Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#627111
g8777 έγραψε:https://www.imdb.com/title/tt1494191/
Ενδιαφέρον, δεν το ήξερα, ελπίζω να το βρω...

Όσον αφορά το The Vietnam War του Netflix, να προσθέσω ότι είναι το ντοκυμαντέρ που δεν εστιάζει στο επιχειρησιακό κομμάτι παρά στο πολιτικό και το κοινωνικό...

Ήταν τόση η παράνοια* που καταλαβαίνεις γιατί χάθηκε η καθολική στήριξη στο εσωτερικό των ΗΠΑ...

*Για τον απλό κόσμο και τη ζωή του...

Ένα ντοκυμαντέρ αντίστοιχου επιπέδου που θα ήθελα να δω θα ήθελα να αναφέρεται στις δίκες της Νυρεμβέργης και στο τι παίχτηκε τότε από όλους, νικητές και ηττημένους...

Επειδή πρέπει να αποσιωπήθηκαν αρκετά από τους δυτικούς συμμάχους...

'Η για τα γιαπωνέζικα πειράματα στους κινέζους (κάτι αντίστοιχο του Μένγκελε)...

Τεσπα, ο Β' παγκόσμιος πόλεμος δεν ήταν ένας ακόμα μεγάλος πόλεμος, μία ακόμα μεγάλη σύρραξη, ήταν η αποκορύφωση της απανθρωπιάς και της βαναυσότητας, ήταν μία περίοδος που θα πρέπει ο κάθε άνθρωπος να θυμάται με μεγάλη ντροπή για το είδος του...

(και φυσικά είμαι offtopic)... : - )
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#627512

Perfect 10 :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#628809 Τις τελευταίες 2 εβδομάδες ξεσήκωσα μια προπέρσινη σειρά σχετικά με την αστυνομική έρευνα για τις δολοφονίες των Tupac Shakur και Notorious BIG.
https://www.imdb.com/title/tt6233618/?ref_=fn_al_tt_1

Τίμια σειρά, εκτυλίσσεται σε 4 χρόνους. Στα χρόνια που οι δυο ράπερ γίνονται γνωστοί και από "φίλοι" καταλήγουν στα μαχαίρια, στα γεγονότα των δολοφονιών τους το '96-'97, στην πρώτη έρευνα που ακολούθησε και δεν έβγαλε περίπου πουθενά και στην μεταγενέστερη έρευνα το 2007 και μετά, κατόπιν αγωγής (400εκ δολαρίων!!) της μάνας του BIG προς την αστυνομία του LA για συγκάληψη συμμετοχής αστυνομικών του Τμήματος στη δολοφονία του γιου της.

Οι 4 χρονικές ροές μπλέκουν και συσχετίζονται συνεχώς, προφανώς η έρευνα πιάνει το μεγαλύτερο κομμάτι της σειράς και είναι μάλλον και το καλύτερό της. Η ζωή των ράπερ και τα των συμμοριών τους είναι λιγάκι πιο αδύναμα σαν διαδραμάτιση, αλλά αρκούνε για το όλο σκηνικό.

Κι αν έχουν γραφτεί και ειπωθεί και κινηματογραφηθεί ντοκουμέντα για αυτές τις δολοφονίες. Όπως ξέρουμε και όπως τιτλοφορείται η σειρά ("Unsolved"), δεν έχουν βρεθεί επισήμως οι δολοφόνοι των δύο μουσικών, ωστόσο η σειρά που ακολουθεί την αστυνομική έρευνα δίνει τις ερμηνείες και τις κατευθύνσεις προς τους ενόχους.

Μου άρεσε, με κράτησε, ίσως λίγο περισσότερο κι από δικό μου ενδιαφέρον για την εποχή, που συνέπεσε με τα εφηβικά μου χρόνια. Θυμάμαι τα γεγονότα, τις μουσικές, την αντιπαλότητα, τον αντίκτυπο. Στη σειρά εμφανίζονται και οι χαρακτήρες του πολύ Puff Diddy (τότε απλά Puffy, αργότερα Puff Daddy, κλπ) του Soug Knight και των αντίστχοιχων δισκογραφικών τους.
Ωραίες ερμηνείες των ηθοποιών των δύο ράπερ και ιδιαίτερη ομοιότητα!
Μεγάλη ερμηνεία από τον αρχικό επιθεωρητή που του 'λαχε η έρευνα και κατέληξε ημίτρελος και διωγμένος.

10 επεισόδια x 45min.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#628820
rx8_drifter έγραψε:Για πείτε...

Είχα δει το Apocalypse now, director's cut τις προάλλες και θα με ενδιέφερε να δω κανα ντοκυμανταιρ της προκοπής
Τι είδους ντοκιμαντέρ σε ενδιαφέρει? Wild wild country
Άβαταρ μέλους
By Geo f1
#629288 Τα «Φιλαράκια» (Friends) θα επανέλθουν στην μικρή οθόνη μέσω της νέας υπηρεσίας συνεχούς ροής HBO Max, και μάλιστα το πρώτο επεισόδιο στο οποίο θα πρωταγωνιστήσουν όλοι οι γνωστοί ηθοποιοί θα είναι ολοκαίνουριο.

Οι Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry και David Schwimmer «μετά από δεκαπέντε χρόνια, εννέα μήνες και αμέτρητα αιτήματα φίλων της σειράς από όλον τον πλανήτη» θα βρεθούν για ακόμη μία φορά στο πρωτότυπο σκηνικό της σειράς «Friends», Stage 24, στο Warner Bros. Studio στο Burbank, κοντά στο Hollywood για να αναβιώσουν τους γνωστούς ρόλους τους και να γιορτάσουν την επιστροφή της εξαιρετικά δημοφιλούς σειράς που ολοκληρώθηκε το 2004 στην πλατφόρμα της WarnerMedia (AT&T).
:inlove:
Άβαταρ μέλους
By Govus
#629297
otso έγραψε:την 4η σαιζον του expanse κανεις;

drdino έγραψε:Ναι, πιο αργή από την 3η που ήταν κορυφαία, αλλά μάλλον αυτό γίνεται επειδή πάνε να στήσουν αυτά που έρχονται. Πολύ καλή όπως και να έχει.

Κατά την ταπεινή μου άποψη, ήταν μια απογοήτευση σε σχέση με τις πρώτες τρεις. Αν το πάνε έτσι (10 επεισόδια με πάρα πολύ αργή εξέλιξη) θα φτάσουμε μάλλον στις ...15 σαιζόν :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#633133 Μιας και τελειώνω και το prequel του Breaking Bad "Better call Saul", το οποίο αν είσαι φαν του ΒΒ, θα το καταευχαριστηθείς, σκέφτομαι ποια σειρά να πιάσω μετά.

Προϋπόθεση να είναι τελειωμένες όλες οι σεζόν. Το Sons of Anarchy είναι καλή ιδέα;
Άβαταρ μέλους
By elteo
#633134 καλό είναι αλλά κάποια στιγμή με κούρασε.

εν τω μεταξύ σταμάτησαν τα γυρίσματα του strangers things λόγω κορωνοϊού.
Άβαταρ μέλους
By St.Devote
#633142 Μια - δυο προτάσεις για Netflix-οσειρά ( πέρα των κλασικών Narcos , Casa κτλ ) ;

υγ ... γ@μημενε κορο-τέτοιε

υγ#2 ... ο πάπας πάνω λέει ?
Τελευταία επεξεργασία από St.Devote και 14 Μαρ 2020, 20:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#633145
St.Devote έγραψε:Μια - δυο προτάσεις για Netflix-οσειρά ( πέρα των κλασικών Narcos , Casa κτλ ) ;

υγ ... γ@μημενε κορο-τέτοιε

υγ#2 ... ο πάπας πάνω λέει ?
Το The young Pope λέει πολύ, αρκεί βέβαια να σου αρέσει ο σουρεαλισμός, το New Pope το βλέπω τώρα, αν σου αρέσει το πρώτο θα το δεις και αυτό.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By JBT
#633146 Μόνο Black mirror μην δεις γιατί θα ξενερώσεις με οτιδήποτε άλλο