Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By otso
#622372 να με συγχωρεις τοτε σε εχω μπερδεψει με αλλον αν και δεν θα επρεπε με την μουσικη που ακους και ειναι εγκλημα κατα της ανθρωποτητας
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#622373 Άρθρο 17
Απαγόρευση κατανάλωσης καπνού σε υπαίθριους χώρους
Η περίπτωση στ΄ της παραγράφου 1 του άρθρου 2 του ν. 3730/2008 (Α΄ 262) αντικαθίσταται και η παράγραφος 1 του άρθρου 2 του ν. 3730/2008 διαμορφώνεται ως εξής:

«Άρθρο 2 Ρυθμίσεις για τα προϊόντα καπνού
1. Από τη δημοσίευση του παρόντος απαγορεύεται:
α) η πώληση προϊόντων καπνού σε ανηλίκους και από ανηλίκους,
β) η τοποθέτηση προϊόντων καπνού σε προθήκες επιχειρήσεων μαζικής εστίασης και επιχειρήσεων αναψυχής,
γ) η κατασκευή, η προβολή, η εμπορία και η πώληση αντικειμένων που έχουν την εξωτερική μορφή προϊόντων καπνού και συναφών προϊόντων, όπως ορίζονται στο άρθρο 2 του ν. 4419/2016,
δ) η διαφήμιση και πώληση προϊόντων καπνού σε χώρους υπηρεσιών υγείας και εκπαιδευτικών ιδρυμάτων όλων των βαθμίδων δημοσίου και ιδιωτικού δικαίου, καθώς και στα κυλικεία των ιδρυμάτων και των υπηρεσιών αυτών,
ε) η πώληση προϊόντων καπνού και το κάπνισμα σε χώρους παροχής υπηρεσιών διαδικτύου και παιχνιδιών τεχνητής νοημοσύνης και
στ) η κατανάλωση προϊόντων καπνού σε κλειστούς και υπαίθριους χώρους διεξαγωγής αθλοπαιδιών, ψυχαγωγίας και συγκέντρωσης ανηλίκων, σε κλειστούς χώρους ομαδικών αθλημάτων και κλειστούς χώρους αθλητικών εκδηλώσεων. Για κάθε παράβαση της παρούσας διάταξης επιβάλλεται πρόστιμο ύψους διακοσίων (200) ευρώ στους παρανόμως καπνίζοντες και πεντακοσίων (500) ευρώ στους υπεύθυνους διαχείρισης των παραπάνω χώρων.


Άρα αν το έργο δεν είναι 18+ ...
Άβαταρ μέλους
By skous
#623459 "«Τα κλιμάκια που πραγματοποιούν τους ελέγχους για τον αντικαπνιστικό νόμο είναι μικτά. Η συνήθης σύνθεση είναι να αποτελούνται από ελεγκτές της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ) και της Οικονομικής Αστυνομίας, ενώ οι έλεγχοι που θα πραγματοποιούν θα είναι ολιστικοί."
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/polemo ... a-prostima

ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΕΤΣΟΚΟΨΕΣ ΕΤΣΙ!!!!! (αν βέβαια ισχύσει!!!)

1142 στο SpeedDial λεμέ!
Άβαταρ μέλους
By Chris
#623559
skous έγραψε:"«Τα κλιμάκια που πραγματοποιούν τους ελέγχους για τον αντικαπνιστικό νόμο είναι μικτά. Η συνήθης σύνθεση είναι να αποτελούνται από ελεγκτές της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ) και της Οικονομικής Αστυνομίας, ενώ οι έλεγχοι που θα πραγματοποιούν θα είναι ολιστικοί."
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/polemo ... a-prostima

ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΕΤΣΟΚΟΨΕΣ ΕΤΣΙ!!!!! (αν βέβαια ισχύσει!!!)

1142 στο SpeedDial λεμέ!


Σχολιο για αλλο τοπικ (δημοσιογραφια): Ποσα εδωσε ο Μπινης για να του γραψουν αυτο το αρθρο? Τον αναφερει 7!!! φορες + μια φωτο.

Καπου διαβασα μια πολυ απλη λυση για τις λεσχες καπνιστων. Δεν επιτρεπεις αμεση εγγραφη και εισοδο, αλλα μονο μετα απο μια μερα πχ.
Άβαταρ μέλους
By pro
#623563 Θέματα που έχουν λυθεί σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο με ένα συγκεκριμένο τρόπο, κι εμείς να επιμένουμε ότι πρέπει να κάνουμε κάτι άλλο γιατί εμείς είμαστε "αλλιώς", ενώ ταυτόχρονα προσπαθούμε να βρούμε μια δική μας πατέντα που θα μας λύσει το "πρόβλημα".

Καταντάει βαρετό.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#624823 Πτώση του τζίρου στα καφέ -μπαρ της Θεσσαλονίκης λόγω αντικαπνιστικού

Ο αντικαπνιστικός νόμος «βούλιαξε» την αγορά της εστίασης, της καφεστίασης και της διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη, καθώς το 63,2% δείγματος επιχειρήσεων με αυτό το αντικείμενο δηλώνουν ότι παρουσίασαν μείωση τζίρου εξαιτίας της εφαρμογής του νόμου.


https://seleo.gr/thessalonikh/319233-pt ... apnistikoy

:omg: :omg: :omg:
Άβαταρ μέλους
By elteo
#624825 Ε να τον ακυρώσουμε τον νόμο. Δεν θα παίζουμε με τις ζωές των.............................................................................

.............καταστηματαρχών!!!!111έναένα :protest::s_sarcastic :shifty:
Τελευταία επεξεργασία από elteo και 28 Ιαν 2020, 13:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By HighFidelity
#624826 E, καλά αναμενόμενο αυτό, δεν ξέρω βέβαια πόσο είναι το πραγματικό και πόσο είναι η γκρίνια... Σε κάθε περίπτωση το πράγμα με τον καιρό θα ισορροπήσει, ο κόσμος θα το συνηθίσει και όλα θα είναι μια χαρά.