Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By melos86
#605170 https://www.e-shop.gr/superior-simple-4 ... PER.991978

Εχω 2-3 τετοια και δουλευουν μια χαρα! Επισης στα + οτι μπορεις να βαλεις εως και 4 εντολες! Ο προγραμματισμος τους εινια πολυ ευκολος και το κοστος τους αστειο!
Άβαταρ μέλους
By markvag
#605174
Άβαταρ μέλους
By g8777
#605227 Συμφωνα με τα στατιστικα δεδομενα, στην μεταπολεμικη Γερμανια το ποσοστο των μετοχιτλερειχαμεπορτεςανοικτες αυξηθηκε απο το 3,6% στο 87,77%.

Δευτερη μεγαλυτερη ποσοστιαια αυξηση ολων των εποχων μετα το 3,6% --->15000% μεταξυ των μπολσεβικων που αναζητουσαν στην Σαλονικη ξημερωματα την Ντατσες Αναστασια κατα το 1938 .


:shifty: :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#605246
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#605248 Που να φανταστεί Δία μου ο μαύρος ο Μαρξ ότι κάποτε θα υπάρχει ένα χωριό στον κόσμο που θα γουστάρουν με τα χίλια τη μισθωτή σκλαβιά, θα γουστάρουν να τους παίρνουν την υπεραξία για να κυκλοφορούν άλλοι με τα porsche, θα γουστάρουν το σασπένς της αβεβαιότητας της απόλυσης. Και αυτό αφού την έχουνε ζήσει. Γιατί και οι από κει το γουστάρανε κάποτες αλλά δεν το είχανε ζήσει. Τους είχαν παραμυθιάσει. Ότι θα είχαν τζίν, καλτσόν και μάλμπορο και όλα καλά.
Γι'αυτό και μετά όπως λές κι εσύ τη γύρισαν την πλάκα. Πολλά παραδείγματα από ανθρώπους που τους έχω ζήσει κοντά και καθημερινά στη δουλειά. Ακόμη και τη γ@μημένη την ελευθερία θυσίαζαν σήμερα (που ήτανε νο1 στη προπαγάνδα τότες και ίσως όχι άδικα) προκειμένου να είχαν δουλειά βέβαιη, σπίτι, φαί, υγεία, παιδεία για τα παιδιά τους και ξενοιασιά.
Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτη λέει... :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Jorge_greek
#605249 Με ενοχλούν οι άνθρωποι που δεν παράγουν έργο. Δεν με πειράζει ο ΔΥ γιατρός, ο ΔΥ αστυνομικός, ο ΔΥ δικαστικός. Με πειράζουν οοοολοι αυτοί που απλά είναι σε κάποιο γραφείο κάπου και τους έδωσαν μια σφραγίδα για κάτι. Θα προτιμούσα πχ να γίνουν ΟΛΑ ηλεκτρονικά σε εφορίες-ασφαλειες διαδικαστικά προς δημόσιες δομές και όλοι αυτοί οι ΔΥ να αντικατασταθούν με δασκάλους, αστυνομικούς, γιατρούς, νοσοκόμους, οδοκαθαριστες κτλ.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#605250
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#605252 Εμένα με ενοχλεί περισσότερο που η πλειοψηφία δουλευουνε σα σκύλοι για να τρώνε κάποιοι ελάχιστοι και αυτοί και τα εγγόνια τους με χρυσά κουτάλια και αυτό είναι το πρόβλημά μου. Το ότι κάποιος κακομοίρης πιθανόν αμοίβεται με οκτώ κατοστάρικα χωρίς να κάνει τίποτα κλαιν. Και να δούλευε σα σκύλος δε θα έλυνε το παραπάνω πρόβλημα. Δε θα δούλευε λιγότερο η πλειοψηφία, δε θα αμοίβονταν περισσότερο η πλειοψηφία, ούτε θα κονόμαγαν λιγότερο οι λίγοι.
Αυτό είναι ένα ψευτοπρόβλημα που μας σερβίρεται για να κάνουμε τώρα την κουβέντα που κάνουμε και να στέλνουν τη μπάλα στην εξέδρα...
Άβαταρ μέλους
By markvag
#605254
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#605255 Να θυμισω οτι ειμαστε τύποι με συμμετοχή σε φόρουμ με χόμπυ το αυτοκίνητο..
Χομπυ
Και διατυπώνονται απόψεις οτι στεγη κ ενα πιάτο ψωμι χωρις αγχος κ ολα καλα :lol:
Junior εφοσον φερνεις αυτη την αναλογια, θεωρεις οτι ο κομμουνισμος ειναι προτιμοτερος γιατί με κομμουνισμό δεν θα δούλευε κανενας σαν σκυλος και δεν θα εβγαζε κανενας λεφτα για οτιδηποτε περαν της επιβίωσης "γιατι καλυτερα κανενας, παρα πολλοι απο κατι και λιγοι με πολλα" ?
Ουσιαστικά ας καταδικάσουμε στην μιζέρια της απλης επιβίωσης ολο το λαο αρκει να μη δουλεύουν οι πολλοί για τους λίγους..
Ηθελα να ξερα, όσοι εννοούν τετοιες αποψεις, για τα παιδια τους ονειρευονται ως μελλον το να χουν ενα κομματι ψωμι να φάνε ή το να εχουν τη δυνατότητα με ενα αεροπορικό σε 3 ωρες να ναι σε μια πιο εύρωστη οικονομικά χωρα και να πετυχαινουν τους στόχους τους βγαζοντας καποια καλα λεφτα (οχι οσα οι λιγοι σιγουρα, αλλα οχι μονο για επιβιωση επισης..) ?