Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#619390
rx8_drifter έγραψε:Αυτό το βίτσιο με τα εξάρχεια θα ήταν αστείο αν δεν ειχε σοβαρές επιπτώσεις.

Αλλά έτσι είναι, άμα έχεις τους αυτιστικούς δεξιούληδες να βγάζουν τα κόμπλεξ τους και τα κανάλια να σιγοντάρουν, το μόνο που ακούς ειναι για το πόσο δε μπορεί να πεις καφέ στα Εξάρχεια :s_roses

Στο μεταξύ ας το παίζουν μάγκες εκεί που τους παίρνει με το να ξεβρακώνουν γυναίκες και να χαίρονται που πατάσουν το έγκλημα :superman:


Και στα εξαρχεια ξεβρακώνουν :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#619505 Ελπίζω να είχες πλύνει τον κώλο σου
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#619624 ^Ομοφοβικό σχόλιο --> σβήστο πριν το δει κανένας Δημητράς και τρέχεις Χριστουγεννιάτικα
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#619629 Σωστά δεν βρέθηκε γιατί ο Δημητράς δεν αστειεύεται.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#620001 Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει στη Voria.gr πώς έγινε το χθεσινό αιματηρό επεισόδιο στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού της Θεσσαλονίκης


Πηγή: https://www.voria.gr/article/thessaloni ... a1fpKIy6R8
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#623356 ρε σεις εδω δεν ειχαμε φαει σε μια συναντηση των petrolheads,ή θυμαμαι λαθος? :hmmm:

https://www.newsit.gr/egklhma/mafioziki ... i/2958146/
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#623366 Λεπτό προς το λεπτό το μακελειό στην Κρήτη: Η ερώτηση που προκάλεσε την δολοφονία του 79χρονου

Η whatever που μας δέρνει....
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#623374 Γιατί όχι; αφού ξέρει οτι σε 5-6 χρόνια θα βρίσκεται πάλι έξω.
Α, επίσης θέλω να δω αν η ανεξάρτητη :s_biggrin Ελ.δικαιοσύνη δώσει εκ νέου άδεια σε Κουφοντίνες και Ξηρούς, αυτή τη φορά επι Μητσοτάκουλα.
Ο νόμος είναι νόμος, έτσι;
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#623647 https://www.protothema.gr/greece/articl ... ko-anohis/



Ένοχη για δεύτερη φορά κρίθηκε η 27χρονη, για τα αδικήματα της σωματεμπορίας και της μαστροπείας, κατ’ επάγγελμα και κατά συναυτουργία, από το Μικρό Ορκωτό Εφετείο Πατρών και καταδικάστηκε σε 8 χρόνια κάθειρξη και χρηματικό πρόστιμο 30.000 ευρώ.

Η ποινή ήταν μειωμένη σε σχέση με την πρωτόδικη απόφαση (12 χρόνια κάθειρξη και 65.000 ευρώ πρόστιμο) αφού της αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας.


Το ελαφρυντικο της μετεφηβικης ηλικιας??? 27 ετων?
Καταλαβαινω οτι μαλλον προκειται περι ρουμανογυφτων, αλλα Γουατ δε φακ ????
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#624302 https://www.iefimerida.gr/ellada/meli-s ... is-athinas

Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ., σε βάρος τους έχουν σχηματιστεί περισσότερες από 100 δικογραφίες, έχουν εισέλθει παράνομα στη χώρα μας στερούμενοι παντελώς των απαραίτητων ταξιδιωτικών εγγράφων και νομιμοποιητικών εγγράφων για την εδώ παραμονή τους, έδιναν διαφορετικά στοιχεία και διευθύνσεις κάθε φορά που συλλαμβάνονταν και φαίνεται ότι δεν εργάζονταν.


Κατευθειαν απο το Νταβός. :lol:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#624418
Χαρακτηριστικά, ένας από τους συλληφθέντες (41χρονος αλλοδαπός), τον Φεβρουάριο του 2010, στο Βύρωνα Αττικής, μαζί με ομοεθνή συνεργό του, δραπέτες και οι δυο Φυλακών, πυροβόλησαν επανειλημμένα και έριξαν πέντε χειροβομβίδες κατά αστυνομικών της Ασφάλειας Αττικής, που επιχειρούσαν να τους συλλάβουν. Σημειώνεται ότι στο περιστατικό είχε χάσει τη ζωή του διερχόμενος ιδιώτης και είχαν τραυματιστεί δυο αστυνομικοί .

Ο παραπάνω αλλοδαπός, από το έτος 2000, έχει συλληφθεί άλλες πέντε φορές, για ένοπλες ληστείες, υποθέσεις ναρκωτικών και απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ τρεις φορές έχει παραβιάσει άδειες που του χορηγήθηκαν από Καταστήματα Κράτησης


https://www.protothema.gr/greece/articl ... organosis/

Σκοτωσε, επαιρνε αδειες, δεν γυριζε, και του ξαναεδιναν αδειες. Σοφρωνιστηκε ομως... :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By Serf
#626773 Αυτό το είδατε;;;; Σουρεαλιστικά μακάβριο. Μπουκάρει στο συνεργείο ο ένας ζωσμένος με καραμπίνα (?) και κρατώντας λοστό κι αρχίζει και σπάει αυτοκίνητα. Εμφανίζεται ο ιδιοκτήτης (?) με περίστροφο κι αρχίζει το κυνηγητό γύρω από το Smart :dizzy: :dizzy: Μόνο αφού ο ιδιοκτήτης πυροβολήσει δύο φορές ο μπουκαδόρος αποφασίζει να ξεζωστεί και να πυροβολήσει κι αυτός. Αν ήταν video game, θα είχε τρελό γέλιο. Αλλά εδώ μιλάμε για πραγματικό γεγονός...