Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#628727 μερικά ναι
Άβαταρ μέλους
By GTS
#628742
Anonymous Founder έγραψε:Δείχνει τεράστιο μεν, αλλά στην συγκεκριμένη έκδοση, με τετρακίνηση και καλή τιμή, έχει νόημα. Τώρα, αν ζητήσει 50Κ+, μάλλον θα απευθυνθεί σε περιορισμένο κοινό. Υπάρχει σίγουρα αγοραστικό κοινό για ένα γρήγορο, με καλό εξοπλισμό και καλό κράτημα (βλέπε 4wd) , οικογενειακό αμάξι. Αν κάποιος δεν έχει (ή δεν θέλει) να πληρώσει λεφτά για premium μάρκες και συμβιβάζεται με λίγο χειρότερα πλαστικά, είναι μια εξαιρετική επιλογή.
Το απλό προσθιοκίνητο Cupra, μου είναι παντελώς αδιάφορο και επιπλέον έχει και ανταγωνιστές μπόλικους. Αυτό, ουσιαστικά δεν έχει κανέναν και όλοι οι γρήγοροι μπαμπάδες καλό είναι να του ρίξουν μια ματιά.


Στην Ζυριχη τα Κουπρα ηταν αυτα τα βαγκονς προφανως θελουν την 4κινηση. Το συγκεκριμενο συμφωνω οτι ειναι μονοδρομος για Κουπρα ειδικα αν η αισθηση ειναι ιδια με το S3 που μου αρεσε.
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#628756 Δεν ξέρω για σας, αλλά έχω ήδη βρει την πρίζα που θα βάζω την μπαλαντέζα για την φόρτιση και θα αμολαω καλούμπα απ' τον δεύτερο όροφο!

< Note 8 >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#628761 Εάν έχεις βρει και τη 40ρου που πιθανότατα θα κοστίζει τότε είσαι μάγκας και μετράς!
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#628768 Αν κοστίζει μόνον 40Κ, τότε θα πουλήσει σίγουρα. Ακόμη και στην Ελλάδα πολλοί θα το επιλέξουν σαν εταιρικό λόγω της γνωστής απαλλαγής.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#628776 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#628942

Εντυπωσιακή δουλειά από τη Seat αν μη τι άλλο.
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#629026 Έργο τέχνης αυτή η ζάντα.Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Govus
#629586
Chris έγραψε:Πρεπει να προλαβω μια μερα να βγαλω φωτο ενα τριθυρο που κυκλοφορει εδω μπλε ελεκτρικ με πορτοκαλί ζαντα που βγαζει ματι, που δε σας αρεσει αυτη εδω :s_cool


Δυο-τρεις μέρες αφού το συζητούσατε, πέτυχα κι εγώ ένα :

Εικόνα

ΔΕΝ γνώριζα επίσης ότι υπήρχε :lol:
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
#630856 Update
Σήμερα πήγα μακρή γαλάτσι,έκανα σέρβις,άλλαξα λάδια στις 10.000 αλλά η θερμοκρασία το ίδιο.Μετα από γαλατσι Πειραιά με ήπια κίνηση έφτασε τους 113 βαθμούς και ανεβοκατέβαινε.Ο Μακρής μου είπε τα ίδια με βελμαρ :dizzy: όποτε το αφήνω έτσι και βλέπουμε