Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#639964 Το πιο βολικό σημείο, απλά πήγαμε λιιιιγο κοντύτερα στο γκρεμό από εκεί που γράφει παρατηρητήριο observation post.

https://www.google.com/maps/@39.7211583 ... a=!3m1!1e3
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#640020 Καλορίζικο το blog Ξενοφών!

Προς το τέλος του post δεν μου εμφανίζει τις φωτογραφίες. Μήπως έγινε κάποιο λάθος στο copy-paste από το Flickr;

Αν χρειαστείς οποιαδήποτε βοήθεια με την σελίδα, στον βαθμό που μπορώ, πολύ ευχαρίστως να βοηθήσω!

ΥΓ. Στην αρχή του κειμένου, με μπέρδεψες στην πρώτη φωτογραφία, εκεί που γράφεις "... στο δρόμο για Άρτα, στάση στην αρχή της ανάβασης για Καστανιές, πάνω από τον Πολύμυλο". Νομίζω πως με κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη για Άρτα, το πιο σωστό θα ήταν "στάση στο τέλος της κατάβασης από Καστανιά". :)
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#640053 Ισχύει αυτό με τις φωτό. Απλά έχει αλλο κώδικα και πρέπει να φορτώσω τις εικόνες ξανά. Νομίζω τώρα έχει τη μορφή που θέλω. Το δεύτερο μέρος είναι σιαγμενο.

Στη διατύπωση κειμένου, δεν πέρασα από καστανιά απλά βγήκα λιγο εκτός πορείας Εγνατίας οδού για τις φωτό
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#640102
JimClark έγραψε: Στη διατύπωση κειμένου, δεν πέρασα από καστανιά απλά βγήκα λιγο εκτός πορείας Εγνατίας οδού για τις φωτό


Η Καστανιά είναι από τις ελάχιστες σημεία που ακόμη και εγώ αρκετές φορές επιλέγω ως διαδρομή, αντί για τα τούνελ της Εγνατίας, οπότε θεώρησα δεδομένο ότι είχες πάει από εκεί! :lol:

Αυτό που θέλω να δοκιμάσω είναι να ανέβω από Ζωοδόχο Πηγή στις ανεμογενήτριες που υπάρχουν στην κορυφή του Βερμίου και από εκεί να βγω πίσω, στον δρόμο που πηγαίνει για το Σέλι.
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#640271
axel12p έγραψε:υτό που θέλω να δοκιμάσω είναι να ανέβω από Ζωοδόχο Πηγή στις ανεμογενήτριες που υπάρχουν στην κορυφή του Βερμίου και από εκεί να βγω πίσω, στον δρόμο που πηγαίνει για το Σέλι.

Στο Ξηρολίβαδο εννοείς λογικά; Είναι εκπληκτικό χωριό, στο τέλος του οποίου είναι ο δρόμος που πάει προς Σέλι. Αριστερά πριν το τέλος του, έχει ένα κομμάτι δάσους με πηγή νερού, τραπεζάκια πικνικ και χορτάρι ανάμεσα στα δένδρα. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#640326 Ναι, από ότι βλέπω στο Google Maps, θέλω να βγω από Ζωοδόχο Πηγή στο Ξηρολίβαδο και στην συνέχεια κοντά στην Πολυθέαση.
Πρέπει να αξίζει επίσης και η διαδρομή από την απέναντι πλευρά του Αλιάκμονα, δηλαδή από τις Βαρβάρες μέχρι το Βελβεντό.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#640898 Ανεβαίνουν πολλά στο blog, Εδώ όμως

https://jimmuclarku.blogspot.com/2020/04/throwback-2010.html

Έχω ένα αναλυτικό για το ταξίδι το 5ήμερο του 2010 σε Ναυπακτία και Καρπενήσι. Ναι μεν πέρασαν 10 χρόνια από τότε, αλλά έχει μερικές καλές κατευθύνσεις, προτάσεις, κάποια κλικ που δεν έχετε δει και αν μη τι άλλο ανάδειξη των τοπίων που δεν αλλάζουν . Αισίως... :lol: Δεν παραθέτω τίποτα εδώ. Δεν υπάρχει νόημα.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#641382 2013 και Πατριδογνωσία #1 το "bachelor" ταξίδι που έκανα λιγο πριν το γάμο μου.

Το κείμενο είχε μπει στο 4τforum, τώρα του δίνεται η πρέπουσα παρουσίαση (και σίγουρα μελλοντικά θα βάζω και μια δυο φώτος παραπάνω) εδώ:

https://jimmuclarku.blogspot.com/2020/04/post.html
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#641385 Αχ Καστέλλια....
Έχω δύο χρόνια να πάω εκεί... Για να δούμε τον Ιούλη ίσως ξεκλεψουμε κάνα σουκου και να παμε... Μακάρι τότε να το χα κανονίσει να σε φιλοξενήσω! Θα βρισκόταν ο τρόπος.

< Note 8 >
Άβαταρ μέλους
By bebes
#641624 Καλορίζικο το blog JimClark! :superman:

Πραγματικά είναι απίστευτο το ποσο ωραία νοιώθει κάποιος παρακολουθώντας φωτογραφίες και περιγραφές. :inlove:

Οπως έγραψε και κάποιος συνφορουμίτης προηγουμένως, "είμαστε πολύ μικροί για αυτό που προσφέρεις"

Πρέπει όμως να εχεις ενα συμπαγές πιστό κοινό για να ξεκινήσεις :s_cool
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#642424 Ευχαριστώ ξανά! Λεπόν, το 2ο μέρος αναμένεται ως τέλος της εβδομάδας. Λογικά θα πρότεινα να ποστάρω απευθείας το λινκ απο το blog, καθώς θεωρώ ανώφελο να floodαρω με 2 mega ποστς πάλι. Τι λέτε;

Επίσης (βρήκα από που και ) ενεργοποίησα τη "συνδρομή" οπότε μπορείτε να γινετε συνδρομητές και να έρχονται αυτόματα ενημερώσεις κτλ. Πάνω δεξιά στο πεδίο που λέει "Αναγνώστες"
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
#642427 Υπάρχει κάνας web developer καλλιτεχνικός τύπος με όρεξη για προσφορά, να κάνει αυτό το blog αντάξιο του περιεχομένου του;