Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#649389 Η φάση
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Bushido

Bushidō (武士道, "the way of warriors") is a Japanese collective term for the many codes of honour and ideals that dictated the samurai way of life, loosely analogous to the European concept of chivalry.


Εικόνα

Καλορίζικο καλοταξιδο Μπουσε
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#649391 Eγώ διαφωνώ ότι δεν κάνει για ταξίδια πάντως. Καμία σχέση το a-seg του 2020 με το 2000. Ένα atos ή ένα seicento εννοείται δεν κάνουν ταξίδι, αλλά aygo 2ης γενιάς μια χαρά κάνει με 140χαω σταθερά για 2 ώρες.
Καλοτάξιδη!
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#649396 Picanto του 2010 μια χαρά υπεραστική μετακίνηση έκανε με ταχύτητες 100-120.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#649397 Καλότάξιδη Μπουσε, τόσα είχαμε πάρει το 2006 το τετράπορτο Αygo ζει και βασιλεύει...και ας είναι πρωτης γενιάς... με 147000χλμ. Και προφανώς πάει εκτός Αθηνών.. φορτωμένο σε Αστακό Καλαμάτα κλπ με 130 περίπου...

< Note >
Τελευταία επεξεργασία από 224v και 28 Μάιος 2020, 18:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By elteo
#649398
224v έγραψε:Καλότάξιδη Μπουσε, τόσα είχαμε πάρει το 2006 το τετράπορτο Αygo ζει και βασιλεύει...και ας είναι πρωτης γενιάς... με 147000χλμ.

< Note >


Ε καλά δεν είναι και κάνα κατόρθωμα αυτό. Τι να πουν και τα Seicento. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#649400
rocsta έγραψε:Eγώ διαφωνώ ότι δεν κάνει για ταξίδια πάντως. Καμία σχέση το a-seg του 2020 με το 2000. Ένα atos ή ένα seicento εννοείται δεν κάνουν ταξίδι, αλλά aygo 2ης γενιάς μια χαρά κάνει με 140χαω σταθερά για 2 ώρες.
Καλοτάξιδη!
2 ώρες έχω κάνει κι εγώ 1-2 φορές.
Αλλά για παραπάνω δεν έχεις την άνεση (τα καθίσματα ξέρω γω) και την ησυχία ενός μεγάλου, καθώς ηχομόνωση κλπ είναι μέτρια. Επίσης, ο χώρος αποσκευών είναι υποτυπώδης ακόμα και για 2 άτομα.
Είναι φτιαγμένο για άλλη δουλειά το αμάξι

< Note >
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#649401 Δεν παίζει να μην κάνει ταξίδι με το Λέοντα για να το κάνει με το Αυγό, εκτός κι αν υπάρχει ανάγκη (παίζει να κάψουν και το ίδιο υπό συνθήκες :lol: ).
Άβαταρ μέλους
By manoliossss
#649404 Καλοτάξιδο busse! Εξαιρετική επιλογή εν τέλη η αγορά Καινούργιου,και αυτοκίνητο που σε 5-10-15 χρονια θα έχει μια πολύ καλη μεταπωλητική αξία! Απροβλημάτιστο να ναι και καλά χιλιόμετρα !!!


< >
Άβαταρ μέλους
By Geralt
#649421 Καλοταξιδο, έχει πολύ ωραία μούρη αυτό το αμάξι. Άσε που για γυναίκα έχει το μεγαλύτερο προτέρημα....είναι γλυκουλι
Άβαταρ μέλους
By gianik
#649433 Καλοτάξιδο Γιάννη!!!!

Καλα χλμ κ να το χαρείτε,!!!





Υ γ
Και μπράβο κ σε μένα που 1ος απο ολους σου εβαλα το μικρόβιο για αγορά καινούριου.. Τα λέγαμε τα γράφαμε.. (μαζί μου κ ο Asimov)
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#649438
Anonymous Founder έγραψε:Καλοτάξιδο το αμάξι της κοπέλας GB. Η έλξη της Toyota ήταν ακατανίκητη βλέπω. Καλά έκανε, μόλις το βαρεθεί, θα το δώσει εύκολα σε πολύ καλή τιμή, και θα πάρει κάτι άλλο. Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα εύχομαι.


Μεταξύ μας, άρχισαν να μου αρέσουν και εμένα. :dizzy:
Για αυτό που είναι, είναι καταπληκτικά φτιαγμένα. Ειδικά το Yaris με είχε ενθουσιάσει.
Είναι τοπ εταιρία η Τογιότα και ο μπαμπάς της είναι ικανοποιημένος από την Avensis. Οπότε δεν ήθελα να τους χαλάσω χατήρι στη μάρκα. Για αυτό γυρόφερνα τα μοντέλα της. Αν θυμάσαι στις αρχές του τοπικού, είχα γράψει για το Aygo ενώ εκείνοι φαντάζονταν Yaris. Ξέφευγε σε λεφτά για την παρούσα φάση και οικονομική κατάσταση. Και δεν της χρειάζεται παραπάνω αμάξι από αυτό.



GTS έγραψε:Καλοταξιδο. Ωραιο φαινεται. Ρωτησατε ποσο παει το ετησιο σερβις;


Δεν ρωτήσαμε Άγη. Να έχει 100-150€; ε πόσο να έχει;



Asimov έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:Σας ευχαριστώ παίδες.

Σας πρήξαμε λίγο αλλά με αγαπάτε :inlove:

Της είναι ό,τι πρέπει αυτό.

BTW αυτό φοράει κινητήρα υψηλής συμπίεσης σαν το Yaris; με 13.5:1;
Ασίμωφ;;;

Έχει και το νέο μοτέρ με τους 72 ίππους κιόλας.
Ναι, ίδιο με του Yaris.
Καλή τιμή btw, εκεί γύρω στο 11αρι παίζουνε αυτά όταν τα έχουν προσφορά.
Θα έχει πολύ χαμηλότερη κατανάλωση από το Yaris και χωράει παντού. Για ταξίδια δεν κάνει βέβαια, αλλά έχετε μεγάλο οπότε δεν είναι πρόβλημα. Κι εμείς για εργαλείο το πήραμε το 108, ίδια περίπτωση. Καλά κάνατε.
Το καλύτερο όλων στην κατηγορία είναι το i10, αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με τη διαθεσιμότητα (και τις τιμές) τώρα που άλλαξε το μοντέλο.

< Note >


Δεν μας χρειάζεται μεγαλύτερο μέγεθος. Ταξίδι μακρινό υπάρχει το Leon. Αν χρειαστεί βουνό με χιόνια, παίρνω το Tiguan από τον πατέρα μου. Πχ Καλάβρυτα με αυτό είχαμε πάει. Θεσσαλονίκη με το Leon.

Το i10 είναι το καλύτερο μάλλον. Εμένα θα ήταν η επιλογή μου αν ήταν για δικό μου αμάξι από αυτήν την κατηγορία. Προσωπικά το βρίσκω και αρκετά όμορφο ενώ το εσωτερικό του είναι το μόνο που δεν θυμίζει κουβά. Παρά ταύτα όμως, δεν επέμεινα στο i10 γιατί ήξερα πόσο της αρέσει το Aygo. Ήθελα να κάνει και την καύλα της. Οπότε είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.

Του βάζεις 100στάρα βενζίνη; έχει υψηλή συμπίεση νομίζω και συστήνεται και για αυτόν τον κινητήρα αλλά και τον 1.5 της Toyota.



gianik έγραψε:Καλοτάξιδο Γιάννη!!!!

Καλα χλμ κ να το χαρείτε,!!!





Υ γ
Και μπράβο κ σε μένα που 1ος απο ολους σου εβαλα το μικρόβιο για αγορά καινούριου.. Τα λέγαμε τα γράφαμε.. (μαζί μου κ ο Asimov)


Ευχαριστώ βαζελάκο μου. Ξέρεις ότι η Μπούσαινα είναι δικιά σας ε; Φυσικά έχει επισκεφθεί και ΣΕΦ και Ναό. Κάνω αγώνα να σας την πάρω. Ακούς Ασίμωφ;

Πέρα από την πλάκα, σας είπα ότι διάβασα προσεκτικά τους πάντες, ανέλυσα τα δεδομένα και τους είπα πως έχουν τα πράγματα.
Νομίζω έγινε η καλύτερη επιλογή. Δεν είναι η πιο φθηνή αλλά με 6 χρόνια εγγύηση είναι και η λιγότερο ρισκαδόρικη!


Επίσης ακούστε και κάτι άλλο για να δείτε πως σκέφτεται ο κόσμος έξω.
Ο μπαμπάς της ήθελε αμάξι με οθόνη για σύνδεση του κινητού για να μην το έχει στο χέρι της και να τα κάνει όλα από τα κουμπάκια. Για να μην αποσπάται η προσοχή της με το κινητό όταν οδηγεί.
Επίσης ήθελε και την κάμερα για τα παρκαρίσματα. Το Aygo τα είχε αυτά στο πακετάκι και έτσι έβαλε το χέρι στην τσέπη. :shifty:


Σας ευχαριστούμε όλους...