον ειχαμε μια ελπιδα παραπανω για σεντονι και για να ειναι πιο ομαλη η μεταβαση στον επομενο αλλα ως εκει.

Τελος, οσον αφορα τον Φερειρα, με χαλαει που δε δειχνει να καιγεται για την κατασταση.
Εχει δικαιολογιες οπως ειπαμε αλλα ο χαρακτηρας ειναι χαρακτηρας.
Στα ματια μου δειχνει πολυ σοφτ και καθωσπρεπει, για Ελλαδα.

υ.γ. Επισης πως θα γινει ο Γιωργης να το βουλωσει λιγο? Ελπιζω να του παρει ο μπαμπας τη βραζιλιανικη να χει να παιζει εκει το τσαμπιονσιπ μανατζερ του, να μας αφησει λιγο στην ησυχια μας :help:
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#655411 Το δικό μας είναι το αηττητότερο όλων :shifty: :lol:

Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες, ο Λουτσέσκου διαχειρίστηκε , ως γνώστης της ελ πραγματικότητας , το υλικό και κατάφερε τους παίκτες να παίζουν για αυτόν και την ομάδα με το σύστημα που μπορούσαν να παίξουν. Ο Φερέιρα , αν και σκάλισε τα πράγματα και ανέδειξε νέα ονόματα απο την ομάδα , δεν το έχει καταφέρει ακόμα.
Αν καταφέρει και τους εμπνεύσει , κράτησε τον. Αν όχι, στείλτον , 50 χρόνια να κάτσει , μια τρύπα στο νερό θα είναι.

Λάθος του Λουτσέσκου που έφυγε τη στιγμή που έφυγε , λάθος και οτι κάθε φορά που έρχεται / φεύγει ένας προπονητής, φέρνει ή διώχνει επιτελείο. Σε αυτό μαθαίνω οτι έβαλε ένα φρένο ο Ρέμπε, πλέον μπορεί να φέρει τον βοηθό του και όχι τον γιατρό του, τον αστρολόγο του , τον χειρομάντη του κλπα.


Για τα οικονομικά του ΠΑΟΚ, η ζημιά του αποκλεισμού απο την Μπρατισλάβα και τα καβούρια στις τσέπες των Αράβων για Πρίγιοβιτς , έφεραν 5 εκ μέσα την ΠΑΕ για 2019-2020 και ο πατερούλης θα βάλει κι άλλα λεφτά μέχρι να ξαναπάρει νέο χρήμα.
Γιαυτό και πλέον θέλουμε πωλήσεις , άμεσα , όσο γράφω εσύ Γιώργη πούλα :rtfm:

Ποιους να στείλουμε λέτε ? :hmmm:
Ποιους θα διώχνατε χωρίς ένα Εβιάν για το δρόμο , προσφορά της Γκοντσάρεβα ? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By sebastian
#655414 Να ξεραμε τι συστημα θα παιζουμε του χρονου να κουτσομπολεψουμε παικτες αλλα τωρα... :dizzy:

Και δεν ειναι μονο το καθαρα παικτικο κομματι, αλλα πρεπει να δουν και τι κλικες διαμορφωνονται/διαμορφωθηκαν, μην εχουμε τα γνωστα παλι.
Η ζωη μας ολη θα μου πεις, αλλα οκ.


Οσο για Λουτσυ, ελα στη θεση του...
Εχεις παρει ενα νταμπλ κ σου στερουν αλλο ενα με τα γνωστα γεγονοτα.
Εχεις τα μιντια να πρηζουν μπαλες σε καθε ευκαιρια.
Ξερεις οτι ειναι σχεδον αδυνατο να επαναλαβεις τα πεπραγμενα των 2 προηγουμενων ετων, για πολλους λογους.
Εχεις να κοιμηθεις κανα 2 χρονια σαν ανθρωπος- εδω να σημειωσουμε οτι ο τυπος και πριν πλουσιος ηταν ετσι, δεν καιγεται για το μαρουλι- και το κυριοτερο, εχεις φαει καπριτσια Γιωργακη ολο αυτο το διαστημα.
Ε, νταξει του πστ, ανθρωπος εισαι και λυγας που λεει κι ο μεγας Στρατος :lol:
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#655425 του χρόνου θα παίξουμε το γνωστό και αλάνθαστο σύστημα με τα 3 ΟΥ : κΟΥ - τΟΥ - ρΟΥ :lol: :vava:

εγώ αυτό που δεν κατάλαβα με τον Ρουμάνο αρχιτέκτονα, που λέει και μια ψυχή, είναι οτι εφόσον δεν είναι οικονομικό και εφόσον έβλεπε τι γινόταν με Γιώργη και απόγειο στόχων , τότε γιατί έφυγε την τελευταία στιγμή ΚΑΙ για μια χώρα που είναι γνωστή για τα πετροδόλλαρα στις πληρωμές της ? :hmmm:

Θυμάμαι πάντως όταν ήταν να έρθει , κάτι μπαλαδόφατσες Θεσσαλονίκη λέγανε :
- Λουτσέσκου ?
- ναι, Λουτσέσκου ?
- τον Μιρτσέα έτσι ?
- όχι ρε, τον γιό , τον Ραζβάν,της Ξάνθης
- :rant: :vava: :s_shout

πείτε και κάνα προγνωστικό για σήμερα :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#655476
Το χαρτί είναι υλικό αποτελούμενο κυρίως από φυτικές ίνες ή από τμήματα φυτικών ινών διαπλεγμένα ή συμπιεσμένα σε συνεκτικό ενιαίο σύνολο, διαμορφωμένο σε λεπτά και ξηρά φύλλα, που χρησιμοποιείται ιδίως για γραφή και εκτύπωση, αλλά και για ποικίλες άλλες χρήσεις όπως περιτύλιγμα, υλικό συσκευασίας, αποτύπωση φωτογραφιών, διήθηση διαφόρων υγρών κ.ά.

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A7%CE ... F%84%CE%AF
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#655477
melos86 έγραψε:Το ματς δεν βλεπεται... :help:


Τελικά πήραμε το βαθμό αλλά αν είναι δυνατόν, δεν έχει πλέον ιδιαίτερη σημασία.
Έχουμε χειρότερο πρόβλημα με τα πιστοποιητικά 12 ποδοσφαιριστών

Οι άνθρωποι είναι ηλιθιοι, μακάρι να το κυνήγησει η ΑΕΚ, να πέσει κανα κεφάλι ατην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Στοκοι
Άβαταρ μέλους
By melos86
#655480 Δεν φανταζεσαι ποσο συμφωνω με την αποψη σου!
Ειμαι ο πρωτος που αποκαλει τους χαρτινους, χαρτινους αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση και εγω θα ηθελα να γινει κανονικα η ενσταση... Οτι ειπα και στην περιπτωση συνιδιοκτησιας! Αν ειμαστε ενοχοι, η στην προκειμενη περιπτωση εχουμε καθυστερημενα στελεχη που πληρωνονται κανονικα, πρεπει να γινει οτι προβλεπεται!
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#655481
melos86 έγραψε:Δεν φανταζεσαι ποσο συμφωνω με την αποψη σου!
Ειμαι ο πρωτος που αποκαλει τους χαρτινους, χαρτινους αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση και εγω θα ηθελα να γινει κανονικα η ενσταση... Οτι ειπα και στην περιπτωση συνιδιοκτησιας! Αν ειμαστε ενοχοι, η στην προκειμενη περιπτωση εχουμε καθυστερημενα στελεχη που πληρωνονται κανονικα, πρεπει να γινει οτι προβλεπεται!


Καλημέρα φρεντ.

Καλά, μην κρυβόμαστε. Ένοχοι είστε, αλλά η φιλική κυβέρνηση της ΝΔ με μπροστάρη τον Γεραπετρίτη, σας έσωσε.

Έχεις ξαναδεί εσύ άνθρωπο να επενδύει 10εκ€ σε εγκαταστάσεις και ξενοδοχείο και να είναι ζημιογόνος; είδες να πήγε καμιά ομάδα εκεί ο επενδυτής σερβιτόρος; Άσε τα ΑΝ και άσε και τα Καρυπίδης, κουμπάρος κλπ.
Σας πιάσαμε με τη γίδα στην πλάτη. Πάντα υπήρχαν καλές σχέσεις μεταξύ ομάδων. Βάπτισέ το όπως θέλεις. Εδώ όμως υπάρχουν παπίερς φρεντ.

Αυτή είναι η ουσία της υπόθεσης και μακάρι να γίνει δίκη με την ουσία. Και παρόλο που το λέτε, δεν ξέρω κατά πόσο το παρακαλάτε αυτό. :dizzy:
Και το κυριότερο; σας έσωσε η ΝΔ από τον σίγουρο υποβιβασμό. Ποια θα είναι η ποινή; 5-10 βαθμοί.
ή από αυτό ή από το επόμενο πρωτάθλημα. Θα εξαρτηθεί από την ποντιακή συμμαχία και το αν θα σπάσει σήμερα ή αν θα κρατήσει και καλά....

Καθαρά ποδοσφαιρικά, την αξίζατε τη 2η θέση. Έκπληξη μου έχει προκαλέσει δε, ότι έχετε καλό υλικό σε κάποιες θέσεις.
Για παράδειγμα που κρύβατε τον Ροντρίγκο ρε παοκτζήδες; ο Στοχ επίσης είναι μεγάλος μπαλαδόρος. Θέλετε όμως τέρμα.
Και ο Εσίτι... :help:
Τέρμα και Εσίτι παραλίγο να σας στοιχίσουν χθες.
Άβαταρ μέλους
By melos86
#655482
Giuseppe Busso έγραψε:
melos86 έγραψε:Δεν φανταζεσαι ποσο συμφωνω με την αποψη σου!
Ειμαι ο πρωτος που αποκαλει τους χαρτινους, χαρτινους αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση και εγω θα ηθελα να γινει κανονικα η ενσταση... Οτι ειπα και στην περιπτωση συνιδιοκτησιας! Αν ειμαστε ενοχοι, η στην προκειμενη περιπτωση εχουμε καθυστερημενα στελεχη που πληρωνονται κανονικα, πρεπει να γινει οτι προβλεπεται!


Καλημέρα φρεντ.

Καλά, μην κρυβόμαστε. Ένοχοι είστε, αλλά η φιλική κυβέρνηση της ΝΔ με μπροστάρη τον Γεραπετρίτη, σας έσωσε.

Έχεις ξαναδεί εσύ άνθρωπο να επενδύει 10εκ€ σε εγκαταστάσεις και ξενοδοχείο και να είναι ζημιογόνος; είδες να πήγε καμιά ομάδα εκεί ο επενδυτής σερβιτόρος; Άσε τα ΑΝ και άσε και τα Καρυπίδης, κουμπάρος κλπ.
Σας πιάσαμε με τη γίδα στην πλάτη. Πάντα υπήρχαν καλές σχέσεις μεταξύ ομάδων. Βάπτισέ το όπως θέλεις. Εδώ όμως υπάρχουν παπίερς φρεντ.

Αυτή είναι η ουσία της υπόθεσης και μακάρι να γίνει δίκη με την ουσία. Και παρόλο που το λέτε, δεν ξέρω κατά πόσο το παρακαλάτε αυτό. :dizzy:
Και το κυριότερο; σας έσωσε η ΝΔ από τον σίγουρο υποβιβασμό. Ποια θα είναι η ποινή; 5-10 βαθμοί.
ή από αυτό ή από το επόμενο πρωτάθλημα. Θα εξαρτηθεί από την ποντιακή συμμαχία και το αν θα σπάσει σήμερα ή αν θα κρατήσει και καλά....

Καθαρά ποδοσφαιρικά, την αξίζατε τη 2η θέση. Έκπληξη μου έχει προκαλέσει δε, ότι έχετε καλό υλικό σε κάποιες θέσεις.
Για παράδειγμα που κρύβατε τον Ροντρίγκο ρε παοκτζήδες; ο Στοχ επίσης είναι μεγάλος μπαλαδόρος. Θέλετε όμως τέρμα.
Και ο Εσίτι... :help:
Τέρμα και Εσίτι παραλίγο να σας στοιχίσουν χθες.


Οτι και να λεμε εγω, εσυ, ο καραπαππας, ο δουκας και ο κυρ Σαββας υπαρχουν δικαστηρια, γηγενη και μη, τα οποια θα κανουν την δουλεια τους και θα μας πουν αν υπαρχει κατι το μεμπτο η οχι! Η πρωτη αποφαση λεει οτι δικαιωθηκαμε και παμε για εκ νεου εκδικαση την οποια ζητουσαμε διακαως αλλα οι κουμπαροι μας το αρνηθηκαν! Το να λες οτι μας επιασαν με τη γιδα στην πλατη εχει την ιδια αξια με το να σου λεω εγω οτι δεν υπαρχει τιποτα το παρανομο αρα λιγο-πολυ... καμια!!
Αν δε, αποδειχθει η πολυιδιοκτησια απο το CAS εγω θελω η ομαδα να πεσει! Κυλιδες και ρετσινιες δεν μας αρεσουν εδω πανω!
Και με την ιδια ειλικρινια σου λεω οτι θα ειναι μαλακες εκει στην αεχ αν δεν κανουν την ενσταση που ακουγεται για τα δελτια!
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#655483 Εγώ δεν θέλω να πέσετε αλλά με τον κατσαπλιαδισμό που διακρίνει τη διοίκησή σας, δες πχ με τα δελτία, θα φάτε την αφαίρεση ίσως για την επόμενη χρονιά. Αυτά είναι διοικητικά λάθη μέλο.
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#655486
georgetz έγραψε:Έχουμε χειρότερο πρόβλημα με τα πιστοποιητικά 12 ποδοσφαιριστών
Οι άνθρωποι είναι ηλιθιοι, μακάρι να το κυνήγησει η ΑΕΚ, να πέσει κανα κεφάλι ατην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Στοκοι

Η δική μου απορία είναι πώς επιτρέπει ο ΚΑΠ να ξεκινάει αγώνας χωρίς όλη τη χαρτούρα των παικτών σωστή.
Για να γίνεται μανούρα μετά; Για να λένε οι μεν "μα εμείς στο γήπεδο" ή να γκρινιάζουν οι δε "γιατί μας κουράσατε 90 λεπτά;".
Δεν κατανοώ.

Και φυσικά ένσταση σήμερα.