Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By mirage
#629785
italakias έγραψε:10 χρονια μνημονια δεν ξεβρωμισαμε απο την γενια του πολυτεχνειου και τους κλωνους της.
Δεν σας έσωσε το #braindrain γμτ.


< >
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#629814
REALZEUS έγραψε:
NickTG έγραψε:
MIXOStsi έγραψε:
επίσης κόφτε το hollywood, γιατί εκεί μόνο βλέπεις περίστροφα.



Τι εννοείς?


Ότι το όπλο του αστυνομικού ήταν πιστόλι, όχι περίστροφο.


Αν εννοεί αυτό και μιαλω για τη συγκεκριμένη περίπτωση ΟΚ, αλλιώς γενικά μια χαρά δίνουν περίστροφα.
Άβαταρ μέλους
By Serf
#629959
diplomat έγραψε:Πάντως εδώ έχουμε ένα εξαιρετικά απλό δεδομένο: η στολή (αφήστε το κράνος, για το όπλο τα είπαμε) μέσα στη σχολή προκαλεί αντιδράσεις. Σωστό; Σαφώς όχι. Ισχύει όμως; Σαφώς ναι. Για ποιόν λόγο λοιπόν να γράψει κανονικά ο Λούκυ Λουκ αυτήν την πραγματικότητα; Η φασούλα με αυτή τη λογική πλησιάζει ολοένα και περισσότερο την αρκούδα και τον κυνηγό, και αυτό αν θες να το δεις απονήρευτα.


Μα να γραφουμε έτσι την πραγματικότητα... Τςςςςς. Πρέπει να προσαρμοζόμαστε σε αυτή ασχέτως της ορθότητάς της!

Ή όχι;;

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Rosa_Parks

Υ.Γ.: Με το παρόν απαντώ αποκλειστικά και μόνο στο σκέλος "ξέρω ότι κάτι προκαλεί, κακώς το κάνω κι ας είναι δικαίωμα μου". Αν ο τύπος είναι ψυχακι, πήγε να το παίξει επιθεωρητής Κάλαχαν, κτλ είναι άσχετο του γενικού σχολίου του διπλωμάτη στο οποίο απαντώ.


< >
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#630218 αναγνώριση και σπίτια τους!

Άβαταρ μέλους
By diplomat
#630219
MIXOStsi έγραψε:αναγνώριση και σπίτια τους!


Εδώ δεν έχει πάει ήδη και αυτομάτως σπίτι του ο κόκο μπιλ που πυροβόλησε το πορτμπαγκάζ καταμεσής του Χολαργού. :s_shout

Πολλά ζητάμε μου φαίνεται. :s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#630238 Σιγά μην τους στείλουν σπίτια τους. Αλλά ακόμη και να γίνει κάνα θαύμα και τους στείλουν, την επόμενη μέρα θα προσλάβουν διπλάσιους, με την ίδια σαθρή διαδικασία για να βολέψουν τους δικούς τους.
Αστεία πράγματα.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#630248 Πολλοί εχετε εκπλαγεί εδω μέσα για το ποιον των Ματατζήδων βλέπω, ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ έλληνες να δέρνουν έλληνες και ματατζήδες να σπάνε αμάξια :omg:

Τα χουλιγκάνια στα γήπεδα τέτοιες μαντραπήδες δεν κάνουν πάντως, ιδού πεδίο δόξης λαμπρό :s_cool
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#630260 8/1/16 με ΤΣΙΡΙΖΑ

ΣΕ ΚΛΟΙΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΜΕ
Τα ΜΑΤ χτύπησαν συνταξιούχους στην πορεία για το Ασφαλιστικό [εικόνες]
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/news/244568/t ... ko-eikones
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#630461
NickTG έγραψε:Αν εννοεί αυτό και μιαλω για τη συγκεκριμένη περίπτωση ΟΚ, αλλιώς γενικά μια χαρά δίνουν περίστροφα.


Από ότι κατάλαβα σε αυτήν την περίπτωση αναφέρεται. Περίστροφα (38άρια, συνήθως) πάντως θυμάμαι να έχω δει μόνον σε 50άρηδες, σε υπηρεσία γραφείου. Στον δρόμο παίζουν 9άρια ημιαυτόματα πιστόλια, κυρίως Glock, Η&Κ και Walther, με ελάχιστα Colt, S&W και Beretta. Ας μας πει ο gianik καλύτερα.


Anonymous Founder έγραψε:με την ίδια σαθρή διαδικασία


Εκτός αν έχει αλλάξει κάτι τελευταία, οι υπηρετούντες στην ΥΜΕΤ προέρχονται από τις Παραγωγικές Σχολές της ΕΛ.ΑΣ (Πανελλήνιες). Προσωπικά συμφωνώ πάντως ότι οι Πανελλήνιες δεν είναι ο ορθός τρόπος εισαγωγής σε αυτές τις Σχολές. Επίσης η ΥΜΕΤ είναι όντως για διάλυση και επανασύσταση. Ακόμα μεγαλύτερη αλητεία φυσικά είναι η πρώην ΔΕΛΤΑ που επανασυστήθηκε επί ΝΔ, υπό άλλο όνομα.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#630472 Έχω γνωστούς απο τον στρατό που προσληφθηκαν ως Ειδικοί Φρουροί λόγω μορίων ΔΕΑ και υπηρέτησαν και στα ΜΑΤ μετά από ΔΙΑΣ, Δέλτα κλπ. Βέβαια σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται από απόφοιτος νομικής αγγλικού πανεπιστημίου μέχρι ΤΕΙ φυτικής παραγωγής και ΟΑΕΔ συγκολητης.

Ένα άλλο πρόβλημα στην αστυνομία,από ότι μαθαίνω, είναι ο μικρός αριθμός εισακτέων σε παραγωγικές σχολές, εκ των οποίων περίπου το 50% είναι γυναίκες, με αποτέλεσμα να γεμίζουν γραφεία και διοικητικές υπηρεσίες και να αδειάζουν οι μαχιμες και να γίνονται προσλήψεις άρπα κολα προσωπικού χωρίς προσόντα.

< >
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#630477 Τι πάει να πει άρπα κόλλα; Δεν μπορούν να υπολογίσουν τις ανάγκες και να βγάλουν τις αντίστοιχες θέσεις μέσω Πανελληνίων; Είναι δυνατό ο άλλος να παιδεύεται να περάσει μέσω Πανελληνίων, να τρώει δύο χρόνια στην σχολή και να έρχεται το κράτος να παίρνει κάποιον που απλά υπηρέτησε στις ειδικές δυνάμεις, να τον "εκπαιδεύεις" για δύο μήνες και μετά να σου λέει είσαστε το ίδιο;
Σιγά τις ανάγκες, ας είναι καλά τα ψηφαλάκια... :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#638026
Άβαταρ μέλους
By Serf
#638211
axel12p έγραψε:Τι πάει να πει άρπα κόλλα; Δεν μπορούν να υπολογίσουν τις ανάγκες και να βγάλουν τις αντίστοιχες θέσεις μέσω Πανελληνίων; Είναι δυνατό ο άλλος να παιδεύεται να περάσει μέσω Πανελληνίων, να τρώει δύο χρόνια στην σχολή και να έρχεται το κράτος να παίρνει κάποιον που απλά υπηρέτησε στις ειδικές δυνάμεις, να τον "εκπαιδεύεις" για δύο μήνες και μετά να σου λέει είσαστε το ίδιο;
Σιγά τις ανάγκες, ας είναι καλά τα ψηφαλάκια... :thumbsdown:
Πάντως, η αστυνομία, όπως και ο στρατός, χρειάζεται πέρα από πτυχία και χέρια για την "χαμαλοδουλεια". Το σύστημα είναι πυραμίδα. Όσο πιο χαμηλός ο βαθμός, τόσο πιο μεγάλο το πλήθος. Όταν από τη σχολή Αξιωματικών βγαίνεις ... αξιωματικός και από τη σχολή υπαξιωματικών βγαίνεις ... υπαξιωματικός, κάπου πρέπει να βρεθούν οι αντίστοιχοι (σε βαθμό-υποχρεωσεις) "οπλίτες-δεκανείς".

Από την άλλη, τρεις μήνες δεν είναι αρκετοί για να εκπαιδεύσεις σωστά ούτε σκαπανέα. Αν αρκούν έξι μήνες ή ένας χρόνος, δεν το γνωρίζω. Σίγουρα ο gianik μπορεί να μας πει καλύτερα

< Note >