Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#629274 Δε χρειάζεται πολύ φιλοσοφία, ούτε τόνους μπάλας να ξέρει κανείς για να καταλάβει ότι ο Μπαοκ τα τρία τελευταία χρόνια είναι μια απάτη, ένα κακέκτυπο του γαύρου της προηγούμενης εικοσαετίας.
Μην τα ξαναλέμε:
το 17 στο Βόλο με τα πολλά πήρε ένα κύπελο κλεμμένο με γκολ οφ σάιντ.
το 18 πήρε ένα στημένο κύπελο όταν κακώς ανοίξαμε τα πόδια για να μη στεναχωρηθούν οι ξαδερφούλες. Ενώ προκλητικά δεν υποβιβάστηκε όταν εισέβαλε ο μαφιόζος πρόεδρός του στην Τ(ρ)ούμπα με το όπλο αφού είχε προηγηθεί μεταμεσονύχτια άρση της τιμωρίας για μια πράξη που ακριβώς ίδια είχε γίνει υπέρ του την προηγούμενη χρονιά.
το 19 πήρε το περιφημο πρωτάθλημα με ονοματεπώνυμο όταν σπρώχτηκε από παντού για να χορτάσει σανό ο περήφανος κόσμος του. Έκλεψε και το κύπελο σε έναν τελικό που δεν δόθηκαν δύο πέναλτι στην ΑΕΚ.
Και ερχόμαστε στο φέτοοοοος.
Ο μπάοκ έχει παίξει με τέσσερις ομάδες φέτο στο πρωτάθλημα πραγματικά ματσάκια. Οσφπ, Παο, ΑΕΚ, Αρη. Στα 24 ποντάκια ο Μπάοκ πήρε 7 εκ των οποίων οι τρεις με την ΑΕΚ στην Τ(ρ)ούμπα ήταν κλεμμένοι. Με το επιθετικό φαουλ που έγινε πέναλτι και το καθαρό πέναλτι που δεν δώθηκε στην ΑΕΚ. Τα υπόλοιπα ματσάκια πλην αυτών οκτώ ήταν φιλικά που οι αντίπαλοι είτε παίζαν με κατεβασμένα χέρια γιατί είναι παραρτήματα με τη βούλα, είτε παίζανε με μισές ομάδες λόγω δανεικών, είτε όταν παίζανε οι δανεικοί κάναν πέναλτι. :lol: :lol: :lol: Αυτός είναι Μπαοκ της τελευταίας τριετίας αγωνιστικά αν εξαιρέσουμε βέβαια τις τεράστιες επιτυχίες του σε ευρωπαικό επίπεδο.
Στα εξωαγωνιστικά έχουν ήδη πέσει Β εθνική αλλά παίζουν ακόμα Α για να μην κοπεί η Ελλάδα στα δύο :s_whiteflag :s_whiteflag
Τελευταία επεξεργασία από junior gt και 24 Φεβ 2020, 13:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#629278 Ναι και είναι επίσημη από τα χείλη των κυβερνώντων. Κινδυνεύει λέει η κοινωνική συνοχή... :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By italakias
#629287 Τι να κανετε μωρε,αφου εχετε θεμα φφρ.
Εσοδα απο ευρωπη ανυπαρκτα και απο το παοκ τβ λιγοστα.
Του χρονου θα ειστε χειροτερα.
Το μονο που μπορειτε ειναι τιποτα λαμογιες τυπου Μαρινακη με 20 εκ για Ποτενσε κα ωστε να φανουν εσοδα.

Παοκ ,οσφπ ,αρης,ξανθη,λαρισα ειναι σαπιοι.
Μονο η ΑΕΚ εχει υγεια και ειναι πεντακαθαρη.

Μπιλυ ,υπολογισα στην κουραση των γαβρων του νοτου και στην εδρα.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#629304 Μόνο η προσωπική μας επιλογή είναι καθαρή/καλή/αξιοπρεπή κλπ ---> είμαι έξυπνος που την υποστηρίζω και οι υπόλοιποι είναι ζωάδια :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#629316 Όταν ο βασικός κορμός της 11άδας είναι 30+, όταν (δεν) έχεις προπονητή, όταν δεν μπορείς να κάνεις μεταγραφές λόγω FFP, όταν δεν μπορείς να πουλήσεις κάποιον γιατί οι καλύτεροι σου είναι 30+, τότε θα επέλθει το μοιραίο. Αν δε βρει άκρη με το FFP και αν δεν βάλει κανα αξιόμαχο ποδοσφαιρικό στέλεχος ο Σαββίδης, θα μοιράζει τζάμπα λεφτά.