Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By HighFidelity
#647337 Με τον browser γράφω σαν το premium, μηδέν διαφημίσεις και έκανες ό,τι ήθελες. Με το app είχε πολλή διαφήμιση, να σου πω την αλήθεια, δεν είχα δει πού και πότε, αλλά δεν το άντεχα.
Εσύ μου λες πως δεν σου παίζει καθόλου διαφημίσεις αν δεν αλλάξειςττο playlist δεν κατάλαβα καλά;
Επίσης, αν μπορείς να αλλάξεις κομμάτι όποτε θέλεις;
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#647346 Δεν μπορείς να κάνεις λίστες, δεν μπορείς να κάνεις backward ένα τραγούδι ή να πας πιο πίσω σε ένα άλλο. Δεν μπορείς να προχωράς σε επόμενο πάνω από 6 κομμάτια. Διαφημίσεις.
Download. Έχει πολλούς λόγους να το πληρώσεις. Η 3μηνη προσφορά αξίζει.
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#647351 το πληρώνουμε τη τελευταία 3ετία, ακούμε 55000+ min το χρόνο , μεγάλη ποικιλία, πολύ καλή ποιότητα ήχου
αλλά δυστυχώς έχει καλωδιώσει διαφορετικά πλέον τον εγκέφαλο στο πως άκουγες μουσική.

Σκέφτεσαι πρώτα λίστα ή album στο spotify ενώ είχες (ΝΟΜΙΜΑ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ :shifty: ) τα φάκελα στο pc σε κατηγορίες
ξερωγώ
HIP HOP (με υποκατηγορίες)
METAL (με υποκατηγορίες)
ROCK (με υποκατηγορίες)
ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΑΙ ΜΑΜΑ ( live 2014)
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#647352 Αν αφήσω ένα playlist από τα 6 που μου δίνει ημερησίως και είναι μια χαρά επιλογές (αν χειρίζεσαι σωστά τα αγαπημένα) χωρίς να πατήσω κάποια αλλαγή δεν έχω διαφημίσεις. Ναι ΟΚ έχει κάποια πλεονεκτήματα το premium, αλλά για μένα που το έχω σαν background μουσική στη δουλειά, ποτέ δε μου δημιουργήθηκε η ανάγκη να πάρω premium.

Ίσως το downloading αλλά δεν ξέρω. Πως και σε τι format σώζει;
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#647358 Σαν τα downloads του Νέτφλιξ δηλαδή σε θέμα ευχρηστίας.
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
#647361
georgetz έγραψε:αλλά δυστυχώς έχει καλωδιώσει διαφορετικά πλέον τον εγκέφαλο στο πως άκουγες μουσική.


Κάθε αλλαγή μορφής της μουσικής νομίζω το έκανε αυτό (δίσκοι-ιεροτελεστία, κασέτες-ιεροτελεστία εγγραφής :lol:, CD - digital κατάσταση, mp3 - hoarding). Ακομα και το ραδιόφωνο είναι πολύ διαφορετική εκτέλεση. Για μένα τα mp3 ήταν πολύ εντυπωσιακή διάφορα, αλλά είχα ΠΟΛΛΗ σαβούρα ανάμεσα σε αυτά που όντως άκουγα. Έχασαν κάπως την αξία τους.

Τώρα με το Spotify διαπιστώνω ότι λείπουν αρκετά πράγματα, έχει μόνο εναλλακτικές εκτελέσεις σε μερικά και δυστυχώς προωθείται αγρίως αυτό που έχει πολλά streamαρίσματα. Ωστόσο, είναι ό,τι πιο βολικό έχω δει ποτέ.

Corto, την ίδια δουλειά και με λιγότερους περιορισμούς δεν θα την έκανες με το YouTube;
Άβαταρ μέλους
By g8777
#647365 Imho to φυσικο φορματ κατ εμε ειναι υπεραπαραιτητο και αξεπεραστο για να μπεις στο κλιμα (η ιεροτελεστια που λεγαμε) της εκαστοτε κυκλοφοριας του random καλλιτεχνη. Στην spotify era δεν υπαρχουν περιθωρια για να ξεπηδησουν νεοι Metallica, Bowie, Sex Pistols, Jackson, U2 ουτε θα δεις Purple Rain/ White Album. Μαζι με το φορματ εχει αλλαξει και η ιδια ουσια της maistream ( αυτο για να μην βγει καποιος και μου γραψει οτι ακουσε το ταδε αγνωστο γκρουπ) μουσικης. Ωραιο ως συμπληρωματικο μεσο (οταν εισαι εξω , οταν βαριεσαι), αλλα να θες να ακουσεις σοβαρα μουσικη θα πας στην good old fashioned way.

Πχ.

Εικόνα

vs

hysteriafullalbum.mp3

κοκ
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#647387
funkyreverend έγραψε:Corto, την ίδια δουλειά και με λιγότερους περιορισμούς δεν θα την έκανες με το YouTube;

To Youtube έχει άθλιο list creation και autoplay. Έχει αφόρητα περιορισμένο playlist και καταλήγει να παίζει τα ίδια με μαθηματική ακρίβεια, δεν έχει favorite list, παίζει και το βίντεο και καθυστερεί το σύστημα, πραγματικά δεν έχει μέτρημα το πόσο χειρότερο είναι. Για μουσική είναι internet explorer.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#647389
g8777 έγραψε:Imho to φυσικο φορματ κατ εμε ειναι υπεραπαραιτητο και αξεπεραστο για να μπεις στο κλιμα (η ιεροτελεστια που λεγαμε) της εκαστοτε κυκλοφοριας του random καλλιτεχνη. Στην spotify era δεν υπαρχουν περιθωρια για να ξεπηδησουν νεοι Metallica, Bowie, Sex Pistols, Jackson, U2 ουτε θα δεις Purple Rain/ White Album. Μαζι με το φορματ εχει αλλαξει και η ιδια ουσια της maistream ( αυτο για να μην βγει καποιος και μου γραψει οτι ακουσε το ταδε αγνωστο γκρουπ) μουσικης. Ωραιο ως συμπληρωματικο μεσο (οταν εισαι εξω , οταν βαριεσαι), αλλα να θες να ακουσεις σοβαρα μουσικη θα πας στην good old fashioned way.

Πχ.

Εικόνα

vs

hysteriafullalbum.mp3

κοκ

Κοίτα. Η new release λίστα μου γι αυτή την εβδομάδα είναι αυτή:
https://open.spotify.com/playlist/37i9d ... N0OESIzJWQ
εγώ νομίζω ότι βρίσκω πάρα πολύ καλύτερα νέα πράματα (δε λέω ότι αυτά θα μου αρέσουν όλα - άσε που δεν την άκουσα ακόμα) από ότι αν πήγαινα στο stereodisc και περίμενα να ακούσω κάτι, από το ραδιόφωνο, από το autoplay του youtube, από το search του Καζάα, από οτιδήποτε. Είναι το πιο πετυχημένο φορμά μουσικής από τότε που έκλεισε, δηλαδή πουλήθηκε στην AOL, το Spinner. πηριοντ.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#649549 Trump signs executive order to narrow protections for social media platforms
Παμε; Παμε. :thumbsup:Εικόνα
Author
The Chaser It's been nice knowing you allhahaiv: hahaiv: hahaiv: hahaiv: hahaiv: hahaiv: hahaiv: hahaiv: hahaiv: hahaiv:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#653989
Γεια σας.....το έκανα και εγώ
Έφτιαξα τις μπλοκαρισμένες αναρτήσεις μου... Αγνόησα αυτή την ανάρτηση νωρίτερα γιατί δεν πίστευα ότι ισχύει.
Δουλεύει! Πήρα νέα ειδησεογραφική ροή. Παρακολουθώ αναρτήσεις από ανθρώπους που είχα χρόνια να δω.
Αυτός είναι ο τρόπος γύρω από το σύστημα που χρειάζεται το Facebook για να περιορίσει τις αναρτήσεις στις ενημερωσεις σας.
Ο νέος του αλγόριθμος επιλέγει τους ίδιους λίγους ανθρώπους, περίπου 25 είναι αυτοί που θα διαβάσω τις αναρτήσεις τους. Οπότε, κρατήστε το δάχτυλό σας οπουδήποτε σε αυτή τη δημοσίευση, θα εμφανιστούν διαφορετικές επιλογές, συμπεριλαμβανομένου του " Αντιγραφή ". Στη συνέχεια, πηγαίνετε στη σελίδα σας επιλέξτε τι «σκέφτεστε τώρα» πατήστε επικόλληση και αυτό το κείμενο θα εμφανιστεί στον τοίχο σας. Αν διαβάζετε αυτό το μήνυμα, κάντε μου τη χάρη και αφήστε μου ένα γρήγορο σχόλιο... ένα " γεια ", " αυτοκόλλητο ", ό, τι θέλετε, ώστε να εμφανιστεί στην σελίδα μου. Δεν χρειάζεται απλά να κάνετε like, πρέπει να γράψετε τουλάχιστον ένα γεια, οπότε να γνωρίζω πόσοι έχουν διαβάσει το κείμενο.
Δεν ήξερα ότι ήταν απαραίτητο να το κάνω αυτό... Έμαθα. κοινοποιήστε το ξεκλείδωσε το Facebook
Ευχαριστώ


Νέα μάστιγα