Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#621558
elteo έγραψε:Σκωτσεζε κανονικά πρέπει να σου περάσει όλους τους ύπνους από 1-1 μιας και συγχρονίζει από το ρολόι το οποίο ούτως ή άλλως δούλευε μια χαρά.

Μήπως το ρολόι κρατάει στη μνήμη του τους 5 τελευταίους; :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By bebes
#621559 Λύθηκε το πρόβλημα χάρη στους προβληματισμούς του Σκωτσέζου και τις απαντήσεις Ελτεο
Έλεγα ότι έχω την τελευταία έκδοση, αλλά αυτή που έβλεπα ήταν του ρολογιού
Εικόνα
Μπήκα στο App Store και ενημέρωσα και την έκδοση της εφαρμογής
Εικόνα
Όλα καλά τώρα, φόρτωσε τον ύπνο απ´ολες τις μέρες


< >
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#623017 Θεώρησα ότι εδώ είναι το πιο κατάλληλο θέμα και το λέω. Πήρα μια ζυγαριά που μετράει διάφορα (έχει 4 επαφές για τα πόδια και μετράει την αντίσταση του σώματος κλπ και σου υπολογίζει λίπος, μυς κλπ). Συνδέεται με bluetooth με το τηλέφωνο που τρέχει την εφαρμογή της ζυγαριάς.
Μετά σύνδεσα την εφαρμογή με το fitbit και αυτό με το myfitnessplus και strava και training peaks και το myfitnessplus με το Garmin connect. Και έται όλα ενημερώνονται για το βάρος μου.

Μάρκα Renpho, βγαίνει στις κορυφαίες σε κάτι συγκριτικά του τύπου οι 5 καλύτερες κλπ με βασικό πλεονέκτημα ότι κάνει σχεδόν ότι και οι άλλες αλλά στο 1/6 της τιμής των καλών.
Φτιάχνεις λογαριασμό και βάζεις άτομα. Ανοίγεις την εφαρμογή, διαλέγεις άτομο, ανεβαίνεις στη ζυγαριά και σε 5-10'' έχει στείλει τα στοιχεία που συλλέγονται ώστε να παρακολουθείς τάσεις βάρους, αλλαγές σύνθεσης κλπ. Μου αρέσει που η ένδειξη στη ζυγαριά (μόνο τα κιλά δείχνει, τα υπόλοιπα στην εφαρμογή) είναι κόκκινο σε μαύρο φόντο άρα φαίνεται καλά στο μισοσκόταδο. Αλλά το πιο βασικό, λειτουργεί.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#623030 Έχω και εγώ μια που συνδέεται με bt, αλλά δεν έχω ψάξει αν συνδέεται με apps, μόνο στο samsung health την έχω βάλει .
Εχω φτιάξει 4 προφιλ για όλους στην οικογένεια και είναι ωραία που έχουμε ιστορικό σχεδόν δύο ετών
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#623087
Serf έγραψε:Αυτή είναι https://www.amazon.com/RENPHO-Bluetooth ... B01N1UX8RW ;;

< Note >
Ναι, αυτό είναι, το ES-CS20M-B. Στο αγγλικό άμαζον έχει κάμποσα παρόμοια μοντέλα σε μαύρο. Επειδή ο κωδικός μοντέλου δεν είναι πολύ φανερός τις ξεχωρίζεις από το σχέδιο, πως πάνε οι γραμμές τους.
Την είχα υπόψη μου και μια μέρα εντελώς τυχαία την βρήκα σε lightning deal για λίγες ώρες αντί για 27 λίρες 21 (ή κάτι τέτοιο).
https://www.amazon.co.uk/RENPHO-Bluetoo ... E254T9V5YN

Είχα δει αυτά στο αμαζον.
ES-CS20M-B 11χ11 3χΑΑΑ (αυτή που πήρα)
ES-280CR-EU 11χ11 USB
ES-30M-EU 11,8x11,8 USB
Αλλά βλέπω ότι υπάρχει πλέον και αυτή πολύ πιο φτηνά. Με μόνο 2 μπαταρίες ίσως είναι νέο μοντέλο με μικρότερη κατανάλωση και πιο μικρό.
https://www.amazon.co.uk/RENPHO-Bathroo ... 47&sr=8-12
Και στη σελίδα της renpho έχει πολλά μοντέλα σε εξαιρετικές τιμές.
https://renpho.com/collections/body-fat-scale
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#625364 21 μέρες με το mi band 4 και ακόμα να το φορτίσω, 35% είναι. Με ενεργή την λειτουργία ύπνου εξαρχής και μόλις ενεργοποίησα και την τακτική καταμέτρηση παλμών
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#627782 Γνωρίζουμε γιατί το health έχει μουλαρώσει και δείχνει διαρκώς πως υπάρχει μήνυμα ενώ δεν υπάρχει (τουλάχιστον εγώ δεν το βρίσκω πουθενά); Από τότε που πήρα το GT δεν θυμάμαι να το έχω δει καθαρό...
Elteo ακούει;Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By elteo
#627786 Όταν κατεβάζεις την κουρτίνα πάνω εκεί που είναι wifi, bt κτλ έχεις λογικά ένα μόνιμο που σου λέει τα βήματα. Απενεργοποίησε αυτή την ειδοποίηση.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#627990 Είδα από κοντά τo honor magic 2 .. Διαφημίζουν ότι διατηρεί συνδεσιμοτητα με το κινητό ακόμα κ σε απόσταση 150μ. Παίζει τέτοιο ενδεχόμενο;;;

.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#627992
gianik έγραψε:Είδα από κοντά τo honor magic 2 .. Διαφημίζουν ότι διατηρεί συνδεσιμοτητα με το κινητό ακόμα κ σε απόσταση 150μ. Παίζει τέτοιο ενδεχόμενο;;;

.



Αν έχει Bluetooth 5, τότε είναι πιθανό.

Bluetooth 5 (2016)

Μια πιο στιβαρή έκδοση με μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, η BT 5 αύξησε το εύρος της εξωτερικής μετάδοσης από 50 σε 200 μέτρα. Οι υπηρεσίες τοποθεσίας βελτιώνονται επειδή μπορούν να μεταφέρουν περισσότερες πληροφορίες πριν από τη δημιουργία μιας σύνδεσης. Τα πρώτα smartphones που υποστηρίζουν το BT 5 ήταν τα Galaxy S8 και iPhone 8 και X.

https://el.wikipedia.org/wiki/Bluetooth
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#627994 Και εννοείται καθαρή απόσταση, χωρίς παρεμβολές. Πχ ντουβάρια, κολώνες, παραθυρόφυλλα, παντζούρια, σίτες, (ηχο)μονώσεις, δέντρα κλπ.
Ρίχνουν δραματικά τη μέγιστη απόσταση.