Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#629274 Δε χρειάζεται πολύ φιλοσοφία, ούτε τόνους μπάλας να ξέρει κανείς για να καταλάβει ότι ο Μπαοκ τα τρία τελευταία χρόνια είναι μια απάτη, ένα κακέκτυπο του γαύρου της προηγούμενης εικοσαετίας.
Μην τα ξαναλέμε:
το 17 στο Βόλο με τα πολλά πήρε ένα κύπελο κλεμμένο με γκολ οφ σάιντ.
το 18 πήρε ένα στημένο κύπελο όταν κακώς ανοίξαμε τα πόδια για να μη στεναχωρηθούν οι ξαδερφούλες. Ενώ προκλητικά δεν υποβιβάστηκε όταν εισέβαλε ο μαφιόζος πρόεδρός του στην Τ(ρ)ούμπα με το όπλο αφού είχε προηγηθεί μεταμεσονύχτια άρση της τιμωρίας για μια πράξη που ακριβώς ίδια είχε γίνει υπέρ του την προηγούμενη χρονιά.
το 19 πήρε το περιφημο πρωτάθλημα με ονοματεπώνυμο όταν σπρώχτηκε από παντού για να χορτάσει σανό ο περήφανος κόσμος του. Έκλεψε και το κύπελο σε έναν τελικό που δεν δόθηκαν δύο πέναλτι στην ΑΕΚ.
Και ερχόμαστε στο φέτοοοοος.
Ο μπάοκ έχει παίξει με τέσσερις ομάδες φέτο στο πρωτάθλημα πραγματικά ματσάκια. Οσφπ, Παο, ΑΕΚ, Αρη. Στα 24 ποντάκια ο Μπάοκ πήρε 7 εκ των οποίων οι τρεις με την ΑΕΚ στην Τ(ρ)ούμπα ήταν κλεμμένοι. Με το επιθετικό φαουλ που έγινε πέναλτι και το καθαρό πέναλτι που δεν δώθηκε στην ΑΕΚ. Τα υπόλοιπα ματσάκια πλην αυτών οκτώ ήταν φιλικά που οι αντίπαλοι είτε παίζαν με κατεβασμένα χέρια γιατί είναι παραρτήματα με τη βούλα, είτε παίζανε με μισές ομάδες λόγω δανεικών, είτε όταν παίζανε οι δανεικοί κάναν πέναλτι. :lol: :lol: :lol: Αυτός είναι Μπαοκ της τελευταίας τριετίας αγωνιστικά αν εξαιρέσουμε βέβαια τις τεράστιες επιτυχίες του σε ευρωπαικό επίπεδο.
Στα εξωαγωνιστικά έχουν ήδη πέσει Β εθνική αλλά παίζουν ακόμα Α για να μην κοπεί η Ελλάδα στα δύο :s_whiteflag :s_whiteflag
Τελευταία επεξεργασία από junior gt και 24 Φεβ 2020, 13:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#629276
junior gt έγραψε:Στα εξωαγωνιστικά έχουν ήδη πέσει Β εθνική αλλά παίζουν ακόμα Α για να μην κοπεί η Ελλάδα στα δύο :s_whiteflag :s_whiteflag


Αυτή πρέπει να είναι η χειρότερη δικαιολογία στην ιστορία των κακών δικαιολογιών. :lol:
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#629278 Ναι και είναι επίσημη από τα χείλη των κυβερνώντων. Κινδυνεύει λέει η κοινωνική συνοχή... :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#629280
melos86 έγραψε:
georgetz έγραψε:Πολύ συγκινητική στιγμή είναι η αλήθεια, για έναν άνθρωπο που περνάει τα τελευταία χρόνια της ζωής του και αποτέλεσε εμβληματική μορφή εξέδρας.

Είναι αλήθεια οτι που και που χάνει και ο ΠΑΟΚ, που ήταν σημερα κατώτερος τον περιστάσεων και δώρισε το αποτέλεσμα σε έναν Ολυμπιακό που δεν μπόρεσε να απειλήσει.
Κατώτερο των περιστάσεων και το διαιτητικό team με καθοριστικά λάθη.
Δεν πειράζει, συμβαίνουν αυτά λογικά δεν θα βγει κάποιο λευκό Πολο :lol:

Το χειρότερο όμως όλων είναι οτι η επιλογή προπονητή ητο κάκιστη, δεν εμπνέει στο ελάχιστο ενώ έχει ουσιαστικά το ίδιο νικηφόρο team των τελευταίων ετών. Έχει πρόβλημα ο ΠΑΟΚ εκεί, θέλει αλλαγή αυτού ή αλλαγή παικτών. Guess what....

Υποδειγματικος κόσμος, παρά τις συνεχείς πιέσεις απο θεσμούς για το αντίθετο και ούτε μυστήριες στάσεις λεωφορείων, ούτε πόρτες που έχουν παραλύσει, ούτε μασκοφόροι στο γήπεδο κλπα

ΥΓ αλλά 4 ματς με Ολυμπιακό που θα καθορίσουν τα πάντα :hmmm:

Φοβοταν ο Γιαννης το θεριο και το θεριο τον Γιαννη....
Κακο παιχνιδι, κακο θεαμα, υπερβολικα νευρικοι παιχτες και στο τελος ενα χαζο λαθος εδωσε την νικη στον γαυρο! Δανεικα ειναι αυτα, και το αυτογκολ του Βουκοβιτς επεσταφει στο 100%! Ημουν αισιοδοξος απο την τοποθετηση του Βιερινια στο δεξι ακρο της αμυνας αλλα νομιζω μας κρεμασαν τα χαφ μας που δεν ειχαν καμια δημιουργια περα απο 1-2 ενεργειες! Τα δε γεμισματα και οι σεντρες στου κουτρουλη τον γαμο...
Ελπιζω σε ανεβασμα της αποδοσης κατα τα πλευοφ γιατι διαφορετικα η διαφορα δεν θα κλεισει!

Πολλα συγχαρητηρια στον κοσμο μας! Εκτος απο μια επληκτικη ατμοσφαιρα με φωνη, φωτια και καπνο ειχε και ενα κορεο σποτ ον... Απο τις δηλωσεις που ακουσα μετα φαινεται οτι αγγιξε ευαισθητα νευρα!


Έχει λίγη σχέση αυτή η ομάδα με τη περυσινή παρά οτι αποτελείται κατα ένα 60% απο τους ίδιους παίκτες.
Σε 6 μόλις μήνες , η ομάδα που κατέβαινε Αθήνα μόνο για νίκη , μετα βίας κατάφερνε να πάρει την ισοπαλία με τον Παναθηναικό μέσα στη Τούμπα, με σωτήριο Βιερίνια να επιστρέφει με 1.5 πόδι ουσιαστικά , αφού το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ έχει εγκληματίσει αποδεδειγμένα (βλ Βέρνμπλουμ, Κρέσπο,Ζαμπά κλπα)

Ήμουν χθες με προπονητή-πρώην ποδοσφαιριστή και τα συζητούσαμε και μου είπε οτι τόσο ο Πέλκας, όσο και ο Λημνιός παίζουνε σαν τρελοί δεξιά κι αριστερά, αφού καλύπτουν αβαρίες άλλων (βλ Μπίσε,Μαουρίσιο,Βαρέλα κλπα)
Τι μπάλα να παίξουν μετά και με τι μυαλό.
Ο Βιερίνια , ο καλύτερος παίκτης του ελληνικού πρωταθλήματος πέρυσι , χθες δεν μπορούσε να εκτελέσει φαουλ σωστά , όταν ακόμα και εν κινήσει πέρυσι , και όχι μια φορά μόνο







Οκ, 1 χρόνος ακόμη στη καμπούρα (just) και μετά απο σοβαρό τραυματισμό αλλά η ιατρική έχει προχωρήσει, δεν μπορεί να είναι τόσο χάλια όσο χθες που δε σταύρωνε ούτε σέντρα , ούτε κόρνερ , ούτε φάουλ.
Σχεδόν σαν το έκανε επίτηδες, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες....

Είπαμε, πρώτα φταίει η διοίκηση που έκανε αυτές τις επιλογές και έχουμε ποδοσφαιρικές αφραγκίες φέτος και μετά ο προπονητής που δε λέει να νιώσει , κάνει αγροτικό, τώρα μαθαίνει.
Πήρε μια ομάδα μοντέλο , που πάτησε όποιον βρήκε τη τελευταία 3ετία στην Ελλάδα, με ότι συνθήκες θέλεις.

Το μόνο θετικό , είναι οτι η ψυχραιμία παραμένει στο κόσμο που έχει ανέβει επίπεδο και δεν ενδίδει στις προκλήσεις των ΠΟΚομάχων και ο υγιής προβληματισμός που υπάρχει για να γίνουν σοβαρές κινήσεις το καλοκαίρι σε προπονητή, άμυνα,χαφ και επιστροφή Πρίγιοβιτς μάλλον :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By bill33
#629281
italakias έγραψε:Αποψε στις 19.30 εχει σκληρο πορνο.


italakias έγραψε:Καλυτερος ο γαβρος χθες.
Δυσκολα τα πραματα για τον παοκ.
Θα αναγκαστει να πουλησρι παικτες λογω FFR αν δεν βγει champions league.
Την πατησαν και με τον ακριβοπληρωμενο
Αμπαλο Φερειρα.

Τελικά;
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#629282
bill33 έγραψε:Τελικά;


Τελικά η μπαλίτσα είναι δύσκολο σπορ. Η βέλτιστη πρακτική είναι η μετριοπάθεια, αλλά φευ. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#629284
bill33 έγραψε:
italakias έγραψε:Αποψε στις 19.30 εχει σκληρο πορνο.


italakias έγραψε:Καλυτερος ο γαβρος χθες.
Δυσκολα τα πραματα για τον παοκ.
Θα αναγκαστει να πουλησρι παικτες λογω FFR αν δεν βγει champions league.
Την πατησαν και με τον ακριβοπληρωμενο
Αμπαλο Φερειρα.

Τελικά;

Δίκιο είχε στην αρχική του τοποθέτηση. :iconcool:

Εμένα το σχόλιο μου για τον χθεσινό αγώνα είναι η παρακάτω φωτογραφία.

Εικόνα

Έτσι θέλω να βλέπω τους παίκτες του Ολυμπιακού. Τέλος
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#629285
Bayern7 έγραψε:Εμένα το σχόλιο μου για τον χθεσινό αγώνα είναι η παρακάτω φωτογραφία.

Εικόνα

Έτσι θέλω να βλέπω τους παίκτες του Ολυμπιακού. Τέλος


+οο.

Ούτε έπαρση, ούτε χαλαρότητα, ούτε ποδοσφαιρικός ωχαδερφισμός, ούτε τίποτα. 100% συγκέντρωση και πάθος στον αγωνιστικό χώρο.
Άβαταρ μέλους
By italakias
#629287 Τι να κανετε μωρε,αφου εχετε θεμα φφρ.
Εσοδα απο ευρωπη ανυπαρκτα και απο το παοκ τβ λιγοστα.
Του χρονου θα ειστε χειροτερα.
Το μονο που μπορειτε ειναι τιποτα λαμογιες τυπου Μαρινακη με 20 εκ για Ποτενσε κα ωστε να φανουν εσοδα.

Παοκ ,οσφπ ,αρης,ξανθη,λαρισα ειναι σαπιοι.
Μονο η ΑΕΚ εχει υγεια και ειναι πεντακαθαρη.

Μπιλυ ,υπολογισα στην κουραση των γαβρων του νοτου και στην εδρα.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#629304 Μόνο η προσωπική μας επιλογή είναι καθαρή/καλή/αξιοπρεπή κλπ ---> είμαι έξυπνος που την υποστηρίζω και οι υπόλοιποι είναι ζωάδια :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#629316 Όταν ο βασικός κορμός της 11άδας είναι 30+, όταν (δεν) έχεις προπονητή, όταν δεν μπορείς να κάνεις μεταγραφές λόγω FFP, όταν δεν μπορείς να πουλήσεις κάποιον γιατί οι καλύτεροι σου είναι 30+, τότε θα επέλθει το μοιραίο. Αν δε βρει άκρη με το FFP και αν δεν βάλει κανα αξιόμαχο ποδοσφαιρικό στέλεχος ο Σαββίδης, θα μοιράζει τζάμπα λεφτά.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#629318 Ανακοίνωση – απάντηση της θύρας 13 σε Γιαννακόπουλο

Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω… Δημήτρη.

Μία ακόμα φορά μάρτυρες επίθεσης και ψευδών γεγονότων, πού δεν γίνεται να μείνουν αναπάντητα.
Έχοντας όλη την διάθεση να τα πούμε από κοντά, μας προλαβαίνεις και δεν σταματάς ποτέ να μας κάνεις να απορούμε αν είσαι καλά στο μυαλό σου.

Η Θύρα 13 ουδέποτε σου ζήτησε σαν λύση για όσα συνέβαιναν με τους τζαμπατζήδες, να φτιάξουμε δικιά μας ομάδα περιφρούρησης. Στο έχουμε ξαναπεί πολλές φορές όπως και φέτος, είμαστε ΟΠΑΔΟΙ και όχι υπάλληλοι, κάτι πού δεν θες να χωνέψεις.

Πριν κάποια χρόνια έκαιγες αμάξια δικών μας και έστελνες μπράβους, αλλά αργότερα μας ζήταγες να γίνουμε οι Ταλιμπάν σου. Ούτε ταλιμπάν σου θα γίνουμε ούτε θα κρεμάμε πανιά του τύπου ‘’ποτέ ξανά ψήφο στον Άδωνη’’ για τα προσωπικά σου συμφέροντα.

Η Θύρα 13 δε σε προπηλάκισε ποτέ στο γήπεδο. Αυτοί πού σε προπηλάκισαν, ήταν άτομα τα οποία δούλευαν για σένα και ο λόγος ήταν οι οικονομικές σας διαφορές.
Σταμάτα να αναφέρεσαι σε γεγονότα πού εσύ δημιούγησες.

Η Θύρα 13 το μόνο πού έκανε ήταν να βάλει παγκάρια έξω από το γήπεδο του μπάσκετ, για την ενίσχυση του ερασιτέχνη. Μια περίοδο πού όλοι αγνοούνταν από τη μάνα του λόχου και την βοηθήσαμε εμείς με όποιον τρόπο μπορούσαμε (πάνω από 25.000€ δόθηκαν στον ερασιτέχνη από τα παγκάρια πού μας κατηγορείς ότι στήσαμε). Αυτή την περίοδο μάλλον την ξεχνάς.!
Τη Θύρα 13 δεν την ενδιαφέρει ποτέ να συνδιοικίσει, η γνήσια θέση μας είναι στα γήπεδα και στο δρόμο.

Λες ότι θες την Θύρα 13 μαζί σου, αφιερώνεις το λιγκ καπ στους συνδέσμους πού στήριξαν τη μάνα του λόχου στα δύσκολα αυτά χρόνια. Στα λόγια βέβαια. Γιατί στις πράξεις μας άφησες έξω από τον τελικό δήθεν αξιοκρατικά και με δική σου υπογραφή έχετε άρει την αναγνώριση μας από τη ΓΓΑ.

Δεν είμαστε αυτοί πού θέλεις να περάσεις στον κόσμο πού δεν ξέρει.
Είμαστε όμως αυτοί πού μας στέρησες την δυνατότητα να στηρίξουμε την ομάδα στο τελικό βόλευ και στην προπόνηση μας απαγόρευσες την είσοδο και περιμέναμε 2 ώρες για να τους εμψυχώσουμε, τότε πού έκανες πως δεν μας είδες… Αν έβλεπες τα χαρούμενα πρόσωπα των παικτών εκείνη την ώρα και τις εκφράσεις του Πανταλέων και του Ρούλη του Αγραπιδάκη, θα καταλάβαινες τι σημαίνει Θύρα 13 για την ομάδα αυτή.
Η Θύρα 13, έφερε 150 άτομα να πανηγυρίσουν στο τέλος του αγώνα την κούπα, με τα πρόσωπα τους χωρίς την ανάγκη κουκούλας. Ξεχνάς μάλλον πάλι τα δεκάδες καπνογόνα πού ανάψαμε και το πανό πού κρατάγαμε.
Η Θύρα 13 την ώρα πού η ομάδα σήκωνε την κούπα αντίκρυσε τον ψευτόμαγκα, πού μας βρίζει μέρα νύχτα και με το πού μπήκαμε άρχισε να μας προκαλεί. Ποιος είναι αυτός πού θα βρίζει την Θύρα 13 και δεν θα παίρνει απάντηση;
Η επόμενη φορά θα είναι εκτός γηπέδου γι αυτόν και τους όμοιους του.

Όμως πάλι ξεχνάς Δημήτρη να αναφερθείς, σε δικές σου αντίστοιχες πράξεις εντός και εκτός γηπέδου, σε ανθρώπους πού σε έβριζαν δημόσια.
Και για την ιστορία η Θύρα 13 πήγε 5.000 κόσμος έξω από την οικία του Αλαφούζου, κάτι πού οι φυλλάδες σου το εξαφάνισαν, ζητώντας να παραδωθούν οι μετοχές στον ερασιτέχνη. Δηλαδή σε σένα. Και εσύ μας κατηγορείς για πόρτες και παράθυρα.

Όταν μας ζήτησες να χρησιμοποιήσεις τους κατά τόπους συνδέσμους για ενημέρωση του κόσμου για το Pao Alive δεν ήμασταν αλήτες και αρχίδια;
(Αλήθεια με αυτό το θέμα τι γίνεται; Θυμόμαστε μέσα Δεκέμβρη θα τελείωνε).

Επικαλεστήκατε, εσύ και οι παρατρεχάμενοί σου, 120 σπασμένα καθίσματα στον εκτός έδρα αγώνα με την Μπάγερν, με αποτέλεσμα να μην μας βοηθήσετε να βρούμε εισιτήρια για τις εκτός έδρας αναμετρήσεις πού ποτέ δεν ενδιαφερθήκατε. Να σου αναφέρουμε απλά, ότι η επίσημη θέση της Μπάγερν μιλάει για 12 σπασμένα συνολικά καθίσματα και ούτε αίτημα αποζημίωσης τους έχει κάνει, όπως υποστηρίζατε.

Έχουμε πολλά να πούμε, δεν διαθέτουμε όμως γραφείου τύπου, ούτε ελέγχουμε Media για να δώσουμε τέτοιου είδους μάχη, γι’αυτό σου δηλώνουμε ότι από εμάς ο χαρτοπόλεμος τελειώνει εδώ. Tα υπόλοιπα στα γήπεδα όπου θα συνεχίζουμε τα 54 ένδοξα μας χρόνια, δίπλα σε κάθε τμήμα του συλλόγου.
Ντρεπόμαστε πού στον κυριακάτικο αγώνα της γυναικείας ομάδας μπάσκετ μετά από εντολή της διοίκησης δεν ήρθαν για την καθιερωμένη αγκαλιά.
Είμαστε ανεξάρτητοι γι’αυτό και ανεπιθύμητοι αλλά θα συνεχίζουμε να είμαστε ασπίδα σε κάθε τμήμα.
Εναντίον όλων-υπέρ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Υ.Γ Οι εκβιασμοί και οι απειλές σε εμάς δεν περνάνε. Τζάμπα κουράζεσαι. Να τις απευθύνεις σε αυτούς πού κάνουν κακό στο σύλλογο και είναι οι πραγματικοί εχθροί. Εκεί όμως δεν υπάρχει διάθεση!

Υ.Γ2 Ασχολήσου με τα δικά σου καθήκοντα σαν πρόεδρος γιατί εμάς μας κούρασες. Εξάλλου μαζί σου δεν έχει βγάλει ποτέ κανείς άκρη, πέρα από τα δήθεν φιλαράκια σου.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΛΑΣΠΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΘΥΡΑ 13.!

ΑΘΗΝΑ ΘΥΡΑ 13
ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΘΥΡΑ 13
ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΘΥΡΑ 13
ΜΕΓΑΡΑ ΘΥΡΑ 13
ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΘΥΡΑ 13
ΠΑΤΗΣΙΑ ΘΥΡΑ 13
ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΘΥΡΑ 13
WEST BLOCK ΘΥΡΑ 13
ΘΥΡΑ 13 ΕΠΑΡΧΙΑΣ
ΘΥΡΑ 13 ΚΥΠΡΟΥ
ΘΥΡΑ 13 ΕΥΡΩΠΗΣ


https://www.to10.gr/basket/854149/anaki ... b0ZEpBSIBg



bonus

Εικόνα


BONUS EXTRA

Εικόνα

Οι άνθρωποι που πήραν τις τύχες του πριν 5-6 χρόνια έφτασαν τον Ολυμπιακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο στο κατάντημα που είναι τώρα.

https://www.sport24.gr/football/omades/ ... 86695.html
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#629811 ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΤΑ ΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΠΑΙΟΘΗΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ....


:s_cool :s_empathy
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#630007 Καταργήθηκε περιοριστικός όρος για Μαρινάκη


ο κ. Μαρινάκης έχει αποδείξει διαχρονικά ότι έχει τηρήσει το σύνολο των εμφανίσεών του στο αστυνομικό τμήμα και έχει δείξει συνέπεια. Συνεπώς κρίνω ότι δεν συντρέχει λόγος διατήρησης του και προτείνω την κατάργησή του

http://www.sport-fm.gr/article/podosfai ... ki/4043889