Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#614485 Υπάρχει ελπίζω μια κοινή βάση συναίνεσης ότι oι ψιλορδελομπού καταστάσεις που συμβαίνουν στη πρωτεύουσα της χελένικ ντημόκρασυ χρήζουν κατεπείγοντος συμμαζέματος.

Η υπερβολική αστυνόμευση είναι κατεξοχήν πολιτικοποιημένη κουβέντα, καθότι το επιχειρησιακό κομμάτι δε λειτουργεί ξέχωρα με την πολιτική ηγεσία, ή έτσι νομίζω τουλάχιστον.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#614486 Μα μιλάμε για το γαμω-Steam, όχι για την ΑΣΟΕΕ. Κάποιοι μπερδεύονται. Δεν είναι ακριβώς πολιτική αυτό το πράγμα, ή για να το πω διαφορετικά, δεν έχει να κάνει με το αν αυτός που κυβερνάει είναι αριστερός ή δεξιός ή ό,τι άλλο.
Όταν η αστυνομία μπουκάρει έτσι, είναι γιατί θεωρεί πως θα της πουν και μπράβο. Και εν μέρει, έχει δίκιο. Γιατί αν λέμε πως καλά έκαναν, γιατί μέσα μύριζε μπάφους ξέρω γω, τότε σίγουρα καλά έκαναν.
Γενικώς, η εφαρμογή του νόμου και της τάξης με αυτούς τους όρους, είναι που με χαλάει. Αδιαφορώ ποιος δίνει την εντολή και αν έρχεται κατευθείαν από το πρωθυπουργικό γραφείο ή όχι.
Να θυμίσω επίσης πως και η προηγούμενη κυβέρνηση εκκένωνε καταλήψεις με πρόσφυγες λίγο πριν τις εκλογές, ποντάροντας σε αυτό το εκλογικό κοινό.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#614487 Κι εμένα με χαλάει αυτή η εφαρμογή του νομοσκαιταξικού δόγματος. Ντου για να δεις κόσμο να πίνει τα νεράκια του... :vava:

Για την ακρίβεια, θεωρώ ότι έχει τουλάχιστον ισομερές μερίδιο ευθύνης (με τα μπάχαλα, sic) στις ρδελομπού καταστάσεις που έγραψα στο προηγούμενο ποστίνι μου.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#614490 edit mod.Flame+warn.[Admin]
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#614567 Aυτο το ΣΚΑΙ δε σταματαει ποτέ :lol:

«Πολιτικό ήταν το πρόβλημα που 45 χρόνια είχαμε αυτού του είδους το άσυλο στα ΑΕΙ» - Δημοσθένης Πάκος, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, στον #ΣΚΑΪ .


Τζι, πόσων Μαϊων είσαι :s_laughat
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#614571
"Ο Τσίπρας προέρχεται από έναν τελείως διαφορετικό χώρο. Και ρητορικά εμφανίστηκε πολύ διαφορετικά. Αλλά και ο υπουργός του των Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, ο οποίος διαπραγματεύθηκε μια πολύ καλή συμφωνία για το Μακεδονικό, έχει γράψει και ένα βιβλίο για την υποδούλωση των Ελλήνων μέσω του χρέους από τους Γερμανούς. Αυτό είναι ένα λεξιλόγιο που για τα γερμανικά αυτιά είναι από λάθος έως απαράδεκτο… Ο Μητσοτάκης φαίνεται πεπεισμένος για αυτά που κάνει. Ο Τσίπρας τα έκανε γιατί δεν είχε άλλη επιλογή".

ΠΗΓΗ (iefimerida.gr)
Συμφωνώ μαζί του αν και διατηρώ μια αμφιβολία για το αν ο Τσίπρας ήταν τόσο αφελής ή ανόητος μέχρι να φανεί ότι κατάλαβε ότι δεν είχε άλλη επιλογή...
Άβαταρ μέλους
By italakias
#614579
rx8_drifter έγραψε:Στέφαν εσύ που ξέρεις τα κόλπα, ξέρεις τι είναι η Μύκονος και η Πάρος? :s_roses

Συμφωνω μαζι σου. :thumbsup:
Το ιδιο ακριβως πρεπει να κανει η αστυνομια σαυτα τα δυο νησια.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#614627 Εν τω μεταξύ ρε στέφαν, διάβασα τί ναρκωτικά κατέσχεσαν στο μπουντρουμι που μας περιέγραψες ολο στομφο.

Το ξέρεις οτι αν κάνεις μια φιλική επίσκεψη σε ενα τυχαίο σπίτι στα ΝΠ μάλλον θα βρεις περισσότερα ε :lol:

Βασικά, σε οποιδήποτε κλαμπ αμα κάνεις ντου μάλλον θα βρεις παραπάνω, για φλώρους τους κόβω εκει μέσα :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#614630 πωπωπω...


https://youtu.be/vZnZI7BoGvk


το τι βρήκαν τελικά, είναι άσχετο με την όλη επιχείρηση...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#614632
rx8_drifter έγραψε:Εν τω μεταξύ ρε στέφαν, διάβασα τί ναρκωτικά κατέσχεσαν στο μπουντρουμι που μας περιέγραψες ολο στομφο.

Το ξέρεις οτι αν κάνεις μια φιλική επίσκεψη σε ενα τυχαίο σπίτι στα ΝΠ μάλλον θα βρεις περισσότερα ε :lol:

Βασικά, σε οποιδήποτε κλαμπ αμα κάνεις ντου μάλλον θα βρεις παραπάνω, για φλώρους τους κόβω εκει μέσα :s_dunno

Ε καλά τώρα...τα αυτονόητα θα λέμε? Για αποδείξουμε τί? Ελαμωρετωρα δεν έγινε και τίποτα για 2 χαπάκια και 3 μπάφους? Τόσα σε κερνάνε μέχρι να φτάσεις μέσα μέσα. Τώρα γιατί κατασχέθηκαν μόνο αυτά είναι άλλο θέμα. Οι τσέοι λένε ότι τα πετάγανε στο πάτωμα. Που να ξέρουμε τι ισχύει? Εγώ λέω τι έχω δει με τα μάτια μου. Προφανώς και δεν είναι ο μοναδικός χώρος που συμβαίνει αυτό αλλά τουλάχιστον από τη δική μου εμπειρία είναι ο μοναδικός που συμβαίνει τόσο απροκάλυπτα. Γι' αυτό και ανέφερα πιο πάνω ότι η όλη φάση μοιάζει με προειδοποίηση για μια κατάσταση που τείνει να ξεφύγει αλλιώς ναρκωτικά θα έχεις πάντα και παντού.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#614633
Anonymous Founder έγραψε:Ποστάρω μόνον μερικά από τα σχόλια, έχει κι άλλα αρκετά σπαρταριστά:
https://snipboard.io/HY0cPb.jpg
https://snipboard.io/rlsjbd.jpg
:s_sarcastic :s_sarcastic :s_sarcastic


Με το συμπάθειο αλλά βόθρος.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#614634 Ε, μην περιμένεις ευγένειες όταν μπουκάρεις έτσι εκεί που διασκεδάζει ο κόσμος και εξαναγκάζεις άσχετους να γονατίσουν γιατί είσαι εξουσία. Μάχαιραν έδωκες, μάχαιραν θα λάβεις.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#614636 Άψογα. Απ' ότι βλέπω συντασσόμεθα με ευχούλες για καρκίνους και θανάτους μπατσαίων. Θέλει η τάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#614637 Εμ, αυτό λέω τόσες μέρες. Επίσης, πάλι εδώ στο θέμα της Πολιτικής γράφεις πάλι, για ενοχλημένος από την πολιτικοποίηση (sic) του φόρουμ, δείχνεις περίεργη επιμονή. :s_cry :s_blush