Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#624952 Καλά όλα αλλά οι γαυροι ως τι μιλάνε? ως σωτήρες του ποδοσφαίρου, ως υπέρμαχοι της ισονομιας και πρωτοστατες της εξυγιανσης?
Μην τρελαθούμε κι ολας :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#624954
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ανακοίνωση - ανοικτή επιστολή της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ προς τον Πρωθυπουργό, τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, τους Αρχηγούς των Κομμάτων και τους Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Προς τον Πρωθυπουργό
Προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων
Προς τους Αρχηγούς των Κομμάτων
Προς τους Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, όπως είχε καθήκον απέναντι σε ολόκληρο το οικοδόμημα του ελληνικού ποδοσφαίρου, χρησιμοποιώντας αδιάσειστα στοιχεία προερχόμενα από Δημόσιες Αρχές, κατήγγειλε ακραία παρανομία των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΠΑΕ Ξάνθη, που αφορούσε την παράνομη απόκτηση της ΠΑΕ Ξάνθης και των εγκαταστάσεών της (γήπεδα, ξενώνας, γραφεία κλπ) από εταιρεία πραγματικών συμφερόντων της οικογένειας Σαββίδη. Πρόκειται για πράξη (πολυιδιοκτησία) που τιμωρείται με υποβιβασμό και για τις δυο ομάδες.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, με συντριπτική πλειοψηφία 4 προς 1 ψήφους (το 80% των μελών της προϋπήρχαν της αλλαγής της κυβέρνησης) μετά από έρευνα και συνεργασία με όλα τα εμπλεκόμενα θεσμικά όργανα, εξέδωσε δεσμευτική απόφαση/πόρισμα με την οποία αφού διαπίστωσε όλες τις παρανομίες, παρέπεμψε στα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα της Super League για την επιβολή της ποινής αποβολής από το πρωτάθλημα.

Με τη δημοσίευση της απόφασης, κατά πρωτοφανή τρόπο, τόσο ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Αυγενάκης όσο και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Πέτσας, με την κωμική δικαιολογία ότι η τιμωρία των παρανομιών αυτών δήθεν διαταράσσει την κοινωνική συνοχή, προανήγγειλαν την τροποποίηση των διατάξεων που υποχρεωτικά πρέπει να εφαρμοστούν με άλλες που αντί της ποινής του υποβιβασμού θα προβλέπουν αφαίρεση 5-10 βαθμών από τις υπαίτιες ΠΑΕ.

Ταυτόχρονα, προανήγγειλαν και την παραμονή και συμμετοχή των δύο παρανόμων ομάδων στο ήδη αλλοιωμένο πρωτάθλημα, επιτρέποντας έτσι σε οποιαδήποτε ΠΑΕ έχει οικονομική δύναμη να αγοράζει όσες ομάδες θέλει, ομάδες που συμμετέχουν στην ίδια διοργάνωση, εξασφαλίζοντας μέσα από αυτή την παρανομία τον τίτλο του πρωταθλητή.

Με αυτό τον τρόπο, αγνοούν τους κανονισμούς των διοργανώσεων της UEFA (Άρθρο 5) οι οποίοι εφαρμόζονται αναλογικά σε όλα τα Πρωταθλήματα των Ευρωπαϊκών χωρών, όπου ρητώς απαγορεύεται να συμμετέχουν στην ίδια διοργάνωση δύο ομάδες που είτε άμεσα είτε έμμεσα λειτουργούν υπό την επιρροή ενός ιδιοκτήτη.

Την παρούσα ανακοίνωση – ανοικτή επιστολή απευθύνουμε στον Πρόεδρο της Κυβέρνησης, στον Πρόεδρο της Βουλής, στους Αρχηγούς των Κομμάτων και στους βουλευτές όλων των κομμάτων για να προλάβουμε, έστω και την τελευταία στιγμή, την ψήφιση και εφαρμογή ενός νόμου έκτρωμα ο οποίος θα νομιμοποιήσει την παράνομη εξαγορά και έλεγχο ομάδων από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη και θα μεταβάλει το τρέχων πρωτάθλημα, αλλά και τα επόμενα, σε μια στημένη διαδικασία όπου ο πρωταθλητής θα είναι γνωστός εκ των προτέρων.

Δεν μπορεί σε μια δημοκρατική χώρα, μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες, η κυβέρνηση να ενδίδει σε εκβιασμούς και να χαϊδεύει την παρανομία.

Με αυτή την τροπολογία δεν ισχύει ότι η κυβέρνηση δεν εκβιάζεται. Αντιθέτως «βιάζεται» και η κυβέρνηση και η κοινή λογική.

Με αυτή την τροπολογία η κυβέρνηση παζαρεύει τη νομιμότητα παρεμβαίνοντας ωμά στο έργο των Ανεξάρτητων Αρχών και της Δικαιοσύνης.

Κύριοι και κυρίες, αναλογιστείτε τις ευθύνες σας και πράξτε ανάλογα, η κοινωνική συνοχή αφορά τους πολίτες όλης της χώρας.

https://www.olympiacos.org/2020/01/28/a ... lympiakos/


Αυτό ακριβώς. Βιάζεται η κοινή λογική.
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ 2 ΟΜΑΔΕΣ ΕΝΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (αν και εφόσον καταδικαστούν βέβαια από τα αρμόδια όργανα).
Πρέπει να βρουν τρόπο να ρίξουν τουλάχιστον την Ξάνθη. ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.
Λογικά θα φάμε σουτ από την uefa με τις |λογοκρισία| που πάνε και ψηφίζουν. Και φυσικά ο μόνος ζημιωμένος από αυτό θα είναι ο Ολυμπιακός.
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#624962
bebes έγραψε:Μεγάλη πρεμούρα τους έπιασε ολους με τον ΠΑΟΚ, "αναστήθηκαν" μέχρι και οι ανύπαρκτοι της Θεσσαλονίκης που ξέρουν τα γήπεδα στα χωριά της επικράτειας καλύτερα και απο GPS και έβγαλαν γλώσσα. :twisted:

Για τους Ολυμπιακούς τι να πώ; Γκρίνια γκρίνια γκρίνια συνέχεια, για παράγκες :lol: , για στημένους διαιτητες :lol: :lol: , για ομάδες δορυφόρους :lol: :lol: :lol: :s_rofl :s_rofl :s_rofl . Ποιοί, οι Ολυμπιακοί :svivhaha: :s_rofl :s_rofl :s_rofl
Που πρόπερσι έδωσαν ενα πρωταθλημα στην ΑΕΚ για ενα ρολό χαρτί.

Ο δε πρόεδρας είναι έξω για την ώρα, αφου η δικαιοσύνη ξέμεινε απο μάρτυρες, περονόσπορος έπεσε, ούτε καν οι δικαστικοί λειτουργοί δεν θέλουν να αναλάβουν την υπόθεση :lipsealed:

Κατά τα λοιπά, θεωρώ (τουλάχιστον) έλλειψη νοημοσύνης το να συσχετίζει κάποιος το κόμμα που θα ψηφίσει με τους χειρισμούς της εκάστοτε κυβέρνησης πρός την ομάδα του.
Μέγα φάουλ της ΝΔ η τόσο εξόφθαλμη παρέμβαση, ας φρόντιζε για μια αδιάφθορη και ανεξάρτητη αθλητική δικαιοσύνη και να πειθαρχούσε με τις αποφάσεις της.

Τις ομάδες μας τις παρακολουθούμε για τη διασκέδασή μας, ούτε ψωμι μας δίνουν ούτε τίποτα. Αν είναι να μας προσθέτουν και επιπλέον προβλήματα στην καθημερινότητα μας να πανε στον :s_devil


+1
Άβαταρ μέλους
By Zeus
#624968 Δεν το καταλαβαίνω το +1... ας φρόντιζε για μια αδιάφθορη και ανεξάρτητη αθλητική δικαιοσύνη λέτε, αλλά το πρόβλημα εκεί είναι..θεωρούμε ανεξάρτητη και αδιάφθορη τη δικαιοσύνη μόνο όταν οι αποφάσεις της συμφωνούν με τα συμφέροντα μας...δυστυχώς δεν είναι έτσι.

Η δε αντίδραση του ΠΑΟΚ (κόψιμο χώρας στα δυο, χυθεί αίμα κτλ) δείχνει ποσό χεσμενη τελικά την έχουν τη φωλιά τους και απέχει πολύ από την άποψη που εκφράστηκε εδώ να πάει νομικά και να αποδείξει ότι δεν ισχύουν αυτά για τα οποία κατηγορείται...ο επίσημος ΠΑΟΚ κουβέντα για CAS MAS κτλ..

Επομένως τι συζητάτε ακριβώς; Έχετε μείνει στο οπαδικό, πουτσες, καψες και μαλακιες και χάνετε την ουσία...μια κυβέρνηση αλλάζει μέσα σε μια νύχτα ένα νόμο επειδή κάποιος με ισχυρά συμφέροντα θίγετε από την εφαρμογή του...Αφρική... :thumbsdown: :(
Άβαταρ μέλους
By elteo
#624972 Ήταν που ήταν κλωτσοσκούφι αυτό που βλέπαμε τώρα έγινε η απόλυτη ξεφτίλα. Ποιος να δει και τι να δει στο Τζατζικιστάν. 10 χρόνια εκτός Ευρώπης μπας και βάλουμε μυαλό. Αλλιώς θα συνεχίσουν κάποιοι να θεωρούν την ομάδα τους προέκταση του γεννητικού οργάνου τους. Δεν νομίζω να υπάρχει ευχαρίστηση σε αυτό που βλέπουμε.

< 9T >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#624976
Zeus έγραψε:Επομένως τι συζητάτε ακριβώς; Έχετε μείνει στο οπαδικό, πουτσες, καψες και μαλακιες και χάνετε την ουσία...μια κυβέρνηση αλλάζει μέσα σε μια νύχτα ένα νόμο επειδή κάποιος με ισχυρά συμφέροντα θίγετε από την εφαρμογή του...Αφρική... :thumbsdown: :(


δεν τους ενδιαφερει αυτο που λες.Στα παπαρια τους βασικα.
Η ομαδαρα να παρει το πρωταθλημα,και να πανε να γαμηθουν ολα.Εαν ευνοησει την ομαδα τους η καθε κυβερνηση,δεν εχουν κανενα προβλημα.Στην τελευταια αγωνιστικη θα καμαρωνουν που πηραν πρωταθλημα.

Ευχαριστω το θεο που δεν κολλησα με το ποδοσφαιρο και τα οπαδιλικια του κωλου.
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#624980
junior gt έγραψε:Καλά όλα αλλά οι γαυροι ως τι μιλάνε? ως σωτήρες του ποδοσφαίρου, ως υπέρμαχοι της ισονομιας και πρωτοστατες της εξυγιανσης?
Μην τρελαθούμε κι ολας :dizzy:

Ως φετινοί καθαροί πρωταθλητές.
Μετά τον εκβιασμό των παοκτζήδων και το ντροπιαστικό γλίτωμα της ποινής, το αμέσως χειρότερο και εξεφτελιστικό θα είναι οι χλιαρές αντιδράσεις των γάβρων. Που βγάζουν ανακοινώσεις "οργής" για τα τυπικά. Σε λίγες μέρες όλα μέλι-γάλα.
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#624983
Zeus έγραψε:Δεν το καταλαβαίνω το +1... ας φρόντιζε για μια αδιάφθορη και ανεξάρτητη αθλητική δικαιοσύνη λέτε, αλλά το πρόβλημα εκεί είναι..θεωρούμε ανεξάρτητη και αδιάφθορη τη δικαιοσύνη μόνο όταν οι αποφάσεις της συμφωνούν με τα συμφέροντα μας...δυστυχώς δεν είναι έτσι.

Η δε αντίδραση του ΠΑΟΚ (κόψιμο χώρας στα δυο, χυθεί αίμα κτλ) δείχνει ποσό χεσμενη τελικά την έχουν τη φωλιά τους και απέχει πολύ από την άποψη που εκφράστηκε εδώ να πάει νομικά και να αποδείξει ότι δεν ισχύουν αυτά για τα οποία κατηγορείται...ο επίσημος ΠΑΟΚ κουβέντα για CAS MAS κτλ..

Επομένως τι συζητάτε ακριβώς; Έχετε μείνει στο οπαδικό, πουτσες, καψες και μαλακιες και χάνετε την ουσία...μια κυβέρνηση αλλάζει μέσα σε μια νύχτα ένα νόμο επειδή κάποιος με ισχυρά συμφέροντα θίγετε από την εφαρμογή του...Αφρική... :thumbsdown: :(


Να σε βοηθήσω :)

Ποιες είναι οι αποδείξεις και που δημοσιεύτηκαν ?
Το σκεπτικό ?
Ποια είναι η ανεξάρτητη αρχή που διορίζει αυτούς που θέλει εν μία νυκτί εν όψει υπόθεσης και χωρίς να το γνωστοποιεί στη Βουλή ως όφειλε ?
Με άτομο που αποδεδειγμένα έχει μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη για σωρεία κατηγοριών.
Το ότι ένα συγγενής σε Γ βαθμό πήρε ένα σαλέ δίπλα στο γήπεδο της Ξάνθης είναι ιστορίες για παιδιά 6 χρονών και έχω εξηγήσει σε προηγούμενες σελίδες οτι δεν έχει απο πολλές πλευρές νόημα ο Ιβάν να έκανε τέτοια κίνηση.
Αν τώρα αυτά δεν βρωμάνε σε κάποιον , καλή καρδιά

Μπερδεύεσαι επίσης ως αντίδραση ΠΑΟΚ , αντίδραση οπαδών διάβασες
Αυτή είναι η πρώτη αντίδραση του ΠΑΟΚ
https://www.sdna.gr/podosfairo/685986_p ... tropis-tis
και δεν υπάρχει περίπτωση να μην δεν ακουλουθήσουν κι άλλες, 2 πρωτάθλημα σε 3 χρόνια να στο παίρνουν στα χαρτιά
και επι σειρά ετών , αφαίρεση βαθμών σχεδόν σε κάθε χρονιά απο τον ΠΑΟΚ, πάει πολύ.

Το έγραψα προηγούμενες σελίδες , εαν ο ΠΑΟΚ έχει κάνει λαμογιά που να αποδεικνύεται και πείθει δικαστή , να εφαρμοστεί ο νόμος, ναι , να πέσει , να αφαιρεθούν , ότι λέει ο νόμος.

Μέχρι τέλους η υπόθεση και καμία μα καμία αλλαγή νόμου.

ΥΓ δεν νομίζω οτι έχουμε δει όλο το έργο, έχουμε να δούμε κι άλλα τερατουργήματα :hmmm:
π.χ

Κατά την ομιλία του από το βήμα της Βουλής, ο βουλευτής Α’ Πειραιά αναφέρθηκε στην πολύκροτη υπόθεση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Γιάννης Μελάς πρότεινε βελτίωση της τροπολογίας, ώστε η τιμωρία σε βαθμούς να είναι από 6 έως 20 αντί για 3 – 10.

https://www.pagenews.gr/2020/01/28/eidh ... 0-bathmon/
Καταπληκτικό :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By theo13
#624987 Ο Μαρινάκης θα κόψει την χορηγία στον Κούλη αν σώσει τον ΠΑΟΚ; Αυτό είναι ένα σοβαρό ερώτημα και όχι αν η χώρα είναι μπουρδέλο, αυτό ισχύει από ιδρύσεως της!

.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#624988 @georgetz
Τώρα βγάζω κάποια άκρη.
Άρα το πρόβλημα σας είναι η ΕΕΑ του Αυγενάκη-Κούλη-ΝΔ
Και όχι ο νόμος. Γιατί ο νόμος δε κάνει τίποτα άλλο, από το να μετατρέπει την ποινή από υποβιβασμό σε αφαίρεση βαθμών.
Τον νόμο γιατί δεν τονε θέλετε; Eίστε τόσο δίκαιοι που δέχεστε την πιο βαριά τιμωρία από το χάδι; :lipsealed:

Και εφόσον και λογικά το πρόβλημα σας επικεντρώνεται εκεί, στην σάπια επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού, γιατί δεν κάνατε την καταγγελία πριν την πρώτη εκδίκαση και αφού είχαν γίνει οι αλλαγές στη σύνθεση της ΕΕΑ;;;;;; Ή έστω μετά την πρώτη συνεδρίαση και βγήκε αυτό το νέο προς τα έξω μόλις σήμερα τα μεσάνυχτα;
Ηρεμα ρωταω
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#624999 Οτι να΄ναι ΟΛΟΙ ....Κυβέρνηση ,ομάδες και λαός...
Απορώ τι κάθεστε και ασχολείστε...
Για να βγάζει λεφτά και να κάνει ο Μαρινάκης και ο Σαββίδης πολιτική?
Αδιαφορία...
Άβαταρ μέλους
By melos86
#625001
Bayern7 έγραψε:@georgetz
Τον νόμο γιατί δεν τονε θέλετε; Eίστε τόσο δίκαιοι που δέχεστε την πιο βαριά τιμωρία από το χάδι; :lipsealed:

Να σου απαντησω εγω οπως εκανα και πιο πανω!
Ναι!! Ξεκαθαρα ναι!!! Καμια αλλαγη στον νομο... Αν κριθουμε ενοχοι απο το CAS, γιατι ακομα και τα ελληνικα αθλητικα δικαστηρια ειναι σαν τους διαιτητες επιρρεπεις σε λευκα polo, τοτε να τιμωρηθουμε με την προβλεπομενη διαδικασια! Πτωση στη Β'? Μεσα! Πτωση στη Γ'? Και εκει μεσα! Να νιωσουμε το πως ενιωσαν οι ξαδερφες και ο συμπολιτης!
Αλλα "χαρες" απο τον κουμπαρο του χοντρου και τον αλλο τον αχρηστο τον αυγενακη δεν θελουμε!
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#625006 Ούτως ή άλλως θα το πάει ως το CAS το θέμα ο ΠΑΟΚ, οπότε θα δούμε.
Πάντως με 5-0, ομόφωνη καταδικαστική απόφαση επιτροπής και το μόνο αφήγημα της ομάδας να είναι "δεν μπορεί να είναι τόσο χαζός ο Σαββίδης να εμπλακεί στο σαλέ της Ξάνθης", δεν βλέπω μέλλον λαμπρό.
Και αυτό που θα πονάει πιο πολύ, μαζί με την απόφαση, είναι που θα αποδειχθεί ότι ήταν τόσο χαζός.

georgetz έγραψε:2 πρωτάθλημα σε 3 χρόνια να στο παίρνουν στα χαρτιά
και επι σειρά ετών , αφαίρεση βαθμών σχεδόν σε κάθε χρονιά απο τον ΠΑΟΚ, πάει πολύ.

Μήπως πολύ είναι και τα 3 χάρτινα κύπελλα, τα χαλασμένα var και το σπρώξιμο σε κάθε αγώνα;
Τέτοια "ώριμη" κουβέντα να αρχίσουμε πάλιι;
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#625008 Απο 3-2 για τις ποινές με απουσία έχει γίνει 5-0, παιζει να έχουμε αλλο αποτέλεσμα μέχρι το βράδυ...

Ε ρε κολλήματα :lol:

Ποια χάρτινα Jarno, 3 χρόνια έχετε παραλογιστει, όσο περίπου έχετε να κερδίσετε ντέρμπι.

Τα υπόλοιπα τα γράψαμε αλλά βλέπω πες πες, όλο και κάτι σάπιο θα μείνει :roll:

ΥΓ melos, απλα δε γράφω πλέον όταν κάτι επαναλαμβανεται > = 55 φορές