Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By melos86
#649367 Οτι και να λεμε στις ασφαλειες αυτοκινητου και ειδικοτερα σε αυτες που ειναι απλα πακετα προς τριτους το μονο που μετραει ειναι το κοστος! Απλα να βγαινει η υποχρεωση φαση...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#649369
melos86 έγραψε:Στην HD πηγα και εγω 3 αυτοκινητα λογω κοστους και εν τελει εμεινα ευχαριστημενος!
Παλι λογω κοστους, λιγους μηνες πριν το 1 απο τα 3 πηγε σε ανταγωνιστικη εταιρια που ειχε χαμηλωτερο κοστος και ελπιζω να μεινω και εκει ευχαριστημενος! Θα ακολουθησουν σε λιγες εβδομαδες τα αλλα 2 οχηματα...
Ο λογος αποχωρησης ηταν η αυξηση των ασφαλιστρων για το ιδιο πακετο που ειχα και πριν, κατα περιπου 30 ευρω, οταν ο ανταγωνισμος μου εδωσε το ιδιο πακετα που ειχα στην HD στα χρηματα που μου το εδινη η HD τα τελευταια 2 χρονια!


Ακριβως το ιδιο με εμενα.Δεν αλλαξε τιποτα,ουτε η διευθυνση μου,ουτε το αυτοκινητο,ουτε τρακαρισμα ειχα,τιποτα,με την αξια του αυτοκινητου να μειωνεται(κλοπη) Τα ασφαλιστρα ανεβαιναν.
Βλεπω λογισμικο που βλεπει οτι ανανεωνεις 3-4 φορες,οποτε σου λεει τσιμπα το ασφαλιστρο.
Τσιμπα και ενα αρχιδι απο Ντιμακο.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#649372
Scotch έγραψε:
dimviii έγραψε:
Scotch έγραψε:Προσωπικά επειδή είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι τώρα από την HD, θα έδινα και κάτι παραπάνω προκειμένου να μην ξαναγυρίσω σε καμιά ΕΘΝΙΚΗ για παράδειγμα ή σε κάποια ασφαλιστική που δεν γνωρίζω τι παίζει. Οπότε, σαφώς και δεν θα μου άρεσε μία αύξηση, αλλά δεν θα έφευγα κιόλας, αν δεν είχα καλύτερη (όχι μόνο φθηνότερη) εναλλακτική.


στην hd πηγες γιατι δεν ησουν ευχαριστημενος απο καμια προηγουμενη ασφαλιστικη σου δλδ?


Μια ζωή στην Εθνική ήμουν, δεν έχω επαφή με άλλες ασφαλιστικές. Και ο λόγος που έφυγα ήταν το κόστος, αλλά στην πορεία είδα ότι η HD ήταν καλύτερη σε όλα.

< >


ολοι για αυτο φυγαμε απο τις προηγουμενες ασφαλιστικες Σκοτσεζε,παιρνοντας και το ρισκο για κατι τοσο φθηνο.Οχι γιατι δεν ειμασταν ευχαριστημενοι απο τις υπηρεσιες των προηγουμενων ασφαλιστικων.
Και σωστες υπηρεσιες δεν εχει μονο η hd στην Ελλαδα.
Άβαταρ μέλους
By tonyf23
#649375 Αν και συνήθως έκανα εξάμηνη ασφάλεια με την προσφορά της Black Friday έκανα ετήσιο συμβόλαιο. Μέχρι τον Νοέμβρη έχουμε αρκετό καιρό ακόμα. Λογικά θα παίξει πάλι κωδικός χωρίς να γνωρίζουμε αν θα είναι πάλι 30%. Αν είναι μικρότερη η έκπτωση και έχει γίνει και αύξηση στο ετήσιο συμβόλαιο θα το σκεφτώ σοβαρά να φύγω. Έως τώρα είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την HD.

< Note 4 >
Άβαταρ μέλους
By g8777
#649376
dimviii έγραψε:Βλεπω λογισμικο που βλεπει οτι ανανεωνεις 3-4 φορες,οποτε σου λεει τσιμπα το ασφαλιστρο.
Τσιμπα και ενα αρχιδι απο Ντιμακο.



:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#649415
dimviii έγραψε:
Govus έγραψε:Τι να σας πω βρε παίδες...
Δεν θα ονειρευόμουν καν προ μερικών ετών, ότι θα πλήρωνα λίγο πάνω από 200 € ετήσιο συμβόλαιο (με όλα μέσα πλην μεικτής) για το Focus. Τώρα, αν του ΧΡΟΝΟΥ τον Μάιο είναι και στα 210-215, δε νομίζω να χαλάσουμε τις καρδιές μας...


αν πληρωνες 10-20 ευρω πανω απο τον παλιο σου ασφαλιστη θα χαλαγανε οι καρδιες σας?
Πάντα ακολουθουσα το δόγμα του πατέρα μου με τον ασφαλιστή κ τον δικο σου άνθρωπο.

Οταν λοιπόν με τράκαρανε κ έφταιγε ο αλλος πήγα να μιλήσω με ασφαλιστή μου. Μου είπε πάρε τον αριθμό της ιντεραμερικαν να κανονίσεις.

Κανονισματα και λοιπα έγιναν με τον ανωνυνο 5 ψηφίο. Ενώ ταυτόχρονα ήμουν πελάτης της ασφαλιστικής κ του συνεργείου ένιωθα ότι είμαι ο εχθρός του τελικα.

Βρήκα ένα μέσο μέσω ξαδερφου ν κανω δουλειά μου αφού συνέχεια ξεχνουσαν πράγματα.

Αηδίασα και λεω τέλος. HD τότε πηρα σχεδον στην ίδια τιμή μικτη.

Απο περσι έδωσα περισσότερα τελικά αλλά αν του χρόνου εινα ακόμα πιο ακριβά θα ψάξω άλλη.

< >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#649695
g8777 έγραψε:
bill33 έγραψε:Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι αλλάζουν οι εκπτωτικοί κωδικοί "Loyalty Discount" και "I love Hellas Direct" και πλέον αντιστοιχούν σε 5%.
:x :x



Ηρθε και σε εμενα, παλι καλα που ανανεωσα αρχες του μηνα με το 15%. Σιγα σιγα τα πραγματα παιρνουν τον δρομο τους, αναμενομενο. :roll:


Bill εβαλα στη φορμα της hd το loyalty discount και δινει 15% εκπτωση :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By bill33
#649712 Θα ενημερώσω το αρμόδιο τμήμα να σου στείλουν χρεωστικό .



< Note 10 >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#649717
bill33 έγραψε:Θα ενημερώσω το αρμόδιο τμήμα να σου στείλουν χρεωστικό .



< Note 10 >


Bill εχω βρει πιο φθηνα,απλα για δοκιμη το εβαλα. :s_empathy
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#649783 Προφανώς οι περισσότεροι επιλέγουμε την φτηνότερη ασφαλιστική. Για χρόνια αυτή ήταν η HD και μάλλον παραμένει (πρέπει να το κοιτάμε και τις παροχές, όχι μόνον την τελική τιμή). Όταν την χρειάστηκα πάντως (έπεσε πάνω μου άλλο αυτοκίνητο, ενώ ήμουν σταθμευμένος), με αποζημίωσαν στο ακέραιο. Μόνο καλά λόγια έχω να λέω. Αν βρω αλλού φτηνότερα, αλλά με ίδια παροχές, θα φύγω προφανώς. Αλλά τους εμπιστεύομαι γιατί φάνηκαν ως τώρα άξιοι εμπιστοσύνης και για αυτό έχω 3 αυτοκίνητα ασφαλισμένα εκεί.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#649789 αν παρέχει σωστές υπηρεσίες χαλάλι μια αύξηση αλλά το αποφάσισαν σε λάθος εποχή. Τώρα με το lockdown και τη μειωμένη κίνηση;
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#649800
mousatos έγραψε:Τώρα με το lockdown και τη μειωμένη κίνηση;


Όχι, στο lockdown έδιναν κι έναν μήνα δωρεάν (απλά δεν συνέφερε αν ήσουν παλιός ασφαλισμένος, γιατί το loyalty discount έδινε καλύτερη τιμή). Μετά το lockdown το έκαναν. Κάτι μου λέει ότι και οι υπόλοιποι θα κάνουν αυξήσεις, άρα πάλι η HD θα είναι η φτηνότερη.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#650567 Ασφάλεια κατοικίας έχει κάνει κανένας στην HD; Βλέπω αρκετά χαμηλές τιμές και παίζουν και οι γνωστοί κωδικοί.