JBT έγραψε:Σκέφτομαι για ηλεκτρική ψησταριά
Γενικά δεν ψήνω συχνά, κάρβουνο ούτε για αστείο, μπουκάλα μάλλον δεν θα ήθελα
Τι να δω και τι να αποφύγω;
Έχουμε άλλο τοπικό για να ρωτήσω εκεί;
Απ' τις φουρτούνες τις πολλές
γυρίστηκα
μες στους ανθρώπους
αυτοεξορίστηκα
Y.V έγραψε:Ειναι η Weber Genesis II EP 335 GBSWow 1700 εουρος.....
Ωραίο εργαλείο αλλά πανάκριβη.
< >
Απ' τις φουρτούνες τις πολλές
γυρίστηκα
μες στους ανθρώπους
αυτοεξορίστηκα
JBT έγραψε:Υπάρχει αυτή, υπάρχει και η άλλη. Σαν ποια κοιτάς;JBT έγραψε:Σκέφτομαι για ηλεκτρική ψησταριά
Γενικά δεν ψήνω συχνά, κάρβουνο ούτε για αστείο, μπουκάλα μάλλον δεν θα ήθελα
Τι να δω και τι να αποφύγω;
Έχουμε άλλο τοπικό για να ρωτήσω εκεί;
Από το Mi A1.
Fiat Panda 7,6l/100km
Διαβάζω ότι είναι καλή περίπτωση κι ας είναι φιλιπσ...
Απ' τις φουρτούνες τις πολλές
γυρίστηκα
μες στους ανθρώπους
αυτοεξορίστηκα
JBT έγραψε:Αυτή η φιλιπσ λέμε που είναι ακαπνηΔεν υπάρχει ακαπνη ψησταριά. Δεν μπορεί να ψήνει χωρίς τσίκνα.
Διαβάζω ότι είναι καλή περίπτωση κι ας είναι φιλιπσ...
Από το Mi A1.
Fiat Panda 7,6l/100km
Έως 80% λένε
Δες στο utube
Απ' τις φουρτούνες τις πολλές
γυρίστηκα
μες στους ανθρώπους
αυτοεξορίστηκα
JBT έγραψε:Σκέφτομαι για ηλεκτρική ψησταριά
Γενικά δεν ψήνω συχνά, κάρβουνο ούτε για αστείο, μπουκάλα μάλλον δεν θα ήθελα
Τι να δω και τι να αποφύγω;
Επειδή τό'χω ψάξει όσο δεν πάει....https://maxelectric.gr/pshstiera-hlektr ... 18-10.html
Αρκετά καλό μέγεθος και το σημαντικότερο"συν" σε σχέση με τον ανταγωνισμό:είναι η μόνη που η αντίστασή της καλύπτει όλη την επιφάνεια ψησίματος!!!!Δώσε βάση σε αυτό....κατά τ'άλλα,νεράκι μέχρι το μάξ και πολύ λίγη κάπνα.....
η ημιμάθεια,αφήνει τη βλακεία πολύ πίσω...
Asimov έγραψε:Πάγος στην κατάψυξη σε ψυγείο no frost τι μπορεί να σημαίνει;Το no frost χαρακτηριστικό αφορά στο κυρίως ψυγείο και όχι στην κατάψυξη.
Έγινε απόψυξη και μετά από κάνα μήνα άρχισε να πιάνει πάλι
(ψυγείο liebherr, 15 ετών)
Στο ψυγείο που η ψύξη είναι από το πίσω τοίχωμα η ψύξη σταματάει και ο πάγος λιώνει γιατί το ψυγείο μέσα είναι στους 4-6 βαθμούς. Και ο λιωμένος πάγος κυλάει στο πίσω τοίχωμα και καταλήγει σε υδροορροή με τρύπα και φεύγει εκτός.
Αυτό δεν μπορεί να γίνει εύκολα στην κατάψυξη που ψύχεται και με φέτες οπότε ο πάγος δεν είναι μόνο πίσω αλλά παντού και η θερμοκρασία είναι στους -18°C. Ακόμα κι αν είχε αντιστασούλες για να θερμάνει τις σωληνώσεις και να λιώσει ο πάγος έχεις το θέμα του ότι ξοδεύεις σημαντική ενέργεια και θα χάσεις και αρκετή ψύξη. Και ό,τι έλιωνες θα ξαναπάγωνε κυλώντας πάνω στα παγωμένα πράματα μέχρι να βρει αποχέτευση να φύγει. Απλά δεν παίζει.
Φροντίζεις να μην ξεχνάς ανοιχτές τις πόρτες και σιγουρέψου ότι το λαστιχάκι είναι σε καλή κατάαταση και εφαρμόζει σωστά χωρίς διαρροές.
Επίσης αν έχεις αυξημένη υγρασία στην κουζίνα θα αυξηθεί και ο πάγος (ο αέρας που μπαίνει θα έχει πιο πολύ νερό που θα παγώνει).
Dimitris_P έγραψε:Και γαμώ τις εκπτώσεις
44,80 € με Φ.Π.Α από 45,90 € με Φ.Π.Α -1,10 €
Μιλάμε για "αβέρτο"....
η ημιμάθεια,αφήνει τη βλακεία πολύ πίσω...