Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By elteo
#653875
markvag έγραψε:
elteo έγραψε:Αμμόλοφους πας;


Συνήθως ναι, ευτυχώς έχω βρει μέρος μακριά από τα γαμω-μπητσόμπαρα...



Nαι όντως και εγώ όποτε πάω τα αποφεύγω.
Άβαταρ μέλους
By IKE
#653881 Ετοιμαστείτε για καύσωνα αλλά ΚΑΙ απότομες μπόρες τον μήνα που έρχεται..
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#653886
diplomat έγραψε:
Δυστυχώς ή ευτυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα. Απορώ με τους φίλους που κάθε χρόνο παθαίνουν πλάκα με τη ζέστη. :shifty:


Αν κάνεις δουλειά εκτός γραφείου και η μόνη ανάσα δροσιάς είναι μπας και σηκώσει κανένα αεράκι σαφώς και παθαίνεις πλάκα με τη ζέστη κάθε φορά που αυτή εμφανίζεται. Στους 40 βαθμούς της Λάρισας όταν είσαι κάτω από υπόστεγο με λαμαρίνα δεν απέχει και πολύ από θερμοκήπιο, σκέψου ότι εκεί πρέπει να κάνεις και δουλειά. Δε ξέρω κανέναν που θα ήταν cool σε τέτοια κατάσταση. Κλεισμένος μέσα σε ένα κλιματιστικό ή σε μια παραλία κι εγώ κάνω τον καμπόσο. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By elteo
#653887 Κατανοητό αλλά η Ελλάδα πάντα είχε ζέστη. Δεν πέφτουμε από τα σύννεφα. Αυτό που λες για την δουλειά είναι άλλη υπόθεση.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#653890 Καλά και στη Βόρεια, Δυτική Μακεδονία κάθε χρόνο χιονίζει αλλά μόλις πέσει χιόνι στην Αθήνα έρχεται η συντέλεια. :lol: Αντίστοιχα δεν κάνει σε όλη τη χώρα 37+ βαθμούς.
Και δε νομίζω ότι κανένας πέφτει από τα σύννεφα, όλοι ξέρουμε τι εστί ελληνικό καλοκαίρι, αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να μπορούμε να υποφέρουμε τη ζέστη.
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#653891 39 βαθμοί σήμερα στην Ασπροπυργαρα και ευτυχώς που είχα βάλει ηλιοπροστασία στον Κάσκαρο αλλιώς θα χαμέ καεί.



< Note 8 >
Άβαταρ μέλους
By markvag
#653930
224v έγραψε:Ν.Περαμος, Ηρακλείτσα, δεν είναι λύση?? Θυμάμαι ότι το 2000 εκεί κάναμε μπάνια, στο Παλιό?? Κλπ??

< Note >


Ναι, φυσικά και είναι λύση, Πέραμο δεν έχω πάει, Ηρακλείτσα είναι καλά σε ότι αφορά την πληγή του μπητσόμπαρου (έχει, αλλά τουλάχιστον δεν βαράνε 800dB, οπότε κάνεις μπάνιο σαν άνθρωπος), απλά η θάλασσα δεν είναι τόσο καλή. Πέρυσι που πήγαμε βέβαια 1-2 φορές βρήκαμε αρκετά μεγάλα κοχύλια, κάτι που ενθουσίασε τα παιδιά :lol: και είναι ένα πλεονέκτημα σε σχέση με τους αμμόλοφους... :lol:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#654486
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#654587 θέλω να πάω βραδινή ποδηλατάδα και δε λέει να πέσει κάτω από τους 27 C . Θα περιμένω όσο χρειαστεί για κάτω από 26 . Ελπίζω πριν τις 12 .
Άβαταρ μέλους
By Chris
#654638 Δεν ξεκινησαν οι βοριαδες εκει πανω; Αττικη ξεκινησαν σημερα, οποτε το βραδυ θα πεσει περισσοτερο απο τις προηγουμενες μερες λογικα


< >
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#654639 Όπως έλεγε κι ο Νικόλας φύσηξε ο Βαρδάρης και καθάρισε.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#657018 Αν και φυσάει λίγο, την έχει τη ζεστούλα του. 28 εσωτερική έχω αυτή τη στιγμή (δεν έχω χρησιμοποιήσει αρκούδι ακόμα).

Έχουν ανέβει και οι ελάχιστες, χθες κατά τις 23:30 που ήμουν σε φίλο στο Ίλιον είχε 30. :lipsealed: