Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#655355 εδώ εδώ, περιμένει καρτερικά να ανέβουν τα γιγαμπάιτ των βίδεο και συγγράφει το ρεζουμέ της πατριδογνωσίας.
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#655370 Στο φυσικό του περιβάλλον, σε συνθήκες που πραγματικά απολαμβάνεις ένα σκληροτράχηλο τετρακίνητο. Κρίμα όμως που τις υπόλοιπες 355 μέρες του χρόνου πληρώνουμε κερατιάτικα τα γούστα των 10 ημερών.ΕικόναΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#655525 because , λεφτά υπάρχουν. Εξάλλου γιατί να μπλέξει με μεταχειρισμένο αγνώστου παρελθόντος ;
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#655591 Ε τότε να πει ένα ευχαριστώ στον κάτοχο που ολο το χρόνο πληρώνει τα τέλη κυκλοφορίας για να καβαλάει ξέγνοιαστος δέκα ημέρες τα βουνά.
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#655615 Τέλη-λαδιά-φρένα-λάστιχα-ζημιές (όχι ότι βγάζει) είναι πληρωμένα. Εγώ δίνω ασφάλεια και ΚΤΕΟ, έδινα και φόρο πολυτελείας μέχρι να κλείσει τη δεκαετία.
Είναι από τις γεροντολόξες, ο φάδερ χρυσοπληρώνει ένα όχημα για να υπάρχει για "όταν" θέλει να πάει εκδρομή, δηλαδή μία φορά το χρόνο. Από τη στιγμή που υπάρχει διαθέσιμο και ΔΕ δέχεται να παραδώσει πινακίδες, το χρησιμοποιώ εγώ αφού οικογενειακώς χρειάζομαι δύο αυτοκίνητα. Για τα 6 χιλιόμετρα που είναι το καθημερινό πήγαινε-έλα στη δουλειά και για να βγάζω κάνα γούστο (κάνα κατσάβραχο εντός Αττικής, κάνα σβουρίδι στο Σέσι), μου είναι ιδανικό. Είχα προτείνει να βάλω υγραέριο με δικά μου έξοδα (1.300+ ευρώ γιατί είναι εξακύλινδρο) αλλά δε δέχεται. Υπολογίζω να κάνω περί τις 3.000 χιλιόμετρα ετησίως μαζί του, κόστος 500-600 ευρώ καύσιμο. Δηλαδή και πάλι, θα αργούσα πολύ να κάνω απόσβεση το υγραέριο αλλά θα ήταν ευκαιρία να κάνουμε καμιά εκδρομή παραπάνω, τώρα δεν τολμώ να το κινήσω σε μακρινή απόσταση. Συν ότι θα ήταν σα δώρο σε εκείνον, να έχει χαμηλότερο κόστος κίνησης όποτε θέλει να το κουνήσει.
Εννοείται ότι αν έρθει στα χέρια μου, είτε θα πουληθεί είτε θα μείνει στο εξοχικό χωρίς πινακίδες.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#655641 Για μια στο τόσο σίγουρα δεν αξίζει το μερτικό σου. Από την άλλη, μην του χαλάς το χατήρι αφού βλέπεις ότι το θέλει
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#655855 Σιγά μη συνεχίσω να δίνω τα 840 (τέλη κυκλοφορίας) και τα 200+ της ασφάλειας για δέκα μέρες το χρόνο.
Θα το έχω στο εξοχικό χωρίς πινακίδες και θα τις παίρνω μόνο για το δεκαήμερο που θα έρχομαι πάνω. Θα πληρώνω μόνο ένα μήνα (70 ευρώ) και κάτι ακόμα για την ασφάλεια, με ένα κατοστάρικο θα έχω καθαρίσει. Το πήγαινε-έλα θα γίνεται με το σημερινό υγραέριο ή μελλοντικά (θέλω να ελπίζω) με το ηλεκτρικό.