Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimik
#613501
markvag έγραψε:
dimik έγραψε:Αφού του άρπαξαν οι ντόπιοι τα εκατομμύρια και οχι η Μάλτα, το Γιβραλτάρ, οι Βρυξέλλες, τα νησιά της Μάγχης ή η Deutsche Bank μαγκιά τους.

< >


Παίρνουμε τα χρήματα απ' όπου κι αν προέρχονται. :s_yes :s_thumbsup

Πως λέμε για τη βία και την καταδίκη της, ε, τα ίδια πάνω κάτω... :s_yes


Παίρνουμε τα χρήματα όταν φαίνονται να προέρχονται από νόμιμες πηγές.
Aν το ψάξεις θα δεις ότι του έκλεισε τους λογαριασμούς η τράπεζα 2-3 μήνες μετά, αλλά αυτό δεν βολεύει στο αφήγημα, σωστά; :lol:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#613503 Οι άνθρωποι στις τράπεζες τής Τσιπρου πρέπει να έπεσαν από τα σύννεφα δλδ.Ποιος να περίμενε ένα επιφανές μέλος του τσετ τσετ να είναι κοινός εγκληματίας. :lol:

Εικόνα

:(
ΓΤΧΜ
:s_cry
Άβαταρ μέλους
By dimik
#613554 Καλά που να αρχίσω τώρα να σου λέω και για ΜΟΚΑΣ

http://www.law.gov.cy/law/mokas/mokas.n ... endocument


Οι άνθρωποι της τράπεζας πάντως δεν οφείλουν να βλέπουν το μέλλον, κρίνουν με τα δεδομένα που υπάρχουν εκείνη την στιγμή

< >
Άβαταρ μέλους
By g8777
#613563 Ναι, φυσικα. Που να φανταστουν οτι ο ιδιος ο Τσεος της τραπεζας (μαικηνας των τεχνων και γραμματων) θα ξεπλενε αβερτα χρημα του κολλητου εφοπλιστη (....). :shifty:

ΜΠΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#613565 Δεν ξέρω, αυτή η μόκα, μήπως δεν χρειάζεται πια; Αφού όλο το νησί έχει ασπρίσει λαίμαι, ΔΕΝ υπάρχει μαύρο χρήμα. Μην δίνουμε τσάμπα λεφτά στους μόκες.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#613570
g8777 έγραψε:Ναι, φυσικα. Που να φανταστουν οτι ο ιδιος ο Τσεος της τραπεζας (μαικηνας των τεχνων και γραμματων) θα ξεπλενε αβερτα χρημα του κολλητου εφοπλιστη (....). :shifty:

ΜΠΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. :lol:



Ε τότε είναι απλό, ας τις κλείσουμε :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#613860
dimik έγραψε:Οι άνθρωποι της τράπεζας πάντως δεν οφείλουν να βλέπουν το μέλλον, κρίνουν με τα δεδομένα που υπάρχουν εκείνη την στιγμή

< >


Α εντάξει τότε. :s_empathy Βρε συ dimik, είσαι σίγουρος ότι σε αυτό το λόφο διάλεξες να πεθάνεις; Υπερασπιζόμενος τα λαμόγια ότι τάχα δεν τρέχει τίποτα, κι ενώ έχει βουήξει ο τόπος μέσα κι έξω; :hmmm:

https://www.ft.com/content/5c80c6b4-00b ... fa4e77dd47 (paywall)
https://www.theguardian.com/world/2019/ ... -investors

Και γαμώ τις υπηρεσίες fast track πάντως, ο άλλος την ίδια μέρα που χαρτζιλίκωσε €300Κ στην Αρχιεπισκοπή, την ίδια μέρα πήρε και το διαβατήριο. :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#613862 Γνωρίζοντας την δουλειά από μέσα ξέρω τι λέω, υπάρχει due diligence με βάση τα διεθνή πρότυπα, αν δεν είναι αρκετά δεν φταίει η χώρα.
Στους 2000 που πήραν διαβατήριο από το 2013 έκατσαν και 30 λεμόνια, καλά τα λέει ο κυβερνητικός.

Άλλωστε έχει χρόνια που πονάνε οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι γιατί χάνουν το χρήμα που άλλοτε πήγαινε στα Jersey και στις Βρυξέλλες για αυτό και κάνουν προσπάθεια να βουίξει ο τόπος.

Για την εκκλησία λάθος τα ξέρεις, αγόρασε ο απίθανος Μαλαισιανος κτήματα της εκκλησίας στην Αγ. Ναπα για να χτίσει βιλλα και να πάρει υπηκοότητα ενώ παράλληλα έσκασε και τα 300Κ "δωρεά", ο επισκοπας από την άλλη έστειλε επιστολή για να σπρώξει την υπόθεση της πολιτογραφησης του.

< >
Άβαταρ μέλους
By elteo
#614092
cabala10 έγραψε:https://twitter.com/MonicaCrowley/status/651043858541879296?fbclid=IwAR3hR6dwxt9PU7DZ19iuwLB7bqcqV6vO8njs3ECLIp9kY9ORwccLUWpqkLQ

the Assistant Secretary for Public Affairs for the U.S. Department of the Treasury

καθε μερα και νεο φρουτο απο τα αμερικας


|λογοκρισία| μου χαζομάρα :s_shout
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#614339 Εικόνα
Εικόνα

δεν τον αφησαν να μπει στην ελλαδα διοτι ειχε σχεσεις με μελη του isis δεν τον ξαναδεχτηκαν στην τουρκια μετα που τον αφησαν να βγει

:lol:
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#614489 Ο ακροδεξιός Λουίς Φερνάντο Καμάτσο, που είναι ο ένας βασικός ηγέτης των πραξικοπηματιών, εισέβαλε, λίγο μετά την αποχώρηση Έβο, στο προεδρικό μέγαρο και, σε μια αποκαλυπτική των προθέσεων των πραξικοπηματιών στιγμή, κρατώντας τη Βίβλο στο ένα χέρι και την εθνική σημαία (την μη ινδιάνικη) στο άλλο, δήλωσε ότι «είναι εκεί για να ξαναπαραδώσει στο Θεό το πυρπολημένο μέγαρο», υποσχόμενος ότι «η Πατσαμάμα [η θεότητα των ινδιάνων] δε θα επιστρέψει ποτέ ξανά εδώ, γιατί η Βολιβία ανήκει στο Χριστό».

https://thepressproject.gr/sta-prothyra ... o-morales/
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#614565 Η μόνη ελπίδα αυτής της χωρας ειναι να τον αναγνωρίσει σύντομα ο Κουλης.

(λεμε και καμια βλακεια, αλλά τα πράγματα ειναι απλά τραγικά εκει κάτω :sorry: )