Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#638001
Dimitris_P έγραψε:Υπάρχει άμεσος τρόπος να μεταφέρω από paypal σε Revolut; Στην paypal δεν βλέπω επιλογή withdraw στην κάρτα, αλλά μόνο σε λογαριασμό, και στο app δεν έχει σύνδεση λογαριασμού paypal. Αναγκαστικά περιμένω την αργή μεταφορά μέσω bank account?


Γιατί δεν περνάς από τη χρεωστική κάρτα κατευθείαν στη Revolut;
Δεν έχει και χρέωση μέχρι 200€/μήνα. (νομίζω)
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#638051 Σας δουλευει η εφαρμογη i bank της Εθνικης;
Σημερα δεν μπορω να μπω με τιποτα! :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#638056
Y.V έγραψε:Σας δουλευει η εφαρμογη i bank της Εθνικης;
Σημερα δεν μπορω να μπω με τιποτα! :hmmm:
Μπήκα εγώ πριν λίγο κανονικά.

< A3003 >
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#638709 Αν κάνω πληρωμή της πιστωτικής ΣΚ και Δευτέρα είναι η τελευταία μέρα σε περίπτωση που για κάποιο λόγο δεν εμφανιστεί εκείνη τη μέρα εγώ είμαι καλυμμένος βάση της ημερομηνίας που την πλήρωσα;

< Note >
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#638716 Παίδες αν πληρώσω λογαριασμούς vodafone & wind από τα site τους με Alpha bonus κάρτα, παίρνω πόντους x4 ή θέλει μόνο από φυσικό κατάστημα;
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#638717
panos2171 έγραψε:Αν κάνω πληρωμή της πιστωτικής ΣΚ και Δευτέρα είναι η τελευταία μέρα σε περίπτωση που για κάποιο λόγο δεν εμφανιστεί εκείνη τη μέρα εγώ είμαι καλυμμένος βάση της ημερομηνίας που την πλήρωσα;

< Note >

Ναι δεν έχεις θέμα.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#640250 Πραγματικα δεν ξερω αν πρεπει να ρωτησω εδω ή στα "ευθυμα ποστ" μια και για μερικους οι ερωτησεις μου θα ειναι σστείες. :help:

Λοιπόν, έχουμε 2 ατομα που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα, και διαμενουν σε ένα σπιτι με ενοικιο. Ο καθενας εχει συνεργασια με διαφορετική τραπεζα (μισθοδοσια), συγκεκριμενα με Eurobank και Alpha.

To ζητούμενο ειναι να φταχτει ενα κοινο ταμειο για να παίζουν απο εκει τα εξοδα του σπιτιου. Ενοίκιο, ηλεκτρικό, νερά, τηλεφωνα, θερμανση, σουπερμαρκετ, κλπ....
Ο καθενας θα βαζει στο ταμειο Χ ποσό στην αρχή του μήνα απο τον προσωπικό του λογαριασμό γι ανα υπαρχει μπαγιοκο και οι πληρωμες ς θα γινονται απο εκεί.

Εννοείται οτι χρειαζόμαστε μια κάρτα ο καθενας για αγορες σχετικές, τα προσωπικα του καθένα θα ειναι απο το δικό του βάλαντιο. Εννοείται επισης οτι θελουμε ebanking να βλεπουμε τι μας γινεται κλπ, οπως και ενιοτε αγορες μεσω internet.

Ποιος ειναι ο ενδεδειγμενος δρόμος κατα τη γνωμη σας?
Διαβαζω εδω για Revolut (του διαβολου) πχ, διαβαζω για διατραπεζικα εξοδα (για την μεταφορα καθε μηνα). ΜΕ το αφορολογητο πχ με κοινο λογαριασμο τι γινεται?

Οσοι πιστοι ας βοηθησουν, ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#640253 Αν δεν μπορεί ο 2ος να μεταφέρει τη μισθοδοσία του στην τράπεζα του 1ου, ώστε να μπορούν να κάνουν μεταφορές σε 3ο κοινό λογαριασμό χωρίς χρέωση, τότε κάνουν κοινό λογαριασμό στην τράπεζα που εξυπηρετεί τον έναν από τους δύο. Αυτός κάθε μήνα μπορεί να μεταφέρει εκεί το κομμάτι του χωρίς χρέωση. Ο άλλος θα πρέπει ή να το μεταφέρει ηλεκτρονικά (πληρώνοντας την προμήθεια), ή να τραβάει από τον μισθοδοσίας μετρητά και να τα βάζει στον κοινό λογαριασμό. Και μετά, χρεώνουν το λογαριασμό με εντολές e-banking ή τις χρεωστικές κάρτες τους, που ο καθένας θα έχει από μια.
Για το αφορολόγητο, εφόσον δεν μιλάμε για συζύγους, τα έξοδα που θα γίνονται με πρωτοβουλία του καθενός (από την κάρτα του ή με δική του εντολή στο e-banking), θα προσμετρώνται στο δικό του "κοντερ" αφορόλογητου.
Αλλά νομίζω ότι και για συζύγους άλλαξαν τα πράγματα φέτος, και είναι και εκεί το ίδιο.
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#640318
trident1971 έγραψε:Διαβαζω εδω για Revolut (του διαβολου) πχ, διαβαζω για διατραπεζικα εξοδα (για την μεταφορα καθε μηνα). ΜΕ το αφορολογητο πχ με κοινο λογαριασμο τι γινεται?

Έξοδα για "φόρτωμα" της Revolut δεν υφίστανται αν το κάνει κανείς με χρέωση χρεωστικής κάρτας.
Αναφορικά στο αφορολόγητο, μέσω Revolut δεν το συζητάμε. Μέσω κοινής κάρτας ελληνικής τράπεζας, με τα δυο σας ονόματα πάνω, στο πινακάκι των ποσών που παίρνει το taxis από τις τράπεζες, το ξοδεμένο ποσό θα εμφανίζεται και στους 2 δικαιούχους και προφανώς το επιμερίζετε εσείς όπως σας εξυπηρετεί. Αλλά αυτό ισχύει μέχρι τώρα. Αν δεν κάνω λάθος, από του χρόνου αυτό το ποσό νομίζω ότι θα είναι προσυμπληρωμένο και όχι πληκτρολογούμενο όπως τώρα. Δεν ξέρω τι θα παιχτεί τότε.