Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mirage
#647706
elteo έγραψε:
Dimitris_P έγραψε:
Focusman91 έγραψε:Έχω δει Big Bang Theory, τώρα βλέπω το How I met your mother.

Ε δεν μπορώ να δω τα φιλαράκια. Δεν ξέρω, μου φαίνονται πολύ κριντζι.

< Note 8 >
Τι θέλει να πει αυτό το κριντζι που χρησιμοποιεί τελευταία η νεολαία;


Ότι η σημερινή νεολαία δεν έχει χιούμορ. :roll:

Όταν ο άλλος βλέπει big bang theory και δεν έχει αυτοκτονήσει με τουλουμπες για αργό και βασανιστικό θάνατο τι να πούμε εμείς μετά. Το how I met your mother δεν το αναφέρω καν. Δεν θέλω να νευριασω βραδιατικο.

Που μου συγκρίνουν το friends με αυτά τα κακέκτυπα. :s_sarcastic
Εντάξει boomers χαλαρώστε λίγο.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#647711 Σιγά μην ξυδιαζεις ετσι απότομα μπαρμπα elteo που σου θιξανε τα Φιλαράκια. Τα οποία btw τα ξαναβλέπω.
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#647730
mirage έγραψε:Τα οποία btw τα ξαναβλέπω.

Ξανά και ξανά, με την ίδια διάθεση, κι ας ξέρουμε τις ατάκες απέξω.
Αυτό την κάνει σπουδαία σειρά ότι αντέχει σε 3η-4η-10η επανάληψη.
Άβαταρ μέλους
By St.Devote
#647737 Δεν ξεκίνησε άσχημα το Safe ( όπως έχει ξαναγραφτεί ) .

Τρέχει την ιστορία από δύο πλευρές με αποτέλεσμα να μεταβαλεται συνεχώς η εικόνα που έχεις σχηματίσει για την υπόθεση .
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#648263 Ολοκλήρωσα το Last Dance και θα πω εδώ τη γνώμη μου γιατί από μπάσκετ δεν σκαμπάζω πολλά, πόσο μάλλον από nba.
Πέρα από τη φιγούρα του MJ και τη θρυλική ομάδα του, είναι εξαιρετικό το αποτέλεσμα του ντοκ γιατί η εικόνα υπερ-περίσσευε του λόγου σχεδόν σε κάθε επιμέρους ιστορία. Ότι υπήρχε υλικό για όλο το making of των πρωταθλημάτων και των αγώνων, και της στρατηγικής, κλπ ήταν η μισή επιτυχία της σειράς. Το άλλο μισό, φυσικά, το να μπει σεναριακά σε μια ροή που να κρατάει την αγωνία για ήδη πασίγνωστα ιστορικά γεγονότα.
(καλά εγώ αλήθεια δεν ήξερα τι θα γίνει στο τέλος :s_blush :innocent: )

Είπανε κάποιοι ότι μόνο για τον MJ θα μπορούσε 20+ χρόνια μετά ν στηνόμαστε όλοι σε μια οθόνη και να παραληρούμε με μια σειρά. Δεν συμφωνώ 100%, χωρίς ωστόσο να είμαι σε θέση να αναλύσω το πόσο φαινόμενο ήταν ο MJ.
Θέλω να πω, ισάξια credits πάνε και στους δημιουργούς της σειράς για το ότι κολλήσαμε στην οθόνη, όχι μόνο για το ούτως ή άλλως μοναδικό ιστορικά περιεχόμενο.

Ωστόσο, εντελώς προσωπική γνώμη, το 10ο επεισόδιο ήταν το ασθενέστερο όλων. Πολύ άνευρο, φλατ εντελώς, και χωρίς συναισθηματικό climax στο τέλος. Δηλ τελειώνει ουσιαστικά με το παράπονο γιατί δεν πήγαμε και για το 7ο :s_dunno
Ήταν τόσο έντονα τα προηγούμενα επεισόδια, που αυτό έμοιασε να ξεφουσκώνει. Βέβαια αυτή ήταν και η κατάληξη της ομάδας και του MJ, το ξεφούσκωμα, αλλά ΟΚ.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#648489 Επί τη ευκαιρία της δημοσίευσης του Jarnot, το imdb έχει το Last Dance
https://www.imdb.com/title/tt8420184/
και η βαθμολογία του είναι 9.4 με 32Κ ψήφους σχεδόν.
Τσίμπησε το 10αράκι και από μένα.

Θα συμφωνήσω ότι το τέλος θα μπορούσε (;) να ήταν λίγο καλύτερο αλλά όχι στο επεισόδιο 10 αλλά στο 9ο.
Το 9ο ήταν επεισόδιο με κοιλίτσα.
Παρά ταύτα, δεν θα μου άλλαζε τη βαθμολογία αυτό.
Καταπληκτικό ντοκιμαντέρ. Περίμενα με αγωνία τα νέα επεισόδια κάθε εβδομάδα.
Άβαταρ μέλους
By Geo f1
#648530 Είπε ψέματα ο Τζόρνταν στο Last Dance

Τη... μισή αλήθεια φέρεται να είπε ο Μάικλ Τζόρνταν στο Last Dance. Αυτό υποστηρίζει ο δημοσιογράφος, Σαμ Σμιθ, ο οποίος κάλυπτε για μεγάλο χρονικό διάστημα το ρεπορτάζ των Σικάγο Μπουλς ενώ είχε γράψει και ένα βιβλίο με αντικείμενο τη ζωή του Air.

«Υπήρχαν πολλά πράγματα στο ντοκιμαντέρ που είπε, τα οποία τυχαίνει να γνωρίζω, τα οποία τα επινόησε. Δεν ήταν μεγάλα ψέματα. Απλώς μοιάζει με αυτές τις ταινίες που βλέπουμε και αναφέρουν ότι βασίζονται σε αληθινή ιστορία», τόνισε ο Σμιθ και συνέχισε:

«Στο ντοκιμαντέρ παρουσιάστηκε το περίγραμμα όσων έγιναν, αλλά αρκετές λεπτομέρειες ήταν ανοησίες, όπως το σκηνικό με την πίτσα και το δηλητήριο. Υπήρχαν και άλλα πράγματα, όχι πολύ μεγάλα, στα οποία δεν θέλω να αναφερθώ, αλλά κάποια πράγματα ήταν κραυγαλέα ψέματα», κατέληξε.


http://www.sport-fm.gr/article/basket/e ... ce/4082695

Ο Πίπεν φέρεται έντονα δυσαρεστημένος από τον τρόπο που παρουσιάστηκε στο Last Dance και από κάποιες δηλώσεις του Τζόρνταν.

Καθόλου χαρούμενος με τον τρόπο που παρουσιάστηκε στο Last Dance αλλά και από κάποιες δηλώσεις του Μάικλ Τζόρνταν κι αυτόν εμφανίζεται ο Σκότι Πίπεν.

Σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Κάπλαν του ESPN στο Σικάγο, ο «Ινδιάνος» ήταν «πολύ νευριασμένος» και «… κάτι παραπάνω από έξαλλος». «Είναι δυσαρεστημένος που ο Τζόρνταν τον αποκάλεσε εγωιστή για την αναβολή της επέμβασής του λόγω του συμβολαίου που ζητούσε το 1997. Ένιωσε ότι μέχρι τα τελευταία λεπτά του ντοκιμαντέρ και τον έκτο τελικό με τους Τζαζ δεχόταν συνέχεια χτυπήματα», τόνισε.

Η αλήθεια είναι πως το Last Dance παρουσίασε κάποιες όχι τόσο καλές στιγμές του Πίπεν. Πέρα από την απόφασή του να αναβάλει αναγκαία χειρουργική επέμβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο επειδή δεν του έδιναν καλύτερο συμβόλαιο, παρουσιάζεται να «λυγίζει» από ημικρανία στον έβδομο τελικό Ανατολής με τους Πίστονς το 1990, αλλά και να αρνείται να παίξει στα τελευταία 1,8’’ ενός αγώνα όταν ο Φιλ Τζάκσον σχεδίασε ένα play για τον Τόνι Κούκοτς και δεν του έδωσε την τελευταία επίθεση. Πάντως στη διάρκεια του ντοκιμαντέρ ο Τζόρνταν παραδέχεται πως «… όταν μιλούν για μένα, πρέπει να μιλούν και για τον Σκότι. Δεν θα είχα κερδίσει όλα αυτά τα πρωταθλήματα χωρίς εκείνον, τον θεωρώ τον καλύτερο συμπαίκτη που είχα ποτέ».

Ο ίδιος ο Πίπεν, για την ώρα, δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για τις εντυπώσεις του από το Last Dance.


http://www.sport-fm.gr/article/basket/e ... tdiscovery
Άβαταρ μέλους
By St.Devote
#648699 Αξιοπρεπέστατο το Quiqsand των 6 επεισοδίων στο Netflix ... Το 7,5 είναι πολύ κοντά και στη δική μου αξιολόγηση ( 7ακι )
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#648718 In the shadow of the moon στο Netflix, οκ, καλουλι.
Συστηνεται αν και δεν εχει κατι σουπερ. Στα συν το γεγονος οτι στο τελος "εξηγουνται" ολα, δεν σε αφηνει ετσι να σκεφτεσαι.
Άβαταρ μέλους
By St.Devote
#650749
JarnoT έγραψε:Δυνατό και δεμένο το Unbelievable, με πειστικές ερμηνείες. Την θυμάμαι την ιστορία όταν έσκασε, στις αρχές της δεκαετίας. Και ευτυχώς αποδόθηκε ωραία, χωρίς ξεχείλωμα, αλλά και για το mainstream κοινό (με αφαιρετικές τις επίμαχες σκηνές).
Η αληθινή ηρωίδα της ιστορίας δήλωσε ότι ανατρίχιασε με τον τρόπο που απέδωσε ορισμένες σκηνές η πιτσιρίκα πρωταγωνίστρια. Έπιασε, είπε, ακριβώς τα συναισθήματά της σ' εκείνες τις φάσεις.

Μου άρεσε πολύ.


+ 1 και από εμένα ... πολύ καλές οι ερμηνείες στους ρόλους των ντεντέκτιβ . Πολύ δυνατή η Κολέτ ( που γενικώς βρίσκετε σε πολύ καλό φεγγάρι μετά την Διαδοχή ) .

Spoiler alert ... η σειρά περιγράφει το manhunt ενός serial βιαστή ( αλλά όπως έγραψε και ο Νίκος παραπάνω το τρικ των αφαιρετικών πλάνων στις σκηνές των βιασμών λειτουργεί εξαιρετικά ).

Bonus ...

https://www.youtube.com/watch?v=aaW_PLON_OQ

ΥΓ .... ξέχασα .... στο Netflix.