Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By drdino
#649286
Giuseppe Busso έγραψε:...


Ευχαριστώ!
Άβαταρ μέλους
By sargus
#664549 Περιμένω να δω κριτικές πρώτα για το πόσο ελαφρύ είναι διότι έχω το 7αρι κ δε θέλω να την πατήσω όπως με το παλιό μου 4αρι που του έβαλα μια καινούργια αναβάθμιση κ έγινε αργό.
Ξέρουμε τίποτα σχετικά με αυτό ή ακόμη;
Άβαταρ μέλους
By manoliossss
#664739
KiloMeater έγραψε:Αυτό το Apple Watch SE μια χαρά το βλέπω, δε του λείπει κάτι σημαντικό
Χάνω κάτι;
Σε σχέση με το 5 λείπει το ηλεκτροκαρδιογράφημα και το always on display.Κατά τ αλλά τίποτα άλλο..Σε σχέση με το 6 τα παραπάνω κι επίσης η μέτρηση οξυγόνου στο αίμα και ο χειρότερος επεξεργαστής σε σχέση με τον A6
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#664753
KiloMeater έγραψε:Αυτό το Apple Watch SE μια χαρά το βλέπω, δε του λείπει κάτι σημαντικό
Χάνω κάτι;


Αν δεν έχεις iPhone, είναι περιττή η αγορά του Apple Watch.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#664776 Δεν ειναι για μενα αλλά για κάτοχο :-)

Επιπλέον διάβασα Ότο εχει ενα Feature για οικογένειες που μπορείς να συνδέσεις πολλα ρολόγια σε ενα κινητό , άρα άμα εχει η γυναίκα μπορώ να κολλήσω και το δικό μου εκεί πχ;
Άβαταρ μέλους
By manoliossss
#664788 Νομιζω αυτό ίσχυε.Μπορείς δηλαδη να συνδέσεις 2 ρολόγια σε ένα κινητο αλλά θα πρέπει να επιλέγεις ποιο ρολόι θα λειτουργεί πχ σε μια πληρωμή Apple Pay .Κατα τ αλλά εγώ προσωπικά οπως είπε και ο busso δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος για aw αν δεν έχεις iPhone.Εκεί είναι όλη η μαγκιά!Στο πως συνεργάζονται μεταξύ τους.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#664803
manoliossss έγραψε:Νομιζω αυτό ίσχυε.Μπορείς δηλαδη να συνδέσεις 2 ρολόγια σε ένα κινητο αλλά θα πρέπει να επιλέγεις ποιο ρολόι θα λειτουργεί πχ σε μια πληρωμή Apple Pay .Κατα τ αλλά εγώ προσωπικά οπως είπε και ο busso δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος για aw αν δεν έχεις iPhone.Εκεί είναι όλη η μαγκιά!Στο πως συνεργάζονται μεταξύ τους.


+1

Νομίζω γενικά ότι αν κάποιος θέλει να εισέλθει στο χώρο της Apple και έχει κατά νου τη διασύνδεση με ασύρματα ακουστικά, ρολόι, υπηρεσίες, θα πρέπει να το σκεφτεί καλά. Η Apple θέλει να έχεις όλα της τα προϊόντας και τις δικές της υπηρεσίες και αυτό κοστίζει πολύ.
Άβαταρ μέλους
By manoliossss
#664830 Βασικα θα πρέπει να το σκεφτεί πααααρα πολύ καλά,γιατί αν είναι λίγο gadgedakias και κανει το λάθος να προσπαθήσει να χτίσει ένα οικοσύστημα της μήλοεταιρίας μετά δεν αλλάζει οικοσύστημα με τίποτα και θα πρέπει να τα σκάει ανά διαστήματα για να μένει ενημερωμένος,αλλά είναι άλλη η εμπειρία χρήσης!Τουλαχιστον αυτή είναι η προσωπική μου άποψη..
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#665441 Siri Annotation Analyst - Greek Speaking
https://jobs.apple.com/en-us/details/20 ... ?team=MLAI

Είχα πολύ καιρό να διαβάσω τόσο ευχάριστο νέο στον χώρο της τεχνολογίας.
Η Apple ψάχνει άνθρωπο για να δώσει στη Siri την ικανότητα να μιλάει ελληνικά.

Άντε να ξεκολλήσει και η Google.