Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By rafi
#613669 Αυτος ο γελοιος ο Λιαγκας και ολο το πανελ του δεν πρεπει να τιμωρηθουν τουλαχιστον απο το εσρ με μονιμο μπαν και προστιμο;
Μονο για το τζοκερ και τα ψητα γουρουνια εχει αντανακλαστικα αυτη η κοινωνια;

.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#613678
Asimov έγραψε:https://luben.tv/stream/189070

Και κάποτε κοροϊδευαμε το Ερωτοδικειο και Τα παιδιά της νύχτας (όχι εσύ g, να τα λέμε αυτά)

Ούτε θέλω να σκεφτώ βέβαια τι θα λεγότανε αν ήταν κάνας Αφγανος ξέρω γω στη θέση του φοιτητή


Τελικά το πιθάρι δεν έχει πάτο... Όταν νομίζεις πως πιο σκατά δεν γίνεται, έρχονται μερικοί τιτάνες της γλίτσας να σου θυμίσουν πως "ναι, γίνεται"...
Άβαταρ μέλους
By drdino
#613681
rafi έγραψε:Αυτος ο γελοιος ο Λιαγκας και ολο το πανελ του δεν πρεπει να τιμωρηθουν τουλαχιστον απο το εσρ με μονιμο μπαν και προστιμο;
Μονο για το τζοκερ και τα ψητα γουρουνια εχει αντανακλαστικα αυτη η κοινωνια;

.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By g8777
#614620 Η πραγματικότητα της ροζ κουκούλας

Φοιτήτρια: Αυτό που βιώνουμε καθημερινά στην κατάσταση που επικρατεί τόσα χρόνια στην ΑΣΟΕΕ είναι φόβος, τρομοκρατία… Κάθε μέρα που μπαίνουμε να παρακολουθήσουμε τα μαθήματά μας, εεεε πηγαίνουμε με φόβο πάντα για τη σωματική μας ακεραιότητα. Επειδή τα συμβάντα τυχαίνουν ότι είναι στο χώρο που στεγάζεται το εστιατόριό μας, είμαστε παρόντες σε πράματα που είναι απαράδεκτα για ένα ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα, εντός Ελλάδος….

Δημοσιογράφος: Τι είναι αυτά τα πράγματα τα απαράδεκτα που βιώνετε;

Φ: Ε, αυτό που βιώνουμε καθημερινά είναι όντως απαράδεκτα.

Δ: Δηλαδή;

Φ: Ε, επικρατεί φόβος όπως προείπα, και κρατάει πίσω τους φοιτητές στη φοίτησή τους…

Δ: Μας εξηγούσες και νωρίτερα ότι διακόπτουν τα μαθήματα, γίνονται επεισόδια. Έχετε δει να εισβάλουν στο πανεπιστήμιο άτομα που δεν είναι του χώρου του πανεπιστημίου…
Χατζής: Απειλείστε από κάποιους, τι διάλο γίνεται;

Φ: Μάλιστα, έχει τύχει συμβάν το οποίο κάνουμε μάθημα, έχουν μπει μέσα οι γνωστοί άγνωστοι και μας έχουν πει να σταματήσουμε το μάθημα διότι εμποδίζουμε το μπάχαλό τους. Εεεε, αυτό ωστόσο…

Χ: Ένα λεπτό, αυτοι είναι φοιτητές του πανεπιστημίου δεσποινίς;

Φ: Εεεε, δυστυχώς κατά βάση δεν είναι φοιτητές. Δεν φέρνουμε φοιτητικής ταυτότητα….

Δ: Εσείς προφανώς τους έχετε δει. Έχετε ζητήσει από τους υπεύθυνους να φύγουν οι συγκεκριμένοι και τι σας έχουν απαντήσει;

Φ: Δυστυχώς, οι αρχές μας αγνοούν κατά βάση…

Δ: Σας αγνοούν γιατί φοβούνται ή σας αγνοουν γιατί δεν θέλουν να τους διώξουν, και γιατί θεωρείται ότι κάποιοι άλλοι τους δίνουν διαταγές να τους αφήσουν μέσα;

Φ: Θεωρώ ότι εθελοτυφλούν, εσκεμένα. Δεν νοιάζονται για τη σωματική ακεραιότητα των φοιτητών που στεγάζουν

Δ: Μπορεί όμως ένας καθηγητής ή ο πρύτανης να τους διώξει; Γιατί εμείς ακούσαμε και μάθαμε κι απτο ρεπορτάζ ότι κάποιοι απαυτούς μπορεί να φέρανε και στιλέτο πάνω τους, και ρόπαλα είδαμε στη γιάφκα πάνω.

Φ: Το θέμα είναι ότι τίθεται σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα όλων όσων εργάζονται, όσων φοιτούν, όσων είναι και εκτός του πανεπιστημίου ακόμα, στους γύρω χώρους.

Δ: Άρα θεωρείτε λογική την κίνηση της αστυνομίας και των υπερβολικό ζήλο που την κατηγορούν ότι έδειξε, θεωρείτε λογική την κίνησή τους αυτή; Να μπούνε στο πανεπιστήμιο και να ρίξουν δακρυγόνα και καπνογόνα

Φ: Κατ’ εμέ οι αστυνομικές δυνάμιες έκαναν αυτό που έπρεπε. Γιατί είναι απαράδεκτο ενόψει 17 Νοέμβρη η σχολή να κλείνει, επί μία συνεχόμενη εβδομάδα. Να μπαίνουν μέσα καταληψίες, να σπάνε λουκέτα. Αυτό δε θυμίζει τίποτα από ένα ευρωπαϊκό πανεπιστήμιο όπως θέλουμε να λέμε για όλα τα ιδρύματά μας.

Χ: Σε αυτή την ιστορία ήταν αναμεμειγμένοι και φοιτητές της σχολής;

Φ: Αυτό που έβλεπα εγώ, και στις εξεταστικές μου, είναι ότι ήταν παρόντες κάποιοι γνωστοί άγνωστοι, άρα για να έχουνε δικαίωμα εξεταστικής σημαίνει ότι έχουν και φοιτητική ταυτότητα. Οπότε απάντησα στην ερώτησή σας.


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Δεν αναρωτιεμαι .
:shifty:

Εικόνα


:s_roses :s_roses :s_roses
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#615231 Εμένα μου φαίνεται πετυχημένο (είμαι όμως σίγουρος ότι το ερμηνεύουμε και το σχολιάζουμε διαφορετικά)...
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#615609
:superman:

Παρατήρησα ότι κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Jinping στην Ελλάδα, οι αναφορές για τα δρώμενα στο Χονγκ Κονγκ λιγόστεψαν έως και εξαφανίστηκαν από τις ειδήσεις της ΕΡΤ. :ninja: Συγχαρητήρια, η Pravdaποίηση ολοκληρώθηκε. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#615644 Χάλασε και η ΕΡΤ; :( :(
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#617815
EDDIE_147 έγραψε:Χάλασε και η ΕΡΤ; :( :(


Εδώ και χρόνια...

Εικόνα

Εσύ ας πούμε είσαι ευχαριστημένος από τον πλουραλισμό απόψεων στα ΜΜΕ; :hmmm:

Επί Συριζανελ η ΕΡΤ είχε φιλοκυβερνητική τάση, και όλο το υπόλοιπο στερέωμα καναλιών-εφημερίδων (εκτός από την Αυγή και κάνα-δυό μπλόγκς Βαξεβάνη κλπ) ήταν εναντίον τους. Τώρα από πού θα ακούσεις μια διαφορετική προοπτική των γεγονότων; Έμφαση στο 'γεγονότα', γιατί μπορεί να μην ήταν ποτέ BBC* αλλά έστω και τώρα η ΕΡΤ παραμένει ο μονόφθαλμος ανάμεσα στους τυφλούς. Κάτι ΣΚΑΪ κλπ έχουν ξεφύγει από το ορατό σύμπαν.



* το οποίο BBC παρεμπιπτόντως, έχει χάσει τη μπάλα πρόσφατα. Λχ. το περασμένο μήνα στη τελετή κατάθεσης στεφάνων στο Κενοτάφιο, ο Johnson πέταξε το στεφάνι του ανάποδα στο μνημείο. Στη ζωντανή μετάδοση δεν γινόταν να κρυφτεί αυτό, αλλά την επόμενη μέρα στο ρεπορτάζ, τα δικά του πλάνα δεν ήταν από τη προηγούμενη μέρα αλλά πλάνα αρχείου από μερικά χρόνια πριν. Κατά λάθος υποτίθεται, και κανείς στην παραγωγή δεν πρόσεξε ότι ήταν το λάθος στεφάνι, το μαλλί του ήταν διαφορετικό, δίπλα του στεκόντουσαν άλλα άτομα κλπ. :ninja:
Άβαταρ μέλους
By otso
#617845 Εικόνα

Λατρευουμε κατερινα

ιδιως για BDSM

https://popaganda.gr/stories/bondage/

Ζηλευω τον master της

https://mikropragmata.lifo.gr/social-me ... cheiopoli/

Βεβαια που να γραφω ιστοριες για τον σκηνοθετη της στην ΕΡΤ
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#617851
Εσύ ας πούμε είσαι ευχαριστημένος από τον πλουραλισμό απόψεων στα ΜΜΕ; :hmmm:


Επειδή υπάρχει μια σοβαρή συζήτηση σχετικά με την αποτελεσματικότητα της τηλεόρασης vs digital, θα σου πω ότι τα ΜΜΕ γενικά ζέχνουν στη σαπίλα.
Για κάθε δελτίο ειδήσεων που γλύφει τα τέτοια του Κούλη, υπάρχει σάιτζ/βλογκζ που παίζει άλλου είδους μπαλίτσα για όλα τα γούστα (και πιάνει άλλο κοινό).

Ειδικά μιλώντας για digital μέχρι το 2015, ο ΣΥΡΙΖΑ έπαιζε τόσο αριστοτεχνικά μπάλα που όλο το ίντερνετζ έβγαζε μια εικόνα 'πόλεμος των κόσμων' --> έχουν έρθει οι εξωγήινοι στον πλανήτη --> απειλείται κάθε μορφή ζωής κλπ.
Μετά πήρε αμπάριζα και η ΝΔ και βγήκανε οι λίμπεραλ/μίμπεραλ/ανεξάρτητοι βλόγκερζ κλπ και γύρισε στο χιούμορ η φάση.

Αν θέλουμε να πιάσουμε ένα κοινό παρανομαστή σε όλη αυτή τη φασούλα από το 2010 μέχρι σήμερα θα έλεγα 'έλλειψη παιδείας'.

Μόνο ένα αμόρφωτο άτομο μπορεί να φανατιστεί τόσο και να υιοθετεί άκριτα ότι του σερβίρει ο κάθε παπάρης.
Είτε αυτό είναι ο Pretendέρης, ο Πορδοσάλτε, ο Buggsebunnys ή ο ανεξάρτητος βλόγκερ 'Κομφούκιος'.
Το μέσο από το οποίο κελαηδάνε οι ως άνω πουλημένες κουράδες είναι αδιάφορο.

Έχω δει κόσμο να καταστρέφεται εξίσου από τηλεόραση-ραδιόφωνο-digital.
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#617876 Προπαγάνδα υπήρχε πάντοτε , τα μέσα αλλάζουν

Το βλέπετε, η γνώμη που μας αρέσει υιοθετείται άκριτα και η γνώμη που μας ξινίζει περνά απο κόσκινο

Ανθρώπινο , όχι αντικειμενικό όμως

Αντίδοτο είναι η σφαιρική ενημέρωση , π.χ ξέρω τι θα γράψει η ΕφΣυν ξέρω τι θα γράψει το Πρώτο Θέμα , κάπου στη μέση θα είναι λογικά η φάση.

Κριτική σκέψη απούσα στις μέρες μας και αυτό βολεύει