Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#609891 Καλά, μην σε παίρνει και από κάτω...
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#609947 Ε ναι, έχουμε και σοβαρότερα προβλήματα απ το να μαστε στο μπατο, ε MIXOSsti? :roll:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#609957 εδιτ
Άβαταρ μέλους
By DAP
#609960
kostis20 έγραψε:https://www.lifo.gr/now/media/255878/oi-radio-arvyla-diakomodisan-karkinopathi-kai-tha-plirosoyn-apozimiosi-100-000-eyro
Οι Ράδιο Αρβύλα διακωμώδησαν καρκινοπαθή και θα πληρώσουν αποζημίωση 100.000 ευρώ Πηγή: http://www.lifo.gr


Αν το ηξεραν απο πριν και το εκαναν καλα να παθουν .Αν δεν το ηξεραν φαινεται οτι ο εναγων ειχε καλο δικηγορο με πολλα κονε αν κρινουμε και το υφος του αρθρου.......Εφεση δεν ; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#609963 Δεν το ηξεραν αλλα ακομα και αφου το εμαθαν

Αντηλλάγησαν σωρεία εξωδίκων με το πρόσχημα ότι πρόκειται για μια σατιρική εκπομπή και ότι δεν υπήρξε πρόθεση προσβολής και άρα είναι ανεπίδεκτη επανόρθωσης.

:roll:


Κανακης :s_sarcastic
Για να τον ποθουν κατι σιτεμενες ζωντοχηρες μονο. :sleep:
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#610036
diplomat έγραψε:
Ο τομέας με τη χαμηλότερη βαθμολογία είναι ο τομέας της εξουσίας, όπου εξετάζεται η πρόσβαση γυναικών και ανδρών στα κέντρα λήψης αποφάσεων. Ωστόσο, ο τομέας αυτός έχει σημειώσει τη μεγαλύτερη πρόοδο διαχρονικά. Αυτό οφείλεται κυρίως στην αύξηση της συμμετοχής των γυναικών στα διοικητικά συμβούλια εταιρειών, αν και αυτό παρατηρείται σε λίγα μόνο κράτη μέλη.

Απογοητευτικά πράγματα. :(


https://www.bbc.co.uk/news/av/world-eur ... government

:roll:
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#610047 δηλαδη ντε και καλα θα πρεπει να εχουν γυναικες απλα επειδη ειναι γυναικες? αμα δεν μπορουν να βρουν μια γυναικα με τα προσοντα που ζητανε θα πρεπει ντε και καλα να βαλουν μια και να ρισκαρουν την εταιρεια και να χασουν λεφτα?

ΓΚΟΥΧ ΓΚΟΥΧ INTEL ΓΚΟΥΧ ΓΚΟΥΧ :ninja: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Lap
#610063 Δεν εχεις αδικο...

Εγω πάλι που λατρευω τις γυναικες.... εχω παρατηρησει πως στο ελευθερο επαγγελμα ειναι πολυ καλυτερες και εχουν να κρατησουν και ενα σπιτι μετά...

Γενικα αποδεχομαι τα γονιδια και τη φυση. Δηλαδη οντως η φυση τις κανει πιο πολυπράγμων, ως ανθρωπους αλλά και εμάς επιθετικους ππυ χρειαζεται σε αλλα επαγγελματα.


Και ναι, πιστευω πως αν κυβερνουσαν οι γυναικες οι πόλεμοι θα ηταν σχεδον ανυπαρκτοι....ή τουλαχιστον ανυπαρτκοι αυτοι που δεν χρειαζονται και εχουν να κανουν με το προφιλ του ηγετη.
Οι γθναικες πιστευω πως εχουν εντονη ενσυναισθηση και κανουν πισω οταν πρεπει...ενω οι αντρες χτυπαει κοκκκινο η τεστοστερωνη καιντο πανε ως τα ακρα και εν τελη πολεμους.

Οταν γεννας ανθρωοπους μεσα απο τα σπλαχνα σου με τρομακτικοσωματικο πονο και τους μεγαλωνεις με το γαλα σου....ποσο ευκολο ειναι να ζητησεις να πεθανουν τα παιδια αλλων μητερων;;;
Τελευταία επεξεργασία από Lap και 19 Οκτ 2019, 12:31, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#610064 Καμπάλα παιδί μου, τη θερμοαγώγιμη πάστα τη βάζεις στο pc ή την αλείφεις ως μαρμελάδα στο ψωμί; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#610065
Zorz έγραψε:Καμπάλα παιδί μου, τη θερμοαγώγιμη πάστα τη βάζεις στο pc ή την αλείφεις ως μαρμελάδα στο ψωμί; :hmmm:

λεω τιποτα παραξενο? που στο διαολο πηγε το meritocracy?
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#610066
cabala10 έγραψε:λεω τιποτα παραξενο? που στο διαολο πηγε το meritocracy?


Στο βρόντο;

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimik
#610074 Όπως συνήθως με όλα τα θέματα έτσι και αυτό με την ισότητα στον εργασιακό χώρο τείνει να πάει στο άλλο άκρο.

Δεν γίνεται να θεωρείται σχεδόν υποχρεωτικό να υπάρχει συγκεκριμένο ποσοστό γυναικών σε management level και όχι μόνο στις μεγάλες εταιρείες. Δηλαδή είναι τόσο απίθανο σε μια εταιρεία να μην έχει πολλές γυναίκες είτε υπαλλήλους είτε μανατζαραιους; Σημαίνει ότι σόι και καλά γίνονται διακρίσεις;

Όχι, απλά επειδή πουλάει πλέον το να δείχνεις τέτοιο πρόσωπο σπρώχνεις μερικές γυναίκες με το στανιο προς τα πάνω για να έχεις να το διαφημίζεις, φυσικά το βάρος μετά πέφτει στους άντρες υπαλλήλους που πρέπει να κάτσουν να βγάλουν το φίδι από την τρύπα. Γιατί οι γυναίκες απολαμβάνουν και κάτι mother schemes και δεν συμμαζεύεται.

Τα παίρνω στο κρανίο γιατί χθες συζητούσα με το HR για το τι ισχυει για τους πατεράδες και τι δικαιούνται και τελικά παίρνουμε τον γκιωνη

< >
Άβαταρ μέλους
By Lap
#610075 Εβλεπα μια σειρα στο netflix και ελεγε πως στη Σουηδία εχει επι πληρωμη αδεια μετα ταξιδιου και εκδρομων σε camping μεσα στην υπεροχη φυση της Σκανδιναβίας, με πολλες δραστηριοτητες και με ευκειριες αναλυσης της ζωης κατω απο τα αστρα..και σύσφιξη των σχεσεων πατερα και παιδιου κτλ κτλ τκλ...., για την σχεση πατερα και παιδιων....εκτος των μητερων
Ολα πληρωμενα.....
Άβαταρ μέλους
By Serf
#610077 Και σε αντιδιαστολή με τα προχώ σουηδικά, τι παίχτηκε στο Μεξικό κατά την προσωρινή σύλληψη του El Chapo Junior το πήρατε είδηση; Δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα; Υπάρχει περίπτωση να είσαι απλός κάτοικος (όχι μέλος καρτέλ) και να μην ψάχνεις τρόπο να εξαφανιστείς από την χώρα αυτή; Αδιανόητες καταστάσεις για εμάς... Τα βίντεο είναι απλά συγκλονιστικά!!

Εικόνα

https://www.newsit.gr/kosmos/kaike-i-poli-tou-el-tsapo-aima-kai-sklires-maxes-sto-meksiko/2896182/

NEWSIT / ΚΟΣΜΟΣ /
Κάηκε η πόλη του Ελ Τσάπο! Αίμα και σκληρές μάχες στο Μεξικό
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: 18.10.2019 | 10:15 ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΕΡΕΤΗ
Κάηκε η πόλη του Ελ Τσάπο! Αίμα και σκληρές μάχες στο Μεξικό
Facebook Twitter
Η πόλη Κουλιακάν της επαρχίας Σιναλόα του Μεξικού έγινε Συρία. Μάχες σώμα με σώμα ειδικών δυνάμεων και του στρατού του Τσάπο. Αναγκάστηκαν να αφήσουν ελεύθερο τον γιο του για να μην χυθεί αίμα αθώων! Σκληρές εικόνες.
Όσοι έχετε παρακολουθήσει τις σειρές του Netflix για τους βαρόνους των καρτέλ ναρκωτικών μπορεί να πιστεύετε ότι στο πλαίσιο της μυθοπλασίας μπορεί ο σκηνοθέτης να υπερβάλλει. Τα όσα θα διαβάσετε και θα δείτε παρακάτω θα σας πείσουν ότι μπορεί και λίγα να δείχνουν οι σειρές αυτές.

Μπορεί ο μεγαλύτερος εν ζωή βαρόνος ναρκωτικών, ο Χοακίν «Ελ Τσάπο» Γκουσμάν να είναι σε αμερικανικές φυλακές αλλά στην πατρίδα του το Μεξικό και ιδιαίτερα στο προπύργιό του την επαρχία της Σιναλόα κάνει κουμάντο ο γιος του ο Οβίδιο Γκουσμάν.

Οι αρχές τους Μεξικού αποφάσισαν να τον συλλάβουν. Αλλά αυτά που ακολούθησαν ήταν άλλη μια ντροπιαστική σελίδα στο βιβλίο της προσπάθειας των κυβερνήσεων στο Μεξικό να πατάξουν τα καρτέλ ναρκωτικών.

Πάνοπλοι αστυνομικοί εμφανίστηκαν με μεγάλα τζιπ και απίστευτο εξοπλισμό στην πόλη Κουλιακάν, την πόλη του Τσάπο. Και μάλιστα σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ κατάφεραν να συλλάβουν τον γιο του Ελ Τσάπο, Οβίδιο Γκουσμάν Λόπες ο οποίος μαζί με αδέρφια του πιστεύεται πως διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στο καρτέλ Σιναλόα. Κάποια στιγμής και ενώ είχε καταφτάσει στην πόλη ο «στρατός» των ναρκεμπόρων κυκλοφόρησε η φήμη ότι ο Οβίδιο Γκουσμάν σκοτώθηκε.

Ούτε αυτό όμως είχε συμβεί. Ο στρατός των Γκουσμάν μετέτρεψε την πόλη των 750.000 κατοίκων σε πεδίο μάχης. Επί ώρες ολόκληρες οι μάχες έδιναν και έπαιρναν. Τα βίντεο που έχουν ανέβει στα social media είναι αποκαλυπτικά.

Πολλά αυτοκίνητα και τουλάχιστον ένα πρατήριο καυσίμων πυρπολήθηκαν από βαριά οπλισμένους κακοποιούς με καλυμμένα τα πρόσωπα που περιφέρονταν στην πόλη με SUV, σε τουλάχιστον ένα από τα οποία ήταν εγκατεστημένο πολυβόλο μεγάλου διαμετρήματος. Σε ένα από τα βίντεο που ανέβηκαν στα social media, διακρίνονται πολίτες καθώς προσπαθούν να καλυφθούν πίσω από τα ράφια ενός σουπερμάρκετ, σε άλλο τρέχουν έντρομοι στο δρόμο. Κάποιοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα αυτοκίνητά τους στη μέση του δρόμου.

Ο κυβερνήτης της Πολιτείας — η Σιναλόα είναι μια από τις μεξικανικές περιοχές όπου το πρόβλημα της βίας είναι πιο οξύ — παρότρυνε τους κατοίκους να μη βγαίνουν από τα σπίτια τους και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών.

Η μεγαλύτερη ντροπή για την κυβέρνηση του Μεξικού είναι ότι οι δυνάμεις ασφαλείας αναγκάστηκαν να αφήσουν ελεύθερο τον Οβίδιο Γκουσμάν και να αναδιπλωθούν, για να σωθούν όπως είπαν ανθρώπινες ζωές.


Το παραδέχθηκε στο Reuters ο υπουργός Ασφάλειας και Προστασίας του Πολίτη της ομοσπονδιακής μεξικανικής κυβέρνησης, ο Αλφόνσο Ντουράσο. Ο πρόεδρος του Μεξικού Αντρές Μανουέλ Λόπες Ομπραδόρ διαβεβαίωσε ότι οι αρχές θα δώσουν στη δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία για την κατάσταση στην Πολιτεία Σιναλόα εντός ωρών, χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες.