Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dexter
#646793 Καλησπέρα για ανανέωση λόγω σπασίματος χρεωστικής καρτας τράπεζας Πειραιώς μέσω e-banking μου ήρθε alert για χρέωση -6- €.
Το εφαρμόζουν όλοι ;
Όχι ότι έγινε κάτι. Εγκυκλοπαιδικά.
Άβαταρ μέλους
By bill33
#646803
dimviii έγραψε:σημερα τσεκαρωντας το e-banking μου διαπιστωσα οτι ειχα μια διπλη χρεωση πριν απο λιγες μερες ,που ειχα παει να παρω 3 καφεδες. Περασα σημερα και μου επεστρεψαν τα χρηματα,ευτυχως ηταν στην γειτονια μου.
Παντως δεν ηταν απο τις περιπτωσεις,που δεν πηρε το πιν/δεν εγκριθηκε/κοπηκε η συνδεση κλπ
Σας εχει τυχει?

Εθνική τράπεζα;
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#646804 Γιουρομπανκ.
Άβαταρ μέλους
By bill33
#646811
dimviii έγραψε:Γιουρομπανκ.

Δεν έχει alert σε κάθε κίνηση ;Είμαι σίγουρος ότι έχει με κατώτατο όριο το 1€.

Εγραψα για ΕΤΕ γιατι πριν μερικούς μηνες χρέωνε διπλή καθε κινηση.
Άβαταρ μέλους
By Govus
#646882 Πρέπει να χακάρουν κατά σειρά τις τράπεζες, δεν εξηγείται αλλιώς :lol: ...
Χθες είδα και 'γω στην Πειραιώς μια διπλοχρέωση, μετά το winbank "έπεσε" για ΠΟΛΛΕΣ ώρες και σήμερα το πρωί η διπλή κίνηση είχε αντιλογιστεί :hmmm: ...
Άβαταρ μέλους
By elteo
#646887 Κανένα πρόβλημα στην Alpha. Κάποτε ήταν πολύ πίσω από όλες και πλέον διαθέτει τo πιο εξελιγμένο ηλεκτρονικό φoρματ από όλες τις υπόλοιπες τράπεζες. Απροβλημάτιστο web banking & nfc. :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By Geo f1
#647907 Σας ενημερώνουμε ότι από την Δευτέρα 18.05.2020 υπάρχει η δυνατότητα μετατροπής Συναλλάγματος μεταξύ λογαριασμών του ίδιου πελάτη, από Ευρώ σε Ξένο Νόμισμα και αντίστροφα μέσω winbank web banking.

Η νέα λειτουργικότητα θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους Πελάτες που έχουν λογαριασμούς σε ξένο νόμισμα, σύνδεση στη Winbank και επαρκή χρηματικά υπόλοιπα.

Χαρακτηριστικά της Νέας Λειτουργικότητας:

Η συναλλαγή θα επιτρέπεται μόνο εφόσον ο Πελάτης διαθέτει δύο τουλάχιστον ενεργούς λογαριασμούς εκ των οποίων ο ένας σε € και ο άλλος σε Ξένο Νόμισμα [ΞΝ] από την παρακάτω λίστα.
Η Υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη 24/7
Η Τιμή Μετατροπής λαμβάνεται από το ισχύον Δελτίο Συναλλάγματος κατά την στιγμή καταχώρησης της εντολής
Επιτρεπτά νομίσματα της συναλλαγής είναι τα ακόλουθα:
USD (US dollar)
GBP (British pound)
CHF (Swiss franc)
JPY (Japanese yen)
AUD (Australian dollar)
CAD (Canadian dollar)
NOK (Norwegian krone)
SEK (Swedish krone)
DKK (Danish krone)
Μέγιστο Όριο ανά Συναλλαγή: €15.000 ή το ισόποσο στο ΞΝ
Ημερήσιο Όριο ανά Πελάτη: €50.000 ή το ισόποσο στο ΞΝ
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#649134 Ειχα κανει λογαριασμο στη Revolut πολλα χρονια πριν αλλα ποτε δεν ειχα ολοκληρωσει με την παραγγελια καρτας. Προσφατως εβγαλα την πλαστικη καρτα (standard plan) και βλεπω οτι μου εχουν δωσει επισης μια virtual και μια disposable virtual. Την οποια disposable virtual εχω σκισει τελευταια. Πολυ βολικο να βαζεις καρτα "μιας χρησης" χωρις φοβο σε sites που δεν εμπιστευεσαι 100%.

Τα ερωτηματα ειναι τα εξης:
1) Μεχρι τωρα καθε φορα που χρησιμοποιω μια disposable virtual, δημιουργει αυτοματα νεα καρτα για την επομενη φορα. Εχω απειρες disposable virtual cards? :hmmm:
2) Απ΄οτι βλεπω μονο στα αλλα 2 μεγαλυτερα πακετα που εχουν μηνιαια συνδρομη δινουν τετοιες καρτες και οχι στο standard. Πως και μου δωσανε disposable virtual εφοσον εχω το standard plan? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#649149 Πολυ κουφο. Επισης κουφο οτι μου στειλανε την πλαστικη δωρεαν με ενα κλικ, χωρις να εχω βαλει ποτε ουτε 1 ευρω στο λογαριασμο της Revolut.

Μπας και μου κανανε δωρακια γιατι με ειχαν ταραξει στα emails εδω και τοσα χρονια με προσφορες και παντα τους εγραφα?
Άβαταρ μέλους
By mirage
#649157 Τι εννοείς χωρίς να βάλεις ούτε 1 ευρω; Πώς αγοράζεις πράγματα με τις άπειρες virtual κάρτες;
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#649161
mirage έγραψε:Τι εννοείς χωρίς να βάλεις ούτε 1 ευρω; Πώς αγοράζεις πράγματα με τις άπειρες virtual κάρτες;


Μιλαω για την αποστολη της καρτας. Εδω και χρονια δε μου ηταν απαραιτητη και σκεφτομουνα "σιγα μην τρεχω να στειλω 10 ευρω εμβασμα για να αγορασω την καρτα" (αν θυμαμαι καλα ενα 10αρικο ηταν).

Τελευταια ειχα λογους ωστε να αρχισω να χρησιμοποιω τη συγκεκριμενη καρτα και μπηκα στο app με σκοπο να δω το IBAN και να στειλω τα λεφτα. Με εκπληξη ειδα ενα μηνυμα του στυλ "πατηστε εδω για να παραγγειλετε την καρτα σας", κατι next... next... και μετα απο λιγο ελαβα μηνυμα "η καρτα ειναι στο δρομο προς εσας". Και μαλιστα εσπασε και τα ρεκορ ταχυτητας σε σχεση με οτι αλλο εχω παραγγειλει εδω και 2-3 μηνες! Σε 1 εβδομαδα το πολυ την ειχα στο χερι!!!

Μολις μου ηρθε η καρτα φυσικα και εβαλα λεφτα ωστε να εχω να ξοδευω. Sorry αν δεν το εξεφρασα καλα νωριτερα.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#649197 Αρχικά δεν ζητούσε να έχεις λεφτά για να σου στείλουν την πρώτη κάρτα, ύστερα έβαλαν να έχεις φορτίσει τουλάχιστον 10€ για να στην στείλουν και πάλι δωρεάν.