Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#614346
diplomat έγραψε:Καταδίκη της Ελλάδας για τα Θρησκευτικά: Ο άνθρωπος που προσέφυγε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο μιλά στο News 24/7


Πάλι καλά που υπάρχει και κανένα ECHR για να μας τραβήξει kicking and screaming στον 21ο αιώνα, γιατί αλλιώς δεν βλέπω προκοπή. Εδώ δεν είχαμε ελπίδα ούτε καν με το Σύριζα που λάκισε μπροστά στο πολιτικό κόστος, πόσο μάλλον με τη μεγάλη μπατριωτική παράταξη από την οποία ο Διαφωτισμός πέρασε και δεν ακούμπησε:



Lo and behold, πλέον θα CEBECTE επ'απειλή φυλάκισης έως 2 έτη:

Φυλάκιση για κακόβουλη βλασφημία και καθύβριση θρησκεύματος

Επαναφέρεται η κακόβουλη βλασφημίας και καθύβριση θρησκευμάτων (αρ. 198 ΠΚ). Προβλέπει φυλάκιση έως 2 έτη όποιος κακόβουλα καθυβρίζει τον θεό και όποιος δημόσια και κακόβουλα καθυβρίζει την ορθόδοξη Εκκλησία ή άλλη θρησκεία ανεκτή στην Ελλάδα.


Η επιλογή της πηγής έγινε για τη μεγιστοποίηση της ειρωνίας. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#614349 Αυτά τα κλεισιματα του ματιού στον πολιτισμό με ξετρελαίνουν .

Ή άλλη θρησκεία ανεκτή στην Ελλάδα.

Εμείς δεν είμαστε Ταλιμπάν κύριοι. Εμείς δώσαμε παλμογράφους στον κόσμο όταν οι άλλοι κάναν πετάλι με σαγιονάρες.
Υπάρχει ανοχή και σεβασμός στην ποικιλομορφία των θρησκειών. Δεν τις διαχωρίζουμε από την μόνη πραγματική ελληνορθόδοξη. Το και είναι συζυγικος σύνδεσμος , ενώνει όμοια πράγματα.
Ζορζ πήγες Ζαιρ φορώντας καπαρτινα Τσιλιμπερμπερι, έτσι; :roll:
Σιχαμα,λες και δεν είμαστε όλοι φιλαράκια εδώ μέσα. :x
Άβαταρ μέλους
By g8777
#614526
mikeerfol έγραψε:

:s_shout :s_shout :s_shout






:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl

Γκαρλαντ εβγα απο τον ταφο Γκαρλαααααααααντ

:s_shout :s_shout :s_shout :s_shout :s_shout :s_shout :s_shout :s_shout
Άβαταρ μέλους
By Serf
#614572
Χρήστος Σκαλούμπακας
O Χρήστος Παν. Σκαλούμπακας, Έλληνας Μεταλλειολόγος Μηχανικός του Ε.Μ.Π. [Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο] με μεταπτυχιακό στην Μηχανική Πετρελαίου [Petroleum Engineering] στο Imperial College του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, βασιλόφρων και μαχητικός αντικομμουνιστής, γεννήθηκε στις 30 Νοεμβρίου 1954 στη Λάρισα και κατοικεί με την οικογένεια του στην Αθήνα.

...

Ο Χρήστος διατηρεί ζωντανή στη μνήμη του την εικόνα του πατέρα του, τα χρόνια του Εθνικού καθεστώτος της 21ης Απριλίου, μετά την πρόωρη αποστρατεία του τον Ιανουάριο του 1969 που διέμεναν στην Αθήνα, να επικοινωνεί συχνά με συναδέλφους του που ήταν κυβερνητικά στελέχη και να καθοδηγεί αλλά και να διαμαρτύρεται συχνά για αβλεψίες ή λάθη που υπέπιπταν στην αντίληψη του.

...


https://el.metapedia.org/wiki/%CE%A7%CF ... E%B1%CF%82

:yahoo: :yahoo: :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#614573 Το σημαντικό με τον παπάρα δεν ειναι ο βιος και πολιτεία της βικιπήδιας, αλλά το ότι όπως κάθε φασίστας ειναι κότα λυράτη.

Ίσως απ τις πιο ομορφες στιγμές των σόσιαλ μήντια η γονατιστή συγνώμη που τον είχε βάλει να του ζητήσει η Ακρίτα

Εικόνα

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ στην κα ΕΛΕΝΑ ΑΚΡΙΤΑ

Με την παρούσα ανάρτησή μου ζητώ με κάθε ειλικρίνεια συγγνώμη από την κα Έλενα Ακρίτα για όσα ανάρμοστα από λεκτικής και ουσιαστικής απόψεως ανήρτησα στις 14.11.2018 στον προσωπικό μου λογαριασμό στο twitter.

Η συνειδητοποίηση της πολλαπλής απρέπειάς μου, η οποία με ώθησε να «κατεβάσω» άμεσα τις χυδαίες αναρτήσεις, καθώς δεν με χαρακτηρίζει ως άνθρωπο ούτε το ύφος ούτε το ήθος αυτό, μου επιβάλλει να αναφέρω σε αυτό το κείμενο ειλικρινούς συγγνώμης για τα όσα έγραψα, ότι μία απλή έρευνα που ενήργησα για το θέμα μετά τις άστοχες αναρτήσεις μου και από τις τελευταίες δημόσιες τοποθετήσεις της κας Ακρίτα στον λογαριασμό της στο facebook, καταδεικνύει εύκολα το εσφαλμένο όσων είπα σχετικά με την σύνταξη της κας Ακρίτα. Η κα Ακρίτα διαχειρίστηκε την νομίμως απονεμηθείσα σε αυτήν σύνταξη κατά τρόπο που αποδεικνύει υψηλό ήθος και προσωπική ακεραιότητα.

Προσθέτω και την δική μου συγγνώμη στην δημόσια συγγνώμη του «Στόχου» που είχε ως εξής:

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ σχετικά με την αγωγή που άσκησε εναντίον του «Στόχου» η κα Έλενα Ακρίτα:

Τα δημοσιεύματα του «Στόχου» σχετικά με την σύνταξη που εισέπραττε η κα Έλενα Ακρίτα περιείχαν ανακρίβειες, οι οποίες οδήγησαν σε αδικαιολόγητα προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και εκφράσεις, τις οποίες επιθυμούμε να ανασκευάσουμε δημοσιογραφικά και ηθικά. Τα στοιχεία που περιέχονται στην αγωγή που η κα Ακρίτα άσκησε κατά του «Στόχου» ακριβώς εξαιτίας των δημοσιεύσεών του σχετικά με το θέμα, μας υποχρεώνουν να απολογηθούμε για κάθε σχόλιό μας, το οποίο περιείχε ηθικά αξιολογούμενες κρίσεις εις βάρος της κας Ακρίτα, καθώς προκύπτει ότι η κα Ακρίτα διαχειρίστηκε το νόμιμο δικαίωμά της με απόλυτα ηθικό τρόπο. Απολογούμεθα και θέτουμε στη διάθεση της κας Ακρίτα την συγγνώμη μας για ό,τι αρνητικό προκαλέσαμε στην ίδια και την οικογένειά της».

Θέτω στη διάθεσή της κας Ακρίτα την ειλικρινή μου συγγνώμη για όλες τις απρεπείς ανακρίβειες και τους αήθεις χαρακτηρισμούς που κακώς, κάκιστα δημοσίευσα στις 14.11.2018, προσθέτοντας ότι την καταλαβαίνω απόλυτα, έχοντας επί πολλά χρόνια ανάλογη οικογενειακή αντιμετώπιση με ανιστόρητες και προσβλητικές ανακρίβειες και αήθεις χαρακτηρισμούς για τον αείμνηστο πατέρα μου Στρατηγό Παναγιώτη Σκαλούμπακα.

Χρήστος Παν. Σκαλούμπακας

_______________________

ΥΓ: Παρακαλώ θερμά, τα όποια σχόλια των φίλων να μην θίγουν την κα Ακρίτα η τον αναρτήσαντα!


Γνήσιος δεξιούλης λεβεντομαλάκας :s_cool
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#614629 Δεν παραδέχτηκε κανενα λάθος ιταλάκια προφανώς. :lol:

Όλα αυτά έγιναν αφου του κατέθεσε μήνυση, χέστηκε πάνω του και η Ακρίτα δέχτηκε εξωδικαστικό διακανονισμό :s_roses
Μέχρι εκείνη τη στιγμή το παιζε τζώρας, όπως κάθε γνήσιο φασιστάκι μέχρι να φάει σβερκιά
Άβαταρ μέλους
By markvag
#614775
rx8_drifter έγραψε:Δεν παραδέχτηκε κανενα λάθος ιταλάκια προφανώς. :lol:

Όλα αυτά έγιναν αφου του κατέθεσε μήνυση, χέστηκε πάνω του και η Ακρίτα δέχτηκε εξωδικαστικό διακανονισμό :s_roses
Μέχρι εκείνη τη στιγμή το παιζε τζώρας, όπως κάθε γνήσιο φασιστάκι μέχρι να φάει σβερκιά


Όπως και τα υπόλοιπα κακοφτιαγμένα δείγματα ανθρώπου που δικάζονται αυτές τις μέρες για τους φόνους που έκαναν όταν είχαν το πάνω χέρι.

Ο Μιχαλολιάκος «καίει» τους χρυσαυγίτες για να σώσει τον εαυτό του
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#620859 Last year, the chair of the Republican caucus in Washington’s state legislature acknowledged that he had written a manifesto on the “Biblical Basis for War.” In that document, the lawmaker argued that – as far as Jesus Christ was concerned – American Christians have the right to “kill all males” who support abortion, same-sex marriage or communism (so long as they first give such infidels the opportunity to renounce their heresies).



http://nymag.com/intelligencer/2019/12/ ... bundy.html