Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By pro
#649128 To κακό δεν είναι να είσαι άμπαλος, ή στην καλύτερη "αγνός" οπαδός, και να πιστεύεις ότι εν έτει 2018 ο Μιραλάς θα κάνει παπάδες στην ομάδα σου. Το κακό είναι η ομάδα σου να κάνει μια αισχρή διαρροή, να κάνει μια τοποθέτηση τραγική, βγαλμένη από υπόνομο και βαθιά μαστούρα και όχι μόνο να μη σε ενοχλεί, αλλά να ταυτίζεσαι και να νιώθεις την ανάγκη να την υπερασπιστείς. Κι εμένα κάποιες δηλώσεις πχ του Γιαννακόπουλου δεν με εκφράζουν, φαντάζομαι και τον τζουνιορ κάποιες δηλώσεις του Μάκαρου π.χ. μπορεί να τον έκαναν να νιώσει περίεργα - δεν ταυτιστήκαμε όμως, είτε σφυρίξαμε αδιάφορα, είτε τα χώσαμε στον εκάστοτε πρόεδρο. Η προβατοποίηση των γάβρων έχει περάσει σε άλλο επίπεδο και αξίζει πραγματικά μια επιστημονική διερεύνηση.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#649140 Η φάση
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#649153
pro έγραψε:Η προβατοποίηση των γάβρων έχει περάσει σε άλλο επίπεδο και αξίζει πραγματικά μια επιστημονική διερεύνηση.


Μα αφού έχουν και επιστήμονες :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#649160
pro έγραψε:To κακό δεν είναι να είσαι άμπαλος, ή στην καλύτερη "αγνός" οπαδός, και να πιστεύεις ότι εν έτει 2018 ο Μιραλάς θα κάνει παπάδες στην ομάδα σου. Το κακό είναι η ομάδα σου να κάνει μια αισχρή διαρροή, να κάνει μια τοποθέτηση τραγική, βγαλμένη από υπόνομο και βαθιά μαστούρα και όχι μόνο να μη σε ενοχλεί, αλλά να ταυτίζεσαι και να νιώθεις την ανάγκη να την υπερασπιστείς. Κι εμένα κάποιες δηλώσεις πχ του Γιαννακόπουλου δεν με εκφράζουν, φαντάζομαι και τον τζουνιορ κάποιες δηλώσεις του Μάκαρου π.χ. μπορεί να τον έκαναν να νιώσει περίεργα - δεν ταυτιστήκαμε όμως, είτε σφυρίξαμε αδιάφορα, είτε τα χώσαμε στον εκάστοτε πρόεδρο. Η προβατοποίηση των γάβρων έχει περάσει σε άλλο επίπεδο και αξίζει πραγματικά μια επιστημονική διερεύνηση.


Υπάρχει χειρότερο κακό από αυτό. Χειρότερο και από το να είσαι βάζελος. Είναι το να νομίζεις ότι είσαι γνώστης και σπάνια ύπαρξη στο χώρο και να βλέπεις πρόβατα. Εσύ ο ίδιος είμαι σίγουρος ότι ακριβώς ένα χρόνο πριν, θα έλεγες τα ίδια και χειρότερα για τον κωλόγερο τον Βαλμπουενά που μας έπιασε κορόιδα εδώ στο λιμάνι.

Είμαι περίεργος να ακούσω ποιες είναι οι δηλώσεις του Γιαννακόπουλου που δεν σε εκφράζουν, για να ξέρω ποιες είναι αυτές που σε εκφράζουν κιόλας. Για πες...



Και μιας και ανέφερες το Μάκαρο, πάμε να θυμηθούμε τα ωραία χρόνια τα αγνά:

Ο νόμος της Μαφίας

ΑΕΚ: ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ «ΕΠΙΣΚΕΨΗ» ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ
https://www.tanea.gr/2003/01/16/sports/ ... BfcZjqhybw

«Μαφιόζικη επίθεση και απειλές κατά της ζωής του», κατήγγειλε χθες ότι δέχθηκε
ο Ντέμης Νικολαΐδης, έξω από το σπίτι του στη Φιλοθέη, από τον Μάκη Ψωμιάδη
και άνδρες της προσωπικής ασφάλειάς του, ενώ ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς είναι ένα
βήμα πριν από την παραίτησή του και πλέον οι εξελίξεις στην ΑΕΚ αναμένονται
ραγδαίες.



trident1971 έγραψε:Ξερω οτι "αμα δεν θελω μη τα διαβαζω", "δεν με υποχρεωνει κανείς" κλπ.

Ομως πραγματικα ντρεπομαι.


Με πράγματα για τα οποία είτε δεν ασχολείσαι, είτε δεν έχεις επαφή, δεν χρειάζεται να ντρέπεσαι. Τα αθλητικά και το ποδόσφαιρο, είναι το πιο σημαντικό από τα ασήμαντα προβλήματα που έχουμε και είναι χώρος εκτόνωσης.

Εγώ πάλι θα ντρεπόμουν για διάφορες πολιτικές συζητήσεις που έχουν γίνει και εδώ και στο προηγούμενο forum και έκαναν κόσμο να απέχει από το να γράφει. Η φορά λοιπόν που εξαφανίστηκα μέχρι πριν λίγο καιρό, ήταν για αυτόν ακριβώς το λόγο. Για τα πολιτικά. Και ο Στέφανος ο deleted user 1, μου είπε εγώ που έχω συνεισφέρει με την καθημερινή μου παρουσία στο forum, με τις τόσες και τόσες γνωριμίες που έχω κάνει και έχω κάνει κόσμο να γνωριστεί ανά μεταξύ του αλλά και με την παρουσία μου σε διάφορες συναντήσεις στο παρελθόν, είναι αδύνατον να απέχω από αυτό που λέγεται forum και είμαι ένα κομμάτι αυτού. Και έτσι επέστρεψα. Νταξ, ο τζουνιόρας νομίζει ακόμη ότι εξαφανίστηκα για τον Μιραλάς. ΟΚ, όπως αγαπά ο καθένας.
Οπότε αγαπητέ μου Θοδωρή, αποδέξου ότι δεν έχεις επαφή με το χώρο και σέβομαι ότι μπορεί να μην θέλεις να έχεις κιόλας και άσε τις ντροπές στην άκρη.
Το ύφος ότι με τον αθλητισμό και ειδικά με το ποδόσφαιρο, ασχολούνται άνθρωποι χαμηλότερου νοητικού επιπέδου, να το βγάλεις από το μυαλό σου.
Άβαταρ μέλους
By pro
#649163 Τα μπινελίκια στον Σπανούλη δεν με εκφράζουν. Η δήλωση "Θα τους βάλω τις κουκούλες στον κ@λο", που αναφερόταν σε χουλιγκάνια (της πλάκας) της δικής του ομάδας, με εκφράζει. Πες μου τώρα κι εσύ μια δήλωση του Βαγγέλη που δεν σε εκφράζει. Το "διδάξαμε πολιτισμό" ας πούμε;

Κατά τα άλλα, γνώστης δεν είμαι, ούτε στο "χώρο" είμαι. Και το σίγουρο είναι ότι δεν διεκδικώ αλάθητο ούτε για μένα, ούτε πολύ περισσότερο για τον οποιοδήποτε πρόεδρο.

Άντε πες μας για το μεγαλείο του Βαγγέλη τώρα.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#649164 H ουσία είναι ότι ο Χ Μιραλάς βλέπει τον Χ Ολυμπιακό σαν stepping stone. Βαρύγδουπες φανφάρες του στυλ "Ο Ολυμπιακός είναι πάνω από κάθε Ριβάλντο, Μιραλάς, Μαραντόνα, Μερεντόνα" είναι για λαϊκή κατανάλωση. Κάθε φορά που έρχεται η κρίσιμη ώρα βλέπουμε ότι πάνω από όλους είναι το χρήμα, μετά είναι ο παίκτης και στο τέλος ο stepping stone σύλλογος.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#649170
Corto Maltese έγραψε:H ουσία είναι ότι ο Χ Μιραλάς βλέπει τον Χ Ολυμπιακό σαν stepping stone. Βαρύγδουπες φανφάρες του στυλ "Ο Ολυμπιακός είναι πάνω από κάθε Ριβάλντο, Μιραλάς, Μαραντόνα, Μερεντόνα" είναι για λαϊκή κατανάλωση. Κάθε φορά που έρχεται η κρίσιμη ώρα βλέπουμε ότι πάνω από όλους είναι το χρήμα, μετά είναι ο παίκτης και στο τέλος ο stepping stone σύλλογος.



Η ουσία είναι ότι ο Ολυμπιακός, μόνο stepping stone δεν είναι πλέον. Και για αυτό άρχισαν τα παρακαλετά οι μανατζέρ του.

@pro

Αν νομίζεις ότι θα με ξεπετάξεις έτσι απλά.
Ο συγκεκριμένος επώνυμος φίλαθλος, γιατί πρόεδρος είναι ο μεγιστάνας Μάνος Παπαδόπουλος, έχει πει πολλά περισσότερα από αυτά που λες.
Αυτός ο εκκολαπτόμενος Τόνι Μοντάνα της ΑγιαΒαρβάρας, έχει πει περί αντικαπνιστικού νόμου, έχει βρίσει άσχημα τον κανονικό πρόεδρο που έχει η ΠΑΕ σου, έχει κάνει επίδειξη ισχύος σε έναν άγνωστο φίλαθλο, τρέχει με 300χλμ/ώρα στην ΑΟ και βγάζει βιντεάκια.
Και έχει γενικά μακρύ κατάλογο αναφοράς. Αλήθεια τι σε ενοχλεί στη Βαγγέλα;

Ξέρω εγώ τι σε ενοχλεί:

Εικόνα



αυτό σε ενοχλεί
Η μεγαλύτερη βόλτα - επίβλεψη αγωνιστικού χώρου που έκανε ποτέ πρόεδρος του Ολυμπιακού και γενικά προέδρου οποιασδήποτε ομάδας στον πλανήτη μας.
Βγήκε και περπάτησε μέσα στα "τιμημένα" γρασίδια του Απόστολος Νικολαΐδης.

Εμένα ξέρεις τι με ενοχλεί και δεν με εκφράζει στο Μαρινάκη;
αυτό:

Γιατί ο Ολυμπιακός σώζει τον Παναθηναϊκό;
https://www.fosonline.gr/podosfairo/sup ... nathinaiko

Αυτό δεν θα του το συγχωρήσω ποτέ. Αυτό που έκανε τότε, δεν με εκφράζει.
Άβαταρ μέλους
By italakias
#649189
Corto Maltese έγραψε:H ουσία είναι ότι ο Χ Μιραλάς βλέπει τον Χ Ολυμπιακό σαν stepping stone. Βαρύγδουπες φανφάρες του στυλ "Ο Ολυμπιακός είναι πάνω από κάθε Ριβάλντο, Μιραλάς, Μαραντόνα, Μερεντόνα" είναι για λαϊκή κατανάλωση. Κάθε φορά που έρχεται η κρίσιμη ώρα βλέπουμε ότι πάνω από όλους είναι το χρήμα, μετά είναι ο παίκτης και στο τέλος ο stepping stone σύλλογος.

Σωστος. :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#649205 Στο μεταξύ οι παίκτες των άλλωνων όπου σταθούν και όπου βρεθούν μαρτυρανε χωρίς ξύλο και ο Ρώσος έχει τρελαθεί να πληρώνει για διαψευσεις:
https://www.onsports.gr/podosfairo/supe ... toy-paikti

https://www.voria.gr/article/startzeon- ... e-ton-paok

Βλέπω να κόβεται η Ελλάδα στα δυο... :s_laughat
Τρέχα Κουλή να τους φτιάξεις το γήπεδο γιατί δε σε βλέπω καλά... :s_laughat
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#649231 Μπούσο άλλο αθλητισμός άλλο οπαδιλίκι.
Αθλητισμός --> ότι γίνεται στο γήπεδο
Οπαδιλίκι
--> όταν κερδίζω κάνω καζούρα στους άλλους προσπαθώντας να δείξω ότι ανήκω σε μια ανώτερη κάστα
--> όταν χάνω αποδεικνύω επιστημονικά ότι αυτό ήταν στημένο γιατί κατά τ' άλλα είναι γεγονός ότι ανήκω σε μια ανώτερη κάστα

Θα είχε πλάκα αν δεν είχε πεθάνει κόσμος και αν δεν είχαν ανοίξει κεφάλια.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#649241
Giuseppe Busso έγραψε:Και ο Στέφανος ο deleted user 1


Συγνώμη για το offtopic, μα μετάφερέ του σε παρακαλώ ότι λείπει κάργα. :(
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#649253
trident1971 έγραψε:Ξερω οτι "αμα δεν θελω μη τα διαβαζω", "δεν με υποχρεωνει κανείς" κλπ.

Ομως πραγματικα ντρεπομαι.



Αφού δεν ντρέπονται αυτοί , εσύ θα ντρέπεσαι ?