Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#649658 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By g8777
#650014 Εικόνα


Το εσωτερικό θα κάνει χρήση επαυξημένης πραγματικότητας, ενώ θα είναι μονίμως συνδεδεμένο μέσω 5G, προσφέροντας επικοινωνία μεταξύ αυτοκινήτων (V2V, vehicle to vehicle communication) και μεταξύ αυτοκινήτων και υποδομών (V2I, vehicle to infrastructure communication). Τα δύο καθίσματα είναι ενσωματωμένα στη δομή του αμαξώματος, και είναι κατασκευασμένα από Zylon.
Δεν διαθέτει πίνακα οργάνων, αλλά ένα διαδραστικό περιβάλλον, με τον οδηγό να βλέπει όλες τις ενδείξεις στο παρμπρίζ και να επιλέγει ότι θέλει μέσω gestures (κινήσεις των χεριών), αφού δεν θα υπάρχουν κουμπιά. Επίσης ο οδηγός θα μπορεί να οδηγεί φορώντας γυαλιά εικονικής πραγματικότητας.

************************* :shifty: ************
Το Chaos θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, μια με 2.000 και μια με 3.000 άλογα. Στην πρώτη ο κινητήρας θα κάνει χρήση βενζίνης πρατηρίου και θα έχει όριο περιστροφής τις 11.000 σ.α.λ και απόδοση 2.000 ίππων, ενώ στην έκδοση των 3.000 ίππων απαιτείται καύσιμο E85, με το όριο περιστροφής να ανεβαίνει στις 12.000 σ.α.λ, ενώ τα πιστόνια θα είναι κατασκευασμένα από κεραμικό υλικό, οι μπιέλες από carbon, με τα carbon turbo να είναι μεγαλύτερα, 78 mm. Το αυτοκίνητο θα μπορεί να παράγει ρυθμούς επιτάχυνσης έως και 3G σε συγκεκριμένες αποστάσεις και συνθήκες.



Πηγή

Εικόνα

Ελπίζω να με αξιώσει ο Θεός για να με καταχωρήσει ο funkyreverend στο ευρετήριο του "Οδήγησα" :oops:
Άβαταρ μέλους
By krom
#650016 Και κάποιοι πραγματικά πιστεύουν σε αυτό το ελεεινό shitposting και μουφορένδερς χωρίς πόρτες, κρίμας που διαγράφτηκε το τόπικ, θα είχε υλικό για τα επόμενα 20 χρόνια. Το βιντέακι είναι ακόμα πιο αστείο.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#650017 Μιας και


- εισαι ελεεινα καχυποπτος

- ο ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ξεπερασε τα 100 κιλα :omg: :omg: :thumbsdown:


θα χρειαστω συνοδηγο. Ποσα κιλα εισαι; :hmmm:

Καλα χεστο, θα γεμισουμε με Ε85 για να εξουδετερωσουμε αυτην την παραμετρο. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By IKE
#650107 Νόμιζα ότι οποιαδήποτε αναφορά σε αυτό το ΠΡΟΤΖΕΚΤ θεωρείται ΣΠΑΜ :hmmm: