Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#617674
cabala10 έγραψε:https://www.skai.gr/news/greece/diakopi-tou-5g-stin-kalamata-apofasise-to-dimotiko-symvoulio-video?fbclid=IwAR2eJ1WytOrcxDXdV8Mu0ZQ-BJmZEezFoXUDlfmmoRnB945SmdAtQ2bgOuk

φτανουμε στο πικ των ψεκασμενων :yahoo:


Party like it's 1999. :metalo:

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα


Διαχρονική η |λογοκρισία| που μας δέρνει...
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
#617730 Σε γραφείο που δούλευα, μας ειχε φέρει η Cosmote μια κεραία της και την ειχε εγκατέστησε ακριβώς πάνω απο τα κεφάλια μας
5ος όροφος εμείς, στο ταβανι μας (6ος) η κεραία

10 στους 10 υπαλλήλους στο γραφείο είχαμε πονοκεφάλους απο την ημέρα που μπήκε η κεραία, μέχρι την ημέρα που έφυγε, σε βαθμό που δεν μπορούσαμε να εργαστούμε.
Επισκέπτες στο γραφείο, μετά απο 5 λεπτά παραμονής στο γραφείο έκαναν παράπονα για πονοκεφάλους.

Και όλα αυτά τη περίοδο που δεν είχαμε ακόμα θρι-τζι....
Άβαταρ μέλους
By pro
#617796 Θεωρητικά το σημείο με την λιγότερη ακτινοβολία περιξ μιας κεραίας, είναι ακριβώς κάτω της. Οποιος ενδιαφέρεται περισσότερο ας γκουγκλάρει "λοβός κεραίας". Aν θέλει περισσότερη ανάλυση, ας αγοράσει "Balanis - Antenna Theory". Aν κι αυτό δεν είναι αρκετό, ας ρωτήσει την κυρία Μαρία που το έχει ψάξει καλά και ξέρει και ξεμάτιασμα σε περίπτωση που ο πονοκέφαλος είναι από μάτι.
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
#617799 ναι...
ναι...
σωστα!
Ηταν ομαδικο ματιασμα, γιατι οι εργαστηριακοι ελεγχοι, που εγιναν απο τις εταιρειες που κατασκευαζουν κεραιες κινητης, σε ιδανικες εργαστηριακες συνθηκες, λενε οτι η ακτινοβολια ακριβως απο κατω ειναι ασφαλης.

Γι αυτο τις τυλιγουν συνηθως σε γυψοσανιδες, για να μοιαζουν με καμιναδες και πλαστικα φυτα, για να μοιαζουν με γλαστρες, γιατι ειναι εικαστικη παρεμβαση καθαρα.

10 ατομα, επι 90 ημερες παρουσιαζαμε τα ιδια συμπτωματα (πονοκεφαλος, ναυτια, ταση για εμετο)
Ολοι οι επισκεπτες, μετα το πενταλεπτο, τα ιδια συμπτωματα.
Μεχρι που αλλαξαμε κτηριο και ξεματιαστηκαμε ολοι μαζι ταυτοχρονα
Και εμεις και οι επισκεπτες
Άβαταρ μέλους
By pro
#617801 Δεν μιλάω για εργαστηριακές έρευνες εταιριών. Μιλάω για γαμωφυσική που διδάσκεται στα γαμωπανεπιστήμια όλου του γαμωκόσμου.

Επιπλέον, τυγχάνει να δούλευα επί 10 και πλέον έτη σε κτίριο του οποίου η ταράτσα φιλοξενούσε ολόκληρο ιστό, δλδ 5 -6 κεραίες κινητής και καμιά δεκαπενταριά μικροκυματικές. Κάποιοι πρώην συνάδελφοι συμπληρώνουν αισίως 25 χρόνια εκεί, και δεν έχουν πονοκεφάλους ούτε φωσφορίζουν το βράδυ.

Οι γυψοσανίδες και οι θερμοσίφωνες μπαίνουν ακριβώς επειδή η άγνοια και η ηλιθιότητα είναι ανίκητη. Αν μας ενδιέφερε η υγεία μας και οι πιθανές επιπτώσεις των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων των κεραιών θα έπρεπε να παρακαλάμε για πολλές κεραίες, πυκνό δίκτυο, που θα οδηγούσε σε εκπομπές χαμηλής ισχύος. Στο GSM στο οποίο αναφέρεσαι μια κεραία είχε μέγιστη εκπομπή 20W ενώ το κινητό 2W. Ξηλώνοντας κεραίες αναγκάζεις τους σταθμούς βάσης ΚΑΙ τα τηλέφωνα να εκπέμπουν με μαγαλύτερη ισχύ. Αρα, γλυτώνεις μια κεραία 5W στα 100μ και κερδίζεις μια κεραια 2W στο αυτί σου. :metalo: Hint: σύμφωνα με πληρωμένες έρευνες το ΗΜ πεδίο μειώνεται εκθετικά με την απόσταση.
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
#617810 Έχεις δίκιο ρε μεγαλε!
Η άγνοια και η ηλιθιότητα είναι ανίκητες
Ξέρεις πολυ καλύτερα απο μένα τι ειχα περάσει επι 90 ήμερες και προφανώς ήταν το κακό το μάτι.

Γι αυτό δέκα άτομα είχαν ακριβώς τα ιδια συμπτώματα, ακριβώς τις ίδιες ώρες, ακριβώς στον ίδιο χώρο εργασίας, ακριβως την ίδια περίοδο που μπήκε η κεραία ακριβώς πάνω απο τα κεφάλια μας μέσα σε πλαστική γλάστρα, ακριβώς για να μη τη βλέπουμε, χωρίς να ενημερωθεί κανένας απο τους ενοίκους του κτηρίου. Και τα οποία συμπτώματα, συμπτωματικά και ως δια μαγείας περνούσαν, μόλις απομακρυνόμασταν απο τον χώρο εργασίας.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#617821 Δεν αμφισβητεί κανείς την εμπειρία σου, αλλά τη σύνδεση με την αιτία. Μπορεί να συνεβη κάτι άλλο την ίδια περίοδο ,μπορεί να πειράξανε τα ηλεκτρικά του κτηρίου πχ με κάποιο λάθος τρόπο κατα την εγκατάσταση , μπορεί να έγινε κάτι με το σύστημα εξαερισμού η κάτι άλλο.
Μπορεί ακόμα και να μπήκε καμία δεύτερη κεραία φάτσα να μην την αντιληφθήκατε ...
Εκείνη πάνω απο το κεφάλι σας όμως , θεωρητικά, δεν θα μπορούσε να σας πιάνει.
Άβαταρ μέλους
By pro
#617846 Μεγάλε, αυτό που ξέρω σίγουρα καλύτερα είναι τη λειτουργία των κεραιών και του gsm, κι αυτή σου εξήγησα όσο πιο απλά μπορούσα. Είπες την εμπειρία σου (10 άτομα για 90 μέρες) σου είπα κι εγώ τη δική μου (200 άτομα για 10 χρόνια). Για την εμπειρία σου μπορεί να έχουν συμβεί 1000 διαφορετικά πράγματα. Αυτό που δεν μπορεί να έχει συμβεί, είναι μια κεραία να εκπέμπει ακριβώς από κάτω της. Εκτός αν τοποθετηθεί λανθασμένα κατά 90 μοίρες, πράγμα που θεωρώ αδύνατο.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#617850 Θα μπορούσε κάτι, ακόμα και ακούσια, να κάνει αντανάκλαση και να στέλνει και σήμα προς τα κάτω με αποτέλεσμα να τους ψήνει; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By bill33
#617858 Αυτοι που δουλευουν στα κτίρια του ΟΤΕ πρέπει να είναι σαν κοτόπουλα.