Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#627410
otso έγραψε:ρε τις κακομοιρες τις τραπεζες με τα κακομοιρα στελεχη τους
Να πάνε να γ*μηθούνε οι τράπεζες, ο καταλύτης της κατάντιας της οικονομίας...

Όχι η βασική αιτία, το βασικό όμως εργαλείο που αφέθηκε ελεύθερο να καταχρεώσει τον κυρίαρχο μαλ*κα...
Άβαταρ μέλους
By markvag
#627415
g8777 έγραψε:Σταϊκούρας: «Οι τράπεζες πλήρωσαν το “μάρμαρο” της κρίσης»



:s_cry

Ένα δάκρυ κύλησε για τις καημένες τις τράπεζες... :s_cry

Φεύγοντας από τη δουλειά θα αφήσω ένα ευρώ στην ΕΤΕ... :s_cry
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#627531 Το νέο ασφαλιστικό, αυξάνει την ελάχιστη καταβολή (που αφορά και την πλειοψηφία των ασφαλισμένων, 8/10 είναι αυτή την στιγμή στην ελάχιστη καταβολή), προκειμένου να ελαφρύνει τους υπόλοιπους. Προφανώς και ήταν υπερβολική η επιβάρυνση του νόμου Κατρούγκαλου σε όσους είχαν εισοδήματα. Αλλά ετούτη η αλλαγή, κάνει ακριβώς το ανάποδο και είναι απλά λάθος.
Τέλος, κάποιοι ισχυρίζονταν πως χρεωκοπήσαμε λόγω των υψηλών συντάξεων (προφανώς και δεν είναι καθόλου έτσι...).
Τώρα διαβάζουμε τέτοιες ειδήσεις:
Νέο ασφαλιστικό: Κονδύλι 431 εκατ. ευρώ για αυξήσεις στις συντάξεις φέτος
https://www.capital.gr/oikonomia/341049 ... xeis-fetos

Αλλά δεν υπάρχει θέμα, τώρα μας κυβερνάνε οι καλοί, αυτοί ας σκορπάνε λεφτά δεν τρέχει κάστανο. :s_laughat

Είναι σε λάθος κατεύθυνση το νέο ασφαλιστικό. Το προηγούμενο χρειαζόταν προφανώς διορθώσεις, αλλά ήταν σε σωστότερη κατεύθυνση. Οι αλλαγές του Βρούτση, είναι καθαρά συντεχνιακές και για να βολέψει συγκεκριμένους.
Καμία έκπληξη βέβαια.
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#628170 Εικόνα


λαμογιααααααααααααααααααααα

εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

λαμογιααααααααααααααααα

οουοοοοοοοοοοοοοοουυυυυυυυυοοοοοοοοοοοουυυυυυυ

που ειστε καλε;

#Πατριώτες δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει η #Μακεδονία είναι εκεί δεν μας την #πήρε κανένας. Την ΑΟΖ όμως και χωρικά μας ύδατα μας τα #παίρνουν. Θα μου πείτε τι να κάνετε κι εσείς δεν ναυλώνουν πλέον οι #κομματάρχες πούλμαν, έτσι δεν είναι;;; Σώπασε τώρα κι ο Μίκης...


ειπαμε, η λαμογιά και η |λογοκρισία| χαραμίζει αυτον εδω τον τοπο.
Άβαταρ μέλους
By otso
#628181
popolaros έγραψε:εβρο

εχεις κανα προβλημα;


ναι γιατι οι πατριδολατρες υπηρετουσαν στα μουσεια .

τωρα το ειδα εισαι με την ολυμπιακη και την λαρκο ;
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#628202 Οποτε θα γίνεται συζήτηση στη Βουλή σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχουμε αναφορές στο πρώτο εξάμηνο του 2015. Μέχρι τώρα το θέμα έβαζε η Δεξιά είτε χωρίς καμία αφορμή είτε αρπάζοντας τις ευκαιρίες που της έδιναν άλλα κόμματα.

Ετσι προχθές ο κ. Μητσοτάκης αξιοποίησε μια αναφορά του Γ. Βαρουφάκη για τη σχέση, που ισχυρίστηκε ο πρώην υπουργός Οικονομικών πως υπήρχε, ανάμεσα στο ύψος των πλεονασμάτων και την ανοχή της Κομισιόν σε κάποιες φιλολαϊκές παρεμβάσεις της τότε κυβέρνησης στο πεδίο των εργασιακών.

«Πολύ ενδιαφέρον αυτό που είπε ο κ. Βαρουφάκης» είπε, δήθεν έκπληκτος, ο πρωθυπουργός, ο οποίος ανακάλυψε ξαφνικά ότι ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 είναι ένας σοβαρός παίκτης του πολιτικού παιχνιδιού και καταθέτει ενδιαφέροντα πράγματα. Ποιος; Ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Δηλαδή αυτός που, κατά τον κ. Μητσοτάκη και τους άλλους στυλοβάτες της κανονικότητας, ήταν ο μοιραίος άνθρωπος για την Ελλάδα, αυτός που επεξεργαζόταν στο παρασκήνιο ένα παράλληλο νόμισμα, αυτός που εκβίαζε ανοιχτά τους εταίρους και... σωτήρες μας, αυτός που επιδίωκε την έξοδο της χώρας από την ευρωζώνη, αυτός που προκάλεσε τεράστια ζημιά στη χώρα.

Πόση είναι η ζημιά; Ποιος ξέρει. Τα σπουδαιοφανή εγχώρια σαΐνια προσπαθούν μαζί με τους μυαλοφυγόδικους σκιτζήδες της Κομισιόν να καταλήξουν σ’ ένα ποσό, αλλά δυσκολεύονται. Αλλος μιλάει για 80 δισ. ευρώ, άλλος για 120 δισ. ευρώ και οι πιο αυστηροί, με τους άλλους, όχι όμως με τους εαυτούς τους, ανεβάζουν τη βλάβη στα 200 δισ. ευρώ. Διαλέγετε και παίρνετε. Μάλιστα ο κ. Μητσοτάκης στη δευτερολογία του ανέφερε ότι «κάποτε πρέπει να κάνουμε μια συζήτηση για το 2015».

Είπε συζήτηση, όχι εξεταστική επιτροπή, όπως είχε δεσμευτεί προεκλογικά, προφανώς γιατί του έχουν διαμηνύσει οι Ευρωπαίοι ότι καλύτερα να το αφήσει γιατί θα βρεθούν πολλοί άσχημα μπλεγμένοι, ανάμεσά τους και παράγοντες της παράταξής του και εκπρόσωποι θεσμών και βεβαίως υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι της Ε.Ε.

Γιατί αν πάμε σε εξεταστική δεν θα είναι εύκολο να αποκλείσεις από την έρευνα τα ηχητικά ντοκουμέντα που έχει στην κατοχή του ο Γ. Βαρουφάκης. Είδατε πώς αντέδρασε ο πρόεδρος της Βουλής μόλις του παραδόθηκε το στικάκι του Βαρουφάκη; Εκανε σαν να πήρε στα χέρια του απασφαλισμένη χειροβομβίδα. Θέλει όντως η Ν.Δ. να γίνει εξεταστική και συζήτηση σε βάθος; Δεν το νομίζω. Το ΚΙΝ.ΑΛΛ. λέει ότι το επιθυμεί διακαώς και επιμένει επίσης ότι η έρευνα πρέπει να πάει πίσω, πολύ πίσω, να ξεκινήσει από το 2004.

Εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι το ΠΑΣΟΚ παρέδωσε ισχυρή Ελλάδα και ο Καραμανλής τη μετέτρεψε σε ερειπιώνα. Ξεχνάει όμως ότι η χώρα μπήκε στο ευρώ με παραποιημένα στοιχεία (το ομολόγησε ο Γιούνκερ). Ξεχνάει ότι υπάρχει δέσμευση της Ν.Δ. την εποχή που αρχηγός της ήταν ο Αντ. Σαμαράς για συγκρότηση εξεταστικής για το πρώτο Μνημόνιο -αποκλειστική ιδιοκτησία του ΠΑΣΟΚ αυτό. Ξεχνάει ότι υπέγραψε και το δεύτερο Μνημόνιο. Ξεχνάει ότι ψήφισε και το τρίτο Μνημόνιο.

Οι καραμπινάτες μαϊμουδιές για να ενταχθεί η χώρα στο ευρώ και τα τρία μνημόνια δεν συνιστούν ρεκόρ αξιοζήλευτο για ένα κόμμα που φαντασιώνεται πως είναι ο κορμός της λεγόμενης δημοκρατικής παράταξης. Αρέσει δεν αρέσει στη Ν.Δ. και στο ΚΙΝ.ΑΛΛ., η εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ τον Γενάρη του 2015 απέτρεψε δυσάρεστες εξελίξεις.

Οπως επισημαίνεται στο κομματικό σχέδιο απολογισμού ΣΥΡΙΖΑ (2012-2019), «αν ο ελληνικός λαός δεν μας αναδείκνυε ως τη δική του δημοκρατική επιλογή, οι εξελίξεις στη χώρα μας θα μπορούσαν να λάβουν δραματικές τροπές προς αντιδημοκρατικές και αυταρχικές κατευθύνσεις». Επ’ αυτού έχουν να ψελλίσουν κάτι οι «φυσικοί ιδιοκτήτες της χώρας»;

Ανάγωγα
Είπε ο πρωθυπουργός για να πικάρει τον Τσίπρα ότι «στο κόμμα μας ο αρχηγός που χάνει εκλογές παραιτείται». Oπως ο πατέρας του όταν έχασε τις εκλογές το 1985; Oπως ο Κώστας Καραμανλής όταν έχασε τις εκλογές το 2000; Τι διάολο, οι λογογράφοι του είναι τόσο άσχετοι; Αλλά ξέχασα, αυτοί έχουν την ευθύνη για τη γραπτή ομιλία του προϊσταμένου τους. Οι δευτερολογίες και οι τριτολογίες φέρουν την υπογραφή του. Γι’ αυτό και οι κραυγαλέες αστοχίες.


https://www.efsyn.gr/stiles/ypografoyn/ ... s-gia-2015

η σαπιλα της νεας δημοκρατιας περναει καθε προηγουμενο.

τοσα χρονια η ιδια ιστορια. η νεα δημοκρατια και οι φασιστες της δεξιας ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ αυτη τη χωρα και μετα το παίζουν τζόβενοι.




georgetz έγραψε:με το καλό του τόπου ειμαστε όλοι :shifty:


edit mod.+warn.[Admin]
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#628625 Εικόνα

:s_howdy
Άβαταρ μέλους
By otso
#628630 κι εγω ειχα ληθει στα γελια οταν τους ειδα κι οχι αυτους μονο ,ζητημα να υπαρχουν 2,3 σοβαροι ομιλητες.
Eddie θα σου εχω ανταποκριση θα ανεβω φετος μονο και μονο για τον Nicholas Negroponte ,αν τα καταφερω
3 μεσον εχω βαλει , διοργανωση , περιφερεια , κομμα τι στο διαλο προσκληση ζηταω οχι διορισμο στο δημοσιο.