Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By drdino
#654947 Το πιο πιθανό είναι να είναι η καλωδίωση κάτω από το κάθισμα. Οι αισθητήρες ή ο αερόσακος πολύ σπάνια χαλάνε.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#654951 Μακάρι να είναι αυτό...

< Note >
Άβαταρ μέλους
By YGS
#655395 Καλημέρα,

Δίνει ένας γείτονας ένα R56 MCS (Ν14) και θα ήθελα να το πάω σε ένα συνεργείο για έλεγχο. Έχετε να προτείνετε κάποιο συνεργείο στην Αθήνα που να ειδικεύεται σε mini;

Επίσης, μπορεί να διαπιστώσει ο μηχανικός, στο πλαίσιο ενός ελέγχου, εάν χρειάζεται αλλαγή η καδένα-τεντωτήρας, πιθανά ραγίσματα στην τουρμπίνα, διαρροές σε σωληνάκια υψηλής κτλ;

Ευχαριστώ
Γιάννης
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#655416 Εγώ είμαι ευχαριστημένος πολύ από τους Σίττας-Φλασκής στην Καλλιθέα. Ο Χρήστος που είναι ο επικεφαλής του συνεργείου, έχει πολύ καλή γνώση τόσο για τα ΜΙΝΙ όσο και για τις BMW. Εμείς εκεί πάμε την BMW, δεν έχουμε ΜΙΝΙ. Έχουν και καλό φανοποιείο και έμπειρο. Αν σε βολεύει, έχε τους υπόψιν σου.
Άβαταρ μέλους
By YGS
#655418
Anonymous Founder έγραψε:Εγώ είμαι ευχαριστημένος πολύ από τους Σίττας-Φλασκής στην Καλλιθέα. Ο Χρήστος που είναι ο επικεφαλής του συνεργείου, έχει πολύ καλή γνώση τόσο για τα ΜΙΝΙ όσο και για τις BMW. Εμείς εκεί πάμε την BMW, δεν έχουμε ΜΙΝΙ. Έχουν και καλό φανοποιείο και έμπειρο. Αν σε βολεύει, έχε τους υπόψιν σου.


Ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#833495 Νέο ΜΙΝΙ και νέο Countryman. Καλά πάει το group, αλλά όπως πάνε, θα τα φάνε στους γιατρούς. Στους οφθαλμίατρους συγκεκριμένα.
https://www.carbuyer.co.uk/mini/mini/30 ... motor-show

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

https://www.auto123.com/en/news/munich- ... ric/70674/
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

To Countryman είναι τόσο πρησμένο και τεράστιο, που σύντομα θα κονταροχτυπιέται με τα GMC Yukon.

https://www.gmc.com/suvs/yukon
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#833502 Το ΜΙΝΙ κουκλακι :inlove:

Το Countryman κι εμενα κακασχημο μου φαινεται, αλλα βλεπω οτι παιζει πολυ στους δρομους. Οποτε φανταζομαι σε αλλους πιθανοτατα αρεσει ή ισως τους βολευουν οι επιπλεον χωροι :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#833505 Το Cooper μου μοιάζει (αποτυχημένο) facelift του τωρινού. Ειδικά πίσω, τραγικό. Το Countryman, είναι γενικότερα λίγο αχαρακτήριστο από την πρώτη στιγμή, αν εξαιρέσουμε την πρώτη γενιά που μου άρεσε (και μου αρέσει) πάρα πολύ.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#833508
Anonymous Founder έγραψε:Νέο ΜΙΝΙ και νέο Countryman. Καλά πάει το group, αλλά όπως πάνε, θα τα φάνε στους γιατρούς. Στους οφθαλμίατρους συγκεκριμένα.


Ο όμιλος BMW είναι υπεύθυνος για πολύ χειρότερα εγκλήματα κατά των ματιών μας απ' ότι τα συγκεκριμένα ΜΙΝΙ, οπότε θα μπορούσα να πω πως είναι από τα πιο πετυχημένα αισθητικά νέα μοντέλα του... :lol: :lol:

Ξέρω, δεν λέει πολλά αυτό, αλλά... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#833513 Μαρκοβαγκε (και λοιποι αγουστοι) τα πραγματα εχουν ως εξης!!! Το καθε αμαξι το κρινουμε με βαση την κατηγορια στην οποια ανηκει. Κι εγω που ειπα οτι ειναι κουκλι το ΜΙΝΙ δε θα το αγοραζα ποτε. Αλλα το κρινω για αυτο που ειναι και σε σχεση με αλλα αμαξια της κατηγοριας του.

Για παραδειγμα αν γκουγκλαρεις "most beautiful suv coupe 2023" βλεπεις στις πρωτες σελιδες τι πιστευει ο κοζμακης για το BMW X6...

Σε αυτο το σαιτ το βγαζει 1ο:
https://www.whatcar.com/best/coupe-suvs/n23014

Και σε αυτο το βγαζει 6ο:
https://carbuzz.com/cars/coupe-suvs

Αν ρωτησεις το ChatGPT "με λενε Μαρκοβαγκο και ψαχνω μαουνα παλιας κοπης που να καιει μαζουτ γιατι με δουλεψανε οτι θα ειναι φθηνο για παντα" προφανως θα παρεις αλλες προτασεις :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#833515 To coupe-suv από μόνο του είναι μια @@ρια και μισή. Χάνεις το βασικό πλεονέκτημα ενός SUV που είναι οι χώροι. Ειδικά τώρα που μεγάλωσα, θεωρώ πως αν τελικά αναγκαστείς να οδηγείς μια μαούνα όπως ένα SUV, οι χώροι θα πρέπει να είναι άφθονοι. Αυτά τα βλακώδη SUV χάνουν άπειρο χώρο λόγω σχεδίασης, και δείχνουν και πιο άσχημα.
Περισσότερο νόημα βγάζει ένα SUV τύπου GMC Yukon, που καταναλώνει ένα βαρέλι βενζίνη στην καθισιά του μεν, αλλά έχει όλα τα υπόλοιπα.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#833555 Κατσε ωρε ΧαιΦαι γιατι θα μας τρελανεις τωρα :s_crazy

Δηλαδη ειναι κακασχημο αυτο το αμαξι?

Εικόνα

Και κουκλακι ζωγραφιστο αυτο?

Εικόνα

Οσον αφορα το σκεπτικο του καθενος και τις αναγκες του συμφωνω. Να μου πεις δηλαδη οτι θελω να κανω μετακομισεις στο Χολυγουντ και δε λεει να τις κανω με φορτηγο... Να μου πεις οτι θελω να βαζω ολο το κανο μεσα στο αμαξι κι οχι στον ουρανο για να μην βραχει και κρυωσει... Να μου πεις οτι θελω να φορτωνω καμια 15αρια "κομματια" μεσα + πετρελαια + στουπια... Να σου πω ΟΚ, δεν κανει το Χ6 για σενα, παρε το GMC Yukon.

Κι εγω θα σου απαντησω απο τη μερια μου οτι ψαχνω ενα SUV, δηλαδη ενα ψηλο αμαξι, αλλα ομορφουτσικο (για τα γουστα μου φυσικα). Απο χωρους με υπερκαλυπτει (δεν το λες και μικρο το Χ6), πισταδικο στησιμο/στριψιμο δε με απασχολει πλεον, 625 αλογατακια με V8 μοτορι 4.4 λιτρα μου τον κανουν καγκελο (απο γκαζι και ηχο), οποτε κατεληξα να ονειρευομαι αυτο.

Αλλα να σε βλεπω εσενα και το Μαρκοβαγκο να μιλατε για εκτρωμα, ειναι αλλου παπαβαγγελιο. Εκτος κι αν απο τις παρακατω 2 κοπελες, θεωρειτε σαν ομορφη (δεν αναφερομαι στον εσωτερικο κοσμο αφου δεν τις γνωριζω) την αριστερη, οποτε παω πασο :s_dunno

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#833556
George_Prix έγραψε:Δηλαδη ειναι κακασχημο αυτο το αμαξι?

Ε όμορφο δεν το λες εύκολα.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#833561 Άσχημα είναι και τα δύο, αλλά το GMC μπορεί να κάνει πολλά παραπάνω με 4 σωστά λάστιχα. Το Audi δεν μπορεί να βγει από την άσφαλτο.
Ένα σοβαρό SUV μπορεί να είναι ένα όχημα περιπέτειας, να πας στην θάλασσα, να πας στο βουνό, να του βάλεις μια σχαρα και ένα κοτσαδόρο να πας την βόλτα σου με ποδήλατα και συμπράγκαλα, τι από αυτά μπορεί να κάνει η αστειότητα της Audi;
Τίποτε, μόνον μόστρα. Και στο δρόμο, και τα δύο μόνον για την ευθεία είναι, έτσι και βρουν στροφές, πρώτος εσύ θα θέλεις να κόψεις.