Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#624248 Όλα αυτά θα μπορούσε άνετα να τα γράφει κι ένας γαύρος πριν 5-6 χρόνια όταν έτρωγε τις σχετικές ροχάλες. Μέχρι τελείας κιόλας. Οπότε τι σας διαφοροποιεί απ΄τους γαύρους τελικά?

Το μόνο διαφορετικό είναι ο Σαββίδης βάζει τα φράγκα χωρίς τα εγγυημένα (κλεμμένα) του τσουλου. Για την ψυχή της μάνας του ή για την αφίσα του Κούδα στο παιδικό του δωμάτιο πάντως, δεν τα βάζει...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#624254 @ georgetz, τι εννοεις πληρωσε; Αν δεν κανω λαθος η οπλοφορια σε αγωνιστικους χωρους τιμωρειται με απωλεια της φιλαθλου ιδιοτητας για παντα απο την ΕΦΙΠ. Κοινως ουτε στο γηπεδο, ουτε στις κερκιδες, ουτε στον περιβολο, σε οποιοδηποτε αθλημα.

Επισης ξαναδες τα νουμερα σου. Κανεις δεν ειναι τρελλος τοσο ωστε να χανει εκατομμυρια καθε χρονο ( γιατι τα 145 για 3 χρονια τοσα θα ειναι και τα επομενα 3 αν θες πορειες, ενω τα εσοδα απο το ποδοσφαιρο πανω απο 25-30 δεν θα ειναι ), αφου CL δεν θα μπει ποτε μονος του οπως ο ΟΣΦΠ.
Αν δεις λοιπον το προσφατο παρελθον, το ποδοσφαιρο συμφερει αν κανεις δουλειες με το κρατος. Αν οχι χαμενος θα βγεις.
Γι' αυτο στηνονται τα πρωταθληματα. Για να μην χαλας 45 μυρια την χρονια στο μπατζετ και να κινδυνευεις απο ντεφορμαρισμα η μια κακη μερα να χασεις τα 15.
Η χωρα μας δεν μπορει να στηριξει το αθλημα, το προιον ποδοσφαιρο ειναι φτωχο, με μικρους τζιρους, λιγα εισιτηρια, κακο θεαμα και ως εκ τουτου χαμηλα τηλεοπτικα δικαιωματα.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#624256
georgetz έγραψε:Με 10 μύρια , μπορούσε να αποκτήσει μεγαλοπαράγοντες επαρχιακών ομάδων που θα πουλούσαν τη μάνα τους για πολύ λιγότερα και με άλλα 10 να λαδώσει έλληνες διαιτητές και να κάνει τη δουλειά όμορφα, όπως είδαμε τα προηγούμενα χρόνια.
Οπότε , ή μουρλός είναι ή λαμόγιο με ακόμα πιο πολύπλοκο τρόπο και εδώ θα είμαστε αν αποδειχθεί κάτι τέτοιο.


Κούγιας έγραψε:Αναλυτικά όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας στη Steering Committee:

«Συζητάτε, συζητάτε, αλλά μέσα σε αυτή την αίθουσα βρίσκεται ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, ο οποίος έχει εκλεγεί από προέδρους που έχουν εκλεγεί μέσα από μία παράνομη διαδικασία. Και αυτό διότι όπου υπάρχον εκλογές τοπικών ενώσεων, ξεκινάει ένα πούλμαν από την Αθήνα, με επικεφαλής έναν Γιάννη Παπαδόπουλο. Αυτός έχει μαζί του έναν Δανιήλ, πρόεδρο της ΕΠΣ Αχαΐας και έναν Ντάσιο, ταμεία της ίδιας ΕΠΣ. Αυτοί έχουν μαζί τους φουσκωτούς εγκληματίες.

Από την άλλη πλευρά, ξεκινάει ένα άλλο πούλμαν από τη Θεσσαλονίκη. Με επικεφαλής έναν πρώην τερματοφύλακα, ονόματι Πουρλιοτόπουλο, έναν πρώην διαιτητή με το όνομα Τεβεκέλης και με τους αντίστοιχους μπράβους.

Και οι δύο ομάδες, με βαλίτσες με πολλά χρήματα μαζί τους.

Εγκαθίσταται η μία ομάδα σε ένα ξενοδοχείο και η άλλη ομάδα σε ένα άλλο ξενοδοχείο της ίδιας πόλης. Και ξεκινούν την προσπάθεια να αγοράσουν ψήφους.

Εξαγοράζουν την ψήφο των σωματείων, με χρήματα από 1.000 έως 10.000 ευρώ το κάθε σωματείο.


Ο πρόεδρος που εκλέγουν, λοιπόν, είναι ένα ανήθικο πρόσωπο, καθώς εκλέγεται από μία παράνομη διαδικασία.

Τελευταίο παράδειγμα ό,τι συνέβη προχθές στην ΕΠΣ Φθιώτιδας, όπου πρόεδρος είναι ένας καθηγητής πανεπιστημίου. Εκεί, όπως μπορείτε να δείτε σε μια σειρά από βίντεο και φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί, ο Γ. Παπαδόπουλος με τη συνοδεία του, με συμπεριφορά εγκληματιών, παρενέβησαν στη διαδικασία. Ανάλογες ενέργειες έχουν συμβεί σε όλες τις ΕΠΣ και υπάρχουν και σχετικά δημοσιεύματα.

Τη διαδικασία αυτή τη γνωρίζει ο Γραμμένος, έτσι έγινε πρόεδρος.

Ο λόγος που συμβαίνει αυτή η διαδικασία, είναι η επιλογή τω διαιτητών που προέρχονται από τις τοπικές ενώσεις και οι οποίοι σφυρίζουν από τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, Football League έως τη Super League1 και ελέγχονται από αυτόν που ελέγχει την ΕΠΟ, δηλαδή από τον Γραμμένο.

Σε αυτή τη διαδικασία έχουν ενσωματωθεί και οι Περέιρα, Τριτσώνης, Κουκουλάκης, οι οποίοι γνωρίζουν πώς να ελέγχουν τους διαιτητές.

Ο λόγος που η συμμορία του Παπαδόπουλου και η άλλη από τη Θεσσαλονίκη επιθυμούν να ελέγχουν τις ενώσεις και την ΕΠΟ, είναι για να πουλάνε στον εκάστοτε ισχυρό, τώρα στον Σαββίδη, ότι ελέγχουν διαιτησία.

Στην πραγματικότητα, ελέγχουν το πρωτάθλημα.

Εμφανίζονται από το πουθενά, από τα τοπικά, ομάδες-σφραγίδες, χωρίς οπαδούς, χωρίς γήπεδο, χωρίς προπονητικό κέντρο, με 10-15-100 εισιτήρια στα παιχνίδια τους. Δημιουργούνται ανεβαίνουν καθαρά για το στοίχημα. Και είναι συνδεδεμένες με διεθνείς οργανώσεις.

Μια μικρή ομάδα από τη Λάρισα, ο Απόλλων Λάρισας, έχει μπροστινό έναν πρόεδρό που δεν έχει μαντήλι να κλάψει. Αλλά ελέγχεται από τους Αλβανούς που έχουν Σκεντερμπέου.

Κατά την ΕΠΟ, δεν έχει στήσει κανένα παιχνίδι αυτή η ομάδα. Δεν έχουν διαβιβάσει καμία από τις εκθέσεις τις SportsRadar, που εμείς οι ομάδες πληρώνουμε.

Είναι πρωτοφανές το γεγονός να υπάρχει ομάδα με 18 στημένα παιχνίδια από τα 30 που έπαιξε, σύμφωνα με την SportsRadar.

Το ίδιο, βέβαια ισχύει και για άλλες ομάδες, όπως ο Αιγινιακός, ο Απόλλων Καλαμαριάς Αήττητος Σπάτων, κι άλλες ομάδες μικρότερων κατηγοριών.

Αυτοί που θέλουν να ελέγχουν τους διαιτητές το κάνουν για το παράνομο στοίχημα.

Ενώ η δράση τους είχε αποκαλυφθεί με υποκλοπές και μοναδικό προστατευόμενος μάρτυρας κατηγορίας ήμουν εγώ, προσέλαβαν τον εισαγγελέα, ο οποίος δύο ημέρες πριν ξεκινήσει η δίκη του Koriopolis, όπου υπήρχαν κατηγορούμενοι που βαρύνονταν με κατηγορίες για ανθρωποκτονίες και εκβιάσεις, μου απέσυρε την προστασία και με άφησε έρμαιο αυτής της δίκης. Αυτός ο εισαγγελέας είναι ο Λαΐνης. Και κατάγεται όπως έμαθα από ένα χωριό που ονομάζεται Κολοπετινίτσα. Και ο οποίος από ό,τι γνωρίζω, δεν έχει τελειώσει ελληνικό πανεπιστήμιο.

Από ό,τι γνωρίζω έχει αναλάβει τον εκτελεστικό έλεγχο, όποιος αποκαλύπτει παράνομη δράση, παραγόντων – ομάδων για το στοίχημα, που αποκαλύπτει το κύκλωμα του παράνομου στοιχήματος, διαιτητών, παραγόντων, αμέσως βαφτίζει τη δήλωσή του δυσφήμιση του αθλήματος, αντί να πάρει τη δήλωση και να κάνει μηνυτήρια αναφορά η ΕΠΟ, ή να τη στείλει στην επιτροπή δεοντολογίας είτε στην τακτική δικαιοσύνη.

Τα ξέρει ο Γραμμένος. Τα είπα έναν χρόνο πριν, σε Περέιρα και Χούμπελ (σ.σ. όταν τα είπε αυτά ο Κούγιας, ο Χούμπελ είχε φύγει αρκετή ώρα με τον Λούκα Νίκολα, για να προλάβουν τις πτήσεις τους).

Εδώ και έναν χρόνο έχουν εξαφανιστεί. Ισως είναι γλυκιά η ζωή στην Ελλάδα. Το βέβαιο είναι ότι δεν έχει γίνει τίποτα. Διαιτητές που κάνουν εγκληματικά λάθη και έχουν μετατρέψει το VAR σε εργαλείο αυτής της εγκληματικής οργάνωσης, αντί να τιμωρούνται, επιβραβεύονται.

Για τα στημένα παιχνίδια ευθύνεται αποκλειστικά η ΕΠΟ».

Ο Αλέξης Κούγιας έκανε και προτάσεις στους Λάκοβιτς, Αυγενάκη, αναφορικά με τα κριτήρια που πρέπει να τεθούν για τους προέδρους των Ενώσεων: «Προτείνω να τεθούν κριτήρια για τους προέδρους των ενώσεων, αναφορικά με το ποιος μπορεί να είναι υποψήφιος.

Θα σας δώσω ένα παράδειγμα τι συμβαίνει τώρα με τους προέδρους των Ενώσεων. Ο αναπληρωτής πρόεδρος του Γραμμένου είναι ένας Βακάλης, πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου, η δουλειά του είναι υπάλληλος σε ένα χρωματοπωλείο με 700 ευρώ. Μεταφέρει στην πλάτη χρώματα και σακιά και έχει τελειώσει το δημοτικό. Και είναι αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ. :lol: :lol: Εξελέγη με 6 ψήφους. Η ΕΠΣ Σάμου έχει 12 σωματεία, ψήφισαν 11 και βγήκε. Αυτός ο απόφοιτος δημοτικού διαχειρίζεται τα δικά μου χρήματα και τα χρήματα της ομοσπονδίας και των ομάδων.

Προτείνω, λοιπόν, για να μπορεί κάποιος να είναι υποψήφιος πρόεδρος να έχει πτυχίο ανώτατης σχολής και υποχρεωτική διοίκηση σωματείου για τουλάχιστον 10 χρόνια. Να ελέγχεται η φορολογική του δήλωση, να είναι καλλιεργημένος και να έχει αξιοπρέπεια στην κοινωνία».

Ένα άλλο σκέλος της ομιλίας του Αλέξη Κούγια αφορούσε το φαινόμενων των ομάδων-σφραγίδων που εμφανίζονται από το πουθενά και φτάνουν έως τη Super League: «Η ΕΠΟ δεν έχει κανονισμούς, κριτήρια για το πώς μια ομάδα γίνεται επαγγελματική. Κάποιο στέλεχος που είναι σημαντικό κομμάτι της Εγκληματικής Οργάνωσης, έχει την άνεση να πάει σε οποιαδήποτε πόλη της Ελλάδος και με συνοπτικές διαδικασίες να ανέβει κατηγορία. Χωρίς γήπεδο (πχ. Καλλονή), Χωρίς προπονητικό κέντρο (Πλατανιάς), χωρίς οπαδούς, ομάδες που παίζουν στη Football League έως και τη Super League2, 10-15 οπαδούς. Με μια διαφορά. Ότι ακόμη και αυτοί οι 10-15 είναι με ένα λάπτοπ στα χέρια και παίζουν στοίχημα. Τους τα λέει η SportsRadar και δεν κάνουν τίποτα.

Και οι εισαγγελείς είναι στο παιχνίδι. Οποιος αποκαλύπτει πράγματα, βαφτίζεται δυσφημιστής του αθλήματος.

Σας τα έχουν πει; Σας έχουν πει για την ποιότητα των προέδρων των Ενώσεων. Ο κ. Δέδες σας έχει πει τι γίνεται; Ο κ. Χούμπελ σας ενημέρωσε; Ο κ. Περέιρα μπορεί να μας πει γιατί τους κράτησε στους πίνακες τους διαιτητές; Ο ίδιος με ρώτησε και του είπα ποιοι ήταν οι διαιτητές που επηρεάζονται.

Στη δική μου ομάδα, αυτή την εβδομάδα έβαλαν βοηθό έναν Απτόσογλου, ένα πρόσωπο που η ελληνική δικαιοσύνη το ελέγχει, γιατί μαζί με έναν διαιτητή ονόματι Λάμπρου, αλλοίωσαν το σκορ στο παιχνίδι Ξάνθη-Λάρισα πριν έναν χρόνο, η Ξάνθη ελέγχεται ότι είναι ομάδα της επιρροής του ΠΑΟΚ και του Σαββίδη, μέσω παρένθετων προσώπων. Ενώ αυτοί οι διαιτητές ελέγχονται από τη δικαιοσύνη για αλλοίωση αποτελέσματος με σκοπό τον στοιχηματισμό, διατηρούνται στους πίνακες. Ο Λάμπρου στη Super League2 Και ο Απτόσογλου στη Super League.

Δείτε τι έγινε με το παιχνίδι Βόλος-Ολυμπιακός. Με VAR, πια, αποδεδειγμένα έκαναν εγκλήματα ο Φωτιάς και ο Ευαγγέλου και μια εβδομάδα μετά ξανάπαιξαν. Δίνοντας το μήνυμα σε εμάς ότι πρέπει να υποκύψουμε στον εκβιασμό, γιατί αλλιώς θα μας φάει το σκοτάδι».

Επίσης, ο Αλέξης Κούγιας πρότεινε να δημιουργήσει η Κυβέρνηση ειδικό σώμα της Αστυνομίας, μόνο για να ελέγχει και να μπορεί να παρεμβαίνει σε υποθέσεις στοιχηματισμού: «Πρέπει να δημιουργηθεί ένα σώμα δίωξης αθλητικής διαφθοράς. Στα πρότυπα των υπόλοιπων σωμάτων για άλλες έκνομες πράξεις, που θα ασχολείται με τα χειραγωγημένα παιχνίδια»


Δεν γινόταν μόνο τα προηγούμενα χρόνια. Συνεχίζουν να γίνονται.
Και ντάξει ο Κούγιας είναι ο Κούγιας...... Με ό,τι σημαίνει αυτό. :lol:
Βγαίνει και κάνει όμως καταγγελίες ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ, on the record με πρακτικά και με τα πάντα καταγεγραμμένα, με κάθε επισημότητα δλδ σε μια επιτροπή που προΐσταται ο υφυπουργός αθλητισμού και συμμετέχουν μεγάλα κεφάλια της UEFA/FIFA και δεν κουνιέται φύλλο!!
Απίστευτα πράγματα.
Ένας εισαγγελέας δε βρέθηκε να πει "ρε καραγκιοζάκο Κούγια, λες εδώ τις ιστορίες σου. Στοιχεία έχεις; Στείλτα στην εισαγγελία να τα εξετάσουμε γιατί αλλιώς δε σε παίρνει κανείς στα σοβαρά και τζάμπα μας σκοτίζεις τα ούμπαλα";;;

georgetz έγραψε:ΥΓ για την υπόθεση με το νόμιμο όπλο του, ναι είναι μια ενέργεια που δεν έπρεπε να γίνει. Πλήρωσε όμως και συνεχίζει.
Οι υπόλοιποι ?

Νομίζω δεν "πλήρωσε" ακόμα.
Στο δικαστήριο ζητάει συνεχώς αναβολές, με πιο πρόσφατη την προηγούμενη βδομάδα που πήρε ξανά αναβολή για το φθινόπωρο του 2019.
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#624273
georgetz έγραψε:
.................................
ΥΓ για την υπόθεση με το νόμιμο όπλο του, ναι είναι μια ενέργεια που δεν έπρεπε να γίνει. Πλήρωσε όμως και συνεχίζει.
Οι υπόλοιποι ?


ΑΡΘΡΟ 19 ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ
«Οποιοσδήποτε εμπίπτει στον παρόντα κώδικα ο οποίος εκφοβίζει έναν αξιωματούχο του αγώνα ή οποιονδήποτε εντεταλμένο εν γένει ποδοσφαιρικό όργανο με απειλές, θα τιμωρείται με χρηματική ποινή πενήντα χιλιάδων ευρώ (50.000) τουλάχιστον, και αγωνιστικό αποκλεισμό ή απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο από τρία (3) έως πέντε (5) έτη.

Εάν υπαίτια είναι ομάδα επιβάλλονται ποινές ανάλογα με την βαρύτητα του παραπτώματος:

α. διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές,

β. αφαίρεσης βαθμών και

γ. υποβιβασμός ομάδας».


Μπήκε με όπλο στον αγωνιστικό χώρο και απειλούσε.
Πόσο ποιο βαρύ μπορεί να είναι το παράπτωμα ενός εκφοβισμού σε παιχνίδι ποδοσφαίρου?
Το ότι παίζεις ακόμα α εθνική είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο.
Και μιλάς ακόμα.... :dizzy:

@Bayern διάβασε και παρακάτω.
Του δώθηκε λέει παλιά η ελληνική ιθαγένεια επειδή ήταν ρωσοπόντιος αλλά την απαρνήθηκε για να γίνει βουλευτής στη Ρωσία.
Και το 2013 του τη δώσανε λέει με διαδικασία τιμητικής πολιτογράφησης, με την αιτιολογία ότι "προσέφερε εξαιρετικές υπηρεσίες στην Ελλάδα".
Και βέβαια την τίμησε την Ελλάδα όταν μπήκε με το όπλο στο γήπεδο
Ρε ουστ... :twisted:
Τελευταία επεξεργασία από junior gt και 24 Ιαν 2020, 18:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#624274 Ποια είναι η καλύτερη ομάδα εντός 4 γραμμών των 2+ ετών , εγώ περιμένω απάντηση :roll:

Νίκος Παππάς έγραψε:@ georgetz, τι εννοεις πληρωσε; Αν δεν κανω λαθος η οπλοφορια σε αγωνιστικους χωρους τιμωρειται με απωλεια της φιλαθλου ιδιοτητας για παντα απο την ΕΦΙΠ. Κοινως ουτε στο γηπεδο, ουτε στις κερκιδες, ουτε στον περιβολο, σε οποιοδηποτε αθλημα.

Επισης ξαναδες τα νουμερα σου. Κανεις δεν ειναι τρελλος τοσο ωστε να χανει εκατομμυρια καθε χρονο ( γιατι τα 145 για 3 χρονια τοσα θα ειναι και τα επομενα 3 αν θες πορειες, ενω τα εσοδα απο το ποδοσφαιρο πανω απο 25-30 δεν θα ειναι ), αφου CL δεν θα μπει ποτε μονος του οπως ο ΟΣΦΠ.
Αν δεις λοιπον το προσφατο παρελθον, το ποδοσφαιρο συμφερει αν κανεις δουλειες με το κρατος. Αν οχι χαμενος θα βγεις.
Γι' αυτο στηνονται τα πρωταθληματα. Για να μην χαλας 45 μυρια την χρονια στο μπατζετ και να κινδυνευεις απο ντεφορμαρισμα η μια κακη μερα να χασεις τα 15.
Η χωρα μας δεν μπορει να στηριξει το αθλημα, το προιον ποδοσφαιρο ειναι φτωχο, με μικρους τζιρους, λιγα εισιτηρια, κακο θεαμα και ως εκ τουτου χαμηλα τηλεοπτικα δικαιωματα.


3 χρόνια αποκλεισμό απο γήπεδα και 100Κ ευρώ πρόστιμο οριστηκε και έχει τηρηθεί , μέχρι τώρα, κανονικά
Ποινικά δεν ξέρω, ας πάει εκεί που πρέπει να πάει.


Τα 145 ήταν μαζί με τα χρέη ( 10 + προσαυξήσεις, ανακατασκευή γηπέδου, κλπα) , το budget της ομάδας πρακτικα είναι 40-45 μύρια χωρίς να υπολογίζουμε κάποια βαρβάτη πώληση.

Όπως και να έχει εξήγησα γιατί έχει λόγους να περιμένει λεφτά.
Τα τηλεοπτικά δικαιώματα ήταν άλλη μεγάλη ιστορία γιαυτό και ο ΠΑΟΚ ορθώς έπραξε και το πήγε ανεξάρτητα.

Άμα ίσχυαν μέχρι κεραίας τα σχόλια σου για το ελληνικό ποδόσφαιρο, grexit θα είχαμε ήδη.
Για να μην έχουμε , κοντεύουμε όμως είναι η αλήθεια, σημαίνει οτι βγαίνουν ακόμη φράγκα.

Το ποδόσφαιρο σήμερα είναι τρελό χρηματιστήριο , αυτό είναι το δέλεαρ


@Bayern, προσπαθώ να καταλάβω τι γράφει ο γιγαντόσωμος δικηγόρος που φτύνει εκεί που γλύφει (π.χ Ουάρντα) αλλά δεν το καταλαβαίνω και πολύ, και άλλοι το παθαίνουν αυτό με το συγκεκριμένο :lol:

επειδή το αναφέρει :
γιατί να δώσω 10 m στη Ξάνθη , για να μου δώσει 6 βαθμούς το πολύ και άμα και να μη δώσω τα λεφτά σε περισσότερες ομάδες και διαιτητές να ξεμπερδεύω ?
Μια Ξάνθη που την έχω όποτε θέλω ? Μια Ξάνθη που δύσκολα θα προκαλέσει πρόβλημα στους αντιπάλους μου?
Και γιατί να μπω καν στη διαδικασία αφού στη Ξάνθη φέτος έβαλα 5 για να τη κερδίσω με 2 τελικά αφού τα άλλα 3 μου τα ακύρωσε το VAR!
Τι σκατά στήνω τότε ?! Γιατί να φωνάζω για var όταν μου μπαίνει εκεί που δεν θέλω ?
Γιατί να στήσω κάτι που μπορώ να το πάρω έτσι κι αλλιώς ?
Γιατί να πυροβολήσω τα πόδια μου ενώ έχω βάλει ήδη 150m ήδη ανοίγοντας το πρωτάθλημα προς τα έξω σε παίκτες , πωλήσεις, ακαδημίες, δικαιώματα μετάδοσης,κατασκευαστικές με υποσχέσεις για καλύτερη πορεία στην Ευρώπη ενώ μπορώ να το κλείσω , να τσιμπάω τα 20 και απο εδώ παν και οι άλλοι ?

Είπαμε, να μπεις στο βούρκο με τα γουρούνια για να πάρεις το μέλι αλλά είτε θα κολλήσεις εκεί μέσα ή θα αρχίζεις να βγαίνεις σιγά σιγά και να καθαρίζει και ο βούρκος.
Εδώ είμαστε. :)
Άβαταρ μέλους
By g8777
#624278 Ενα ποστ που ανετοτατα θα μπορουσε να γραφει και απο Red Army 7 :shifty:









Η και Τζουνιορα. :shifty: :shifty: :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By italakias
#624280 Τζουνιορ ο Σαββιδης γεννηθηκε απο ποντιους.
Ενταξει ειπαμε στημενη διαιτησια αλλα δεν θα γινουμε οι αεκτζιδες φερεφωνα των γαβρων.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#624282
italakias έγραψε:Τζουνιορ ο Σαββιδης γεννηθηκε απο ποντιους.
Ενταξει ειπαμε στημενη διαιτησια αλλα δεν θα γινουμε οι αεκτζιδες φερεφωνα των γαβρων.

Καλα. Αλλα δεν φροντισαν να τον μαθουν Ελληνικα ουτε αυτος ενδιαφερθηκε να μαθει ερχομενος στην Ελλαδα.

Αρα ειναι οσο Ελληνας ειναι κι ο Τομ Χανκς :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#624285
italakias έγραψε:Τζουνιορ ο Σαββιδης γεννηθηκε απο ποντιους.
Ενταξει ειπαμε στημενη διαιτησια αλλα δεν θα γινουμε οι αεκτζιδες φερεφωνα των γαβρων.


Γι'αυτο απαρνήθηκε την ελληνική ιθαγένεια για να γίνει Ρώσος βουλευτής? Γι αυτό δεν έμαθε γρι ελληνικά? Τόσο πόντιος ένοιωθε?
:dizzy:
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#624295
georgetz έγραψε:@Bayern, προσπαθώ να καταλάβω τι γράφει ο γιγαντόσωμος δικηγόρος που φτύνει εκεί που γλύφει (π.χ Ουάρντα) αλλά δεν το καταλαβαίνω και πολύ, και άλλοι το παθαίνουν αυτό με το συγκεκριμένο :lol:

επειδή το αναφέρει :
γιατί να δώσω 10 m στη Ξάνθη , για να μου δώσει 6 βαθμούς το πολύ και άμα και να μη δώσω τα λεφτά σε περισσότερες ομάδες και διαιτητές να ξεμπερδεύω ?
Μια Ξάνθη που την έχω όποτε θέλω ? Μια Ξάνθη που δύσκολα θα προκαλέσει πρόβλημα στους αντιπάλους μου?
Και γιατί να μπω καν στη διαδικασία αφού στη Ξάνθη φέτος έβαλα 5 για να τη κερδίσω με 2 τελικά αφού τα άλλα 3 μου τα ακύρωσε το VAR!
Τι σκατά στήνω τότε ?! Γιατί να φωνάζω για var όταν μου μπαίνει εκεί που δεν θέλω ?
Γιατί να στήσω κάτι που μπορώ να το πάρω έτσι κι αλλιώς ?
Γιατί να πυροβολήσω τα πόδια μου ενώ έχω βάλει ήδη 150m ήδη ανοίγοντας το πρωτάθλημα προς τα έξω σε παίκτες , πωλήσεις, ακαδημίες, δικαιώματα μετάδοσης,κατασκευαστικές με υποσχέσεις για καλύτερη πορεία στην Ευρώπη ενώ μπορώ να το κλείσω , να τσιμπάω τα 20 και απο εδώ παν και οι άλλοι ?

Είπαμε, να μπεις στο βούρκο με τα γουρούνια για να πάρεις το μέλι αλλά είτε θα κολλήσεις εκεί μέσα ή θα αρχίζεις να βγαίνεις σιγά σιγά και να καθαρίζει και ο βούρκος.
Εδώ είμαστε. :)

Δεν ξέρω τι γίνεται με το θέμα της πολυιδιοκτησίας. Θα δούμε την Δευτέρα τι θα αποφασίσει και η ΕΕΑ και βλέπουμε.
Εμένα η φάση μου μοιάζει περισσότερο σα να πήρε ένα παιχνίδι στον ανιψιό/τριτοξάδερφο τον Καρπαζίδη για να παίζει. :lol:

Η απάντηση ήταν τα bold, την ΕΠΟ από εξ απ' ανέκαθεν (που λένε και οι μορφωμένοι) με τον ίδιο τρόπο την ελέγχουν. Αγοράζοντες, με βαλίτσες με μαύρο χρήμα, τις ενώσεις.
Έτσι την έπαιρνε την ΕΠΟ ο Κόκκαλης και ο Βαρδινογιάννης παλιότερα, έτσι την πήρε και ο Ιβάν το 2015 (με τη βοήθεια ενός παλιού γνωστού μας, Θωμάς λέγεται αν σου λέει κάτι), έτσι θα την πάρει και όποιος την πάρει φέτος το καλοκαίρι. Δεν έχει αλλάξει τίποτα.
Οι βαλίτσες πάνε κι έρχονται. Παρέα με μπράβους.
Ντάξει καλός χρυσός ο Ιβάν, κανένας δε λέει ότι δεν έβαλε ενα κάρο λεφτά στον παοκ ή ότι δεν τον ανέβασε επίπεδο, αλλά δεν τα έκανε με το σταυρό στο χέρι. Γνωστές και χιλιοεφαρμοσμένες τακτικές ακολούθησε και αυτός.
Άβαταρ μέλους
By pro
#624300 Σιγά τα νέα που μας είπε ο Κούγιας.

By pro - Fri Mar 13, 2015 2:55 pm

Για οσους δεν εχουν παρει χαμπαρι, το μεγαλο ντερμπι αυτη τη στιγμη διεξαγεται στις εκλογες των Ε.Π.Σ, οι προεδροι των οποιων θα εκλεξουν μελλοντικα τον προεδρο της ΕΠΟ. Μπροστα σ αυτο το ντερμπυ, τα γηπεδα στα ΠΑΟ - ΟΣΦΠ και ΑΕΚ - ΟΣΦΠ είναι εκκλησίες τη Μεγάλη Παρασκευή.

Βέβαια τότε (και αρκετά αργότερα) κάποιοι εδώ πέρα έλεγαν διάφορα :innocent:
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#624330 Κι ακόμα λένε ενώ δεν απαντούν σε απλές ερωτήσεις, είναι δύσκολες φαίνεται :lol:

Σύμφωνα με τον Bayern , o Σαββίδης πήρε την ΕΠΟ το 2015 αλλά κατάφερε να χάσει το πρωτάθλημα του 2017-2018 ,
να χάσει απο τον Άρη το 2019 , να παλεύει για το 2020 και να κινδυνεύει να διακοπεί και το πρωτάθλημα ενώ ο ίδιος βιώνει 3ετή αποκλεισμό ενώ έχει βάλει ένα καράβι :shifty: λεφτά
Εικόνα

Σύμφωνα με τον Stefan, ο ΠΑΟΚ είναι το ίδιο με Ολυμπιακό γιατί κάνει τα ίδια
(απλά επιλέγει άλλη μάρκα απο Πόλο? τραμπουκίζει άλλους ? παθαίνουν οι πόρτες παράλυση ? δέρνει άλλα ball boy ? κ.ο.κ :lol: ) .
Η ΑΕΚ, που σιχαίνεται αυτή τη κατάσταση και τον Ολυμπιακό,είναι ιδέα, αιθέρια , ανέγγιχτη, αμόλυντη κλπα γιατί τάσσεται τότε με τον Ολυμπιακό original ?
Και ακόμη περισσότερο θα γίνει αυτό τους επόμενους μήνες, γιατί όπως διαβάζουμε
ο Ρώσος αλλοιώνει τους όρους που παίζεται το παιχνίδι
:iconcool: :lol:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#624334
Τι καλύτερο από ένα ταξιδάκι Γενάρη στην Ξάνθη;

Η Μαρούπα εθεάθη σήμερα στην Ξάνθη, για να ξεσκάσει για λίγο η γυναίκα προφανώς, να ξεφύγει από την μονοτονία της δουλειάς. Πήγε να πάρει τον αέρα της η γυναίκα!

Μπορεί να πήγε και μια βόλτα στα Πηγάδια να δει από κοντά την σπουδαία δουλειά που έχει κάνει ο Ιωάννης Καλπαζίδης που ανέλαβε τις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ξάνθης από το 2018.

Το ανιψάκι του «πατριάρχη» Ιβάν Σαββίδη που δεν έχει σχέση με τον ΠΑΟΚ αλλά δίνει τις συμβουλές του στον γιο του και την σύζυγό του, όπως μας είπαν οι δικηγόροι του ΠΑΟΚ κατά την εκδίκαση της υπόθεσης πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης πριν λίγες μέρες.

Εκδίκαση στην οποία βεβαίως και συμμετείχε η κα Μαρούπα, έκανε μάλιστα και δηλώσεις για το θέμα.

Και την Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου, η Ειρήνη Μαρούπα θα είναι στην συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για να αποφασίσουν με τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους αν υπάρχει ή όχι πολυιδιοκτησία ΠΑΟΚ-Ξάνθης. Αν δηλαδή επί της ουσίας θα τηρηθούν οι νόμοι και θα στείλουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα κάθαρσης του ελληνικού ποδοσφαίρου ή θα μπορεί ο οποιοσδήποτε με λίγα εκατομμύρια ευρώ να κάνει δικιά του όποια ομάδα Σούπερ Λιγκ θέλει και μπορεί, ασχέτως αν έχει και άλλη.

Δεν ξέρουμε βεβαίως αν η Ειρήνη Μαρούπα θα μείνει και το Σαββατοκύριακο στην Ξάνθη για να κάνει ένα όμορφο τριημεράκι χαλάρωσης, η ουσία είναι πως θα εμφανιστεί στην συνεδρίαση της Δευτέρας ανανεωμένη. Η Ξάνθη είναι πάντα ένας πολύ ευχάριστος προορισμός για να ξεσκάσεις. Όσο για τους κακεντρεχείς που μπορεί να πάει το μυαλό τους στο πονηρό (σ.σ. να συνδέσουν δηλαδή την επίσκεψη Μαρούπα με την υπόθεση της Ξάνθης που είναι έτοιμη για υποβιβασμό αν ισχύσουν οι νόμοι) το μόνο που έχω να πω είναι ντροπή! Μην πάει κάποιος μια εκδρομούλα, ίσως και τριημεράκι, κατευθείαν διαπλοκή! ΑΡΔ…

https://www.to10.gr/podosfero/superleag ... in-xanthi/


ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ;;;;;;
ΚΥΡΙΕ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;;; ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΣΑΒΒΑΤΟ Ε;