Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#609825


:s_roses

Σιγα το κειμενο που ηθελε και δημοσιευση. :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#609826 Αν μη τι άλλο είναι καλό reality check (εάν όντως ισχύει) ότι κόπηκε αυτό το δήθεν πύρινο κείμενο που λέει αυταπόδεικτα πράγματα που ξέρει όλος ο νιασντού.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#609829 Είμαστε σοβαροί; Λογόκριναν κείμενο του Καρελιά; Ο άνθρωπος είναι (ήταν) ΠΑΣΟΚεντρώος στην... χειρότερη, ούτε αυτό δεν αντέχεται από τα σημερινά ΜΜΕ;
:help:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#609902 Η ελληνική δημοσιογραφία στην υπηρεσία της Τουρκίας.
https://www.efsyn.gr/tehnes/media/21511 ... iko-kratos
Εικόνα
Το ρεπορτάζ του Star
Και το Star παρουσίασε ρεπορτάζ από την ίδια τουρκική δομή παύλα κατασκήνωση παύλα πεντάστερο ξενοδοχείο, βάζοντας τον παραπλανητικό τίτλο «Καταυλισμός προσφύγων, μια ανάσα από τους τζιχαντιστές». Αμέσως μετά παρουσίασε ρεπορτάζ από τη Χίο με τους κατοίκους να διαμαρτύρονται για τους πρόσφυγες που μπαίνουν στα χωράφια τους, ώστε να κάνουμε τους απαραίτητους συνειρμούς.

Ο Νίκος Μελέτης βέβαια με νέο του tweet εξηγούσε σε ποιους δεν αναφερόταν, μαζεύοντας λίγο τα ασυμμάζευτα: «Για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις: η αναφορά μου σε “δημοσιογραφική αποστολή” στην Τουρκία υπό την αιγίδα της τουρκικής πρεσβείας δεν αφορά τους συναδέλφους Κωστίδη, Ζαχαράκη και Βαφειάδη που καλύπτουν το μέτωπο στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας και είναι απεσταλμένοι των ΜΜΕ».

Οσο για τα «Νέα», προφανώς μετά και τον θόρυβο που έγινε, αναδιπλώθηκαν στο χθεσινό φύλλο δίνοντας τις εξηγήσεις που δεν έδωσαν την πρώτη μέρα: «Πάντα υπό το βλέμμα Τούρκων ιθυνόντων που μας προσκάλεσαν εκεί για τους δικούς τους σκοπούς: να ανοίξουν τα σύνορα σε μια προπαγάνδα για τα δικά τους hotspots, την ώρα που οι τουρκικοί πύραυλοι χτυπούν τους κουρδικούς πληθυσμούς στον Βορρά της Συρίας». Η αγάπη άργησε μια μέρα...

Εννοείται πως η «Δημοκρατία» το βλέπει από άλλη σκοπιά το ζήτημα, μην μπερδεύεστε: «Γιατί τα εν λόγω ΜΜΕ δεν ζήτησαν να πάνε να κάνουν ρεπορτάζ στα τουρκικά παράλια, εκεί όπου καθημερινά επιβιβάζονται από τους Τούρκους δουλεμπόρους μετανάστες και πρόσφυγες για να περάσουν παράνομα στα ελληνικά νησιά;» ρωτάει.


:help: :help: :help:

Τελικά τα ελληνικά ΜΜΕ μπορούν να πέσουν ακόμη πιο χαμηλά. :s_drinks
Άβαταρ μέλους
By g8777
#610071 Συνεχίζονται οι διεθνείς επαφές του Κικίλια για το θέμα του μικρού Ραφαήλ


:s_roses :s_roses :s_roses :s_roses :s_roses :s_roses :s_roses
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#610176 Εικόνα






Σιμουλτανε









Μετρ











μάλιστα













τζι παλικάρι μου, δε φτουράς πχια στο τρολάρισμα, άντε πισω στη στάνη σου :s_bye
Άβαταρ μέλους
By g8777
#610178 :omg: :omg:

Θα μείνω σαν τον Τσάπλιν στο Φώτα της Ράμπας , μόνο ο Buster Garland θα μου μείνει. :(
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#610182 ΝΕ ΤΙ; Άδικο έχει; Και λίγα λέει! :rtfm:
Αλλά δεν περιμένω από του λόγου σας να εκτιμάτε τον καλύτερο πρωθυπουργό που πέρασε απ αυτά εδώ τα χώματα. Κι ακόμη δεν είδατε τίποτε!
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#610213 Αυτά παλιά. Πλέον ο Μητσοτάκης κλείνει στόματα με την απόδοσή του, δεν είναι τυχαία τελικά τα βιογραφικά και οι σπουδές.
Άβαταρ μέλους
By italakias
#610228 Παντως αν ακυρωθει η συμφωνια Πρεσπων θα προκειται για μια απο τις μεγαλυτερες ηττες ελληνα πρωθυπουργου στην ιστορια.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#610232 Να ακυρωθεί από ποιον; Πρόκειται για διακρατική συμφωνία, προφανώς δεν ακυρώνεται μονομερώς από κανέναν. Γι αυτό και ο Μητσοτάκης θα την σεβαστεί είπε, παρόλο που δεν του αρέσει. Τον καημένο, είδες τι τον ανάγκασαν να κάνει οι συριζομαδουραίοι;
:x
Άβαταρ μέλους
By italakias
#610236 Αν τεθει θεμα ακυρωσης ο Μητσοτακης δεν μπορει να πει οχι γιατι θα ειναι σαν να αποδεχεται την συμφωνια Πρεσπων .
Και αυτο δε γινεται.