Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By markvag
#614187
Άβαταρ μέλους
By elteo
#614189 ^^^

+Άπειρο σε όλα

Υγ. τον «περίφημο» Πολ Ποτ τον ηγέτη των ερυθρών Χμερ (οι οπαδοί του κομμουνιστικού κόμματος της Καμπούτσεα, στη Καμπότζη) τον θυμάται κανείς; :innocent: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#614205
Τελευταία επεξεργασία από junior gt και 11 Νοέμ 2019, 12:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By pro
#614208 Φυσιολογικά, η χρονική απόσταση από ένα γεγονός θα έπρεπε να δίνει την απαραίτητη νηφαλιότητα και να ενισχύει την ουδετερότητα στις κρίσεις και την αποτίμηση των γεγονότων. Αντί γι αυτό, πολλές φορές παρατηρείται μια προσπάθεια να ξαναγραφεί η ιστορία με τρόπο που ταιριάζει με τα πιστεύω κάποιων. Είναι συγκινητική η προσπάθεια, αλλά δυστυχώς η πραγματικότητα και τα γεγονότα δεν αλλάζουν. Και η θεωρία "ήταν όλα μια χαρά και τους έφαγε η προπαγάνδα και γι αυτό έκαναν κάποια ψιλολαθάκια" μπάζει από παντού.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#614229 Τα είπε όλα ο Markvag ως συνήθως.Περισσότερο αντικειμενικά δε μπορούσε.
Καλά junior εκεί με τη προπαγάνδα των δυτικών που εξανάγκασε τους Ρώσους σε άμυνα με άφησες κάγκελο. :lol:
Λίγο ακόμα να γράψεις θα σε πιστέψω και εγώ . :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#614258
Άβαταρ μέλους
By MONMAN
#614412 Αν είχα να διαλέξω στρατόπεδο η Αμερική του Τρούμαν και του Αιζενχάουερ θα ήταν η πρώτη μου επιλογή, πήγαν τα αδέλφια του πατέρα μου το 50 και το 60 και κάναν περιουσίες , το μόνο παράπονο τους ήταν σαν νοικοκυρέοι πια , δεν υπήρχε πολύ ασφάλεια το 70 θέλαν καλλίτερη αστυνόμευση γιατί οι μαύροι και Λατίνοι το είχαν παρακάνει ,ψήφισαν μαζικά Τζουλιάνι :metalo: αφου ήταν στην ΝΥ και ένιωσαν οι φόροι τους να πιάνουν τόπο :s_yes .
Άβαταρ μέλους
By g8777
#614439 Δεν πιάνουν μία μπροστά στον Τραμπ. :inlove: Θα καθαρίσει τους στάβλους ο άρχοντας, μακάρι να μπορούσαμε να πάμε να κανουμε περιουσία. :(
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#614441 Έλα μωρέ τώρα ο Trump. Σιγά, παλεύει να φτιάξει ένα τοίχος εκεί στα σύνορα και τίποτε. Ελλάδα είναι καλύτερα. Εγώ βλέπω αστυνομία παντού τελευταία στην Αθήνα, σαφώς αναβαθμισμένη η ασφάλεια. Ο Τζουλιάνι καλύτερος ήταν; Όχι βέβαια. Ένα νέο Eldorado έρχεται.
:metalo: :s_biggrin