Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By markvag
#587607 :yahoo:

Δεν γράφει τόσο συχνά, αλλά όταν γράφει, του δίνει και καταλαβαίνει! :inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#587629 Ευχαριστώ για τα λόγια σας. ΜΑΚΑΡΙ να είχα πιο πολύ χρόνο στη διάθεσή μου να δίνω τέτοια κείμενα. Το συγκεκριμένο το άφησα να περάσει και καιρός για να έχω μια πιο αντικειμενική απόδοση αφήγησης (όσο η αντικειμενικότητα μπορεί να αντιτεθεί στην προσωπική εμπειρία).

Το δεύτερο μέρος θα είναι 2 κείμενα, γιατί είναι όλο το ψωμί. Μεγάλα ταξίδια, άπειρες φωτό, slr, 4Τ / clubfiesta, περισσότερες περιπέτειες, παντρειές :lipsealed: και τα ρέστα. Στο ενδιάμεσο θα ψάξω να βρω και να ανεβάσω και κάποιες ανέκδοτες / αστείες "χαμένες στο συρτάρι" φωτογραφίες.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#587637 Είναι καταπληκτικά αυτά τα ποστ, σχεδόν... ντρέπομαι που τα φιλοξενούμε εδώ στο φόρουμ, θα ήθελα να τα διαβάσουν όλοι!
Αυτό που με εντυπωσιάζει πάντα, είναι ο διαφορετικός τρόπος που βλέπει τα μέρη ο Ξενοφών. Αυτό είναι η μεγάλη μαγκιά. Από πολλά από αυτά τα μέρη έχω περάσει πολλές φορές, ποτέ δεν μου έβγαλαν αυτό που περιγράφει ο Ξενοφών. Μπράβο!
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#587665
Anonymous Founder έγραψε:Είναι καταπληκτικά αυτά τα ποστ, σχεδόν... ντρέπομαι που τα φιλοξενούμε εδώ στο φόρουμ, θα ήθελα να τα διαβάσουν όλοι!
Αυτό που με εντυπωσιάζει πάντα, είναι ο διαφορετικός τρόπος που βλέπει τα μέρη ο Ξενοφών. Αυτό είναι η μεγάλη μαγκιά. Από πολλά από αυτά τα μέρη έχω περάσει πολλές φορές, ποτέ δεν μου έβγαλαν αυτό που περιγράφει ο Ξενοφών. Μπράβο!


+1
εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως ξέρει το όνομα κάθε λόφου και κάθε υψώματος, το όνομα του επόμενου χωριού κτλ ακόμη και μήνες ή χρόνια μετά! υπάρχουν άνθρωποι που έχουν τέτοιο χάρισμα. μπράβο σου Ξενοφών, πάντα τέτοιες όμορφες στιγμές να ζεις κ μακάρι κ εμείς!!!
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#587692 Δεν είναι μόνο θέμα να διαβάσεις εδώ, πρέπει να βρεις κάποιον που να τα ξέρει. π.χ. έναν μπάρμπα, έναν παππού που να σου εξηγεί ιστορίες για να σου μείνουν κιόλας. Ίσως γίνεται κ με χάρτες, πάω πάσο.
Όταν πηγαίνω στο χωριό από μικρός άκουγα πάντα ιστορίες με τέτοια ονόματα κτλ. Οι κυνηγοί, βοσκοί κτλ ξέρουν πολλά τέτοια.




< >
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#587712 Απίστευτη αφήγηση, τα μεγάλα κείμενα τα αποφεύγω διότι κουράζουν. Όχι όλα όμως

:thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#587921
Anonymous Founder έγραψε:Αυτό που με εντυπωσιάζει πάντα, είναι ο διαφορετικός τρόπος που βλέπει τα μέρη ο Ξενοφών. Αυτό είναι η μεγάλη μαγκιά. Από πολλά από αυτά τα μέρη έχω περάσει πολλές φορές, ποτέ δεν μου έβγαλαν αυτό που περιγράφει ο Ξενοφών. Μπράβο!


Έχω την εντύπωση πως αυτό συμβαίνει επειδή εμείς περνάμε από κάποιο μέρος επειδή "πρέπει" ενώ ο Ξενοφών επειδή "θέλει". Δεν θα πάει από την Εθνική Οδό ή την Εγνατία, αλλά θα ακολουθήσει μια πιο ενδιαφέρουσα διαδρομή. Η διαδρομή είναι που έχει αξία και όχι ο προορισμούς. Για εμάς αντιθέτως τις περισσότερες φορές ο προορισμός είναι μόνο στο μυαλό μας, οπότε είτε διαλέγουμε την ευκολότερη πιο αδιάφορη διαδρομή, είτε αν απλά ανυπομονούμε να φτάσουμε και δεν δίνουμε τόση σημασία στην διαδρομή και τις ομορφιές της.

Να σημειώσω επίσης σχετικά με τις γνώσεις του Ξενοφώντα, πως και εγώ απλά νόμιζα παλιότερα πως απλά βρίσκει μια διαδρομή στον χάρτη και την ακολουθεί με το αυτοκίνητο, από όσο θυμάμαι όμως, είχε αναφέρει πως μελετάει πάρα πολύ τις διαδρομές του και ορισμένες μπορεί να τις κάνει 2-3 φορές με το αυτοκίνητο. Στις ιδανικές διαδρομές μου, θυμάμαι ότι συνήθως αναφέρει οδηγίες με απόλυτη ακρίβεια (στα τόσα μέτρα στρίβεις αριστερά, σε εκείνο το σημείο μπορεί να έχει κατολισθήσεις κλπ).
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#637317 Τώρα που μυρίζει πάκτωση στο σπίτι, ώρα για τη συγγραφή του 2ου μέρους. Μείνατε συντονισμένοι. Έχει πολύ ψωμί.

:metalo:
Άβαταρ μέλους
By DAP
#637621 Τριαντα του μηνα ...Ακομη; :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#638627 Σε αναμμένα κάρβουνα είμαστε όλοι. :eat:

Εάν θέλει να στείλει κάποιο draft πάντως για αξιολόγηση, εγώ είμαι μέσα. :lol: