Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By sargus
#649340 Πολύ ωραία αποτίμηση του αυτοκινήτου σου φίλε Geralt.
Στον πανζουρλισμό των SUV και στην επακόλουθη αύξηση των τιμών τους σε σχέση με τα αντίστοιχα τους "χαμηλά", θεωρώ και εγώ ότι το Grandland είναι σχεδόν μονόδρομος λογικής vfm αγοράς για τον συνειδητοποιημένο οικογενειάρχη. Αν και σιχαίνομαι οδηγικά τα Opel (έχουμε το astra Η στην οικογένεια και το ανέχομαι δυστυχώς), εντούτοις και εγώ μάλλον το Grandland θα διάλεγα από την κατηγορία (δεν το έχω οδηγήσει βέβαια τώρα που πατάει σε πάτωμα psa αλλά μάλλον θα είναι καλύτερο από τους προγόνους του).
Αυτό με το φωτάκι πίσω, αν και σπαστικό δε θα με πείραζε καθόλου. Θα έκανα και εγώ καμιά πατέντα σαν και εσένα ή μπορεί να έβαζα και ένα απλό φωτάκι μπαταρίας με ανιχνευτή κίνησης.
Άβαταρ μέλους
By Geralt
#649420 Πολύ υπερήφανος για την πατέντα μου
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By sargus
#649430 Μια χαρά. Πιο δυνατό από εργοστασιακό!
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#649432 Δείξε μας και μερικές φωτό το αμάξι. Εξωτερικά, εσωτερικό, καντράν, οθόνη κλπ.
Άβαταρ μέλους
By Geralt
#649436 Θα ανεβάσω μερικές, νταξ εσωτερικό πρέπει να έχει κρατήσει το ίδιο η Όπελ εδώ και 40 χρόνια

Πάντως καλά, χρυσά, γεμάτα αλλα πολύ ουδέτερη οδήγηση ρε παιδιά αυτά τα SUV, είχα το Mito ένα φεγγάρι, η μέρα με την νύχτα σε τράβηγμα και οδηγική απόλαυση, μπορούσες να παίζεις για ώρες
Άβαταρ μέλους
By ANEMOS
#649502 Παιδια ειναι απο τις λιγες μαρκες που δεν εχω οδηγησει ποτε αυτοκινητο της,αλλα ολοι γνωστοι φιλοι μου λενε το εξης απλο [ΤΟΝΙΖΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΩΣΟΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ].Βαραει το κουδουνι κατεβαινεις κατω και σου λενε,επειδη εισαι ομορφος σου χαριζουμε το τελευταιο μοντελο σπορ OPEL με φουλ εξοπλισμο και 350 αλογα δικο σου γιατι ετσι μας αρεσει.Τι κανεις μου λενε το παιρνω του λεω,λαθος μου λενε τους κλεινεις στην πορτα στην μουρη και γυρνας σπιτακι σου χαχα.
Εχω ακουσει τοσο χαλια πραγματα που εχω περιεργεια να οδηγησω μια φορα ενα opel να δω πως ειναι οδηγηκα.
Άβαταρ μέλους
By Geralt
#649510 Εντάξει είσαι νομίζω λίγο αυστηρός η/και υπερβολικός :)

Σαν μάρκα έχει μερικές υλοποιήσεις που είναι αρκετά fun to drive, πχ το corsaκι OPC η το τελευταίο με τον τουρμπισιο 115hp (αν και το έχει το lagακι του)

Το Grandland X, ρεαλιστικά μιλώντας είναι μια χρυσή μετριότητα. Είναι ο Αλέξανδρος Τζιoλης, θα σου κρατήσει το κέντρο, θα είναι οκ αμυντικά, ενδεχομένως να δημιουργήσει και παιχνίδι με μερικές 20αρες κάθετες, άντε να σου πάρει και μια κεφαλιά στα στημένα μέχρι εκεί. Τίμιος

Είναι το σουβλάκι κοτόπουλο. Θα σε χορτάσει, θα σου δώσει και μια γεύση κρέατος στα κάρβουνα, αλλά δεν έχει το λιπακι για την εξτρά γεύση :eat:



Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι καθαρά people carrier για άνετη και ασφαλή μετακίνηση

Να έχεις χώρους για μπάλες, ομπρέλες, παιχνίδια+ την παραγωγή από το χωριό+ άνεση και ασφάλεια στο ταξίδι με ότι αυτό συνεπάγεται – πρίζες, καλό κλίμα, θήκες κτλ και όλα αυτά σε μια καλή τιμή



Επειδή προφανώς τσέκαρα (σχεδόν) όλο τον ανταγωνισμό, προτάσσει την καλύτερη ποιότητα υλικών/πλαστικών και χαμηλότερα τέλη έναντι Sportage/Tucson

Καλύτερους χώρους και συναρμογή από Qashqai

Ομορφότερο κουπέ αμάξωμα και μεγαλύτερη εγγύηση από Karoq

Σημαντικά φτηνότερο από το 3008 και Tiguan



Όπως είπα, μια χρυσή μετριότητα
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#649515
Geralt έγραψε:Το Grandland X, ρεαλιστικά μιλώντας είναι μια χρυσή μετριότητα. Είναι ο Αλέξανδρος Τζιoλης, θα σου κρατήσει το κέντρο, θα είναι οκ αμυντικά, ενδεχομένως να δημιουργήσει και παιχνίδι με μερικές 20αρες κάθετες, άντε να σου πάρει και μια κεφαλιά στα στημένα μέχρι εκεί. Τίμιος



RESPECT
Άβαταρ μέλους
By ANEMOS
#649517 Δεν εχω προσωπικη αποψη οπως ειπα,γιατι δεν εχω οδηγησει και ποτε Opel αλλα ολο το συναφι φιλων μου αυτα λενε μεταξυ σοβαρου και αστειου.Σιγουρα υπερβολικο αλλα θα εχει καποια μεγαλη δοση αληθειας η εστω αρκετη,να μου το λενε τοσοι και καποιοι αγνωστοι μεταξυ τους.
Τωρα για να ειμαι ειλικρινης οι βλαβες οταν ειχα ρωτησει μου ειπε ενας φιλος καλος [ειχα το Astra opc 240ps αμαν εκανε να το ξεφορτωθει]θυμασαι το Golf gti σου,ναι του λεω τα θεματα που ειχες συν αλλα τοσα επι 2.
Γενικα εχω πολυ περιεργεια γιαυτην την μαρκα,εχω ακουσει τοσα αρνητικα που στο τελος θεωρω οτι διαφημηση της κανουν.
Ολες οι μαρκες εχουν ΣΥΝ ΚΑΙ ΠΛΗΝ απλα σιγουρα μεσα στις γνωμες περιεχεοντε υπερβολες πικρα ενθουσιασμος χαρα αφοσιωση κτλ,η κλαυτερη αποψη ειναι η δικια σου αφου εχεις περασει τουλαχιστον 5 ετια και πανω με ενα αυτοκινητο σε καθημερινη χρηση,ταξιδια,βολτες κτλ.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#649521 Ο πατέρας σου που γνωρίζει απο αυτοκίνητα τι λέει για τα Opel?
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#649524 Είσαι αρκετά όμορφος όμως για να σου χαρίσουν οπελ ? :shifty:
Άβαταρ μέλους
By ANEMOS
#649525
mirage έγραψε:Ο πατέρας σου που γνωρίζει απο αυτοκίνητα τι λέει για τα Opel?

Αυτα που εχω ακουσει απο την Opel [στην οποια πριν χρονια δουλεψε μια απο τις πολλες εταιρειες που περασε]απο τον πατερα μου δεν γραφοντε απλα,εκτος των τεχνικων που συζητουσε με συναδελφους φιλους του που δεν καταλαβαινα,τα υπολοιπα ηταν βαρια μπινελικια σε απλα ελληνικα.
Άβαταρ μέλους
By ANEMOS
#649526
red_monster έγραψε:Είσαι αρκετά όμορφος όμως για να σου χαρίσουν οπελ ? :shifty:

Ειμαι τοσο χαλια που οταν δεν εχω κεφια με βλεπω στον καθρεφτη και γελεω με μενα χαχα
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#649531 Αν θυμάμαι ορθά, ο χρήστης miatakias είχε ένα opel corsa opc περί τα 600 αραβικά άτια. Μπορείς να του στείλεις προσωπικό μήνυμα για διευκρινίσεις.
Άβαταρ μέλους
By ANEMOS
#649533 Δεν ειανι στα αμεσσα σχεδια μου να παρω Opel την επομενη 10000 ετια χαχα.Ευχαριστω παντως