Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By elvet
#610897 Από τον λόφο της Τούμπας είναι, σε πρώτο πλάνο η οδός Κυκλαμίνων (δες πράσινες τέντες, κλιμακοστάσιο)
https://www.google.gr/maps/@40.6179422,22.9720369,81a,35y,270h,45.01t/data=!3m1!1e3?hl=el
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#611103 Η πρόβα του Ζευς πριν λίγο.
Εντυπωσιακή όπως πάντα με χαμηλά περάσματα που σαν να βλέπεις και τον πιλότο!

Εικόνα

ΥΓ. Η φωτογραφική μηχανή του honor καθόλου συνεργασιμη, οπότε προτίμησα να την δω την πρόβα παρά να παλεύω για πλάνο.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#613139 Την τελευταία Κυριακή έπεσα για άλλη μια φορά σε κλείσιμο δρόμων (λόγω πορείας) και αρχίζω να πιστεύω πως αυτός που είναι υπεύθυνος στην Τροχαία για να κλείνει τους δρόμους και να εκτρέπει την κυκλοφορία, δυσκολεύεται ακόμη και στο πόσο κάνει 1+1!

Είμαι Ανατολικά και μιας δεν έχω ακούσει δυστυχώς ότι είναι κλειστή η Τσιμισκή, βλέπω μπροστά στην ΔΕΘ ότι ο δρόμος είναι κλειστός :x

Όπως όλοι οι υπόλοιποι, αναγκαστικά συνεχίζουμε προς Αγγελάκη, οπότε φυσικά μποτιλιαριζόμαστε. Στην συνέχεια, οι μισοί στρίβουμε Ερμού, ώστε να διασχίσουμε το κέντρο με κατεύθυνση Δυτικά, ενώ οι υπόλοιποι βγαίνουν Εγνατία. Όπως γνωρίζουν οι περισσότεροι που έχουν κινηθεί σε αυτή την πόλη, οι δυνατότητες να βγεις Εγνατία από την Ερμού και να μπορέσεις να στρίψεις αριστερά με κατεύθυνση Δυτικά είναι ελάχιστες. Ειδικά από την στιγμή που έχει κλείσει και η Βενιζέλου.

Συνεχίζουμε λοιπόν όλοι μποτιλιαρισμένοι, Κυριακή απόγευμα με την αγορά ανοιχτή, περνάμε Α.Σοφίας, Αριστοτέλους, Βενιζέλου και φτάνουμε Δραγούμη.

Και μόλις κατηφορίζουμε την Δραγούμη, έχει βάλει ο τσάκαλος υπεύθυνος της Τροχαίας, έναν μοτοσυκλετιστή να κλείσει την Δραγούμη στο ύψος του Αγίου Μηνά. Και μας αναγκάζει όλους να στρίψουμε αριστερά στην Βασ. Ηρακλείου για να πάμε ξανά όλοι πίσω προς τα Ανατολικά!!!

Ρε φίλε, αφού δεν μας αφήνεις να βγούμε στο τέλος της Τσιμισκή, τη μας αφήνεις να μπούμε και να μποτιλιαριστούμε όλοι στην Ερμού; Που νόμιζε ότι πήγαινε όλος αυτός ο κόσμος;

Με τα χίλια ζόρια ξανά γύρισα πίσω, βγήκα στην Καρόλου Ντιλ και από εκεί πάνω στην Εγνατία (όπου πάλι απαγορευόταν η στροφή αριστερά!) για να συνεχίσω την πορεία μου. :rant:

Παλιότερα η ίδια φάση είχε παίξει πάλι Κυριακή, στην αντίστροφη όμως κατεύθυνση. Είχαν κλειστή την Λ. Νίκης, μας έβαζαν να μπούμε όλοι στην Μητροπόλεως και στο τέλος της Μητροπόλεως (λίγο πριν την Εθν. Αμύνης), μετά από ατελείωτο μποτιλιάρισμα σε έβγαζαν στην μποτιλιαρισμένη Τσιμισκή με κατεύθυνση Δυτικά. Αν ήθελες να πας Ανατολικά, έπρεπε να φτάσεις μέχρι την Π.Π. Γερμανού, όπου και εκεί το μποτιλιάρισμα ήταν απίστευτο για να βγεις Εγνατία.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#613290 Έχουμε κάποιο έμπιστο εξουσιοδοτημένο/εξειδικευμένο συνεργείο Peugeot στην πόλη; Από αντιπροσωπίες ποιος γδέρνει λιγότερο; Αλλαγή λαδιών και φίλτρου μόνο θέλω να κάνω στο 308 αλλά να έχει και το διαγνωστικό για να σημειωθεί το σέρβις.
Άβαταρ μέλους
By melos86
#613333 Πας στο μηχανικο της γειτονιας σου, του πηγαινεις και τα λαδια αν θελεις να βαλεις συγκεκριμενα και ακολουθεις τα παρακατω για να κανεις το reset του σερβις! Αλλαγη λαδιων ειναι δεν χρειαζεται και μεταπτυχιακο απο τον μηχανικο, ενω μπορεις να εξυπηρετηθεις και σε πρατηριο τουλαχιστον σε οποιο εχει ραμπα η ανυψωτικο γιατι το ρουφηγμα δεν θα το συνιστουσα!

Peugeot 308 Service Reset
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#614427 Αυτό ακριβώς!

Θεσσαλονίκη: Πέρασαν καινούργια άσφαλτο στο μισό δρόμο για... οικονομία!
https://www.drive.gr/news/ellada/thessaloniki-perasan-kainoyrgia-asfalto-sto-miso-dromo-gia-oikonomia-video


Εντωμεταξύ στην TV100 έλεγε πως από την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινά και η λειτουργία των διοδίων στην Εξωτερική Περιφερειακή!
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#614442 Για την ασφαλτόστρωση, δεν είναι κακή σύλληψη, αρκεί να γίνει σωστά η δουλειά, γιατί διαφορετικά μπορεί να είναι επικίνδυνο για μηχανάκια, ποδήλατα κλπ. Στις θέσεις στάθμευσης δεν χρειάζεται καινούρια άσφαλτος. Και είναι σημαντική η οικονομία.
Η Εξωτερική Περιφερειακή θα αποκτήσει διόδια, μιας και είναι κομμάτι της Εγνατίας Οδού που στις αρχές του νέου χρόνου, αναμένεται να παραχωρηθεί σε ιδιώτες.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#614459 Τα διόδια υπάρχουν ήδη εδώ και αρκετό καιρό, απλά δεν λειτουργούσαν, κάτι που αναμένεται να αλλάξει από την Δευτέρα.
Άβαταρ μέλους
By melos86
#614460 Και επισης απο οτι φαινεται αρκετοι που διαμαρτυρονται ηταν αυτοι που δεν μετακινησαν τα αυτοκινητα τους οταν εστρωναν την ασφαλτο!