Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#628753 Εικόνα

Ξυδιάς Νικόλαος-Οικογενειακή Προσωπογραφία,περ. 1875
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#628773 Ελα, ποιος εδώ μέσα δε διαβάζει λαβρέντη να το ομολογήσει :twisted:
Πάνω πάνω στο feed, χαλαρά απ τους πιο βλάκες χαχόλους της ΝΔ :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#628782 Την φάγατε την γυναίκα!
https://www.newmoney.gr/bunker/giati-de ... -i-mareva/
:x :s_cry
Δεν θα είναι τελικά μια από τους ομιλητές στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη-Γκραμπόφσκι. Η κυρία Μητσοτάκη-Γκραμπόφσκι έλαβε την απόφαση αυτή μετά τις αντιδράσεις που υπήρξαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το φόρουμ θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 5 έως την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020, στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο των Δελφών.

Ευτυχώς θα υπάρχουν αρκετοί ακόμη από την οικογένεια για να μην ξεχάσουμε σε ποιους ανήκει τελικά αυτή η χώρα. :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By markvag
#628825
otso έγραψε:καλα για τους δελφους το ειχαμε συζητησει στην πρωτη σελιδα

g ειχα βαλει και ποια θα παρω στο τραπεζι με τον μαρκοβαγγο χαμπαρι δεν ειχατε παρει ε;
https://www.petrolheads.gr/viewtopic.ph ... 17#p627117


Με τσίπουρα δεν βλέπω να έκανες κάτι όμως! :rtfm: :x
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#628947 εκτος απο το προσφυγικο ,βλεπω σημαντικες επιτυχιες και στο τομεα της ανεργιας.
Αυξηση οικοδομικης δραστηριοτητας λενε ολητην μερα τα μμε,με αυξηση ανεργιας.Πως εγινε αυτο?

Τον Δεκέμβριο του 2019 καταγράφηκε μείωση της μισθωτής απασχόλησης στον ιδιωτικό τομέα, καθώς προκύπτει αρνητικό ισοζύγιο προσλήψεων – αποχωρήσεων κατά 3.666 θέσεις εργασίας. Οι αναγγελίες πρόσληψης ανήλθαν σε 200.243, ενώ οι αποχωρήσεις σε 203.909. Σε σύγκριση με τον Δεκέμβριο του 2018 προκύπτει μειωμένη επίδοση κατά 9.636 λιγότερων θέσεων εργασίας, καθώς ΄΄ένα χρόνο νωρίτερα οι θέσεις εργασίας είχαν αυξηθεί κατά 5.970.

Τον Νοέμβριο 2019 καταγράφηκε μείωση της μισθωτής απασχόλησης στον ιδιωτικό τομέα, καθώς προκύπτει αρνητικό ισοζύγιο προσλήψεων – αποχωρήσεων κατά 30.559 θέσεις εργασίας. Συγκεκριμένα, οι αναγγελίες πρόσληψης ανήλθαν σε 208.583, ενώ οι αποχωρήσεις σε 239.142. Σε σύγκριση με τον Νοέμβριο του 2018, προκύπτει αυξημένη επίδοση κατά 2.690 περισσότερων θέσεων εργασίας για τον Νοέμβριο 2019.

Τον Οκτώβριο 2019 καταγράφεται μείωση της μισθωτής απασχόλησης στον ιδιωτικό τομέα, καθώς προκύπτει αρνητικό ισοζύγιο προσλήψεων – αποχωρήσεων κατά 125.668 θέσεις εργασίας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία των ροών μισθωτής απασχόλησης του Οκτωβρίου 2019, οι αναγγελίες πρόσληψης ανήλθαν σε 248.592, ενώ οι αποχωρήσεις σε 374.260. Από τις 374.260 συνολικά αποχωρήσεις. Σε σύγκριση με τον Οκτώβριο του 2018, προκύπτει μειωμένη επίδοση κατά 5.581 λιγότερων θέσεων εργασίας για τον Οκτώβριο 2019.

https://www.sofokleousin.gr/ti-symvaine ... -tis-apasx
Άβαταρ μέλους
By otso
#628957 Ρε Μητσε ασε τα κομμουνιστικα , πες μας τα δικα σου . εσυ ειδικα εισαι καταντιπ μεσα στην αγορα .πραγματικα πως τα βλεπεις
πατε καθολου καλυτερα στα ιδια η χειροτερα ; Θα αγορασεις και δευτερη ελια; η θα πουλησεις και την πρωτη ;
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#628996
otso έγραψε:Ρε Μητσε ασε τα κομμουνιστικα , πες μας τα δικα σου . εσυ ειδικα εισαι καταντιπ μεσα στην αγορα .πραγματικα πως τα βλεπεις
πατε καθολου καλυτερα στα ιδια η χειροτερα ; Θα αγορασεις και δευτερη ελια; η θα πουλησεις και την πρωτη ;


Οτσο η ελιτσα ηταν σε στασιμη κατασταση μετα απο το σοκ της μεταφυτευσης (2/2019) Ουτε ξερενοταν,ουτε πεταγε καινουρια κλαδακια. Εγω κανονικα να ποτιζω,να μετραω υγρασια εδαφους,τα λιπασματακια της ολα by the book. :inlove:
Eδω και 6-7 μερες αρχισε και πεταει μικρα ματακια σε ολα σχεδον τα παλια κλαδακια.Οποτε κρατησε ενα χρονο το σοκ,και τωρα που ερχετε σιγα σιγα η ανοιξη δειχνει οτι θα φουντωσει.Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο χαρα εχω. :yahoo:
Αλλη δεν θα αγορασω,εαν θα μπορουσα ,θα αγοραζα την ιδια γλαστρα σε φ 105 και θα εβαζα ακομα πιο χοντρο κορμο,αλλα στο μεγαλο μπαλκονι που καθομαστε το καλοκαιρι και ειχα σκοπο να τη βαλω ,δεν εχει ηλιο λογω τεντας.


Στα της αγορας τωρα,και θα σου μιλησω χωρις παρωπιδες κομματικες κλπ.
Η αγορα ειναι χειροτερη απο περσυ,και ειναι χειροτερη οχι για λιγο,αλλα για πολυ.Περιοχες που βλεπω και παιρνω το φιντμπακ καθε 35-40 μερες,αυτο δειχνει.Καταρχην το βλεπεις απο το πως πληρωνουν 300 πελατες.Σε εμας παντα ο Ιανουαριος,Φεβρουαριος,Μαρτιος ειναι το χειροτερο 3μηνο.
Φετος παρα ειναι κακο.Εαν εξαιρεσουμε τις Κυκλαδες,η κατασταση ειναι χειροτερη.Και μου κανει εντυπωση,γιατι το β εξαμηνο του 2019 πηγε δυνατα.
Εαν θα ηθελα να δωσω μια εξηγηση,ειναι μαλλον τα χρηματα που φευγουν στο κτηματολογιο,στη πληρωμη λογω ρυθμισης των δοσεων,και στην μη καταβολη της 13ης ''συνταξης'' που εδωσαν περσυ οι κομμουνιστοσυμοριτες.
Οι παραπανω οικοδομικες αδειες που ακουω,εγω δεν τις βλεπω εξω στην αγορα(παλι εξω οι Κυκλαδες)
Εαν υπηρχε εξαρση,θα το ειχα καταλαβει πρωτος,πουλωντας απο σκεπαρνια,ταναλακια μπετατζηδων,κοφτες μπετου,φραγκοφτιαρα,φτιαρια,ραμματα κλπ αναλωσιμα που εχουν να κανουν με τα αρχικα σταδια μιας οικοδομης.
Τωρα εαν σηκωθουν καποιες οικοδομες σε ακριβα μερη δεν λεει τιποτα,ειναι σταγονα στον ωκεανο.
Εγω περσυ πηγα λιγο καλυτερα,αλλα αυτο δεν λεει κατι,γιατι εχω ανοιξει καινουριους πελατες,πηγα σε μερη που δεν πηγαινα κλπ.
Ενα μαγαζι στον Ορχομενο ας πουμε δεν μπορει να το κανει αυτο.Το πελατολογιο του ειναι δεδομενο.Μπορει να κανει πραγματακια,αλλα ειναι περιορισμενος στο να ελιχθει.
Μακαρι να παει καλυτερα,πιστεψε με με συμφερει,αλλα μεχρι τωρα δεν εχω δει κατι.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#628998 ποιός θα κάνει έργα , οι παπούδες ? πολλοί νέοι φύγανε έξω και όσοι μείνανε ζορίζονται.
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#630300

Έλα βλάκα Έλληνα, φαε την παπάρα ακόμα μια φορά.δεν έχεις καταλάβει την έννοια του λαμογιου.
Τελευταία επεξεργασία από popolaros και 28 Φεβ 2020, 14:12, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#630301 https://m.naftemporiki.gr/story/1566448 ... 8oAhRwxUV8


επιτελους και ενα καλο νεο.


Οριστική παραγραφή για τις υποθέσεις της λίστας Λαγκάρντ
Με απόφαση του ΣτΕ διαγράφονται φόροι και πρόστιμα άνω των 330 εκατ. ευρώ μετά το 2012
Άβαταρ μέλους
By markvag
#630384 Α, μπράβο, άλλη μία τιτάνια επιτυχία του ελ δικαστικού συστήματος, που σε αγαστή συνεργασία με τις κυβερνήσεις και τους επιχειρηματίες κατάφεραν να τη γλιτώσουν χωρίς ν' ανοίξει ρουθούνι. :metalo:

Πάντα τέτοια!
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#631573



ενοχλει ο πολακης, για αυτο υπηρχε και υπαρχει μεθοδευμένη δολοφονία του χαρακτήρα του απο τα λαμογια της διαπλοκης.

δωσε πονο :metalo: :metalo:
Άβαταρ μέλους
By otso
#631603 πολλοι πιστευουν οτι τα παιρνεις απο συριζα . δεν ειναι ομως τοσο απλο , ολοι , οσοι εχουμε μυαλο , γνωριζουμε οτι στην πρωτη ευνοικη ευκαιρια το ζαβο θα παει για εκλογες .και χρειαζεται συσπειρωση η οποια πετυχαινεται με κατι μαλακιες οπως η απο πανω . αρα τα παιρνει η τον εχουν χωσει οι δεξιουληδες.
ΑΝ παρ ελπιδα τα πιστευει , και πιστευει οτι εδω μεσα θα αλλαξει καποιος αποψη αριστερος κεντρωος η δεξιος η αναρχικος
απο τα δικα του ποστ , αι καλυτερα να μην μιλησω .