Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By markvag
#618563 Και να προσθέσω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια για τον οδηγό του Scania λεωφορείου που με πέρασε χθες κατά τις 6μιση όταν γυρνούσα από τη δουλειά με ψιλόβροχο...

Μέσα στο χωριό (διπλή γραμμή φυσικά), χωρίς να κόψει καν, όπως ερχόταν με 80-90, έτσι και στο χωριό... :inlove:

Λίγο πιο κάτω περιπολικό, αλλά τα παιδιά ήταν μέσα, μην κρυώσουν και φυσικά δεν ασχολήθηκαν... Εξάλλου, δεν έγινε και κάτι... Απλά, συνηθισμένα πράγματα... :inlove:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#618569 Μαρκο παιδι μου... :inlove:
Καλως ορισες στην ελληνικη επαρχια. :s_howdy

Ξαναπες μας τωρα για την καταναλωση που εχω :shifty:
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#618581 Τι διαφορά έχει η Ελληνική επαρχία από τις πόλεις;
Γιατί εγώ δεν βλέπω Τροχαία πουθενά, ούτε εντός ούτε εκτός πόλεων. Δεν πιστεύω πως ο Μάρκος βλέπει περισσότερες παρανομίες την ημέρα, από όσες έβλεπε παλιότερα όταν έμενε Θεσσαλονίκη.

Το μόνο που αλλάζει, είναι ότι σε ορισμένους νομούς ο Διοικητής είναι πιο αυστηρός, οπότε εκεί η Τροχαία μπορεί να τρέχει και να γράφει παραπάνω, για να πιάσει στόχους. Αλλά το σε ποιους νομούς θα συμβεί αυτό, είναι εντελώς τυχαίο.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#618643 Δεν λέω ότι στην επαρχία υπάρχει οδηγική παιδεία, η οποία απουσιάζει από τις πόλεις. Απλά θεωρώ ότι είναι στα ίδια χάλια και οι πόλεις και η επαρχία. Και σίγουρα αυτό που λάμπει δια της απουσίας του και στις δύο περιπτώσεις είναι η Τροχαία, με εξαιρέσεις τύπου Δράμας, όπως αναφέρει ο Μάρκος.

Αυτό μόνο που βλέπω να έχει μεγάλη διαφορά σε σχέση με την πόλη είναι η κατάσταση με τα μηχανάκια. Κάθε μήνα σκοτώνονται παιδιά, συνήθως ανήλικα και παρόλα αυτά δεν ιδρώνει κανενός το αυτί. Λες και οι γονείς θεωρούν λογικό να χάνεται που και που από ένα. Φυσικά δεν μιλάμε για κράνη και διπλώματα... :thumbsdown:

Το ότι σε πιο μικρά μέρη είναι πιο πιθανό να γράψουν τον "ξένο" (λες και ξέρουν αν το πήρες μεταχειρισμένο από άλλη πόλη!), προφανώς και ισχύει.

Σχετικά με τους ελέγχους πάντως που ανέφερε ο dekouk, είναι λογικό να γίνονται.
Π.χ. για κάποιο διάστημα πήγαινα κάθε εβδομάδα Φλώρινα και στο 80% των περιπτώσεων με σταματούσαν για έλεγχο. Μια φορά μάλιστα που επέστρεφα μετά τα μεσάνυκτα με σταμάτησαν και τα δύο μπλόκα που πέτυχα στον δρόμο. Κατά την άποψη μου μπράβο τους, γιατί αυτή είναι η δουλειά τους. Ήταν δύο το ξημέρωμα, χειμώνας με θερμοκρασία κάτω του μηδενός, και αντί να την αράξουν στην ζεστούλα του περιπολικού μέχρι να περάσει η βάρδια τους, σταματούσαν όποιον περνούσε για έλεγχο!
Άβαταρ μέλους
By markvag
#618683 Η αλήθεια είναι πως εδώ σχεδόν όλοι έχουν από 2-3 κλήσεις για ταχύτητα :lol: :lol: Και οι δίκυκλοι φοράνε σχεδόν πάντα κράνος, γιατί όπως είπα γράφουν ασταμάτητα. :twisted:

Αλλού πονάμε...
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#619461 Αποδεδειγμένα το πνεύμα των Χριστουγέννων αυξάνει τη βλακεία αυτών που θέλουν να λέγονται οδηγοί....Ωστόσο και οι πεζοί δεν πάνε πίσω. Σήμερα στο κεντρικότατο φανάρι της Εγνατίας στην Αριστοτέλους ενώ για τους πεζούς ήταν κόκκινο βγήκαν σα τα πρόβατα και μπλόκαραν την κυκλοφορία των αυτοκινήτων. Γενικά αυτές τις μέρες επικρατεί μια τρέλα στο κέντρο.