Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mirage
#647182 Το banggood στέλνει με GLS ή Post NL το πακέτο. Το κόστος εκτελωνισμου καλύπτεται από το κατάστημα που στέλνει το προϊόν. Το μεγάλο ερωτηματικό είναι ποσο θα κάνει να φτάσει Ευρωπη το πακέτο. Νομίζω πλέον λενε έως 60 μέρες.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#647185 30 μου είπαν εμένα. Βέβαια συμπληρωνονται τη Δευτέρα και το πακέτο τώρα φάνηκε καθ'οδόν για Ολλανδία (?), οπότε καλά κρασιά
Άβαταρ μέλους
By g8777
#647190 Εγω Μιραγκε της τα ξηγησα. 2 μηνες; 2 μηνες. :s_yes Πού να ακουσει η αλλη, ΛΥΣΣΑΞΕ για Roborock. :roll:
Κατσε τωρα να γινει το σπιτι Σαχαρα μεχρι να τσουλησει η σκουπα προς τα δω. :s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
By drdino
#647198 Priority direct από Bangood μου έρχονται Αγγλία σε περίπου 14 μέρες. Προ covid ήταν γύρω στις 9-10 μέρες.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#647244
cabala10 έγραψε:αυτο το departed from origin country φανταζομαι ειναι πως εχει φτασει ευρωπη?

Το departed σε ενημερώνει απλά ότι έφυγε από την χώρα αποστολής, το που βρίσκεται ο Θεός και η ψυχή του!
Σίγουρα όχι στην Ευρώπη.

Για αυτό λέω ότι μάλλον με καράβια το στέλνουν :lol:

Από την ώρα που γράφει σε εμένα departed θέλει συνήθως ένα μήνα (ίσως και παραπάνω) μέχρι να πατήσει το πόδι του Ευρώπη. Και αυτό που περιμένω από Ιαπωνία εδώ και δύο μήνες, departed from origin country μου γράφει, αλλά το που βρίσκεται άγνωστο...
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#647391 Παραγγελία από Banggood με αποστολή από ευρωπαική αποθήκη (UK) από τις 26/4 που στάλθηκε δεν υπάρχουν καν πληροφορίες στο tracking. Μάλλον έχει χαθεί τελείως.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#647414
panos2171 έγραψε:Παραγγελία από Banggood με αποστολή από ευρωπαική αποθήκη (UK) από τις 26/4 που στάλθηκε δεν υπάρχουν καν πληροφορίες στο tracking. Μάλλον έχει χαθεί τελείως.



Το ιδιο κ εγω,,
Περιμενω κατι φωτα για το ποδηλατο απο αποθηκη Ευρωπης (UK)

Σε απαντηση mail μου ,ο Κιονεζος απηντησε :
Τhank you for your e-mail. We are glad to help you checking some details of your order

Your order ........ was shipped on May 02, 2020. Its shipping method is EU Standard Shipping, which is a shipping method without a tracking number.


Its estimated delivery time is about 2-5 business days, please consider that business days do not include weekends and public holidays.

Your parcel is now still in transit. Its delivery might be delayed due to unavoidable situations, like slower customs clearance procedure or poor weather conditions.
If you can not receive it within our shipping time, please do not hesitate to contact us. We will assist you in solving this issue even though this shipping method has no tracking number.
Άβαταρ μέλους
By bebes
#648847 To πακέτο που παρήγγειλα απο sports direct, παρότι έκανε τον γύρο της Ευρώπης ήρθε 2 μέρες νωρίτερα απο το προβλεπόμενο!

Ειχαν ομως ενα λάθος στην παραγγελία, αντί για κάτι μπξεράκια για τον γιο μου εστειλαν άλλο σχέδιο (σωστό νουμερο όμως).

Δυσκολεύτηκα να επικοινωνήσω μέσω της φόρμας τους (έδειχνε ένδειξη σφάλματος μόλις έστελνα το μήνυμα).

Επικοινώνησα μέσω μέσσεντζερ και χωρίς πολλά πολλά (μια φωτογραφία του λάθους προϊόντος ζήτησαν) μου πίστωσαν το ποσό στο λογαριασμό μου, ενω μου τόνισαν οτι δεν χρειαζόταν να στείλω το λάθος προϊόν πίσω, ίσως γιατι τα μεταφορικά θα ήταν περισσότερα απο την αξία του προϊόντος (7,50€)
Άβαταρ μέλους
By Serf
#649255
Serf on 12.05.2020 έγραψε:Παραγγελία από ebay.co.uk έφυγε από Κίνα 8/4 και έφτασε αεροδρόμιο Ελλάδα 2/5. Έκτοτε καμία ενημέρωση του tracking status. Τι κάνουμε; Κόλλησε τελωνείο (αξία 16 λίρες αγγλίας);


Ξεκόλλησε από το αεροδρόμιο!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#650092
axel12p έγραψε:Αγόρασα στις 11 Μαρτίου έναν μεταχειρισμένο φακό για την μηχανή από την Ιαπωνία, μέσω ebay. Ο τύπος τον έστειλε άμεσα, καθώς σύμφωνα με το tracking number, ο φακός έφυγε από Ιαπωνία στις 15 Μαρτίου.

Από τότε ουδέν νεότερο! Στην αρχή είπα ότι προφανώς λόγω της πανδημίας και των προβλημάτων που αυτή δημιούργησε στις μεταφορές, υπάρχει μια λογική καθυστέρηση. Το πρόβλημα είναι πως οι μέρες περνάνε, το status δεν αλλάζει και πως όταν επικοινώνησα με τον πωλητή, μου βγάζει πως θα απουσιάζει για κάποιο διάστημα και πως θα επιστρέψει το 2021! :lipsealed:

Η φάση είναι πως ο τύπος έχει πάνω από 1000 αξιολογήσεις με 99.7% θετικές. Πιθανότατα δεν έχει κάνει κάτι ο τύπος, αλλά ειλικρινά δεν ξέρω πως να το χειριστώ πλέον. Να περιμένω και άλλο λόγω της κατάστασης ή να μπω στην διαδικασία για refund;


Τελικά ύστερα από 2μιση μήνες, ο φακός πάτησε σήμερα το πόδι του στην Ελλάδα! :thumbsup:
Δεν ξέρω που βρισκόταν τόσο καιρό και αν άνοιξαν σήμερα οι πτήσεις από Ιαπωνία. Παλιότερα πάντως, ότι έχω παραγγείλει από Ιαπωνία ερχόταν εδώ μέσα σε μια εβδομάδα περίπου.
Επίσης, σήμερα έφτασε Ελλάδα και ένα πακετάκι από Banggood που είχε φύγει από Ολλανδία πριν
τρεις εβδομάδες σχεδόν.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#665936 Εχω μια παράδοση από Ευρωπαική χώρα που αργεί κάπως. Αποστολή κανονική όχι express, συνηθως κρατούσε 7-10 μέρες να φανεί Ελλάδα, είμαι ήδη στις 15. Να είναι λόγω covid καταστάσεων?
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#665937
JimClark έγραψε:Εχω μια παράδοση από Ευρωπαική χώρα που αργεί κάπως. Αποστολή κανονική όχι express, συνηθως κρατούσε 7-10 μέρες να φανεί Ελλάδα, είμαι ήδη στις 15. Να είναι λόγω covid καταστάσεων?


Ή επειδη κοπροσκυλιαζουν τα ΕΛΤΑ. Εγω περιμενα 2 δεματα απο εξωτερικο που ειχαν αγοραστει με 15 μερες διαφορα. Το ενα ειδα οτι εφτασε Ελλαδα και δεν ελεγαν να μου το παραδωσουν. Με μεγαλη καθυστερηση παρελαβα τελικα και τα 2 την ιδια μερα (3 εβδομαδες μετα την παραγγελια του δευτερου δεματος).

Με λιγα λογια ο ταχυδρομος της περιοχης βγαινει 1 φορα την εβδομαδα βολτα και παραδιδει τα γραμματα και τις ειδοποιησεις για τα δεματα :thumbsdown: