Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By otso
#623024
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#623112
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#623126
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#623299
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
#623407
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#623507 :s_music

Άβαταρ μέλους
By diplomat
#623543
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#623697

Άβαταρ μέλους
By diplomat
#623861
Άβαταρ μέλους
By bill33
#623932
https://www.youtube.com/watch?v=DTFbGcnl0po
Άβαταρ μέλους
By g8777
#623957 Σακη άρχοντα πάρε μας τα υπάρχοντα!

«Αγαπητοί συνάδελφοι, γνωστοί μου και άγνωστοι, δεν πρέπει να έχουμε την αυταπάτη ότι θα ξεπεράσουμε τα εμπόδια που ορθώνονται μπροστά μας “αναίμακτα”, χωρίς αγώνες», γράφει. Και συνεχίζει:

«Πίσω από τις τρικλοποδιές, που μας βάζουν οι κυβερνώντες, κρύβονται κατά τη γνώμη μου τα εξής:

Εμπαθής εκδικητικότητα γιατί αρκετοί από εμάς δεν αποδεχόμαστε το δόγμα της “κανονικότητας” .
Πιθανότατα, ιδιοτελή και προσωπικά συμφέροντα λαμόγιων που κινούνται στις παρυφές του συστήματος και έχουν μυριστεί ευκαιρίες για πλιάτσικο στον πολύπαθο τομέα των πνευματικών δικαιωμάτων.
Και, κυρίως, ιδεολογική απέχθεια των κυβερνώντων για κάθε τι συλλογικό, αδέσμευτο και ακηδεμόνευτο, όπως ελπίζουμε και θέλουμε να είναι η ΕΔΕΜ. (Να θυμίσω ότι η Ντόρα Μπακογιάννη, σαν υπουργός πολιτισμού το 1992, είχε περάσει νομοσχέδιο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της ιδιωτικής ΑΕΠΙ, που διέλυσε τον συλλογικό οργανισμό της ΕΜΣΕ και οδήγησε, με τα χρόνια, στη στρέβλωση και στην κατάρρευση που όλοι βιώσαμε. Τυχαίο; Δε νομίζω!)».
Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου κάνει τρεις συγκεκριμένες προτάσεις:

Α. Όλοι οι συνάδελφοι, που οργάνωσαν και παραβρέθηκαν στη συνάντηση με τον Μητσοτάκη, έχουν χρέος απέναντί μας, να απαιτήσουν νέα συνάντηση μαζί του, ώστε να δώσει εξηγήσεις για την ανακολουθία του.

Β. Διαμαρτυρία στο υπουργείο Πολιτισμού για να πληρωθούμε άμεσα και να σταματήσουν τις καθυστερήσεις στην αδειοδότηση της ΕΔΕΜ.

Γ. Να διοργανώσουμε μία, ή και παραπάνω, συναυλίες σε εξωτερικό χώρο -παράδειγμα στην “Πλατεία Νερού”- έτσι ώστε να μαζευτούν κάποια χρήματα για τους συναδέλφους εκείνους που βρίσκονται σε δύσκολη θέση, να επικοινωνήσουμε το πρόβλημα απευθείας στον κόσμο που μας στηρίζει, να στηρίξουμε το φρόνημα όλων μας, να ζεστάνουμε τις καρδιές μας με την αίσθηση της αλληλεγγύης.

Τον επίλογο της επιστολής του ο Θανάσης αναφέρεται, εμμέσως, στον επιχειρηματία της 24 Media Δημήτρη Μάρη που σύμφωνα με φήμες θέλει να μπει στο χώρο των Πνευματικών Δικαιωμάτων: «Αν είμαστε ενωμένοι, κανένας ιδιώτης δεν θα μπορέσει να κάνει παιγνίδι στο χώρο των πνευματικών μας δικαιωμάτων. Πάμε στοίχημαν;».



http://www.nostimonimar.gr/o-thanasis-papakonstantinoy-kai-i-anakoloythia-toy-kyriakoy-mitsotaki/

Φτιάξε κόμμα μεγάλε να γίνει δουλίτσα! Ότι ακριβώς χρειαζόμαστε μπας και γίνουμε άνθρωποι. :s_roses
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#624624 Στον κήπο που έχεις ακόμα το ρεκόρ πόντων από αντίπαλο (61). :( :( :( :( :(

Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#624806 Έψαχνα να βρω τι απέγινε το αρχικό official βίντεο του Someone You Loved που ξεκινάει με το τρένο. Ήταν πολύ καλό και το αντικατέστησαν με μια παπριά.
Τελικά το βρήκα εδώ http://www.mtv.co.uk/lewis-capaldi/vide ... -you-loved
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#624837
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
#625257