Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#637864 OK, αλλά αντιλαμβάνεσαι πως δεν είναι σωστό να μην βάζεις και αυτές τις πηγές. Γιατί μιλάς για Ισραήλ, για αχαριστία, κλπ κλπ και δεν προκύπτει από την πηγή.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#637944 Κάτσε να θυμηθώ που αλλού είχα δει τη συλλογική ευθύνη... :hmmm: :hmmm: Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;;; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#639604 Ένα απίστευτο ρεπορτάζ δημοσιεύει σήμερα η Εφ.Συν για οργανωμένες επαναπροωθήσεις με σωσίβιες λέμβους προς την Τουρκία.
https://www.efsyn.gr/ellada/koinonia/23 ... ies-skines

Πριν χαρούν κάποιοι και πουν "καλά τους κάνουμε", κάτι τέτοιο είναι καταφανώς παράνομο και μπορεί να μας βάλει σε μπελάδες.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#639608 Ήταν εξαιρετικά επίφοβο να διαπραχθούν παρανομίες εις βάρος των προσφύγων ενώ όλα τα μάτια είναι στραμμένα στην πανδημία. :(
Άβαταρ μέλους
By bebes
#639609 Θα μας κόψει κανα πρόστιμο η ύπατη αρμοστεία του ΟΗΕ, σαν αυτα τα πρόστιμα που μας στέλνει το Ευρωπαϊκό δικαστήριο δεκαετίες τώρα για την υψηλή φορολογία στα εισαγόμενα μεταχειρισμένα.
Άβαταρ μέλους
By otso
#639664 α) Πιστευεις οτι πρεπει να αποδειξουν ποιοι ειναι ,απο που και γιατι ειναι στην χωρα ;
η απλα στο οποιος παρουσιαζεται στα συνορα της χωρας και λεει γεια σας ειμαι προσφυγας πρεπει να μπαινει;
β)αφου μπει πρεπει να εχει τα ιδια δικαιωματα και προσβασεις με τους γηγενεις;
γ)πρεπει να υπαρχει ενα οριο; ας πουμε μετα απο μια μελετη οτι τοσους μπορει να δεχτει μια χωρα ; η απλα πιστευεις στα ανοιχτα συνορα ;
δεν στην λεω απλα προσπαθω να καταλαβω πως σκεπτεσαι , επειδη το δικο μου σκεπτικο ειναι τελειως διαφορετικο και εχω κανει 2 φορες μεταναστης και εδω κανω παρεα με πακιστανους ρουμανους αλβανους.