Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By 224v
#618366 Ποιος κάνει τώρα κουμάντο στη Μηχανική?? έχει δλδ την πλειοψηφία μετοχών. Ήταν κάποτε αγαπημένο παιδι της ΝΔ. Η συμπεριφορά του Εμφιετζογλου στους μηχανικούς των έργων του ήταν αισχρή, προσβλητική. Τον ακούγαμε να τους βρίζει στην Εγνατία στο κομμάτι του Παλιού, στα διπλανά γραφεία, με απίστευτες εκφράσεις.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#618367 Δεν νομίζω πως η συμπεριφορά του κου Εμφιετζόγλου στους μηχανικούς του έχει να κάνει με το θέμα. Η Μηχανική μαζί με τους Ιταλούς συνεταίρους έχουν υπογεγραμμένη σύμβαση με το υπουργείο. Το ότι τώρα θέλουν να την πάρουν πίσω από το υπουργείο και να πληρώσουν τα πέναλτι, είναι λογικό να μην τους αρέσει. Λογικά, παρασκηνιακά γίνονται πραγματάκια, ώστε να τους πείσουν να βγάλουν τον σκασμό και να μην φρενάρουν την λύση που προωθεί το υπουργείο.
Και υπάρχουν άπειρα που μπορούν να γίνουν σ'αυτό τον τομέα. Πχ, θα μπορούσε η Μηχανική να υπογράψει μια διαφορετική σύμβαση για κάποιο άλλο έργο. Λέω εγώ τώρα...
Τόσα έργα υπάρχουν, σωστά;
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#618368
. Ποιος κάνει τώρα κουμάντο στη Μηχανική?? έχει δλδ την πλειοψηφία μετοχών. Ήταν κάποτε αγαπημένο παιδι της ΝΔ. Η συμπεριφορά του Εμφιετζογλου στους μηχανικούς των έργων του ήταν αισχρή, προσβλητική. Τον ακούγαμε να τους βρίζει στην Εγνατία στο κομμάτι του Παλιού, στα διπλανά γραφεία, με απίστευτες εκφράσεις.

Ο κουτσός με την κόρη του κάνουνε.
Ακριβώς αγαπημένο παιδί της ΝΔ. Κουμπάροι με το Σουφλια κλπ. Κάποτε έλυνε και έδενε. Αλλά έτσι είναι αυτά τα πράγματα.
Δυστυχώς οι καιροί αλλάξανε και η κυβέρνηση έχει επενδύσει σε ποιο δυνατά άλογα. Βλεπε Ακτωρα. (που τις προάλλες πήρε δάνειο εξήντα μυριαμε επιτόκιο 6,5% :lol: :lol:
Τσάμπα πράμα) . :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#618446
EDDIE_147 έγραψε:Εικόνα


Γρόθος... :s_biggrin

Άβαταρ μέλους
By 224v
#618469 Τα παλαιά χρόνια κανένας εργολάβος δεν ήθελε κοινοπραξία με την Μηχανική. Ήταν δύστροπος και ρίχτης.... Πλήρωνε λίγα τον κόσμο του, και προσπαθούσε να παρουσιάσει ποσότητες στους λογαριασμούς, ΠΠΑΕ, για τους γνωριζοντες αυξημένες. Εμάς τους επιβλέποντες μηχανικούς μας γκρινιαζε αλλά όταν του έβαζες τους όρους της σύμβασης και τις προδιαγραφές Στραβομουτσουνιαζε.... Ξυδακι βέβαια.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#618482 Έτσι είναι. Τον κόσμο του τον είχε για πέταμα. Κατέβαινε με το ελικόπτερο στα έργα και μοίραζε καμπάνες σα να κατέβαινε διοικητής σε άσκηση. Μεγάλο 'πανι'. :lipsealed:
Κάποια στιγμή και αφού όλα του τα έργα μπαινανε μέσα, έκανε τον εκβιαστή: Συμμετείχε στους διαγωνισμους και στη συνέχεια απαιτούσε 'αερα' ή μερίδιο στα έργα χωρίς να είναι μειοδοτης, απειλώντας με πρόσφυγες κλπ.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#618484
junior gt έγραψε:... απειλώντας με πρόσφυγες κλπ.


ωστέ από κει ξεκίνησαν οι ροές! :lol:
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#618490 Άμα το autocorrect δεν είναι μηχανικός και είναι τριτοδεσμιτης... :lol:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#618713 Βέβαια το άρθρο δεν λέει κάτι τέτοιο αλλα υγιεια.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#618727 Ο κ. Στάσσης δεν αποκάλυψε τις προθέσεις του σε σχέση με την νέα λιγνιτική μονάδα που κατασκευάζει η ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα (Πτολεμαΐδα 5 ισχύος 600MW), η οποία κατά τα φαινόμενα θα είναι η μοναδική που θα συνεχίσει να βρίσκεται σε λειτουργία μέχρι το 2028.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#618795 Ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου παρενέβη και διέκοψε ΛΟΑΤΚΙ+ πρόγραμμα επιμόρφωσης προς εκπαιδευτικούς, όπως καταγγέλλει η Γενική Συνέλευση του συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ Γλυφάδας, Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης. Οι εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, κατηγορούν τον δήμαρχο Γλυφάδας ότι υπέκυψε σε αντιδράσεις εκκλησιαστικών κύκλων και διέκοψε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο: “Το σχολείο που μας χωράει.
https://mikropragmata.lifo.gr/zoi/afto- ... sei-gnomi/
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#619042 Της τρελής σήμερα στους δρόμους...Έλεος με τους εργαζόμενους στο μετρό...Μας έχουν πρήξει.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#619044 https://www.protothema.gr/greece/articl ... unadelfoi/

«εμείς τους έχουμε ζητήσει να καλύψουν τα κενά. Είμαστε μείον 700 άτομα από το οργανόγραμμα»


:s_empathy
Άβαταρ μέλους
By elteo
#619045 Θα κλιμακώσουν λέει. :s_sarcastic

Αυτοί ζουν στην κοσμαρα τους.