Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#629885 Αν ισχύει, διαβάζω πως το ΚΚΕ στηρίζει τις κινητοποιήσεις των κατοίκων. Αν είναι έτσι όντως, δεν τους βλέπω καθόλου καλά τους άντρες των ΜΑΤ!
https://www.902.gr/eidisi/politiki/2165 ... o-periohes
Άβαταρ μέλους
By elteo
#629886 Τα ΜΑΤ φταίνε, όχι οι εντολοδόχοι πολιτικοί τους. Πραγματικά είναι τραγική η κατάσταση.

Αν στέλνουν ΜΑΤ στα νησιά σκεφτείτε ότι δεν τους καίγεται καρφί για το ντόπιο πληθυσμό.

Ετσι μπορούν αύριο να πουν δεν θέλετε κλειστές δομές? Αποσύρουμε το σχέδιο και μείνετε όπως είστε με το καλοκαίρι να πλησιάζει. Λέω εγώ τώρα πονηρά σκεπτόμενος. :shifty: Γιατί αν πιστεύουν οι νησιώτες ότι θα φύγουν όλοι δια μαγείας από τα νησιά και δεν θα έρθουν ξανά άλλοι από Τουρκία, κάνουν όνειρα τρελά. :s_crazy
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#629890 Είσαι σίγουρος για το τελευταίο; Γιατί κάτι τέτοια έλεγα παλιότερα και κάποιοι λέγατε πως δεν γίνεται η χώρα να είναι ξέφραγο αμπέλι και θα τους σταματήσει το λιμενικό ξέρω γω. Τώρα τι παίζει; Δεν μπορούμε να τους σταματήσουμε τελικά; :s_blush

Δεν νομίζω πως χρειάζεται να ψάξουμε για παλαιότερα ποστ, από το 2015 ειδικά. :ninja:
Άβαταρ μέλους
By elteo
#629891 Καλά κάποιοι γελοίοι από τον καναπέ τους έλεγαν ότι το λιμενικό τους πνίγει αλλά whatever. Γελοίοι θα υπάρχουν πάντοτε.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#629897 Αυτό που λέει ο ΗΦ μέσες άκρες -> καλό είναι όλοι οι μύθοι που τροφοδοτήθηκαν από διάφορα φρούτα στο προσφυγικό/μεταναστευτικό να εκτίθενται για τη βλακεία τους και να μπαίνουν, εμφανώς, στο χρονοντούλαπο του συγκεκριμένου θέματος.

Τα παραδείγματα, δυστυχέστατα, είναι πολλά:

-οι ροές αυξήθηκαν επειδή η κυρά tashία είπε ότι λιάζονται
-υπάρχουν τρόποι αποτροπής
-για τη μόρια φταίει η ατάκα ότι η θάλασσα δεν έχει σύνορα
-τα κλειστά κέντρα (σε απλά ελληνιόλικα, φυλακές) ήταν μια χαρούλα
-να καταργηθούν δευτεροβάθμια όργανα γιατί καθυστερούν οι αιτήσεις ασύλου
-να καταργηθούν/αποδυναμωθούν υπουργικές δομές για το προσφυγικό

Τα πισωγυρίσματα σε παλιές "βέλτιστες" πρακτικές πατάει στην αδυναμία οριστικής απομάκρυνσης των παραπάνω αθλιοτήτων από το δημόσιο διάλογο.
Η κατάσταση είναι πλέόν έκρυθμη.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#629901 Η κατάσταση δεν έγινε έκρυθμη από μόνη της. Ήταν συγκεκριμένα πράγματα που την έκαναν τέτοια και ΟΧΙ δεν μιλώ για τον αριθμό των προσφύγων/μεταναστών (whatever). Δεν έρχονται περισσότεροι από πριν, ούτε ξαφνικά τρελάθηκαν οι κάτοικοι. Είναι συγκεκριμένα πράγματα που πυροδότησαν αυτό το πράγμα. Και πάνω απ' όλα, η απαράδεκτη στάση των κυβερνώντων, απέναντι στο πρόβλημα, προκειμένου να χαϊδέψουν τ'αυτιά κάποιων (εντός του κόμματος αλλά και ψηφοφόρων).

Κατάφεραν την κακή διαχείριση του προβλήματος από τους προηγούμενους (όπου ήδη κόσμος και κοσμάκης τους είχε κράξει, ακόμη και πρώην δικοί τους, αν θυμάστε την συνέντευξη του Γαβριήλ Σακελαρίδη στην Διεθνή Αμνηστία πλέον), να την μετατρέψουν τάχιστα σε τραγική και σχεδόν σε ανοιχτό πόλεμο.

Όταν έχεις περάσει σχεδόν 5 χρόνια κατηγορώντας τους πάντες για ανικανότητα και πως εσύ θα φυλάξεις τα σύνορα και πως φταίει οι αριστερούληδες που είναι πολύ soft και έρχονται και υπόσχεσαι ΚΑΙ Σ'ΑΥΤΟ τα ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ, ε, τώρα δεν υπάρχει πλέον καιρός για δάκρυα και το πρόβλημα σου έσκασε στην μάπα.
Και μόνο που βλέπεις ποιους έχουν βάλει να το διαχειρίζονται (Μηταράκης :s_shout ), καταλαβαίνεις πού πάει και τι θα γίνει...

Κι σαν να μην έφτανε η κρίση στο προσφυγικό, πλέον έχουμε και ανοιχτή κρίση με τον κορονοϊό, που δεν θ'αργήσει να δημιουργήσει πανικό. Μέχρι σήμερα λοιπόν, δεν είχαν διαχειριστεί κάτι δύσκολο, αλλά ήταν όλο χαρές και παροχές με λεφτά που βρήκαν. Τώρα, περιμένουμε να δούμε λύσεις σε πραγματικά προβλήματα. Δεν λέω πως είναι εύκολο. Λέω πως είναι ο λόγος που εκλέχτηκαν. Περιμένουμε λοιπόν να δούμε τι θα γίνει.

Ο πήχης από τους προηγούμενους ούτως ή άλλως είναι χαμηλά, δεν είναι δα και τόσο δύσκολο. Από δικαιολογίες χορτάσαμε. :s_shout
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#629903

μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα

3 λεπτα χωρις να πει τιποτε.



Άβαταρ μέλους
By red_monster
#629904 Η κυβέρνηση είχε τάξει στους νησιώτες τη μεταφορά 20k μεταναστών στην ενδοχώρα. Αντ αυτού βλέπουν εκσκαφείς και σχέδια για κλειστά κέντρα.

Μήπως αυτές τις μπουλτόζες εννοούσε ο αδωνις ; :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#629910 Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στη Λέσβο. Έξι διμοιρίες βρίσκονται εγκλωβισμένες στο στρατόπεδο.

Ανεξέλεγκτη είναι η κατάσταση αυτή τη στιγμή στη Λέσβο με δυνάμεις των ΜΑΤ να έχουν κλειστεί στο στρατόπεδο Κυριαζή και απέξω πολίτες να βρίσκονται πολίτες με καραμπίνες στα χέρια.


Άβαταρ μέλους
By italakias
#629911
red_monster έγραψε:Η κυβέρνηση είχε τάξει στους νησιώτες τη μεταφορά 20k μεταναστών στην ενδοχώρα. Αντ αυτού βλέπουν εκσκαφείς και σχέδια για κλειστά κέντρα.

Μήπως αυτές τις μπουλτόζες εννοούσε ο αδωνις ; :svivhaha:

Μπουλ(ν)τοζες.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#629921
popolaros έγραψε:




παντως στο σκαι 3-4 λεπτα αφιερωσαν μονο στο θεμα ,και επικεντρωθηκαν στο οτι καποιοι αστυνομικοι σκαγιαστηκαν απο κυνηγετικα οπλα,και εκει που ξυλοκοπηθηκαν στο ξενοδοχειο.
Μιλαμε για απιστευτο σιγονταρισμα.